- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.803
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.041
bildirim yapabilirim ama bilg. bozuk oldugundan paylasım sıkıntısı olcak yenisini ne zaman alcm suan bılmıyorum o yuzden ızınlı yazın dedım
evet kızlar bu hafta 59 kilo ile mezun oluyorum ilk 3 ayda hedefim 61 kilonun üstüne çıkmamak olacak edaaaaa denizzzzz mezun oluyorum ama sizi bırakmıcam
Canım tebrik ediyorum seni. Bizi bırakma ne olur :2:
Canım tebrik ediyorum seni. Bizi bırakma ne olur :2:
tebrikler burcucum....herşey güzel gönlünce olsun bundan sonrasında....
Ben kendşme 65 dıyeyımm ohhh bayrama 65 te kaldımm inşşş bayramda almam bayramdan sonra sıkı yönetim var 60 mış olmm lazımm yılbasına nasıl olacaksamm
ay ben weremıorum yaa kaldım 67lerde walla bayrama 65 olmaktı bide hedefim ee.. yok yapamıorum ben ya az yemeye calıstıkca yıorum ıstee sporuda aksattım gercı buaralaruuuuf walla sinirlerim cok bozuk
Canım menünü biraz daha renklendirebilirsin.
Öğünlerinde hem yoğurt hem salata ye
aralarda meyve ye süt iç acıkmazsın. Kalori miktarı azaldıkça açlık krizi daha çok yeme eğilimi oluyor. Kendimden biliyorum.
Kendini çok zorlamana gerek yok. Arada bir 1400 kalorilere çık. en önemlisi 1000 kalorinin altına inmemek.
Bak vucudunu bir doyur gerisi gelecek. Birde imkanınvarsa kırmızı et ye bayramda bak nasıl doyacaksın
Hem sende hedefine ulaşmış sayılırsın. 7,5 kilo verdin en az. az mı sanıyorsun. Bak benimde kilo vermem durdu. Pest etmek yok çağlacım. Benim en moralimin düşük olduğu yerde sen beni kurtardın. Ben seni kurtaramazsam çok üzülürüm.
ay ben weremıorum yaa kaldım 67lerde walla bayrama 65 olmaktı bide hedefim ee.. yok yapamıorum ben ya az yemeye calıstıkca yıorum ıstee sporuda aksattım gercı buaralaruuuuf walla sinirlerim cok bozuk
selam kızlar....
nasılsınız görüşmeyeli....
bayram temizliği,alışveriş vs uğrayamadım kusura bakmayın....
Biz,2 saate kadar yola çıkacağız. 1 hafta civarı uğrayamayacağımhepinize iyi bayramlar...Neler olacak çok merak sizi?
Edacım ben kilo verememişim canım bu hafta.Ne oldu benim istikrarıma bilmiyorum. Gerçi adetime 1 hafta kaldı ama ben zaten gevşek davrandığımı biliyorum.öz eleştiriBen bütün bir hafta giremeyeceğim ama onun için demiştim izni. Akşam yola çıkıyoruz da.
Bu arada,ben bu saatte girdim.İşiniz sarktı ama net olmayıncaBundan sonra bildirimleri 1 gun önce akşamdan yapayım.
kilo:91.6 sabit
Ayy denizz ablaaaa hoşgeldin yha korktum walla dedim bişi oldu herhalde
Biz iiyiz abla sen nasılsınn
canımm.kusuruma bakma laptobun şarjı patladı resmen bide bayram öncesi ya hastalar costu günde 30 bulmayan hasta sayım en son 70i gördüm.mesaiyide aştım eve gelincede bitmiyo yemek birde misafir.2gündür canım çıktı.bide malum regl oda ne regl öğrenciyken aşağı köyü sel bastı derdik aynen o biçimYaswmin sana bişi sorabılırmıyım bnm kızım 14 aylık yeni yeni yürümeye basladı bu normalmi bu 1.
2.ise kızımın ayaklarına düz taan diyolar bide yürürken bole ayaklarının kenarına bastıraral yürüyo ve sol ayagı hafif acık yürüyo
Kimisi diyoki düz taban
Kîmisi diyoki daha yeni yürümeye basladı düzelir ortopwdik ayakkabı al
Hele gecende misafirlikteydik gerizekalılar sinirimi bozdu cok özrdileyerek soylıyorum
Neymiş bi cocuk yapmısım oda düz tabanmış guya saka yapıyolar mış aptallar
Bende dedim allah işini biliyo iyiki ayakları var ya olmasa siz bni ewden atarsınız gerizekalı mallar ayyy cok sinir oldumm yhaa
Oturdular sap diye bide diyolar ki sanada şaka yapılmıyo bnde dedim sewiyesiz sakalardan hoşlanmam ki bana kızımn üzerinden hiç saka yapmayın kalbinizi kırarım
Aaaaa
Gerzekalı aklı kıt larrrrrrre
Ole bi bahsedıyokı hepsı üstüme geldi
Yok ayakkabıyı ters giydir
Birisi ordan böğürüyo ozon yagı sür sunu yap bnu yap tawırları su bu cocugun ayagını sen bole yaptın
Tawsiyeninde bi yolu yordamı war dimi
Yasemincim bn napayım bna akıl veririmisin hem hekim olarak hemde 3 cocuk annesi olarakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?