Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen söylemek istediğimi zaten yapmışsınız şekerim :)

hoşgeldinizzzzzzz. grubumuzu şenlendirdiniz

Rform Ben yeni dusuk yaptim 4. nerdeyse gelixordu. Ama menepoza girene dek ugrasacam Made in beril und Hasan icin

Çok üzüldüm ama nasip diyelim,istiyorsan Allah gönlüne göre versin canım.

Bu arada grinin 50 tonu ayrı bir foruma konu başlığı olur :) nasıl ara verdin anlayamadım,o bir üçlemedir bir 1 ay gibi bir sürede 5 arkadaş hepsini okuduk :)

arkadaşlar bana musade. hergün sabah namazına kalkacam diyorum kalkamıyorum. bugün kesin kararlıyım erken yatayım ki kalkabileyim. Allah rahatlık versin yarın görüşmek üzereeee :)

gunaydin herkese guzel bi gun olsun insaallaah diyetime baslaim bugun aksama guzel bilgilendirmeler olacakinsaallah.bi de su kilo cizelgesinasil yapilio onu bana bi anlaatirsaniz cok sevinirimm

enerjimmm fulllll

gitsin kilolar diyorooooomm ve basliyorum
ise gitmedn bi 50 mekik cekeyim ise giderken yuruyorum o da ayri bi spor

Günaydınnnn ben yine sabah uyanamadım yaaaa. off off napacam bu uyku sorununu ben ya bende sabah işe geç kaldım ama ona ragmen yürüdüm :)

Aman aman aman ceza verilmiş ve verilmekle kalınmamış uygulanmış birde

:))) ayy mutlu oldum şimdi. bu hafta sporuda aksatmayacam haftasonunu telafi etmem lazımmmm
Harikasın canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan gir canım, ilk konudaki site adresine giriceksin ve lk konu seni yönlendirecek şekerim
günaydınnnn,

motivasyonu yüksek,keyifli bir gün olsun hepimize.

hemen bir paylaşım yapmak istiyorum.ben denemeyi düşünüyorum bakalım işe yarayacak mı :)

Bal gibi diyet / 1 - Foto Analiz Haber
Tavsiye etmem tatlım, günümüz ballarının içinde şeker var, o şekerde yatmadan önce alınınca hem o an için yağa dönüşür hemde kandaki glisemik değeri yükselteceği için ertesi güne iştahı bol doymayan biri olarak uyanırsın..Ben o yüzden akşam menü sonrası ara istemiyorum özellikle akşam menü sonrası meyve hiç istemiyorum, şeker cıss canım aman dikkat..
Onun yerine yatmadan önce elma sirkeli su dene daha güzel..
Bak bi öneri daha; 2. takımda hedef yeni bir şey buldu sen de ilgilenirsen yap derim hem cidden çok mantıklı..Ben de yapıcam bayağı kilo gidiyormuş, sarımsak ve elma sirkesi mucizesi işte..

Çok teşekkürler canım

selamlar herkese....

dünkü menümü yazayım

sabah nesfit yulaf ve cocopocs dan oluşan kahvaltı

ara yarım avuç sarı beyaz leblebi karışımı

öğle 2 kuru dolma 1 kase cacık (profiterol vardı ısrarla yemedim :)))

ara 1 elma

akşam barbunya bulgurpilavı salata ayran (kaşık hesabı yapmadım ama sofrdan aç kalktım)

ara 2 küçük mandalina 1 trabzon hurması çok az nar

2 litre su 2 bardak bitki çayı

ve 8000 adım yatana kadar 10000 olmuştur

sahura kalkmadım gece 12 de yedim yattım. 1 bardak süt 1 çiçek ekmek içi boşaltılmış zeytin peynir 2 tanede rulo ıspanaklı yoğurt

yorumlar i okudukça daha da azmediyorum doğrusu... Sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum..
Bu arada suya devam öğle molasında bi 40 dakika yürüdüm.. İki üç kaşık pirasa 4 kaşık asure asurenin kaloriyi öğrenince ki pişmanlığım
Neyse hemen çıktım dışarı yürüdüm .. Akşam yemeği ni dediğinz gibi erken saate alcam kismetse :-D

hoşgeldinizzzzzzz. grubumuzu şenlendirdiniz
Tesekkürler cicisim

Yok yawwww anlatilan gibi degilmis
Bir iki Taktik calarim demistim
arkadaşlar bana musade. hergün sabah namazına kalkacam diyorum kalkamıyorum. bugün kesin kararlıyım erken yatayım ki kalkabileyim. Allah rahatlık versin yarın görüşmek üzereeee :)
Alttaki mesaji okumasaydim Allah Kabul etsin diyecektim
Neyse niyet varya gerisi gelir
Umarim Enerjik bir Kilo verme donemi gecorirsin.buna cok ihtiyacin olacak kilolar gittikce tavan yaparsin bacim sen
günaydınnnn,

motivasyonu yüksek,keyifli bir gün olsun hepimize.

hemen bir paylaşım yapmak istiyorum.ben denemeyi düşünüyorum bakalım işe yarayacak mı :)

Bal gibi diyet / 1 - Foto Analiz Haber
Sonuclarini yaz ama
Guzel olmus
Ogleden sonraki arayla aksami degistir istersen
Imkan varsa 4 te ye aksamki
Sonra 7 de gerek duyarsan 9 da Ära yap
Birinde ceviz yogurt
Digerinde meyve sut gibi

merhaba bayanlar,
çook yorucu bir gündü aile eğitimim vardı.
kahvaltıda;
-1haaşlama yumurta
-az lor peynir
-1dilim ekmek ve kendi yapımım azcık fındık ezmesi.

arada:
pek sağlıklı bir ara olmadı ama eğitimde çay molası veriyoruz velilerim birşeeyler getiriyor bende gelenlerden az patates salatası, 2küçük kandil simidi ve yarım sigara böreği(fırında) yedim.

öğlen :
-haşlama tavuk yemeği
-yarım porsiyon makarna

ara çook canım istiyor yarım kalburabastı yiyeceğim.
akşamada bulgur pilavı var menüde yanınada o karışım yoğurttan yerim artık...

suyu tam 3,5beceremesemde 2yi geçiyorum.
spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…