Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kahvaltı
yogurtlu karışım
2 dilim yulaf ekmek (kızarmış)
lor peyniri(2 yk kadar yokbile)
2 yeşil 1siyah zeytin
1 salatalık 1domates

ara
1 kuru kayısı

akşam
1 ızgara çupra
bol roka ve tere(limonlu)

ara
1 kurukayısı
1 elma

1 litre su
çarşıda 1 saat gezindim spor yok :)

Hafta sonu olmasına rağmen kaçamaksız güzel bir gün olmuş

Rformcum bugün kendime bi mont yelek aldım. çok begendim. ama 38 beden aldım yani önleri kapanmıyo 1 karış açıklık var :d mutlaka zayıflamam lazım onu giymek içinnn

Sabah : 2 kibrit kutusu peynir
3 yeşil zeytin
Brokoli karnabahar haşlama sote
Bol yeşillik
2 dilim kepek ekmek

Ara: 1/3 muz

Akşam : 3 küçük ev yapımı içli köfte
Salata

Ara :1 adet Trabzon hurması

3 lt den fazla su

Rformcum bugün kendime bi mont yelek aldım. çok begendim. ama 38 beden aldım yani önleri kapanmıyo 1 karış açıklık var :d mutlaka zayıflamam lazım onu giymek içinnn

Süpersin,benim hafta sonum pek verimli geçmedi yarından itibaren yine oruçluyum.oruçluyken ne canım bir şey istiyor ne de yiyorum.hoş hafta sonu yediklerimi de canım isteyerek yemedim de neyse.

Haftaya cuma ilk hedef kiloma ulaşmalıyım.(74)

Sendeki bu azim oldukça sen oy yeleği daralttırısın bile şekerim :)

sen bide bana sor dün sabah kahvaltısı baya kaçamak olunca bugün tuttum kendimi

Çok yerinde olmuş. Böyle tuta tuta güzel günler göreceğiz kaçamaksız günleerr

Kızlar yaaa siz süpersinizzz Menümü ekliycektim, kendimden utandım şuan DD

bende pazartesi perşembe oruç tutacam. hem sevaba gireyim hem kendimi frenleyeyim.valla çabalıyorum eğer düzenli gidersem 3-4 aya kadar 70 e düşersemmmmmmm baharda rahatlıkla giyinebilirimmm

Çok yerinde olmuş. Böyle tuta tuta güzel günler göreceğiz kaçamaksız günleerr

Kızlar yaaa siz süpersinizzz Menümü ekliycektim, kendimden utandım şuan DD

bak d i y e t a r k a d a s i m . c o m diye bi site var mutlaka tavsiye ediyorum yediklerinin kalorilerini hesaplıypr. yaptıgın sporun yürüyüşünde aynı şekilde ve bura beni frenliyor. seni de frenler eminim tavsiye ederim

Sizin menüleri gördükten sonra gerçekten utanarak ekliyorum menümü. :26:

Sabah(8.00)

3 dilim kızarmış ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı yağ

Öğlen(13.30)

Kumpir

Ara(14.30)

Orta boy Latte (şekersiz)

Akşam(17.45)

Yarım kase tavuk suyu
4-5 kaşık iç pilav
Bol salata

Ara(20.00)

Kestane

Su;yatana kadar 2 litre olur
Spor yok.Ama tüm gün dışardaydım,sayılırsa.

*Kendimle ilgili not: Kızlar b ende aşırı şeker-abur cubur bağımlılığı vardı normalde. Vardı dediğime bakmayın,hala var da 3 gündür yemiyorum sadece. 21 gün yemezsem bu bağımlılığım azalırmış o sebeple sabah kahvaltısındaki bal haricinde tatlı-şeker-şekerli gıda tüketmemeye zorluyorum kendimi (inanın benim için çok çok zor). Velhasıl şekeri kesme sürecindeki duygusal boşluğumu doldurabilmek için kaçamaklarım olacaktır.

