• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
yogurt karışımı
1 dilim kızarmış yulaf ekmeği
üzerine beyaz peynir
çeyrek domates
yarım salatalık

ara
sade türk kahvesi
2 kuru üzüm
çeyrek nar

öğle
yogurtlu karabugday(2yk ıslamıştım onu yogurtla karıştıtıp yedim)

akşam
1 dilim kızarmış yulaf ekmeği
üzerine beyaz peynir
çeyrek domates
3 siyah 1 yeşil zeytin

ara
1 yeşil elma
1 soda

3,5 litre su
2 saat spor
200 mekik+200 twist

Canım kendini biraz tanıtırmısın, daha önce takımlara katılmışmıydın ?
seve seve...
25 yasimdayim 2 cocugum var iste yaklasik 78 kilo civarinda 1.63 cm boyundayim anlayin artik ne haldeyim :))
Daha once 5. Takimda baya guzel kilolar vermistim
Ozel sebeplerden ayrilmak zorunda kaldim hatta 1. Liklerim bile var cok guzel gunlerdi.daha sonra da 4. Takima girdim hamilelikten dolayi ayrildim.derken simdide burdayim azimliyimdir tabi istikrarlida sayilirim...simdilik boyle merak ettiginiz yada sormak istediginiz bisey varsa sorun lutfen :)

Cuma diyet takımları na katılmak isteyenler alanina msj birakmistim bir arkadas beni buraya yonlendirdi.takiminizda benim icin bos yeriniz varmi acaba
Hosgeldin canım 2 haftalık deneme süresi var bende bu sure icerisindeyim simdi kolay gelsin

Biri bana sizin yazdıklarınıza peş peşe nasıl yorum yazacağımı öğrenebilir mi?
Canim yazdıklarımizin altinda alinti ile cevapla var ya onun yanında da minik bi arti var okurken cevap vereceklerinde artiya bas en son konuya cevap vere bas hepsi karssina cikacak her yazi Quote diye bitiyo aralarada cevaplarini yaziyosun tek tek anlatabildimmi

:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 339. ETAP SONUC LİSTELERİ:72:
6 ARALIK /13 ARALIK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................14. TAKIM :65: :nazar::66:

İKİNCİ .................5. TAKIM :nazar::32:

ÜÇÜNCÜ .................13. TAKIM :nazar::32:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
14. takımdan.............umutunincisi.................3,09%:nazar::65::71:

İKİNCİ
2. takımdan.............dimp......................3,0%:nazar::71:

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............kelebekolacam .....................2.19% :nazar::71:
[/QUOTE]
Tebrik ederim harikasiniz:))

seve seve...
25 yasimdayim 2 cocugum var iste yaklasik 78 kilo civarinda 1.63 cm boyundayim anlayin artik ne haldeyim :))
Ozel sebeplerden ayrilmak zorunda kaldim hatta 1. Liklerim bile var cok guzel gunlerdi.daha sonra da 4. Takima girdim hamilelikten dolayi ayrildim.derken simdide burdayim azimliyimdir tabi istikrarlida sayilirim...simdilik boyle merak ettiginiz yada sormak istediginiz bisey varsa sorun lutfen :)

Cocuklarin kac yasinda benimde bi kizim var 25 yasindayim kizim 17 aylik belki acemi oldugum konularda yardimci olabilirsin:)

Hosgeldin canım 2 haftalık deneme süresi var bende bu sure icerisindeyim simdi

Cocuklarin kac yasinda benimde bi kizim var 25 yasindayim kizim 17 aylik belki acemi oldugum konularda yardimci olabilirsin:)
hosbuldum.benim 4.5 yasinda bir oglum var kizimda 13 aylik.kizim kizindan kucuk belki ama oglumdan dolayi yardimci olabilirim belki.kidemli ciktim baksana :)))
Acemi oldugunu sanmiyorum ama yinede merak ettigin bisey olursa seve seve yardimci olurum.

hosbuldum.benim 4.5 yasinda bir oglum var kizimda 13 aylik.kizim kizindan kucuk belki ama oglumdan dolayi yardimci olabilirim belki.kidemli ciktim baksana :)))
Acemi oldugunu sanmiyorum ama yinede merak ettigin bisey olursa seve seve yardimci olurum.

Ayy ne guzel bi kiz bi erkek bende oyle istiyorum ama bakalim kızlar cadı oluyo ama benden soylemesi:))

oruc mu tutuyorsun allah kabul etsin.bende kismetse pazartesi baslicam bu sekilde kilo vermek daha kolay oluyor hemde borcunu odemis yedigini ictigini kontrol altinda tutmus oluyorsun.

