Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçen hafta kilo bildiriminde bulundum ama listede yoktum maalesef?? :(
Tatlım umutinci vermiş cevabı..bol bol paylaşım ve menü bekliyorum canım..
çokçokçok teşekkürler canımcımm. senin kilo vermen de baya. kilo ne kadar çok olursa o kadar kolay gidiyo sonra zorlaşıyo.
:52::52::52::52: birinci olamam da belki gene 3. olurummmm :D bu kiloların çabucak gitmesi gerek. ya annemleri ziyarete gitmek istiyorum ama biraz daha vereyim ki süpriz olsunnn :D
Kesinlikle sürpriz olacak canım :46:
diğer grupları gezdim de biraz herkes sohbet muhabbet ve paylaşım halinde,bizde günlerdir ses yok.kaptaaaaaaaaan bizim gruba yeni üyeler lazım.gelen bir soluklanıp gidiyor gibi geldi bana sonra sesi soluğu çıkmıyor.yeni arkadaşlar katalım ki aramıza daha şenlensin grubumuz.
Tatlım inan elimden geleni yapıyorum ama dediğin gibi soluklananlar için yapacak bişii yok, o yüzden deneme süresini seviyorum, listeye girdikten sonra gitmeleri daha kötü..İkiniz gibi kemikleşmiş üyeler lazım bana:16:
anladım keşke ilk iki hafta zorunlu olmasaydı boşa kilo vermiş gibi hissediyorum :))))tutup tutup 3.hafta versem iyiydi :))
Olurmu boşu boşuna canım..İlk girdiğin zamanki kiloyu alıyoruz zaten ve listeye gireceğin günün kilosunu sonrada..Hadi göster kendini bu hafta :34:

Cok stressli.bir hafta gecti:( malum.ogrenciyiz..beslenmeyi.sporu cok.ihmal.ettim...buraya daha fazla giremedim.kusura bakmayin :( kilo.bildirimi.yapmazsam.bu hafta olurmu? dartiyla.bu sabahki.yuzlesmem.hic hos olmadi. Guruptan.atilmazsam sevinirim daha deneme surecindeyim :( grsz arkadaslar :)
Canım haftaya listeye girmek istiyosun bu hafta göster kendini :34:
iyi gunler....

kilomu bildireyim 52.5 300 gr vermişim bu aralar girip menu yazamadım inş pazartesi toparlanıp daha guzel menuler bildircem.....
Senin hedef ne canım? Ne kadar kaldı hedefe? Ne güzel inceciksn maşallah:nazar:
Merhaba kızlar,
Hafta başında gruba katılmıştım, lakin pek fazla uğrayamadım.Bugün itibariyle motive bir şekilde paylaşımlarımı yapacağım.
Kaptanım, paylaşım yapmadığım 2-3 günü es geçip, 2 haftalık deneme sürecimi bugünden de başlatabilirsiniz. :)
Ben almıştım zaten geliş tarihini notlarıma tatlım merak yapma ve hızına hız kat sen :54::54:
Benimde bu haftam 1. Haftam kaptanim:) baslangic kilom 87 1.hafta 86.7 fark 300gr bu hafta tam yapamadim kendime guzel bi liste buldum ona başlıyorum yarin bakalım
Tama canım hadi bakalım haftaya listemizi çoğaltalım hep birlikte zayıflayalım :13::13:

yok arkadaş ya kadın yönetici ile çalışmayacaksın hele de bu hiç evlenmemişse. sinirlerini tepene çıkarmaya bire:47:birler
Hababam sınıfındaki hürrem vakası yani :9:
iyiki varsınız kızlar grubun neşesi sesisiniz...
elimden geldiğince daha sık gireceğim.
Bu hafta sen alıcaktım ama paylaşım azlığından kaldı canım lütfen artır paylaşmını..
kilo bildirimimi yapıyoruum

300gramcıkcık...

