Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Turunçgil ailesinden gelen bu meyvenin kilo vermeye yardımcı olduğu, yapılan bir araştırma sonucunda keşfedilmiş: Her öğünde yarım greyfurt yiyen insanların yaklaşık iki kilo, günde üç kez bir bardak greyfurt suyu içenlerin ise 1,5 kilo kaybettiği görülmüş.
Araştırmaya katılan pek çok kişi toplamda beş kilo vermiş, hem de diyetinde başka hiçbir değişiklik yapmadan!

Basenleri Forma Sokan Mucizevi Karışım

MALZEMELER
2 fincan yulaf tanesi,
2 fincan kırılmış fındık,
1 fincan buğday,
1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm,
1 fincan ayçiçek tohumu,
1 fincan badem,
1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı

YAPILIŞI
Hepsini karıştırın ve blenderdan geçirin. 12 olacak şekilde eşit parçalara ayırın. Bir bardak soğuk diyet süte bunu ilave ederek hergün yiyin. Kalçalarınızın basenlerinizin daraldığını göreceksiniz. Altı hafta uygulamanız yeterli olacaktır.

3 elma diyeti bir grup eğitimi uzmanı diyetisyen olan Tammi Flynn tarafından geliştirilmiştir. Flynn danışmanlığını yaptığı kişilerden birinin her yemekten önce bir elma yediğini farkederek bu diyeti hazırlamış. Bu diyetle 4 ayda 17 kilo verilebildiğini kaydediyor.

İşte tokluk hissinizi arttıracak '3 elma diyeti'.

Sabah: 1 elma – peynirli omlet- 1 fincan yulaf ezmesi
Ara öğün: Yağsız yoğurt ve peynirden birer porsiyon
Öğle: 1 elma – 2 fincan sebze yemeği, 1 ızgara tavuk göğsü ve 1 kase pilav
Ara öğün: Kremalı kahve çeşitlerinden biri ya da meyveli süt
Akşam: 1 elma – Izgara ya da fırında pişirilmiş bir orta boy balık ve yeşil salata

Diyetin egzersiz önerisi hergün düzenli olarak spor yapılmasıdır...

Soğan Suyu Zayıflama Kürü

1 adet kuru soğanı kabuğu ve kökleriyle birlikte yıkayalım. Daha sonra sirkeli suyun içinde bekletelim. 1 bardak suyun içinde 3 taşım kaynatalım. Kabuğunu soymadan ve köklerini temizlemeden uygulayalım kürümüzü. Bir bardağın içine bir kaç damla limon suyu sıkalım ve içelim.

Özellikle sabah aç karnına içilmesi tavsiye edilir ve metabolizmayı çalıştırıcı özelliği vardır. Son derece faydalıdır ve vücuttan toksinleri atar. Kısa sürede kilo verdiğinizi göreceksiniz ve soğan suyunun belinizi ne kadar incelttiğine inanamayacaksınız.

Göbek bölgesi yağlarınızı eritmenin yolları:

Mekik hareketi
Dizlerimiz bitişik ve ayaklarımız birbirine paralel şekilde tabanları yeri gösterirken iki elimizi enseye koyup hızlı hızlı, sık sık ve kesik kesik hareketlerle karnımız acıyana kadar sabah ve akşam ellişer kez bu hareketi yapıyoruz. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağ dokusunu harekete geçirir ve yağların yanmasına
yardımcı olur.

Bel kasları için mekik
Bir taraftaki kolumuzu, bükülmüş olan diğer taraftaki dizimize doğru hafifçe, sık sık
ve seri hareketlerle yakınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu hareketi de birkaç dakika dayanabildiğimiz kadar yapmaya gayret ediyoruz. Daha sonra diğer taraftaki ayağımızı ve kolumuzu değiştiriyoruz. Bu hareket karnın yan tarafına doğru olan kasları çalıştırmak için yararlıdır.

uyguladığın menüyü detaylı oalrak alabilir miyim ya da nerden bulabilirim? oruç tutmaya ara verdiğimde ben de uygulamak istiyorum.

Rformcum Şeyda coşkunun Posta'daki yazı dizisinde verdiği diyeti harfi harfine uyguluyorum. Sadece havalar soğuduğu için 1-2 gündür çok az yürüyorum.

Bu diyet gerçekten çok iyi verdirdi, uzun süredir dikkat ediyordum fakat 1 gr verememiştim, belki diyetin başınd ayer alan 3 günlük detoks kilo vermemi tetikledi. Şimdiyeki olan günleri gün gün paylaştım fakat söz bu akşam bendeki tüm gazete görüntülerini seninle paylaşırım.

Sağolasın akrep33, tam da aradığım formülü vermişsin. Diz kapağım ve belim arasında alıyorum ben kiloları, bu yüzden çok hantal duruyorum. Şuan uyguladığım diyet bitsin hemen başlayacağım.

