- 16 Kasım 2013
- 132
- 10
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.261
hosgeldin canim inan bana burasi seni frenliyor cünkü her gün ne yedin ne ictin yazmak zorunda oldugun icin 3-5 kere düsünüyorsunistedigin hedef kilonu umarim bizimle birlikte ulasirsin...
Hoşbuldummmm! Ayy inşallah , benim de temennim bu yönde. :)
Belki geçmiş yıllardan kalmıştır diye düşünmüştüm, ama cıks değilmiş. :26:
Olsun, kilo vermek istiyorsak biraz sıkı yönetim ilan edilmeli sanırım. Diğer türlü ben hiç zayıflayamam gibi görünüyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-86.html#post32997961aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum çok sevindimmmmmmm hem kendi adıma hem gurubumuz adınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ilk gurup dereceleri neye göre
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar,
Grubunuza yeni katıldım. Yaşım 23, kilom 89-90 arasında. Neden bilmiyorum, sureklı kılo alma eğilimindeyim. Umarım sizlerle hedeflediğim kiloya ulaşabilirim. Herhangi bir diyete bağlı değilim, günlük yediklerimi düzene sokmayı planlıyorum. İlk hedefim 75 olmak. :)
Gurubumuz adina cok sevindim..Deneme süresinde olalarin % katilmiyor degilmi akrep33 ??? Deneme sürem gecsin her hafta birince olmamiz icin benimde katkim olcak ins
hahahaha aynı ben ya. bende sabah kahvaltıyı öyle bi yaptım ki hala acıkamadımve yemeyecem zaten
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 338. ETAP SONUC LİSTELERİ
29 KASIM - 6 ARALIK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................14. TAKIM
İKİNCİ .................3. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................2. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................5.49%
İKİNCİ
3. takımdan.............Humeyrasağlam......................2,79%
ÜÇÜNCÜ
14. takımdan.............umutincisi .....................2.21%
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum çok sevindimmmmmmm hem kendi adıma hem gurubumuz adınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu ilk gurup dereceleri neye göre
Merhaba kızlar,
Grubunuza yeni katıldım. Yaşım 23, kilom 89-90 arasında. Neden bilmiyorum, sureklı kılo alma eğilimindeyim. Umarım sizlerle hedeflediğim kiloya ulaşabilirim. Herhangi bir diyete bağlı değilim, günlük yediklerimi düzene sokmayı planlıyorum. İlk hedefim 75 olmak. :)
Keşke ben de aynı şeyi söyleyebilsemmutsuzluk duygusal yeme olarak dönüyor bana yarın telafi edicem umarım.şu ruh halini bir üzerimden atayım.
Tebrik ederim canım, bak başlarken ne umutsuzdun ama başardın. Haftaya da o listede görürüz inş seni
kötü bişey yok demi canım. ya bide sen evlisin çocuklarda var o yüzden aklına geliyodur. ben yanlızım ya o yüzden akşam mutfaga gitmemeye çalışıyorum :). aslında bende mutsuzken helede birileri yüzünden mutsuz olmuşken o zaman Allah ne verdiyse....ardı ardına dondurmalar cipsler çikolatalar baton kekler aklına ne geliyorsa yani...inşallah artık öyle olmaz.zaten insanlara da pek yaklaşmıyorum neyse çok konuştum
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek
1 fırında patates
2 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
Haşlanmış sotelenmiş karnıbahar ve Brokoli
1 çat kaşığı çilek reçeli
Bol yeşillik
Ara : 3 üvez
3 muşmula
Akşam : 1/2 fırın patates
1/2 dilim beyaz ekmek
1 adet 1 lokmalık kıymalı börek
3 kaşık kavurmalı yumurta
Yeşillik
1/2 kibrit kutusu peynir
ArA : 1 avuç kutu üzüm
* işte bu olmaması gereken bir menüye örnek. Bu benim duygusal açlığımı doyuramadığım için midemi doyurmaya yöneldiğim bir gün.
Ama geçicek.
Benin yaptığımı yapmamanız dileğiyle.
Gece gece ne konuşmuşsanis okudum :-D
Bugün sabah bir tabak çorba
Ara bir elma 2 galeta
Öğle bi kase çorba iki bardak ayran
Ara iki galeta
Akşam iki dilim kek ve mısır patlagi
Pazar günü oruç tutcam kismetse
Bunun için de saat 10 gibi 3 dilim ekmek bir tatli kaşığı reçel
We yumurta yedim
Su 3 litre kitap okumadım
Spor 30 dakika yürüyüş
Canım bünyeye karbonhidrat bombardımanı yapmışsın :) ne kekler olmuş ne 10 da yenen 3 dilim ekmek.bence ekmeği ve ekmekgilleri sınırlamalıyız.akşama kadar iyi gelmişsin aslında ama akşamdan sonrası fena.
Bi de bugün oruç um ondan yedim saat ondaki yemeği ..:-DCanım bünyeye karbonhidrat bombardımanı yapmışsın :) ne kekler olmuş ne 10 da yenen 3 dilim ekmek.bence ekmeği ve ekmekgilleri sınırlamalıyız.akşama kadar iyi gelmişsin aslında ama akşamdan sonrası fena.
Aslinda o kadar kötü degil gözüme batan sadece su kahvaltida hem Patates hem Ekmek..ikiside karbonhidrat sekerli...patatates yerine baska bir sebze daha iyi olabilirdi sanirim.mesela firinda kizarmis patlican ve domates..patates nisastali yani...haslanmisda olsa insanin istahini aciyor yedikce yiyesi geliyor.......Kahvaltida ve genellikle karbonhidrati ekmegi az tutmayi calisin
ben günde 3 dilimi gecmemeye calisiyorum bugün 1,5 dilim ekmek tükettim.
kendimde dikkat ettim kahvaltida ekmegi, receli özellikle pekmez türü seyleri yersem dengem bozuluyortüm gün kendimi sekerli gidalardan alikoymak icin adeta savasiyorum :18: ama Protein /yesillik agirlikli kahvaltida hic öyle bir sorunum olmuyor....Seker krizinde kuru meyveleri tavsiye ederim...ben her gün tüketmeye calisiyorum bagirsaklarin daha iyi calismasi icin ayni anda seker ihtiyacimda karsilandigi icin cok fazla cikolata vesaire istegim olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?