Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba ben de aranızda yeniyim bana yardımcı olabilir misiniz grubun kuralları var onları buraya mı yazmam gerekiyo?? Yanı yaptıklarımi forumu. Da yeni kullandığımdan biraz sıkıntılar oluyo

hoşgeldin . bende yeniyim ama bildiklerimi paylaşayım. önce kendini tanıt. sonra kilo çizelgesi hazırla. günde 5 mj şartı var. hergün yediklerin içtiğin su ve spor durumun paylaşılacak. birde okuduğun kitap ismi :))

tekrar merhaba
ara öğün yapamadan mesai bitti kızı aldım öğlen söylediğiniz karışık yoğurttan yedim. 1kase yoğurda zencefil tarçın kekik nane ve çörek otu koyduum yedim. birazda yaprak sarma yedim sarma daha az yesem iyiydi. gece uykusuz kaldım biraz uyuyacağım şimdi. akşamda tavuk haşlayacağım akşam market yapacağız kızımla bayağı efor sarfedeceğim gülceyle çok zor çünkü:))
hoşçakalıınn...

herkese merhaba
Geçen hafta hasta olduğum için çok fazla buralarda olamadım
Bu günkü menümü yazayım
sabah 6:30da kalktım
8:00
4 yeşil zeytin
1kk peynir
2 dilim annemin yaptığı ekmek
Öğlen
yemek yiyemedim 2 ceviz içi 3 kayısı kurusu
akşam 4:30
4 köfte 2 dilim ekmek
1 domates
az öncede 1 tane çikolata yedim canım çok istedi

su içemedim şimdi 1 litre kadar içerim.
Kitap Tanrının Unutulan Çocukları
spora da bu gün başlıyorum
ender saracın hareketleri ile başlıyorum siparişlerim geldikten sonrada pilatese başlamayı düşünüyorum

Evet bugün ay başı sayılır. Ayın henüz 2 si ve yılbaşına 1 ay var. ve ben kendime hedef koyuyorum. Bu ay sonunda 80 e inmiş olmam gerek. bakalım başarabilecek miyim ???
Tamam canım bakalım ben de 60 ı görebilicekmiyim
Merhaba ben de aranızda yeniyim bana yardımcı olabilir misiniz grubun kuralları var onları buraya mı yazmam gerekiyo?? Yanı yaptıklarımi forumu. Da yeni kullandığımdan biraz sıkıntılar oluyo
Hoşgeldin canı
Arkadaşımız yazmış ne yapman gerektiğini, iki hafta deneme süren var ve sen bu süre içinde gerçekten kilo vermek istediğini bize ispatlar isen listedesin canım..Şimdiden hayırlıolsun..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

yoğurt karışımı ne arkadaşlar ne işe yarıyor metabolizmayı mı hızlandırıyor

Canım yoğurt karışımı içine baharat katarak yenilen bir karışım, hem tok tutuyor hem yağ yakıyor hem de metoyu çalıştırıyor..
İki çay kaşığı yoğurda 1er çay kaşığı zerdeçal,zencefil ve tarçın ekleniyor, ben dünden bu yana tüm keten tohumu da ekliyorum 1 çay kaşığı, bağırsaklarıma bayağı faydası oldu..

Teşekkür ederim cevap için peki günde 3 öğün mü yoksa birkez mi yiyeceğiz bu karışımı

Slm....
Sonunda gelebildim diyet modunda olmasamda betaberiz artik
Adim beril, 40 a merdiven dayanir ( 77 fogumluyun) 3 cocuk annesi(cocuk sayimi arttirmada ciddi calusmalarim var)
Bir zamanlar sinif ogretmeni olan 176 boyundayim.dogumla yarisan hamilelik kilolarimla bogusuyorum.gecen yil Burda 23 Kilo verip sonra bunlarin 7 sini geri aldim.bu sefer yeterli motivasyonu saglasam 65 e tip tip bakip goz kirpacam.
Haydin tanisalim, kaynasalim, eriyelim

Simdiden anlasalim cepten cok girerim
Bu donemlerdede yazdiklarim gramatik özurlü olur fistiklar

Siftah yapayim :-D öncelikle çok güzelsiniz hepiniz..
Bugün sabah bi su bardağı form çayi ve çorba
Öğlen çorba..ara ogün bi elma
Tavuk göğüs sote mantarlı
Ara ogün yine bir elma..
Sabah bi 30 dakika yürüyüş
Akşam çorba patlıcan ve bulgur pilavı yedim..
.. Pek su içmedim bugün biraz o eksiği tamamlamam gerek kitap sabah uykum u okicam yeni başlıyorum.. Bi de ders çalışcam :-D

