- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.021
Bi de soyle birşey var
Ben akşam 7 de evde oluyorum yemek yeme saati ancak 8 e kadar oluyo siz ce ne yapmalıyım bu konu da. Ara ogün 4 de yiyorum akşam 8 e kadar uzun zaman nasıl bi beslenme uygulamaliyim sizce??
Üç öğün menü öncesi yeniyor canım..Teşekkür ederim cevap için peki günde 3 öğün mü yoksa birkez mi yiyeceğiz bu karışımı
Hoşgeldin tekrardan o zaman canım..Hep burda kal olurmuSlm....
Sonunda gelebildim diyet modunda olmasamda betaberiz artik
Adim beril, 40 a merdiven dayanir ( 77 fogumluyun) 3 cocuk annesi(cocuk sayimi arttirmada ciddi calusmalarim var)
Bir zamanlar sinif ogretmeni olan 176 boyundayim.dogumla yarisan hamilelik kilolarimla bogusuyorum.gecen yil Burda 23 Kilo verip sonra bunlarin 7 sini geri aldim.bu sefer yeterli motivasyonu saglasam 65 e tip tip bakip goz kirpacam.
Haydin tanisalim, kaynasalim, eriyelim
Ah bu ne güzel sözdü böyle giriş bir harikaSiftah yapayim :-D öncelikle çok güzelsiniz hepiniz..
Bugün sabah bi su bardağı form çayi ve çorba
Öğlen çorba..ara ogün bi elma
Tavuk göğüs sote mantarlı
Ara ogün yine bir elma..
Sabah bi 30 dakika yürüyüş
Akşam çorba patlıcan ve bulgur pilavı yedim..
.. Pek su içmedim bugün biraz o eksiği tamamlamam gerek kitap sabah uykum u okicam yeni başlıyorum.. Bi de ders çalışcam :-D
Slm....
Sonunda gelebildim diyet modunda olmasamda betaberiz artik
Adim beril, 40 a merdiven dayanir ( 77 fogumluyun) 3 cocuk annesi(cocuk sayimi arttirmada ciddi calusmalarim var)
Bir zamanlar sinif ogretmeni olan 176 boyundayim.dogumla yarisan hamilelik kilolarimla bogusuyorum.gecen yil Burda 23 Kilo verip sonra bunlarin 7 sini geri aldim.bu sefer yeterli motivasyonu saglasam 65 e tip tip bakip goz kirpacam.
Haydin tanisalim, kaynasalim, eriyelim[/QUOTE
Hoşgeldin, daha dur kırka çok var naptın :) idolümsün 2 tane var bende 3 doğumda bir Batı'nda 3 tane dileğim :)
Evet bugün ay başı sayılır. Ayın henüz 2 si ve yılbaşına 1 ay var. ve ben kendime hedef koyuyorum. Bu ay sonunda 80 e inmiş olmam gerek. bakalım başarabilecek miyim ???
Selamlar,selamlar
Bugün bir sürü yeni isim ve bir sürü yeni paylaşım gördüm forumda ve çok mutlu oldum,ne hoş.
Yoğun bir gündü giremedim,Bolu'ya kadar gittim geldim,iftar yaptım,kızımı okuldan aldım,misafirliğe gelen öğretmenlerini ağırladım,çocukları şimdi uyuttum ( babamızda Bodrum'da) veee işte benim zamanım.
Kendimi bugün taktir ettim ; ne Bolu'da mangal ( hoş zaten oruçtum da paket bile yaptırmadımne de akşam öğretmenlere hazırlananların tadına bile bakmadım.gurur duyuyorum kendimle.
Tatlım menüne biraz protein ekleyebilirsin..Yoğurtda vazgeçilmezimiz olsunIftar : 2 kase ezogelin çorba ( tamam haklısınız ben de bıktım :)
1 dilim kepek ekmek
Salata
2 saat sonra : 1/2 kase yaram salatası
Şekersiz çay
2,5 lt su
Hoşgeldin, daha dur kırka çok var naptın :) idolümsün 2 tane var bende 3 doğumda bir Batı'nda 3 tane dileğim :)
bir batında 3 tane birdenmi hemde 2 taneden sonra
Tatlım menüne biraz protein ekleyebilirsin..Yoğurtda vazgeçilmezimiz olsun
Yaram salatası nedir:26:
Pek diyet modunda degilim ama yinede yazayim
Sabah
Soyle Baba iki dilim ekmek
Bir yumurta
Yarim sigara paketi buyuklugunde peynir
Iki zeytin
Biber
Ära
Elma
Ogle
Yogurt
Aksam
Bir Tb pirasa yemegi
Tavuklu salata
Ära
Ayvaaaaaaa
Susuz ve sporsuz bir Gun
Kitap olarak epeydir sayfasini acamadigim grinin 50 tonu
Rform Ben yeni dusuk yaptim 4. nerdeyse gelixordu. Ama menepoza girene dek ugrasacam Made in beril und Hasan icin
Canım vitamin desteği al özellikle folik asit..
Onu aluyordum zaten
Benim ikizlerim tüp bebek
Kucuk minigimde asilama
Zor yani uremem........
Ama umudumu yitirmedim
Iftar : 2 kase ezogelin çorba ( tamam haklısınız ben de bıktım :)
1 dilim kepek ekmek
Salata
2 saat sonra : 1/2 kase yaram salatası
Şekersiz çay
2,5 lt su
Canım hafta sonunu telafi etmek için bu hafta extra bir sınır koy kendine,hemen telafi eder suçluluktand a kurtulursun ve ay sonunda tatbiki o kiloları görücez birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?