70di 69,7yim. şimdi
..ve bildirimler bu saatte değil 12 den önce yani sabah yapıyoruz canım:20:
ben emziriyorum emziren kolay kilo veriyo doğru ben oruç tutarken yazın 13-14günde 6k4e kadar düştüm 6kilo verdim en az ama öyle bir iştah yapıyoki emzirmek öyle acıktırıyor ki aman aman...
Tabii vücut gıda alıcakki süt yapıcak :31:

Cuma diyet takımları na katılmak isteyenler alanina msj birakmistim bir arkadas beni buraya yonlendirdi.takiminizda benim icin bos yeriniz varmi acaba

Cuma diyet takımları na katılmak isteyenler alanina msj birakmistim bir arkadas beni buraya yonlendirdi.takiminizda benim icin bos yeriniz varmi acaba

Hoşgeldin, ne iyi ettin de geldin.yerimiz olmaz mı güzel gönüllere tabiimi yerimiz var.zorlu ama birlikteliğimizde şenlendirdiğimiz bir süreç seni bekliyor.kolay gelsin......

Hoşgeldin, ne iyi ettin de geldin.yerimiz olmaz mı güzel gönüllere tabiimi yerimiz var.zorlu ama birlikteliğimizde şenlendirdiğimiz bir süreç seni bekliyor.kolay gelsin......
hos buldum.
Sonunda biri msjima cvp yazdi.sevinmedim desem yalan olur.takim kaptani ve kurallari hakkinda da yardimci olursaniz ve tabi deneme suresi varmi yokmu onuda soylerseniz cok guzel bir baslsngic olur benim icin.umarim benim ve takim icin hayirlara vesile olur.

Iftar : 1,5 kase domates çorbası
1/2 kase keşkek
Salata
1/2 dilim kepek ekmek

2 saat sonra 85 gr patlamış Mısır ( kalorisini görünce bir daha yemeye tövbe ettim ama prensim elleriyle yedirince nasıl hayır diyeyim :)

2 saat sonra : 1 küçük ekler
1 adet yalancı cezerye

2,5 tl su

:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 339. ETAP SONUC LİSTELERİ:72:
6 ARALIK /13 ARALIK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................14. TAKIM :65: :nazar::66:

İKİNCİ .................5. TAKIM :nazar::32:

ÜÇÜNCÜ .................13. TAKIM :nazar::32:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
14. takımdan.............umutunincisi.................3,09%:nazar::65::71:

İKİNCİ
2. takımdan.............dimp......................3,0%:nazar::71:

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............kelebekolacam .....................2.19% :nazar::71:
[/QUOTE]

1/2 kase keşkek
Salata
1/2 dilim kepek ekmek

2 saat sonra 85 gr patlamış Mısır ( kalorisini görünce bir daha yemeye tövbe ettim ama prensim elleriyle yedirince nasıl hayır diyeyim :)

1 adet yalancı cezerye

2,5 tl su
oruc mu tutuyorsun allah kabul etsin.bende kismetse pazartesi baslicam bu sekilde kilo vermek daha kolay oluyor hemde borcunu odemis yedigini ictigini kontrol altinda tutmus oluyorsun.

Biri bana sizin yazdıklarınıza peş peşe nasıl yorum yazacağımı öğrenebilir mi?
Soru anlaşılmadı ???
6 ARALIK /13 ARALIK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ

İKİNCİ

ÜÇÜNCÜ

Tebrikler 14. takım ve umutincisi :16: harikasınız yahu :46::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Biri bana sizin yazdıklarınıza peş peşe nasıl yorum yazacağımı öğrenebilir mi?
mesajin altinda sag alt kosede denden isareti olan yere tiklarsan alintilayip cvplamis olursun pespese alintilamak istedigin mesajlarin altindaki denden arti("+) olan yere tiklarsan hepsini alintilamis olursun.

Takıma ve 2haftalık deneme sürene hoş geldin hayatım :16:
ooooo sicak bir karsilama daha hosbuldum.tesekkur ederim.

