- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.041
evett bugün cezalıydım çünkü cumartesi pazar hem çok yedim hemde gereksiz şeyler yedim. bugün de kendimi cezalandırdım.
sabah
yogurt karışımı
1 ısırık simit
ara
1 mandalina
öğle
yogurt karışımı
ara
1 mandalina
1 fincan yeşil çay
1 saat 10 dk spor (500 kalori)
150 mekik+150 twist
3 litre su
Slm....
Sonunda gelebildim diyet modunda olmasamda betaberiz artik
Adim beril, 40 a merdiven dayanir ( 77 fogumluyun) 3 cocuk annesi(cocuk sayimi arttirmada ciddi calusmalarim var)
Bir zamanlar sinif ogretmeni olan 176 boyundayim.dogumla yarisan hamilelik kilolarimla bogusuyorum.gecen yil Burda 23 Kilo verip sonra bunlarin 7 sini geri aldim.bu sefer yeterli motivasyonu saglasam 65 e tip tip bakip goz kirpacam.
Haydin tanisalim, kaynasalim, eriyelim
Rform Ben yeni dusuk yaptim 4. nerdeyse gelixordu. Ama menepoza girene dek ugrasacam Made in beril und Hasan icin
Sen söylemek istediğimi zaten yapmışsınız şekerim :)
gunaydin herkese guzel bi gun olsun insaallaah diyetime baslaim bugun aksama guzel bilgilendirmeler olacakinsaallah.bi de su kilo cizelgesinasil yapilio onu bana bi anlaatirsaniz cok sevinirimm
enerjimmm fulllll
gitsin kilolar diyorooooomm ve basliyorum
ise gitmedn bi 50 mekik cekeyim ise giderken yuruyorum o da ayri bi spor
Kesinlikle en büyük hayalim,evim kreş gibi olsun istiyorum
günaydınnnn,
motivasyonu yüksek,keyifli bir gün olsun hepimize.
hemen bir paylaşım yapmak istiyorum.ben denemeyi düşünüyorum bakalım işe yarayacak mı :)
Bal gibi diyet / 1 - Foto Analiz Haber
evett bugün cezalıydım çünkü cumartesi pazar hem çok yedim hemde gereksiz şeyler yedim. bugün de kendimi cezalandırdım.
sabah
yogurt karışımı
1 ısırık simit
ara
1 mandalina
öğle
yogurt karışımı
ara
1 mandalina
1 fincan yeşil çay
1 saat 10 dk spor (500 kalori)
150 mekik+150 twist
3 litre su
Aman aman aman ceza verilmiş ve verilmekle kalınmamış uygulanmış birde
Harikasın canım:))) ayy mutlu oldum şimdi. bu hafta sporuda aksatmayacam haftasonunu telafi etmem lazımmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan gir canım, ilk konudaki site adresine giriceksin ve lk konu seni yönlendirecek şekerimgunaydin herkese guzel bi gun olsun insaallaah diyetime baslaim bugun aksama guzel bilgilendirmeler olacakinsaallah.bi de su kilo cizelgesinasil yapilio onu bana bi anlaatirsaniz cok sevinirimm
enerjimmm fulllll
Tavsiye etmem tatlım, günümüz ballarının içinde şeker var, o şekerde yatmadan önce alınınca hem o an için yağa dönüşür hemde kandaki glisemik değeri yükselteceği için ertesi güne iştahı bol doymayan biri olarak uyanırsın..Ben o yüzden akşam menü sonrası ara istemiyorum özellikle akşam menü sonrası meyve hiç istemiyorum, şeker cıss canım aman dikkat..günaydınnnn,
hemen bir paylaşım yapmak istiyorum.ben denemeyi düşünüyorum bakalım işe yarayacak mı :)
Harikasın canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan gir canım, ilk konudaki site adresine giriceksin ve lk konu seni yönlendirecek şekerim
Tavsiye etmem tatlım, günümüz ballarının içinde şeker var, o şekerde yatmadan önce alınınca hem o an için yağa dönüşür hemde kandaki glisemik değeri yükselteceği için ertesi güne iştahı bol doymayan biri olarak uyanırsın..Ben o yüzden akşam menü sonrası ara istemiyorum özellikle akşam menü sonrası meyve hiç istemiyorum, şeker cıss canım aman dikkat..
Onun yerine yatmadan önce elma sirkeli su dene daha güzel..
Bak bi öneri daha; 2. takımda hedef yeni bir şey buldu sen de ilgilenirsen yap derim hem cidden çok mantıklı..Ben de yapıcam bayağı kilo gidiyormuş, sarımsak ve elma sirkesi mucizesi işte..
Tesekkürler cicisimhoşgeldinizzzzzzz. grubumuzu şenlendirdiniz
Yok yawwww anlatilan gibi degilmisÇok üzüldüm ama nasip diyelim,istiyorsan Allah gönlüne göre versin canım.
Bu arada grinin 50 tonu ayrı bir foruma konu başlığı olur :) nasıl ara verdin anlayamadım,o bir üçlemedir bir 1 ay gibi bir sürede 5 arkadaş hepsini okuduk :)
Alttaki mesaji okumasaydim Allah Kabul etsin diyecektimarkadaşlar bana musade. hergün sabah namazına kalkacam diyorum kalkamıyorum. bugün kesin kararlıyım erken yatayım ki kalkabileyim. Allah rahatlık versin yarın görüşmek üzereeee :)
Umarim Enerjik bir Kilo verme donemi gecorirsin.buna cok ihtiyacin olacak kilolar gittikce tavan yaparsin bacim sengunaydin herkese guzel bi gun olsun insaallaah diyetime baslaim bugun aksama guzel bilgilendirmeler olacakinsaallah.bi de su kilo cizelgesinasil yapilio onu bana bi anlaatirsaniz cok sevinirimm
enerjimmm fulllll
Sonuclarini yaz amagünaydınnnn,
Guzel olmusselamlar herkese....
dünkü menümü yazayım
sabah nesfit yulaf ve cocopocs dan oluşan kahvaltı
ara yarım avuç sarı beyaz leblebi karışımı
öğle 2 kuru dolma 1 kase cacık (profiterol vardı ısrarla yemedim :)))
ara 1 elma
akşam barbunya bulgurpilavı salata ayran (kaşık hesabı yapmadım ama sofrdan aç kalktım)
ara 2 küçük mandalina 1 trabzon hurması çok az nar
2 litre su 2 bardak bitki çayı
ve 8000 adım yatana kadar 10000 olmuştur
sahura kalkmadım gece 12 de yedim yattım. 1 bardak süt 1 çiçek ekmek içi boşaltılmış zeytin peynir 2 tanede rulo ıspanaklı yoğurt
Ogleden sonraki arayla aksami degistir istersenyorumlar i okudukça daha da azmediyorum doğrusu... Sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum..
Bu arada suya devam öğle molasında bi 40 dakika yürüdüm.. İki üç kaşık pirasa 4 kaşık asure asurenin kaloriyi öğrenince ki pişmanlığım
Neyse hemen çıktım dışarı yürüdüm .. Akşam yemeği ni dediğinz gibi erken saate alcam kismetse :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?