- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.001
Merhaba ben de aranızda yeniyim bana yardımcı olabilir misiniz grubun kuralları var onları buraya mı yazmam gerekiyo?? Yanı yaptıklarımi forumu. Da yeni kullandığımdan biraz sıkıntılar oluyo
Tamam canım bakalım ben de 60 ı görebilicekmiyimEvet bugün ay başı sayılır. Ayın henüz 2 si ve yılbaşına 1 ay var. ve ben kendime hedef koyuyorum. Bu ay sonunda 80 e inmiş olmam gerek. bakalım başarabilecek miyim ???
Hoşgeldin canıMerhaba ben de aranızda yeniyim bana yardımcı olabilir misiniz grubun kuralları var onları buraya mı yazmam gerekiyo?? Yanı yaptıklarımi forumu. Da yeni kullandığımdan biraz sıkıntılar oluyo
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
yoğurt karışımı ne arkadaşlar ne işe yarıyor metabolizmayı mı hızlandırıyor
Teşekkür ederim cevap için peki günde 3 öğün mü yoksa birkez mi yiyeceğiz bu karışımıCanım yoğurt karışımı içine baharat katarak yenilen bir karışım, hem tok tutuyor hem yağ yakıyor hem de metoyu çalıştırıyor..
İki çay kaşığı yoğurda 1er çay kaşığı zerdeçal,zencefil ve tarçın ekleniyor, ben dünden bu yana tüm keten tohumu da ekliyorum 1 çay kaşığı, bağırsaklarıma bayağı faydası oldu..
Slm....
Sonunda gelebildim diyet modunda olmasamda betaberiz artik
Adim beril, 40 a merdiven dayanir ( 77 fogumluyun) 3 cocuk annesi(cocuk sayimi arttirmada ciddi calusmalarim var)
Bir zamanlar sinif ogretmeni olan 176 boyundayim.dogumla yarisan hamilelik kilolarimla bogusuyorum.gecen yil Burda 23 Kilo verip sonra bunlarin 7 sini geri aldim.bu sefer yeterli motivasyonu saglasam 65 e tip tip bakip goz kirpacam.
Haydin tanisalim, kaynasalim, eriyelim
Siftah yapayim :-D öncelikle çok güzelsiniz hepiniz..
Bugün sabah bi su bardağı form çayi ve çorba
Öğlen çorba..ara ogün bi elma
Tavuk göğüs sote mantarlı
Ara ogün yine bir elma..
Sabah bi 30 dakika yürüyüş
Akşam çorba patlıcan ve bulgur pilavı yedim..
.. Pek su içmedim bugün biraz o eksiği tamamlamam gerek kitap sabah uykum u okicam yeni başlıyorum.. Bi de ders çalışcam :-D
Tatlim yediklerinin ölcüsünü yazarmisin.miktar önemli bence
Sabah ki çorba bi kase
Öğlen bir kepçe tavuk sote
Çorba da yine bir kase
Akşam bir kase çorba yine aynı kase yarısı pilav yarisi patlıcan yemeği
Ekmek yemiyorum..
Corbalar yaklasik ekmek degerinde Canim bir kepce bir dilim ekmek degerind
Biraz yogurt, biraz salata biraz proteyin olsa iyi olurmus bence
Bi de soyle birşey var
Ben akşam 7 de evde oluyorum yemek yeme saati ancak 8 e kadar oluyo siz ce ne yapmalıyım bu konu da. Ara ogün 4 de yiyorum akşam 8 e kadar uzun zaman nasıl bi beslenme uygulamaliyim sizce??
Tamam bunu hemen deniyorum..Ogleni guclu tutu
4 teki aranda bir tahilli ekmekten Minik bir sandvic yada tost ye
Boylece aksami güzel bir salata biraz yogurt belki salataya ekleyecegin peynir yada yumurta yada bir iki dilim tavuk haslamasi proteyin almani daglar
Ama aksami gec yedigin icin sonrasinda bir sey yeme bence meyve yada vs....
Oh oh ohh miss gibi olmuştur her yer..Ellerine sağlık canım..
Spor yap kuzumm, sabah namazı ile selamla günü, metobolizma kapısını açarsın böylece akşamı da erken kapamış olursun..
Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?