Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selamlar herkese....

dünkü menüm

sahura kalkmadım gece 12 de yedim yattım. 1 bardak süt 1 çiçek ekmek içi boşaltılmış zeytin peynir 2 tanede rulo ıspanaklı yoğurt

iftarda 1 kase çorba 3 tane balık köftesi 2-3 kaşık bulgur pilavı salata

ara: 1.5 trabzon hurması 1 mandalina

2-2.5 litre su 1 saat yuruyuş ve toplamda 10000 adım...

Oruç tutarken yardım alim senden:-D adım ları nasıl sayıyorsun??????

Oruç tutarken yardım alim senden:-D adım ları nasıl sayıyorsun??????

ben saymıyorumki adımsayar sayıyıyor çok iyi oluyor o varken daha bir hareketli oluyorum dun 2 yere uğradım biri 3. kat diğeri 6. kat 2sindede asansör kullanmadım....

adım sayar tavsiye ederim

merhaba bayanlar,
benim bir teklifim var.
ben gruba girince kendimi tanıttım ama gruptan kimseyi tanımıyorum ve geçen cuma grup bildirimine baktım sadece akrep vardı. burada herkes yeni mi?
bir tanışma etkinliği yapsak?
herkes kendini tanıtsa birbirimizi tanısak nereliyiz nerde oturuyoruz kaç yaşındayız evli-bekar-çocuk-iş durumu...
ne dersiniz?

benim için uygundur tatlım. isme gerek yok nasılsa unutacaz memurum bekarım 25 yaşımın sonlarındayım. memurum yanlız yaşıyorum buradaki ikinci haftam :) şimdiden memnun oldummm herkesle

ben saymıyorumki adımsayar sayıyıyor çok iyi oluyor o varken daha bir hareketli oluyorum dun 2 yere uğradım biri 3. kat diğeri 6. kat 2sindede asansör kullanmadım....

adım sayar tavsiye ederim

ben adımsayar aldım kafayı yedi.bide sadece yürüyüşte mi kullanıyorsun onu. yoksa gün boyu üzerinde mi kalıyo

ben adımsayar aldım kafayı yedi.bide sadece yürüyüşte mi kullanıyorsun onu. yoksa gün boyu üzerinde mi kalıyo

yooo gün boyu sabah kalkınca takıyorum yatana kadar duruyor.....ucuz adım sayarlardan çok aldık attım çabuk bozuluyor ve düzgün saymıyordu bizim ommon markası

kaç adım arttım kaç tanesi aerobik modunda kaç km yürüdüun kaç kalori yaktın gösteriyo 40 tl mi neydi geçen sene almıştık çok memnunum

bende öğretmenim 32 yaşındayım 2 yaşında bir oğlum var evliyim

bakayım canım o zaman bende. görünüşü nasıl bişey netten baktım da bi sürü çeşiti var

benim için uygundur tatlım. isme gerek yok nasılsa unutacaz memurum bekarım 25 yaşımın sonlarındayım. memurum yanlız yaşıyorum buradaki ikinci haftam :) şimdiden memnun oldummm herkesle

aynen isim hafızamda yoktur zaten umutincisi,
bende memnun oldum genç bir memursun işin masa başı mı mesailerin nasıl?

merhaba şekerim,
mimarım kamuda idareci pozisyonunda çalışıyorum.
2 tane kuyruğum var biri 4 diğeri 1,5 yaşında :)

bende seni kıskanıyorum canımm. baksana ne güzel zayıflamışsınnn
Sende zayıflarsın canım benim hiiç merak etme yeterki azmini daim tut..
kızlar bende diğital tartı var. ama galiba kafayı yemiş. aynı yerde bazen 87 bazen 87,9 bazen 85,9 gösteriyo. acaba yeni bir tartı mı alsam napsam ki

Canım üst üste tartıldığında digital tartılar farklı değerler gösterebiliyor, sen aynı zeminde tek seferde tartıl..

Evet canım herkes yeni..Bu hafta ikinci haftası dolanlar var, ilk haftası olanlar var..Takımı yeniden inşa ediyorum hayırlısı ile tabi siz şekerlerle
Kız onadamı kafayı yedirdin aşkolsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…