Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoş geldin canım
74 den 54 e 4 aydamı indin maşallah yahu.20 kilo gitmiş 4 ayda ne güzel..Peki nasıl başardın canım, senden çok şey öğrenicez anlaşıldı şekerlik

Hemen menümü paylaşayım dedim teyzemiz gelecek,tekrar giremeyebilirim.

Iftar : yayla çorba
1 dilim kepek ekmek
2 köfte
Brokoli sote
Salata
3 adet zeytin

2 saat sonra : 2 kestane
3 yemek kaşığı nar
3 adet tırtıl kurabiye
Şekersiz çay

2,5 tl su

Bende dukanla 2 ayda 15 kilo verdim geride almadım ama zor bi diyet artık etten soguyosun 105 ten 90a düştüm sonra isveç yaptım simdi 86 yim bi 15 daha vermem lazim

sabah
2 dilim kızarmış yulaf ekmek
üzerine ince şekilde krem peynir
5 adet zeytin

ara
sade türk kahvesi
yarım elma

öğle
1 porsiyon (200 gr) hamsi
roka
bikaçtane kıvırcık

ara
1 mandalina
2 yk kadar nar
yarım probis

2 saat spor
yaklaşık 200 mekik+200 twist
3 litre su

2 saat spor, 200 mekik harikasın canım ya gülce canm işte sana motivasyon kaynağı işte sana örnek

Yarım yağlı süt

İçerdiği protein ile tokluk hissi sağlar ve metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur.
Kalsiyum mineralinin düzenli alınmasının özellikle göbek çevresinde yağlanmanın düşmanı olduğu bilinmektedir.
Tam yağlı sütlere göre daha az kalori, doymuş yağ ve kolesterol içerir.
Günde 2 bardak süt tüketimi kemik sağlığını korumak için gerekli ve aynı zamanda zayıflamaya yardımcıdır.

Metabolizmayı Hızlandırın

Yeşil Çay için

Yeşil çay kateşin ve kafein içeriği nedeniyle metabolizmanın birkaç saat hızlanması için kombine fayda sunmaktadır. Araştırmalarda; egzersiz yapılmadan önceki zaman aralığında 2-4 bardak su ile 2 bardak yeşil çay tüketmenin, egzersizde %17 daha fazla kalori yakılmasına yol açtığını gözlenmiştir.​

Zayıflama döneminde şekersiz neskafe içmenin bir zararı olur mu?

Kahve içilmesinin iştahı kapatıcı etkisi yoktur. diyet yapanların ve de özellikle kadınların ödem, kansızlık, mide problemi yaptığı için kahveden uzak durmalarını ve kahve yerine diyet süt, ayran, limonata ve greyfurt suyu içmelerini öneriyorum.​

Günaydın kızlarrr.. teşekkür ederim hoşbuldum :)
Akrepcim evet bakıldığında 20 kg verdim ama bunun 15 kgsini hiç zorlanmadan çok güzel verdim ve tabi 5 kiloya yakınını aldım ama veririm çünkü yakın zamanda çok çok fazlasını verdim bu ne kii
ben çok su içtim kızlar normalde 2 bardak su içsem midem bulanırdı diyetteyken 4 lt içtiğim oluyodu en az 3lt. patates, prinç, havuç, yemeklerin suyu makrna ekmek bunları hep kestim. ben çalışıyorum ve çalıştığım yerde sabahları çorba çıkar o yüzden bol acılı çorba içerim 1 kepçe onunda faydası çok oldu ve inceck 1 dilim kepek ekmeği. ısırınca 2 ısırımlık bile olmuyo ama nefsim doyuyo
çok konuştum sorunuz olursa onlrıda yanıtların
dün ki menümü yazmak istemiyorum çünkü baya güzel yedim akşam :44: ama bugün istikrarla yola devamm

merhaba bayanlar,
nasılda soğudu havalar, biraz olsun yürüyordum şimdi hava soğudu bakkala bile arabayla gidiyoruz. kalori takibi işini tuttum insan baktıkça yyuh diyo kendine iyi geldi yani teşekkürler...
bu hafta ne olur bilmiyorum ama eğer haftaya bu hafta olanın iki katı gidecek gitmezse çok ağır ceza verin bana....

bu ne sakin bi takım yahuu. haydi kızlar canlanın birazzzz

Kesinlikle şekerim,nerdesiniz kızlar? Yarın bildirim günü,hadi hayırlısı bakalım. Şimdiden menümü paylaşıyorum akşama arkadaşlarım gelecek çünkü. Hiiiiç tatlı sevmeme rağmen malum regl dönemi öncesi bünyem tatlı istiyor bende masum tatlılarda geçiştirmeye çalışıyorum :)

Bu arada ben de fatsecret ( Apple larda var belki nette de vardır) programından kalori sınırlaması konusunda yardım alıyorum.her şeyi yiyorum ama kalorisine göre ölçeğini belirliyorum.o gün aldığım tüm kalorilerden sonra kalan miktarıma bağlı tüketim yapıyorum :)

Ben hafta içi 800 ila 1000 kalori haftasonu ise 1000 ila 1500 arasında kalori alıyorum.

Geçen hafta bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşmak istedim.eksik alınan her 8000 kalori 1 kilo vermenize fazladan alınan her 8000 kalori ise 1 kilo almanıza sebep oluyormuş. Yapılan egzersize ve metabolizma hızına göre farklılık gösteriyordur tabii ki.

Artık menüme geçeyim :)

Iftar : 1/2 kase ezogelin çorba
1 kase keşkem
Salata

2 saat sonra : 1/4 kase domates çorbası

1-2 saat sonradan yalancı cezerye yiycem 3 tane

Yarın sabah büyük gün;hep birlikte görelim bakalım gidenleri ve bir kez daha motive olalım şekerler.

Bende bugün 1100 kalori civarı aldım ama olmuyo ya kafama göre kendime sıkı bi diyet programı bakicam en azindan bugün ne yesem diye düşünmem bi sonraki güne hazırlık yaparim

sabah
1 dilim yulaf ekmek
üzerine peynir

ara
sade türk kahvesi

öğle
1 kase yayla çorbası
yarım porsiyon tavuk sote
yarım porsiyon bulgur pilavı

ara
yarım elma

akşam
1 dilim yulaf ekmek
üzerine peynir
1,5 saat spor
2,5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…