Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Boyun güzelmiş 80 olsan manken gibi olursun valla

İyi akşamlar kızlar

Hepinizi canı gönülden tbrk ediyorum süper bir başlangıç yaptınız

Devamının geleceğine eminim

Bol kilo vermeli günler dilerimm

:87::87:
Teşekkür ederim canım benim Gelmelerin sıklaşırsa daha çok seviniriz inan bana
Hoşgeldin canım

Hoşgeldincanım
Boy süpermiş, basketbolmu oynadın canım?
Boyun güzelmiş 80 olsan manken gibi olursun valla

Kesinlikle katılıyorum..

Günaydın günaydın günaydın :-D
Bir sürü bayan olmuşuz çok sevindim. Hepimize bol erimeli bi hafta diliyorum güzel olur .insaallah
Dün oruçlu idim
Menüm bir kase patates salatası ve bir kase çorba iki litre su
Şekersiz çay 3 kupa
Ara ogün bir avuç mısır ve şekersiz çay
Saat9 buçuk gibi de 5 yemek kaşığı kapuska
1 tatli kaşığı reçel
İki lokma ekmek.
Dün birsürü ders çalıştım ingilizce türkçe tarih
Spor yapmadim

Hayatım hepsi iyi güzelde saat 9:30 gibi yenenleri anlayamadım

hoşgeldin canım,sen yeter ki iste bi burdayız,hepimiz aynı savaşı veriyoruz ama inş bu sefer kazanacağız :)

gunayın herkese.....

hafta sonunu 300 gr fazlayla bitirdim.. üzüleyimmi sevineyim mi bilemedim....

hafta sonu benim özgürlük günün bütün hamur işi tatlı ve kaçamakları 2 güne sığdırıyorum... hafta içi az yiyip hafta sonu özgürlük oluyor benim için....

bu hafta inş iyi geçer hepimiz için....burda hava çok soğuk sabah yürüyerekte gelemedim okula sanırım bu hafta kendimi sıkıp evde spora başlamam gerekiyor artık....

sizde durumlar nasıl????

canım bence yanlış yapıyorsun. haftaiçi yemediklerini birden haftasonu yiyince ne kilo verebilirsin nede faydasını görürsün.canın çok istediyse bi parça ye ama sonraki öğünü çok hafif tut salatayla geçiştir mesela. benim iyi gibi sabah tartıldım 1 kilo vermiş görünüyorum akşam da spor salonunda ölçüm yaptıracam (yag kas ) bakalım o nasıl çıkacak

Yıllar önce bir diyetisyen tatlı ile başa çıkabilmem için diyet süresince bana solların chremium pikolinate tavsiye etmişti her gün 1 tane ve çok işe yaramıştı.ben bu hafta yine başlıcam ona

Alışmak sevmektenn daha zorrr geliyorrr. Umarım alıştırabilirim ben de kendimi. :)

Tavsiyen için teşekkür ederim canım,fakat tahlil vs. yaptırmadan doktor tavsiyesi olmaksızın destek kullanamam. :)

umutincisi bu site bir harika D yalnız tek bir noktayı anlayamadım, hani orada kaç kalori alırsan ne kadar kilo vereceğim yazıyor ya, orda belirtilen kalori miktarı, ihtiyaç duyduğum kalori miktarının üzerine almam gereken miktar mi?

Atıyorum, benim Toplam Kalori İhtiyacım (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) = 2000 olsun,
Günde 1000 kalori alırsam da bir ayda yaklaşık -4.00 kg vereceğim yazsın,

Benim günde toplamda 1000 kalori mi almam lazım? Eğer değer buysa, bana biraz az geldi.

Diyetisyenler kadınlar için genelde 1700 kalorilik diyet hazırlarlar ve ayda ortalama 4 kilo verirsin, çünkü bazal metabolizma+yaşam tarzın 2000 kalori ediyorsa; aldığın 1700 kaloriyi sadece metabolizmanla bile yakarsın.

Son düzenleme:

canım orda ne kadar alırsan o kadar verebilecegin yazıyor.Toplam Kalori İhtiyacım (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) = 2000 ise sen günde 2000 kal. alırsan kilon sabit kalır. veya 1700 alırsan günde atıyorum 0.11 kilo verirsin ayda 4 kilo verirsin diye aşağıda yazıyo

Bugün berbat gecti desem yeridir (beslenme konusunda) güya sabah erken kalkip sporumu yapcaktim + aksam zaten spor salonuna gitcektim cift dikis olucakti olmadi...kahvalti: 1 muz + 1 bardak süt......okulda cikolata ile dagittim...bugün fazla kalmam gerekiyordu arkadaslarla birlikte sunum hazirliycagimiz unutup evden birsey hazirlayip goturmedim Kahvalti desende Ara ögun gibi birseydi....bugünlik kalroimi sanirim doldurdum eve gelince birsey yemigcem sonra biraz daha erken spora gidip fazlada kosu filan yapcam umarim darti yarin..aci intikamini almaz benden....firsat oldukca fazladan yürümeye calistim bugün bos saatlerimde...haaa okulumda söyle 10-15 dakkalik yer degilki ögle tatilinde eve gidip insan gibi güzel ögle yemeyi yeseydim:18: umarim sizin gününüz daha iyi gecmistir

yarın telafi edersin canım. önemli olan ucu kaçtı diye iyice bırakmamak

bugün çok erken yazacam menümü :)
malüm bugün oruçtum

iftar
yogurtlu karışım + yogurt

1 haşlama yumurta
1 küçük kutu yagsız süt

bugün başka bişey yiyemem çünkü işten çıkıp spora gidecem eve dönünce ancak yeşil çay yapıp içerim :) haydi görüşmek üzereeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…