- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #95.961
tamam da ben bu hafta kaçamak yapmadım ki. hatta haftada 2 akşam gezmedeydim ve pasta dahil hiçbişey yemedim
bence haftaya daha iyi sonuç alacaksın,bazı vücut korumalı gibi daha sonra kilo vermeye başlıyor.sen pes etme ben inanıyorum değişeceğine.
O zaman daha rahat yapabilirsin diyetini ama emzirseydin bu senin için avantaj olurdu daha hızlı verirdin..yok hayır emzirmiyorum
Hayır canım aynı düşünmüyorum..Oruç olmayanlar sabah tartılıyor, akşamdan sabaha kadar uzun bir süre hem yemeden hem içmeden zaman geçmiş oluyor ama oruçlu olunca hem akşam hem de sahurda yenmiş oluyor bu da haliyle sabaha şişlik oluşturuyor çünkü sürec az oluyor..Iftardan once ac ve su icmedigin icin oldugundan daha az cikarsin tartida dogru bir tartilma degil yani
Çok geçmiş olsun canım.. Hadi bakalım burdayız hep birlikte güzel kilolar vericez inş..Evet omzumu sakatlamistim simdi iyiyim ben daha oncede kasıktan sakatlanmistim dusunce onu da tetiklemis olmusum sonradan çıktı ortaya ikisi icin özel egzersizle atlaticak gibiyim ama 1 hafta hep yattim dünde spora gittim hemen omzum agri yapti kopcak gibi hissediyorum
Ben hep burdayim da geçtiğimiz iki hafta pek duzgun olamadi benim icin
İnş canım..Tamamdir zaten 100 gr verebilmistim bu hafta spora geri donunce baya veririm diye düşünüyorum
kilo çizelgesi yaparken imza bölümünü bulamıyorum bana yardımcı olur musunuz?
Hayır canım aynı düşünmüyorum..Oruç olmayanlar sabah tartılıyor, akşamdan sabaha kadar uzun bir süre hem yemeden hem içmeden zaman geçmiş oluyor ama oruçlu olunca hem akşam hem de sahurda yenmiş oluyor bu da haliyle sabaha şişlik oluşturuyor çünkü sürec az oluyor..
ben ikinci takımdan gamze nasılsınız teşekkür ederim hepinize kaptanımız aynı o biliyor nasıl çaba sarfettiğimi yoğurt karışımım var kızlar düzenli yer yemekten yarım saat önce onu yiyorum muhakkak sadece sabahları bir dilim ekmek yiyorum bir de akşamları eğer sadece çorba ve sebze varsa bir dilim ekmek yiyorum onun dışında hergün sabah 5 de kalkarım hiç oturmamasıya hareket ederim namazlarımı kılarım on beş aylık bir kızım var onun peşinde koştururum her gün çamaşır yemek bulaşık süpürge ütü çay kahve plates ve muhakkak bir saat yürüyorum evime gelirken 23 tane merdiven inip çıkıyorum çalışıyordum (dün işten ayrılmak zorunda kaldım) geçe saat bire kadar böyleyim nar ve elma çok tüketiyorum çeviz ve kuru kırmızı üzüm tüketiyorum onun dışında yemek listemi haftalık hazırlarım ve onun dışına çıkmam herşeyden yerim ama ölçüm var o ölçüyü aşmamaya çalışırım
YOĞURT KARIŞIMI
bir çay kaşığı zerdeçal
bir çay kaşığı zencefil
bir çay kaşığı çörek otu
bir çay kaşığı tarçın
bir kase yoğurt hepsini karıştır ve yiyin bol bol zayıflayın
afiyet olsun ve yarasın arkadaşlar bol bol zayıflayın inşallah :))))))))))))))999999
ben ikinci takımdan gamze nasılsınız teşekkür ederim hepinize kaptanımız aynı o biliyor nasıl çaba sarfettiğimi yoğurt karışımım var kızlar düzenli yer yemekten yarım saat önce onu yiyorum muhakkak sadece sabahları bir dilim ekmek yiyorum bir de akşamları eğer sadece çorba ve sebze varsa bir dilim ekmek yiyorum onun dışında hergün sabah 5 de kalkarım hiç oturmamasıya hareket ederim namazlarımı kılarım on beş aylık bir kızım var onun peşinde koştururum her gün çamaşır yemek bulaşık süpürge ütü çay kahve plates ve muhakkak bir saat yürüyorum evime gelirken 23 tane merdiven inip çıkıyorum çalışıyordum (dün işten ayrılmak zorunda kaldım) geçe saat bire kadar böyleyim nar ve elma çok tüketiyorum çeviz ve kuru kırmızı üzüm tüketiyorum onun dışında yemek listemi haftalık hazırlarım ve onun dışına çıkmam herşeyden yerim ama ölçüm var o ölçüyü aşmamaya çalışırım
YOĞURT KARIŞIMI
bir çay kaşığı zerdeçal
bir çay kaşığı zencefil
bir çay kaşığı çörek otu
bir çay kaşığı tarçın
bir kase yoğurt hepsini karıştır ve yiyin bol bol zayıflayın
afiyet olsun ve yarasın arkadaşlar bol bol zayıflayın inşallah :))))))))))))))999999
Canım sadece yoğurt karışımı değilki mesele, tamam karışım metoyu hızlandırıyor ama teknik sırlar var işin içinde..sagol canım verdiğin bilgiler için bende 1 haftadır bu yogurt karışımını yapıyorum ama sonuçta degişiklik yok.bence seni asıl forma sokan ufaklık :)ben masabaşında çalışıyorum. ve gün boyu oturuyorum. işe yürüyerek gidip geliyorum (15 dk işimle ev arası) akşamları spor yapıyorum ama bu hafta sonuç beklediğim gibi degil
ya ben gerçekten zayıflamak istiyorum bunun için de burdayım. ama bizim grup çok sakin.rform ve ben varım ve buranın neşelenmesi lazım pes etmek istemiyorummmmmm
ya ben gerçekten zayıflamak istiyorum bunun için de burdayım. ama bizim grup çok sakin.rform ve ben varım ve buranın neşelenmesi lazım pes etmek istemiyorummmmmm
Haklıysın ama,bizim istekliliğimizi gördükçe gelen arkadaşlarda daha ilgili olacaktır diye düşünüyorum.umuyorum.ay şekerim biz bize yeteriz :)
Bugün gamzeyi takibimin ilk günü ama sabah 6:30 da uyanabildim yaa..
Olsun yinede bu saate kadar duş alındı, elma sirkeli ballı sıcak su içildi, kızım okula kursa götürüldü ve tempolu yürüyerek dönüldü, kızımın odası toparlandı ve kahvaltı hazırlığı başlandı, havada buuzzz gibi yahuu ben bugün kışlıklarımı çıkarayım artık zamanı gelmiş
Haklıysın ama,bizim istekliliğimizi gördükçe gelen arkadaşlarda daha ilgili olacaktır diye düşünüyorum.umuyorum.ay şekerim biz bize yeteriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?