Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldinnn.
bencede biraz canlandırmalı bu takımı. sonra bakalım kim tutabilecek bizi. kızlar kendinizi tanıtın yeni gelenler. tanışıp kaynaşalımmm :46::46:

Tamam o zaman önce ben başlayayımm. :D

90 ,, ki 1 ay önce 87,1 yıl önce 81,2 yıl önce 78,, kiloluk bir hatunum. ( böö kendime). 23 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencisiyim,mühendislik okuyorum. Tam bir abur cubur ve tatlı bağımlısıyım. En sevdiğim çikolata ülker bol fıstıklı yeşil olan. :P
Geçen hafta az da olsa tatlı yemeyi bırakmıştım ama bu ara yıne bozdum. Bugün itibariyle yememek için kendimi tutacağım. Başarabilirim umarım. Hmm sonracıma yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. 1,74 boyundayım, ilk hedefim 75 olmak. Gerisi Allah Kerim. :)

Tamam o zaman önce ben başlayayımm. :D

90 ,, ki 1 ay önce 87,1 yıl önce 81,2 yıl önce 78,, kiloluk bir hatunum. ( böö kendime). 23 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencisiyim,mühendislik okuyorum. Tam bir abur cubur ve tatlı bağımlısıyım. En sevdiğim çikolata ülker bol fıstıklı yeşil olan. :P
Geçen hafta az da olsa tatlı yemeyi bırakmıştım ama bu ara yıne bozdum. Bugün itibariyle yememek için kendimi tutacağım. Başarabilirim umarım. Hmm sonracıma yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. 1,74 boyundayım, ilk hedefim 75 olmak. Gerisi Allah Kerim. :)
hoşgeldin şekerim. öğrenci olunca abur cubur artıyo tabi. ama ben öğrencilikten sonra kilo aldım :d tatlı krizine tavsiyem tarcın. bende çok aşırı tatlı düşkünüyüm ama sınırladım çok şükür. hergün tarçın tüketiyorum onun etkisi olduğunu düşünüyorum

Kesinlikle şekerim,nerdesiniz kızlar? Yarın bildirim günü,hadi hayırlısı bakalım. Şimdiden menümü paylaşıyorum akşama arkadaşlarım gelecek çünkü. Hiiiiç tatlı sevmeme rağmen malum regl dönemi öncesi bünyem tatlı istiyor :( bende masum tatlılarda geçiştirmeye çalışıyorum :)

Bu arada ben de fatsecret ( Apple larda var belki nette de vardır) programından kalori sınırlaması konusunda yardım alıyorum.her şeyi yiyorum ama kalorisine göre ölçeğini belirliyorum.o gün aldığım tüm kalorilerden sonra kalan miktarıma bağlı tüketim yapıyorum :)

Ben hafta içi 800 ila 1000 kalori haftasonu ise 1000 ila 1500 arasında kalori alıyorum.

Geçen hafta bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama paylaşmak istedim.eksik alınan her 8000 kalori 1 kilo vermenize fazladan alınan her 8000 kalori ise 1 kilo almanıza sebep oluyormuş. Yapılan egzersize ve metabolizma hızına göre farklılık gösteriyordur tabii ki.

Artık menüme geçeyim :)

Iftar : 1/2 kase ezogelin çorba
1 kase keşkem
Salata

2 saat sonra : 1/4 kase domates çorbası

1-2 saat sonradan yalancı cezerye yiycem 3 tane

Yarın sabah büyük gün;hep birlikte görelim bakalım gidenleri ve bir kez daha motive olalım şekerler.

bu ne sakin bi takım yahuu. haydi kızlar canlanın birazzzz :8::8::8::8:

iyiki varsınız kızlar grubun neşesi sesisiniz...
elimden geldiğince daha sık gireceğim.

Selam anathema, hangi listeyi yapacaksın? Bizimle de paylaş belki hep birlikte uygularızzz.:23:
Tamam aksam yazarim simdi bebis var pek rahat bırakmıyor ama guzel begenceksiniz listeyi

hoşgeldinnn.
bencede biraz canlandırmalı bu takımı. sonra bakalım kim tutabilecek bizi. kızlar kendinizi tanıtın yeni gelenler. tanışıp kaynaşalımmm :46::46:

Ben diyarbakırda zorunlu hizmetini yapan 174 boyunda 87 kılo bir muzik ogretmeniyim 17 aylik bi kizim var dogumdan sonra 105 kiloydum aslinda hep kiloluydum ama bu kadar degil simdi ilk hedefim 75 sonrada yavas yavas 70e sabitlesem be guzel olcak

Ben diyarbakırda zorunlu hizmetini yapan 174 boyunda 87 kılo bir muzik ogretmeniyim 17 aylik bi kizim var dogumdan sonra 105 kiloydum aslinda hep kiloluydum ama bu kadar degil simdi ilk hedefim 75 sonrada yavas yavas 70e sabitlesem be guzel olcak

emziriyor musun canım. öyle daha kolay veriyorlarmış. bu arada hoşgeldinnnn

ben emziriyorum emziren kolay kilo veriyo doğru ben oruç tutarken yazın 13-14günde 6k4e kadar düştüm 6kilo verdim en az ama öyle bir iştah yapıyoki emzirmek öyle acıktırıyor ki aman aman...

ben emziriyorum emziren kolay kilo veriyo doğru ben oruç tutarken yazın 13-14günde 6k4e kadar düştüm 6kilo verdim en az ama öyle bir iştah yapıyoki emzirmek öyle acıktırıyor ki aman aman...

