- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #96.381
Bende bugün 1100 kalori civarı aldım ama olmuyo ya kafama göre kendime sıkı bi diyet programı bakicam en azindan bugün ne yesem diye düşünmem bi sonraki güne hazırlık yaparim
evettt benim bu hafta ki sonucummmm
umutincisi( 84,1 / 81,5 / 2,6 / 3,09 %)
çokçokçok teşekkürler canımcımm. senin kilo vermen de baya. kilo ne kadar çok olursa o kadar kolay gidiyo sonra zorlaşıyo.SÜPERSİN SÜPERRRRRRRRRR,sen bu hafta birincisi de olursun bence :)
geçen hafta kilo bildiriminde bulundum ama listede yoktum maalesef??
anladım keşke ilk iki hafta zorunlu olmasaydı boşa kilo vermiş gibi hissediyorum :))))tutup tutup 3.hafta versem iyiydi :))
**14. TAKIM 339. ETAP **
Rform( 74.8 / 73.6 / 1.2 / 1.60%)
umutincisi( 84.1 / 81,5 / 2,6 / 3.09%)
14. TAKIM ORTALAMASI : 2.1%
diğer grupları gezdim de biraz herkes sohbet muhabbet ve paylaşım halinde,bizde günlerdir ses yok.kaptaaaaaaaaan bizim gruba yeni üyeler lazım.gelen bir soluklanıp gidiyor gibi geldi bana sonra sesi soluğu çıkmıyor.yeni arkadaşlar katalım ki aramıza daha şenlensin grubumuz.
anladım keşke ilk iki hafta zorunlu olmasaydı boşa kilo vermiş gibi hissediyorum :))))tutup tutup 3.hafta versem iyiydi :))
Cok stressli.bir hafta gectimalum.ogrenciyiz..beslenmeyi.sporu cok.ihmal.ettim...buraya daha fazla giremedim.kusura bakmayin kilo.bildirimi.yapmazsam.bu hafta olurmu? dartiyla.bu sabahki.yuzlesmem.hic hos olmadi. Guruptan.atilmazsam sevinirim daha deneme surecindeyim grsz arkadaslar :)
iyi gunler....
kilomu bildireyim 52.5 300 gr vermişim bu aralar girip menu yazamadım inş pazartesi toparlanıp daha guzel menuler bildircem.....
Benimde bu haftam 1. Haftam kaptanim:) baslangic kilom 87 1.hafta 86.7 fark 300gr bu hafta tam yapamadim kendime guzel bi liste buldum ona başlıyorum yarin bakalım
Ben geldim ben geldimmm.
Bugün itibariyle canlanalım kızlarrr!!! Toparlanalım, takım olalım,hırslanalım.Benim çok ihtiyacım var buna!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?