- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.101
aynen . annemlerde analog var acaba öyle mi alsam dedim. karar veremedim
kızlar bende diğital tartı var. ama galiba kafayı yemiş. aynı yerde bazen 87 bazen 87,9 bazen 85,9 gösteriyo. acaba yeni bir tartı mı alsam napsam ki
aşagıda ekledim canım. profil diyorsun sonra hakkımda yı tıklıyorsun. çizelgenin yanındaki kalemi tıkla ora yapıştır.
Eki Görüntüle 883169
selamlar herkese....
dünkü menüm
sahura kalkmadım gece 12 de yedim yattım. 1 bardak süt 1 çiçek ekmek içi boşaltılmış zeytin peynir 2 tanede rulo ıspanaklı yoğurt
iftarda 1 kase çorba 3 tane balık köftesi 2-3 kaşık bulgur pilavı salata
ara: 1.5 trabzon hurması 1 mandalina
2-2.5 litre su 1 saat yuruyuş ve toplamda 10000 adım...
Oruç tutarken yardım alim senden:-D adım ları nasıl sayıyorsun??????
merhaba bayanlar,
benim bir teklifim var.
ben gruba girince kendimi tanıttım ama gruptan kimseyi tanımıyorum ve geçen cuma grup bildirimine baktım sadece akrep vardı. burada herkes yeni mi?
bir tanışma etkinliği yapsak?
herkes kendini tanıtsa birbirimizi tanısak nereliyiz nerde oturuyoruz kaç yaşındayız evli-bekar-çocuk-iş durumu...
ne dersiniz?
ben saymıyorumki adımsayar sayıyıyor çok iyi oluyor o varken daha bir hareketli oluyorum dun 2 yere uğradım biri 3. kat diğeri 6. kat 2sindede asansör kullanmadım....
adım sayar tavsiye ederim
Kız 5 dakika içinde o kadar tartılma madem delrtme aleti :-D
ben adımsayar aldım kafayı yedi.bide sadece yürüyüşte mi kullanıyorsun onu. yoksa gün boyu üzerinde mi kalıyo
yooo gün boyu sabah kalkınca takıyorum yatana kadar duruyor.....ucuz adım sayarlardan çok aldık attım çabuk bozuluyor ve düzgün saymıyordu bizim ommon markası
kaç adım arttım kaç tanesi aerobik modunda kaç km yürüdüun kaç kalori yaktın gösteriyo 40 tl mi neydi geçen sene almıştık çok memnunum
benim için uygundur tatlım. isme gerek yok nasılsa unutacazmemurum bekarım 25 yaşımın sonlarındayım. memurum yanlız yaşıyorum buradaki ikinci haftam :) şimdiden memnun oldummm herkesle
aynen isim hafızamda yoktur zaten umutincisi,
bende memnun oldum genç bir memursun işin masa başı mı mesailerin nasıl?
merhaba bayanlar,
benim bir teklifim var.
ben gruba girince kendimi tanıttım ama gruptan kimseyi tanımıyorum ve geçen cuma grup bildirimine baktım sadece akrep vardı. burada herkes yeni mi?
herkes kendini tanıtsa birbirimizi tanısak nereliyiz nerde oturuyoruz kaç yaşındayız evli-bekar-çocuk-iş durumu...
ne dersiniz?
Sende zayıflarsın canım benim hiiç merak etme yeterki azmini daim tut..bende seni kıskanıyorum canımm. baksana ne güzel zayıflamışsınnn
kızlar bende diğital tartı var. ama galiba kafayı yemiş. aynı yerde bazen 87 bazen 87,9 bazen 85,9 gösteriyo. acaba yeni bir tartı mı alsam napsam ki
Evet canım herkes yeni..Bu hafta ikinci haftası dolanlar var, ilk haftası olanlar var..Takımı yeniden inşa ediyorum hayırlısı ile tabi siz şekerlerlemerhaba bayanlar,
benim bir teklifim var.
ne dersiniz?
Kız onadamı kafayı yedirdin aşkolsun sanaben adımsayar aldım kafayı yedi.bide sadece yürüyüşte mi kullanıyorsun onu. yoksa gün boyu üzerinde mi kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?