Bu arada ben de elektronik mühendisiğim, uzun süreler program yazılımcısıydım, 3 ay önce iş analistliğine geçtim. Bir bankada çalışıyorum. Mesailerim 9:00 12:00, 13:00-18:00 fakat iş yeri uzak olduğu için evden 1 saat önce çıkıp akşamları 1.5 sa. yolda kaybediyorum. Akşam mesailerim çok oluyor, nöbetçi olduğum haftalar gecelerim bile işle geçiyor. Böyle yani ömrüm işle geçiyor.

1.5 yıldır evliyim, İstanbul'da oturuyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.P Çok kilişe bir espiri oldu ama yapmadan edemedim)

Ben de bildiğim tiyoları paylaşıyım sizinle;

1 . Vücudunuzdaki ödemleri atmak için bol bol yeşil çay için fakat akşam 18:00'dan önce yoksa uykunuzu kaçırır ve uyayamazsınız. Ben yeşil çayın çok tadığını sevmediğim için yeşil çay tableti alıyorum.
2. Bir gün boyunca sadece haşlanmış pirinç yiyin, hem ödemenizi atar hem de bu ödemle birlikte 1 kiloya yakın kaybedersiniz.
3. Canınız tatlı istediğinde hemen tatlıya sarılmayın, ilk başta aç olup olmadığınızı bir tartın, eğer açsanız hemen karnınızı sağlıklı besinlerle doyurun. Böylece doyduktan sonra hala canınız istese bile yiyeceğiniz tatlı porsiyonunun çok daha azını yemiş olursunuz.
Toksunuz fakat canınız tatlı istiyorsa yarım limonu sıkın, içine bir küp şeker atıp üzerine su ekleyerek için. Şeker atmasanız daha iyi tabii :) Ekşi besinler tatlı isteğini gideriyor.

Kızlar hiçbir zaman vazgeçmeyin ben hep bu kilolarda olmadım buluğ çağımda 85 kiloyu görmüş bir insan olarak güvenin bana. 85 kilodan 2 yıl içerisinde 55 kiloya indim evlenene kadar da bu kiloda kalmayı başardım. Nasıl yaptın derseniz;

- Ailemin beni spor salonuna gönderecek imkanı yoktu yılmadım, akşamları ses çıkarmamaya dikkatleri üzerime çekmemeye çalışarak apartmanın 5. katından zemine kadar dizlerimde derman kalmayana kadar indim çıktım.
- Bir sürü diyet denedim lahana çorbası diyeti, günde tek öğün üzerine kurulu diyetler ve daha niceleri ... İçlerinden sadece protein diyeti (dükan diyetine çok benzer bir diyet) işe yaradı diğerleri hep yoyo etkisis yarattı yani 5 verip 7 kilo alma gibi.
- İşe başlayıp kendi paramı kazanmaya başlayınca spor salonuna yazıldım, haftanın en az 4 günü iş çıkışı spor salonuna girip, kapanış saati olan 23:00'da çıkıyordum, aynı zamanda yediklerime hep dikkat ettim. Tek başıma yaşamaya başladığım için o sıralar eve zararlı olan hiçbir şey sokmuyordum. Gece canım birşeyler istedi diyelim, dolabı gidip açtığımda sadece salata malzemesi oluyordu ve mecbur onlardan yiyordum.

Yemeye, içmeye hamur işlerinin, gazlı-şekerli içeceklerin, sütlü tatlıların, cipslerin tadını unutmuş ve canım istemez olmuştu.

Böyle böyle verdim kiloyu...

Fakat evlenince ve de iştahlı bir kocaya sahip olunca ve de kilo almaya çok yatkın olduğum için (e bi de sporu da bırakmıştım) aldım kiloları birer birer.

Şimdi de vereceğim inşallah hepsini tekrardan :) Hepinizi öpüyorum en kocamanından :))

Yaşımı yazmayı unutmuşum 29 yaşındayım.

Bugünkü menümü aşağıya ekledim.

Akşam 2 yere de baktım fakat semizotu bulamadım, ben de birgün önceden bugün için eşime yumurtalayıp kızartma yaparım diye haşladığım karnabahardan 3 orta boy parça alıp, 2 kaşık light yoğurtla yedim. Bir de bugün listedeki yasemin çayı yerine papatya çayı içeceğim.

Rfromcum istemiş olduğun listeler aşağıda;

devamı bugün elimde yok yarın bulup eklerim.

Ne güzel yazmışsın canım yaa..Çok imrendi ve güç verdi zyıflama isteğime, tabii sporsuz incelemeyeceğimizi de göstermiş oldun bravo harikasın canım

maşallah canımm. bu arada boyun ve kilon kaç

sabah
yogurtlu karışım
1 dilim çavdar ekmek
1 tatlı kaşıgı zeytin ezmesi
1 tatlı kaşıgı krem peynir

ara
orta türk kahvesi

öğle
yogurtlu karışım
1 salatalık
1 domates
1 haşlanmış yumurta
biraz maydomoz(limonlu)

ara
1 elma
1 fincan yeşil çay

akşam
yogurtlu karışım
2-3 yemek kaşıgı kadar yogurtlu kereviz
yarım porsiyon salata

ara
2 fincan biberiye, limon, karanfil ve yeşil çay karışımı

45 dk spor
15 dk buhar banyosu
3 litre su
KİTAP ve daglar yankılandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…