Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar....
nasılsınız görüşmeyeli....
bayram temizliği,alışveriş vs uğrayamadım kusura bakmayın....

Ben kendşme 65 dıyeyımm ohhh bayrama 65 te kaldımm inşşş bayramda almam bayramdan sonra sıkı yönetim var 60 mış olmm lazımm yılbasına nasıl olacaksamm

ay ben weremıorum yaa kaldım 67lerde walla bayrama 65 olmaktı bide hedefim ee.. yok yapamıorum ben ya az yemeye calıstıkca yıorum ıstee sporuda aksattım gercı buaralar uuuuf walla sinirlerim cok bozuk

ay ben weremıorum yaa kaldım 67lerde walla bayrama 65 olmaktı bide hedefim ee.. yok yapamıorum ben ya az yemeye calıstıkca yıorum ıstee sporuda aksattım gercı buaralar uuuuf walla sinirlerim cok bozuk

Canım menünü biraz daha renklendirebilirsin.

Öğünlerinde hem yoğurt hem salata ye
aralarda meyve ye süt iç acıkmazsın. Kalori miktarı azaldıkça açlık krizi daha çok yeme eğilimi oluyor. Kendimden biliyorum.
Kendini çok zorlamana gerek yok. Arada bir 1400 kalorilere çık. en önemlisi 1000 kalorinin altına inmemek.
Bak vucudunu bir doyur gerisi gelecek. Birde imkanınvarsa kırmızı et ye bayramda bak nasıl doyacaksın
Hem sende hedefine ulaşmış sayılırsın. 7,5 kilo verdin en az. az mı sanıyorsun. Bak benimde kilo vermem durdu. Pest etmek yok çağlacım. Benim en moralimin düşük olduğu yerde sen beni kurtardın. Ben seni kurtaramazsam çok üzülürüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen menulere bı duzenleme getırmeyı dusunuorum bayramda canım.. sut ve ayranı sokucam hayatıma 1 er bardak olmadı 1 kase yogurt.. bıde et pek yemıorum hakıkaten et ve balıkta sokayım menulere tamam ıns yaa :) az kaldıı inş..

Ayni sekilde bende 76larda takili kaldim canim Inatla bu 76 direncini kirmaya ant ictim ama

Ayy denizz ablaaaa hoşgeldin yha korktum walla dedim bişi oldu herhalde

Edacım ben kilo verememişim canım bu hafta.Ne oldu benim istikrarıma bilmiyorum. Gerçi adetime 1 hafta kaldı ama ben zaten gevşek davrandığımı biliyorum.öz eleştiri Ben bütün bir hafta giremeyeceğim ama onun için demiştim izni. Akşam yola çıkıyoruz da.

Bu arada,ben bu saatte girdim.İşiniz sarktı ama net olmayınca Bundan sonra bildirimleri 1 gun önce akşamdan yapayım.
kilo:91.6 sabit

Biz,2 saate kadar yola çıkacağız. 1 hafta civarı uğrayamayacağım hepinize iyi bayramlar...Neler olacak çok merak sizi?

Canım eğer öyle ile perşembe günü sabah tartıl aç karnına ama perşembe günü akşam bildirirsin. Aç karnına tartılmanı istiyorum.
Yolun açık olsun beni kabus gibi bir tatil bekliyor.

Kızlar az önce annemi aradım.
Babam pc yi yaptırmamış ve ben deli olacağım resmen. Pz.tesiye kadar gelemezsem kızmayın bana. Pz.tesi çalışıyor olucam en geç pz.tesi sabah buradayım. Olmazsa yarın kendime laptop alacağım artık!! hep babam yüzünden

Kizlar sonuclari gördüyseniz eger 2. olmusuz bu hafta veeee bireysel derecede yine birinci bizden
Gerci benim bu güzel derecelere malesef fazla katkim olamiyor veremedigim kilolarim yüzünden ama grubumuz adina seviniyorum. Bu arada birinciligi gögüsleyen mutlulukperisini (ismini unuttum malesef :26::26:) cok cok cok tebrik ediyorum

canımm.kusuruma bakma laptobun şarjı patladı resmen bide bayram öncesi ya hastalar costu günde 30 bulmayan hasta sayım en son 70i gördüm.mesaiyide aştım eve gelincede bitmiyo yemek birde misafir.2gündür canım çıktı.bide malum regl oda ne regl öğrenciyken aşağı köyü sel bastı derdik aynen o biçim

şöyle bi gecmişe bakayım dedim iyiki bakmısım hemen senin soruna cevap yazayım.14 ay gec değilbenim ilki 13 aylıkken 2.14 aylıkken yürüdü.3. küçük malum.bebekler düzgün yürümez bide ayakları hep düz taban gibi olur.ortapedi uzmanı bir arkadas evde asla cocuklarınıza ayakkabı giydirmeyin otapedik felan bahane dedi.ayak yere bastıkca şekil alırmış.sen canını sıkma.görsem daha net konusurdum ama cok canını sıkıyorsa ortapediste göster.bana bile gelebilirsin.

evett 89 olduk bundan sonra mesele bu verdiğim 3kiloyu zaten yeni almıştım.normalde regl dolayısıyla artıçıkardım amaokadar cok maydanoz adaçayı yaban mersini vs yedimki.sıvı mıvı kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…