- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.301
ben 106 kilo 180 boyundayım. 80 kilo benim için ideal gibi. ama öncelikle motive olup 2 haneye inmeyii çoook istiyorum. 2 haftadır pazartesi başlayıp cuma bırakıyorum diyeti. 2 haftada veremediğim gibi 2 kilo da aldım. sizlerle bu yolculuğumu paaylaşmak istiyorum.
Teşekkür ederim canım benimİyi akşamlar kızlar
Hepinizi canı gönülden tbrk ediyorum süper bir başlangıç yaptınız
Devamının geleceğine eminim
Bol kilo vermeli günler dilerimm
:87::87:
Hoşgeldin canımMerhaba takıma girmek için özel birşey gerekiyormu ben kkya üye olduğumdan beri 20 kilo verdim ve şimdi motivasyona ihtiyacım var sizinle gaza gelirim diye düşünüyorum ama şu yüzde işini anlamadım ben sadece verdiğim kiloyumu belirtcem size bide mesaj sayısını anlayamadı. Son sayfalardada kimsenin attığı mesaj sayısını yazdığını göremedim bilgilendirirseniz coookk mutlu olurum :))
öncelikle aramiza hosgeldinmesaj sayma olayina o kadar dikkat ediliyormu bilmiyorum ama her gün buraya ugramakta fayda var.
kilo yüzelgesi ilk iki haftada ayri ve sonrasinda ayri hesaplaniyor ilk 2 hafta söyle diyelim:
baslangic kilon 77
1 hafta sonra 75 yani verdigin kilo=2
ilk 2 hafta oldugu icin bunu 2 den bölüyorsun 2/2=1
1/77= 0,013 *100= 1,3 % bu rakam yüzden oluyor ilk 2 hafta icin böyle hesaplaniyor daha sonrasinda verdigin kilo 2 ye bölünmüyor. Tek fark bu umarim dogru anlatabildim:18:
Hoşgeldincanımben 106 kilo 180 boyundayım. 80 kilo benim için ideal gibi. ama öncelikle motive olup 2 haneye inmeyii çoook istiyorum. 2 haftadır pazartesi başlayıp cuma bırakıyorum diyeti. 2 haftada veremediğim gibi 2 kilo da aldım. sizlerle bu yolculuğumu paaylaşmak istiyorum.
Boyun güzelmiş 80 olsan manken gibi olursun valla
Günaydın günaydın günaydın :-D
Bir sürü bayan olmuşuz çok sevindim. Hepimize bol erimeli bi hafta diliyorum güzel olur .insaallah
Dün oruçlu idim
Menüm bir kase patates salatası ve bir kase çorba iki litre su
Şekersiz çay 3 kupa
Ara ogün bir avuç mısır ve şekersiz çay
Saat9 buçuk gibi de 5 yemek kaşığı kapuska
1 tatli kaşığı reçel
İki lokma ekmek.
Dün birsürü ders çalıştım ingilizce türkçe tarih
Spor yapmadim
ben 106 kilo 180 boyundayım. 80 kilo benim için ideal gibi. ama öncelikle motive olup 2 haneye inmeyii çoook istiyorum. 2 haftadır pazartesi başlayıp cuma bırakıyorum diyeti. 2 haftada veremediğim gibi 2 kilo da aldım. sizlerle bu yolculuğumu paaylaşmak istiyorum.
herkesee mutlu haftalar diliyorummmmm..... Umarım çok güzel bi hafta olur ve cumaya güzel sonuçlarla mutlu oluruz
gunayın herkese.....
hafta sonunu 300 gr fazlayla bitirdim.. üzüleyimmi sevineyim mi bilemedim....
hafta sonu benim özgürlük günün bütün hamur işi tatlı ve kaçamakları 2 güne sığdırıyorum... hafta içi az yiyip hafta sonu özgürlük oluyor benim için....
bu hafta inş iyi geçer hepimiz için....burda hava çok soğuk sabah yürüyerekte gelemedim okula sanırım bu hafta kendimi sıkıp evde spora başlamam gerekiyor artık....
sizde durumlar nasıl????
Hayatım hepsi iyi güzelde saat 9:30 gibi yenenleri anlayamadım
herkesee mutlu haftalar diliyorummmmm..... Umarım çok güzel bi hafta olur ve cumaya güzel sonuçlarla mutlu oluruz
Canım kestane,kumpir,pilav,latte aynı günde olamaz.her gün biri ancak, o da diğer öğünlerini dengeleyerek.yalnız şöyle bir durum var herhangi birini tükettiğinde o gün iştahın daha açık olacakkendini bunları yememeye alıştırabilirsen ( hiç birimiz için kolay olmuyor,olsa hepsini şu an sırayla yerim :) canının kalorisi diğer yiyecekleri de çekmediğine şahit olacaksın.bu bir yediklerini dengeleyecek düzenleme çalısması ve bunu öğreniyoruz hepimizde.
Yıllar önce bir diyetisyen tatlı ile başa çıkabilmem için diyet süresince bana solların chremium pikolinate tavsiye etmişti her gün 1 tane ve çok işe yaramıştı.ben bu hafta yine başlıcam ona
Sahur amaçlı yedim oruçum bugün de
bak d i y e t a r k a d a s i m . c o m diye bi site var mutlaka tavsiye ediyorum yediklerinin kalorilerini hesaplıypr. yaptıgın sporun yürüyüşünde aynı şekilde ve bura beni frenliyor. seni de frenler eminim tavsiye ederim
umutincisi bu site bir harikaD yalnız tek bir noktayı anlayamadım, hani orada kaç kalori alırsan ne kadar kilo vereceğim yazıyor ya, orda belirtilen kalori miktarı, ihtiyaç duyduğum kalori miktarının üzerine almam gereken miktar mi?
Atıyorum, benim Toplam Kalori İhtiyacım (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) = 2000 olsun,
Günde 1000 kalori alırsam da bir ayda yaklaşık -4.00 kg vereceğim yazsın,
Benim günde toplamda 1000 kalori mi almam lazım? Eğer değer buysa, bana biraz az geldi.
Diyetisyenler kadınlar için genelde 1700 kalorilik diyet hazırlarlar ve ayda ortalama 4 kilo verirsin, çünkü bazal metabolizma+yaşam tarzın 2000 kalori ediyorsa; aldığın 1700 kaloriyi sadece metabolizmanla bile yakarsın.
Sahur amaçlı yedim oruçum bugün de
Bugün berbat gecti desem yeridir (beslenme konusunda) güya sabah erken kalkip sporumu yapcaktim + aksam zaten spor salonuna gitcektim cift dikis olucaktiolmadi...kahvalti: 1 muz + 1 bardak süt......okulda cikolata ile dagittim...bugün fazla kalmam gerekiyordu arkadaslarla birlikte sunum hazirliycagimiz unutup evden birsey hazirlayip goturmedim Kahvalti desende Ara ögun gibi birseydi....bugünlik kalroimi sanirim doldurdum eve gelince birsey yemigcem sonra biraz daha erken spora gidip fazlada kosu filan yapcam umarim darti yarin..aci intikamini almaz benden....firsat oldukca fazladan yürümeye calistim bugün bos saatlerimde...haaa okulumda söyle 10-15 dakkalik yer degilki ögle tatilinde eve gidip insan gibi güzel ögle yemeyi yeseydim:18: umarim sizin gününüz daha iyi gecmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?