- 8 Ağustos 2008
- 35.815
- 45.386
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #96.421
Tatlım umutinci vermiş cevabı..bol bol paylaşım ve menü bekliyorum canım..geçen hafta kilo bildiriminde bulundum ama listede yoktum maalesef??![]()
Kesinlikle sürpriz olacak canımçokçokçok teşekkürler canımcımm. senin kilo vermen de baya. kilo ne kadar çok olursa o kadar kolay gidiyo sonra zorlaşıyo.
birinci olamam da belki gene 3. olurummmm
bu kiloların çabucak gitmesi gerek. ya annemleri ziyarete gitmek istiyorum ama biraz daha vereyim ki süpriz olsunnn
![]()

Tatlım inan elimden geleni yapıyorum ama dediğin gibi soluklananlar için yapacak bişii yok, o yüzden deneme süresini seviyorum, listeye girdikten sonra gitmeleri daha kötü..İkiniz gibi kemikleşmiş üyeler lazım banadiğer grupları gezdim de biraz herkes sohbet muhabbet ve paylaşım halinde,bizde günlerdir ses yok.kaptaaaaaaaaan bizim gruba yeni üyeler lazım.gelen bir soluklanıp gidiyor gibi geldi bana sonra sesi soluğu çıkmıyor.yeni arkadaşlar katalım ki aramıza daha şenlensin grubumuz.

Olurmu boşu boşuna canım..İlk girdiğin zamanki kiloyu alıyoruz zaten ve listeye gireceğin günün kilosunu sonrada..Hadi göster kendini bu haftaanladım keşke ilk iki hafta zorunlu olmasaydı boşa kilo vermiş gibi hissediyorum :))))tutup tutup 3.hafta versem iyiydi :))