evet dogru ablamdan biliyorum kız sabahın köründe uyanıp nasıl iştahla yemek yiyordu. gece uyanıyo yemek yiyodu :D çok gülüyodum ona:1::1:

Yok emmiyo ama ben zaten emzirirkeN sut olsun diye yiye yiye 93 ten 105e çıktım

Yok ya emzirince sekeri düşüyor insanin hep tatli seyler istiyo canin

yok arkadaş ya kadın yönetici ile çalışmayacaksın hele de bu hiç evlenmemişse. sinirlerini tepene çıkarmaya bire:47:birler

hahah evet ben de çok duydum bekar kadın yönetici ile çalışanların haykırışlarını,Allah kolaylık versin! :D

hoşgeldin şekerim. öğrenci olunca abur cubur artıyo tabi. ama ben öğrencilikten sonra kilo aldım :d tatlı krizine tavsiyem tarcın. bende çok aşırı tatlı düşkünüyüm ama sınırladım çok şükür. hergün tarçın tüketiyorum onun etkisi olduğunu düşünüyorum

hoşbuldummmm :) Yok canım ya öğrencilikten değil tamamen pis boğazlıktan benimki. :1:

Tamam aksam yazarim simdi bebis var pek rahat bırakmıyor ama guzel begenceksiniz listeyi

Ayyy boylarımız ve ilk hedeflerimiz aynıymış. :21: 3 kilo vereyim kilolarımız da aynı olsun,kapışalım :51: :DD

Kızlar ara öğünde meyve yemek konusunda düşünceleriniz nelerdir?

Benim canım hep bu saatlerde bir şeyler ister. Mesela az önce yanlış bir şey yemeyeyim diye ufak bir elma yedim. Sizce yanlış mı yaptım?

Benim canım hep bu saatlerde bir şeyler ister. Mesela az önce yanlış bir şey yemeyeyim diye ufak bir elma yedim. Sizce yanlış mı yaptım?

mükemmel yapmışssın canım. bende öyle yapıyorum. elma mandalina ne varsa yanımda ondan yiyorum ama sadece birtane yiyorum. yani ya 1 elma ya 1 (2 de olabilir)mandalina felan. gereksiz şeyler degil meyva lazım:34:

hahah evet ben de çok duydum bekar kadın yönetici ile çalışanların haykırışlarını,Allah kolaylık versin! :D

hoşbuldummmm :) Yok canım ya öğrencilikten değil tamamen pis boğazlıktan benimki. :1:

Ayyy boylarımız ve ilk hedeflerimiz aynıymış. :21: 3 kilo vereyim kilolarımız da aynı olsun,kapışalım :51: :DD
tamam hatta bi tane diyet buldum ben onu yapcam aksam paylaşayım birlikte yapalim olmassa

bak şimdi o kilolar çatır çatır gidecekkkk :)

Insallah 2 aya gidecek 10 kilo daha:)

Cok iyi yapmissin meyve kan şekerini düzenlediği icin kacamak yapmani engeller

Sabah kahvaltısı Bu Her Gün Aynı Olacak

1 dilim Tam Buğday Ekmeği
50 Gram ya da bir kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız peynir
Tatlandırıcılı Çay ya da Kahve

PAZARTESİ

Öğle Yemeği:.Kayısı kıvamında haşlanmış 2 adet yumurta,.istediğiniz kadar domates ve salatalık

Akşam Yemeği:.7 adet ızgarada pişmiş köfte yanında ekmek olmayacak, içinde bol bol limon ve maydanoz olan salata

SALI

:.1 adet simit yada poğaça,.1 adet evde yapılmış ayran

Akşam Yemeği:.150 gram suda haşlanmış tavuk,.istediğiniz kadar domates ve salatalık

ÇARŞAMBA
Öğle Yemeği:.250 gram yağsız inek yoğurdu,.1 dilim tam buğday ekmeği,.istediğiniz kadar salatalık ve domates

Akşam Yemeği:.Büyük bir balık ancak ızgarada olacak yada yağsız antrikot bir biftek,.sınırsız salata

PERŞEMBE:

Öğle Yemeği:.3 adet patatesi haşlayıp içine bol bol taze soğan, domates, salatalık, limon, hardal, zeytinyağı ve bol bol limon, maydanoz

Akşam Yemeği:.5 adet kuzu eti pirzolası,.istediğiniz kadar salata

CUMA:

Öğle Yemeği:.Menemen bol domates ve 2 yumurtalı,.bol salata

Akşam Yemeği:.Makarna ancak içine çok az tereyağı koyacaksınız,.bol yoğurt

CUMARTESİ:

Öğle Yemeği:.3 adet sosisi salçada haşlıyorsunuz,.istediğiniz kadar salata

Akşam Yemeği:.Kabak dolması ancak içine çok pirinç konulmayacak,.150 gram yoğurt

PAZAR:

Öğle Yemeği:.Kibrit kutusu kadar yağsız peynir,.1 dilim tam buğday ekmeği, sınırsız salata

Akşam Yemeği:.Izgarada şiş yapılacak, sınırsız salatalık

Bu listeyi yapmayi düşünüyorum yarindan itibaren ama biraz az gibi ara ogun ekliycem meyve falan

Liste bana de çok az geldi, hele benim gibi pis bogaza hiç yetmez. :DD Ama dayanabilene kesinlikle kilo verdirir.

Bak ben de şöyle bir liste buldum Kubilay Gürkan'ın listesi.

Benim uygulayabileceğim bir liste gibi ama daha karar veremedim;

$dıyet.webp

Back
X