canım bende aynı senin gibiyim. tatlı olsun başka hiçbişey istemem ama tatlının kalorisi mükemmel fazla o yüzden bende yemiyorum. çok canım isterse bal yiyorum onuda kahvaltıda. o kadar tatlı yerdim ki anlatamam. sonra insilün direnci çıktı ilaç verdi doktor. içince tatlı krizim olmuyodu ama ben düzenli bi insan degilim ilaç içmeyide sevmiyorum hatta unutuyorum yine içmeye çalışıyorum ama mesela 2 gündğr yine içmiyorum. bende başka türlü düzenlemeye çalışıyoum. mesela tarçınnn kesinlikle işe yarıyor. bitki çaylarının içine yogurdun içine sütün üzerine dök iç farkı göreceksin

Çok teşekkür ederim tavsiye için, bir arkadaş daha önermişti. Kriz anlarında kesinlikle deneyeceğim. Ben de insülin direncinden ve şeker hastalığına zemin hazırlamasından oldukça korkuyorum. İnanır mısın şekeri kesme kararını almamın bile ilk sebebi bu korkum, kilo sorunum olmasına rağmen. Ama şekeri kesersem kilo açısından da rahat ederim inşallah, o da getirisi olur. :)

Merhaba takıma girmek için özel birşey gerekiyormu ben kkya üye olduğumdan beri 20 kilo verdim ve şimdi motivasyona ihtiyacım var sizinle gaza gelirim diye düşünüyorum ama şu yüzde işini anlamadım ben sadece verdiğim kiloyumu belirtcem size bide mesaj sayısını anlayamadı. Son sayfalardada kimsenin attığı mesaj sayısını yazdığını göremedim bilgilendirirseniz coookk mutlu olurum :))

öncelikle aramiza hosgeldin mesaj sayma olayina o kadar dikkat ediliyormu bilmiyorum ama her gün buraya ugramakta fayda var.
kilo yüzelgesi ilk iki haftada ayri ve sonrasinda ayri hesaplaniyor ilk 2 hafta söyle diyelim:

baslangic kilon 77
1 hafta sonra 75 yani verdigin kilo=2
ilk 2 hafta oldugu icin bunu 2 den bölüyorsun 2/2=1
1/77= 0,013 *100= 1,3 % bu rakam yüzden oluyor ilk 2 hafta icin böyle hesaplaniyor daha sonrasinda verdigin kilo 2 ye bölünmüyor. Tek fark bu umarim dogru anlatabildim :18:

Kahvaltimi her zamanki gibi yaptim diyebilirim + biraz corba sonra biraz bozdum:18: artik yarin telafi ederim umarim uymadan önceden sporumu yapcam bugünde böyle ne yapayim hem regl hem haftasonu:18:
Suyu rahat 2,5 litre ictim sanirim.

Teşekkür ederim heralde 2 hafta bildirim yaptıktan sonra listeye girdiğimiz için ilk hafta 2 ye bölüyoruz

Canım kestane,kumpir,pilav,latte aynı günde olamaz.her gün biri ancak, o da diğer öğünlerini dengeleyerek.yalnız şöyle bir durum var herhangi birini tükettiğinde o gün iştahın daha açık olacakkendini bunları yememeye alıştırabilirsen ( hiç birimiz için kolay olmuyor,olsa hepsini şu an sırayla yerim :) canının kalorisi diğer yiyecekleri de çekmediğine şahit olacaksın.bu bir yediklerini dengeleyecek düzenleme çalısması ve bunu öğreniyoruz hepimizde.

Yıllar önce bir diyetisyen tatlı ile başa çıkabilmem için diyet süresince bana solların chremium pikolinate tavsiye etmişti her gün 1 tane ve çok işe yaramıştı.ben bu hafta yine başlıcam ona

ben 106 kilo 180 boyundayım. 80 kilo benim için ideal gibi. ama öncelikle motive olup 2 haneye inmeyii çoook istiyorum. 2 haftadır pazartesi başlayıp cuma bırakıyorum diyeti. 2 haftada veremediğim gibi 2 kilo da aldım. sizlerle bu yolculuğumu paaylaşmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…