1/2 kase keşkek
Salata
1/2 dilim kepek ekmek

1 adet yalancı cezerye

2,5 tl su
oruc mu tutuyorsun allah kabul etsin.bende kismetse pazartesi baslicam bu sekilde kilo vermek daha kolay oluyor hemde borcunu odemis yedigini ictigini kontrol altinda tutmus oluyorsun.

mesajin altinda sag alt kosede denden isareti olan yere tiklarsan alintilayip cvplamis olursun pespese alintilamak istedigin mesajlarin altindaki denden arti("+) olan yere tiklarsan hepsini alintilamis olursun.

ooooo sicak bir karsilama daha hosbuldum.tesekkur ederim.

Canım kendini biraz tanıtırmısın, daha önce takımlara katılmışmıydın ?

"Vücudumuzun verdiği sinyaller, kişiye göre değişkenlik gösterebilir.
Örneğin kabızlık, Türkiye'de hiçbir zaman hastalık olarak görülmez.
Ama siz her gün büyük abdeste çıkmıyorsanız, vücudunuz yeteri kadar çalışmıyor demektir.
Türkiye'de hekimler bunu sormaya utanıyor, hastalar da söylemeye utanıyor.
Günde bir ya da 2 kere çıkıyorsanız, vücudunuz saat gibi çalışıyor demektir.
Hareket etmezseniz, su içmezseniz bağırsaklar çalışmaz.
Aşırı şeker ve şekere dönüşen unlu ve nişastalı gıdalar, bağırsak florasını bozar.
Şekerli yiyecekler yediğiniz sürece kabızlığınız artar.
Çok tatlı ve unlu gıda yiyenlerde ‘kronik bağırsak hastalıkları' gibi problemler başlıyor."

Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
Kalp ve İç hastalıkları profesörü​

100 kiloluk bir vücudun bir saat koşmasına imkan yok!

"Hipokrat, 'Uzun yol yürüyen, uzun yaşar' diyor. Harvard Üniversitesi'nin son sağlık piramidinde en altta, hareket ve spor var. Ama aşırı spor da tehlikeli! 100 kiloluk bir kadının veya erkeğin kalkıp bir saat koşmasına imkan yok, en aşağı 10-15-20 dakika her gün açık havada yürümeli. Bunun için rahat bir yürüyüş ayakkabısı yeterli."

Kalp ve İç hastalıkları profesörü

HASTALANMAMAK ELİMİZDE

"Hastalanmamak elimizde. Doğal beslenirsek, her şeyi hakiki olarak doğal yediğimiz zaman her türlü vitamin vücuda girer. Bütün bunları yaparsak hastalıklar önlenebiliyor. Bunu önlemek kendi elimizde. Bu bilimsel olarak gösterildi. Hücresel düzeyde bozuklukları önlersek, ileri yaşlarda ortaya çıkan tansiyon yüksekliği, göbek çevresi genişliği, felç, karaciğer yağlanması, kanser, enfarktüs gibi sorunların önlenebildiği, gerileyebildiği gösterilmiştir. Sağlıklı ve doğal beslenerek, sağlıklı yaşayarak hastalıklar önlenebilir. Yüksek tansiyonu ve kan şekerini düşürmek için de sağlıklı beslenmek, kilo vermek, hareket etmek yeterli olabilir. Bol su içilecek, uzun uzun yürünecek. Toksik karbonhidrat ve şekerlerden, organizmaya hemen tüketilen boş kalori sağladıklarından dolayı uzak durulacak!"

Kalp ve İç hastalıkları profesörü​

6 ARALIK /13 ARALIK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ

İKİNCİ

ÜÇÜNCÜ

aaaaaaaaaaaaaaaninanamıyorumm gamzeerdinin yokluğu nasıl belli oluyor. birinci mi oldum bennn. ayy inşallah hep böyle devam eder:52::52::52::52::52::52::52:

Back
X