Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bi de soyle birşey var
Ben akşam 7 de evde oluyorum yemek yeme saati ancak 8 e kadar oluyo siz ce ne yapmalıyım bu konu da. Ara ogün 4 de yiyorum akşam 8 e kadar uzun zaman nasıl bi beslenme uygulamaliyim sizce??

Benim tavsiyem 7 den sonra dünya yansa bir şey yememden buna meyve de dahil,öncesinde yolda bile yiyecek olsan küçük bir sandviçler geçiştirmek hedefine ulaşmanda sana çok daha yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim cevap için peki günde 3 öğün mü yoksa birkez mi yiyeceğiz bu karışımı
Üç öğün menü öncesi yeniyor canım..
Hoşgeldin tekrardan o zaman canım..Hep burda kal olurmu
Ah bu ne güzel sözdü böyle giriş bir harika
Hoşgeldin güzel bayan diyelim o zaman

Evet bugün ay başı sayılır. Ayın henüz 2 si ve yılbaşına 1 ay var. ve ben kendime hedef koyuyorum. Bu ay sonunda 80 e inmiş olmam gerek. bakalım başarabilecek miyim ???

Canım hafta sonunu telafi etmek için bu hafta extra bir sınır koy kendine,hemen telafi eder suçluluktand a kurtulursun ve ay sonunda tatbiki o kiloları görücez birlikte.

Iftar : 2 kase ezogelin çorba ( tamam haklısınız ben de bıktım :)
1 dilim kepek ekmek
Salata

2 saat sonra : 1/2 kase yaram salatası
Şekersiz çay

2,5 lt su
Tatlım menüne biraz protein ekleyebilirsin..Yoğurtda vazgeçilmezimiz olsun
Yaram salatası nedir:26:

Pek diyet modunda degilim ama yinede yazayim
Sabah
Soyle Baba iki dilim ekmek
Bir yumurta
Yarim sigara paketi buyuklugunde peynir
Iki zeytin
Biber

Ära
Elma

Ogle
Yogurt

Aksam
Bir Tb pirasa yemegi
Tavuklu salata

Ära
Ayvaaaaaaa

Susuz ve sporsuz bir Gun

Kitap olarak epeydir sayfasini acamadigim grinin 50 tonu

Bugun fena degilim sanki
En azindan öküz modunda yemedim
Yarin dahada duzelecek Anne sozu sizlere

Rform Ben yeni dusuk yaptim 4. nerdeyse gelixordu. Ama menepoza girene dek ugrasacam Made in beril und Hasan icin

Susuz ve sporsuz olmamış canım..
Sen sigara kullanıyomusun vee kitabın o tonları pek açmaz seni cınımm bence sen farklı tonlara geç

Sigarayi biraktim ama arada telliyom
Kitabi cok duydum o nedenle aldim ama fasa fiso Ben genelde kisisel gelisim okurum
Kendimi bir modlasam sporada basliyacam

Onu aluyordum zaten
Benim ikizlerim tüp bebek
Kucuk minigimde asilama
Zor yani uremem........
Ama umudumu yitirmedim

Sen sigarayı komple bitir canım..sigara üreme hücrelerini yok ediyor ve vitamin mineralleri..Bir nevi zehir işte, yavaş yavaş yok ediyor..

evett bugün cezalıydım çünkü cumartesi pazar hem çok yedim hemde gereksiz şeyler yedim. bugün de kendimi cezalandırdım.
sabah
yogurt karışımı
1 ısırık simit

ara
1 mandalina

öğle
yogurt karışımı

ara
1 mandalina
1 fincan yeşil çay

1 saat 10 dk spor (500 kalori)
150 mekik+150 twist

3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…