Merhaba ben de seval ben de yeniyim :-D kaynaşma modum süper:-D

Tatlim yediklerinin ölcüsünü yazarmisin.miktar önemli bence

Bi de soyle birşey var
Ben akşam 7 de evde oluyorum yemek yeme saati ancak 8 e kadar oluyo siz ce ne yapmalıyım bu konu da. Ara ogün 4 de yiyorum akşam 8 e kadar uzun zaman nasıl bi beslenme uygulamaliyim sizce??

Sabah ki çorba bi kase
Öğlen bir kepçe tavuk sote
Çorba da yine bir kase
Akşam bir kase çorba yine aynı kase yarısı pilav yarisi patlıcan yemeği
Ekmek yemiyorum..

Corbalar yaklasik ekmek degerinde Canim bir kepce bir dilim ekmek degerind
Biraz yogurt, biraz salata biraz proteyin olsa iyi olurmus bence

Corbalar yaklasik ekmek degerinde Canim bir kepce bir dilim ekmek degerind
Biraz yogurt, biraz salata biraz proteyin olsa iyi olurmus bence

Hm o zaman bir protein tercihleri yapmaliyim derhal.. Açıkçasi bi diyet listem yok sizin listelere bakıyorum oradan kopya çekcem..

Bi de soyle birşey var
Ben akşam 7 de evde oluyorum yemek yeme saati ancak 8 e kadar oluyo siz ce ne yapmalıyım bu konu da. Ara ogün 4 de yiyorum akşam 8 e kadar uzun zaman nasıl bi beslenme uygulamaliyim sizce??

Ogleni guclu tutu
4 teki aranda bir tahilli ekmekten Minik bir sandvic yada tost ye
Boylece aksami güzel bir salata biraz yogurt belki salataya ekleyecegin peynir yada yumurta yada bir iki dilim tavuk haslamasi proteyin almani daglar
Ama aksami gec yedigin icin sonrasinda bir sey yeme bence meyve yada vs....

Tamam bunu hemen deniyorum..

Hoşbulduk

Dün yatılı misafirim vardı bir ara girdim fakat 1-2 cümle yazıp çıkmak zorunda kaldım.

Dünkü(Pazar) menüm ve sporum :

Aşağıdaki menüye köfte yerine 7 tane hamsi ızgara yapıp yemek dışında harfi harfine uydum. Bostancı sahilde 6 km hızlı tempo 1 sa. yürüdüm, rahat geçti :)

Bugün ise biraz zor oldu, akşama doğru çok acıktım, hemen elime su şişemi alıp 1 lt'ye yakın su içtim. Ne kadar zorlansam da aşağıdaki menüde yazanları yedim içtim. Birazdan da melisa çayımı demliyip içeceğim. Spora gelirsek niyetlenip yürüyüşe çıkayım dedim fakat çok üşüdüm markete uğrayıp döndüm

Bugünkü menüm :

Birazdan kalkıp yarınki menümü hazırlayıp, paketleyeceğim. Esen kalın, iyi geceler :))

Bu arada sabah tartıldığımda 60.2'yi gördüm Çok sevindim, diyetimi bozmadan devam edeceğim inşallah :)

Eklentiler

• $besincigun.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 46
Selamlar,selamlar

Bugün bir sürü yeni isim ve bir sürü yeni paylaşım gördüm forumda ve çok mutlu oldum,ne hoş.
Yoğun bir gündü giremedim,Bolu'ya kadar gittim geldim,iftar yaptım,kızımı okuldan aldım,misafirliğe gelen öğretmenlerini ağırladım,çocukları şimdi uyuttum ( babamızda Bodrum'da) veee işte benim zamanım.

Kendimi bugün taktir ettim ; ne Bolu'da mangal ( hoş zaten oruçtum da paket bile yaptırmadım ne de akşam öğretmenlere hazırlananların tadına bile bakmadım.gurur duyuyorum kendimle.

Iftar : 2 kase ezogelin çorba ( tamam haklısınız ben de bıktım :)
1 dilim kepek ekmek
Salata

2 saat sonra : 1/2 kase yaram salatası
Şekersiz çay

2,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…