Evet canım hafta içi bazen de hafta sonları oruç tutuyorum.hem borç ödüyorum hem de kendimi daha rahat hissediyorum.tavsiye ederim.

aaaaaaaaaaaaaaaninanamıyorumm gamzeerdinin yokluğu nasıl belli oluyor. birinci mi oldum bennn. ayy inşallah hep böyle devam eder:52::52::52::52::52::52::52:

Ben sana bu hafta birincisini demiştim,ama bu azimle sen daha çoook birinci olursun.
Bu arada twist in nasıl bir şey markası falan varsa,ben de istiyorum da.

seve seve...

Hoşgeldin canım,baya azimle bir takım olumaz inş.

Bu takim baya uykucu heralde:)) kizlar kalkin niz benim bicirikla her sabah 6 da ayaktayiz

Günaydın,biz da sabahın köründe uyanıyoruz,malum benimde biri 4 diğeri 1,5 yaşında iki kuyruğum var,akşam erken yatınca ( duru okula gittiği için erken uyuyup erken kalkıyor) erkenden de kalkıyorlar.

Kızlaaar süpersiniz,2 gündür paylaşımlar müthiş.gurur duydum grubumuzla.birinciliği kaptırmayalım.bu hafta ve gelecek hafta listeye girecek arkadaşlara da inanıyorum ki yüksek performans gösterecekler.

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ

İKİNCİ

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............kelebekolacam .....................2.19% :nazar::71:[/CENTER]
[/B][/QUOTE][/QUOTE]

takimiz baya iyi gidiyor maasallah..aramiza yeni katilan arkadaslarin hepsi hosgeldiler umarim birlikte birbirimize yardimci olarak keyifli bir sekilde kilo veriri :32: Bugün kisa Spor salonuna ugradim vaktim olmadigindan KAS/YAG ölcümü yaptirdim bir 2 hafta sonra yine ölctürcem bakalim ne cikcak..burda paylasirim ins:21::17::52:

Deneme suresi icerisinde kilo bildirimi baslsngic ve hedeflenen kilomu yazmsma gerek varmi acaba.yoksa hepsini deneme suresi sonundami bildirmem gerek.

Evet canım hafta içi bazen de hafta sonları oruç tutuyorum.hem borç ödüyorum hem de kendimi daha rahat hissediyorum.tavsiye ederim.

Hoşgeldin canım,baya azimle bir takım olumaz inş.

Günaydın,biz da sabahın köründe uyanıyoruz,malum benimde biri 4 diğeri 1,5 yaşında iki kuyruğum var,akşam erken yatınca ( duru okula gittiği için erken uyuyup erken kalkıyor) erkenden de .
hosbuldum.evet bende hamileliklerimdrn dolayi yaklasik 20 gun tuttum daha da tutmsyi dusunuyorum yedigin ictigin biraz daha kontrol altinda oluyor bence.

Sabah 1,5 kibrit kutusu peynir
2 dilim kepek ekmek
1/2 fırın patates
Bol yeşillik
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı kaymak
1/2 haşlanmış yumurta

Öğle : 1 kare (40 gr ) çikolata
1 dilim çilekli pasta

Akşam : 1/2 kase mercimek yemeği
Salata

* sabah ve akşam birer mandalina

3 tl su

:72:CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 339. ETAP SONUC LİSTELERİ:72:
6 ARALIK /13 ARALIK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ

İKİNCİ

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............kelebekolacam .....................2.19% :nazar::71:
[/QUOTE]

Vay vay vayy tebrik ederimmmmmm :46::46::46:

seve seve...

Merhaba bluemonn, hoşgeldinnn sefalaaaar getirdinnnn. :42: Daha önce başarabildiysen yine başarırsın. :) Ben de takıma yeni katıldım, umarım keyifli paylaşımlar yapıp büyük kilolar veririzz.. :16:

Bu takim baya uykucu heralde:)) kizlar kalkin niz benim bicirikla her sabah 6 da ayaktayiz

Ben erkencikten kalktım,ama tüm gün dışardaydım. Çook yoruldum. :(

Maalesef bende,menümü yazmaya utanıyorum :(
Ama inş yarın ve hafta içi dengeliycem.

Sabah 1,5 kibrit kutusu peynir
2 dilim kepek ekmek
1/2 fırın patates
Bol yeşillik
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı kaymak
1/2 haşlanmış yumurta

Öğle : 1 kare (40 gr ) çikolata
1 dilim çilekli pasta

Akşam : 1/2 kase mercimek yemeği
Salata

* sabah ve akşam birer mandalina

3 tl su

Bence pasta haricinde kabul edilebilir bir menü olmuş. Hafta sonu kahvaltılarının keyfi ayrı oluyor, dolayısıyla kaçırabiliyoruz. :) Ama akşam dengelemişsin canım,,:34:

Kızlar kızlar kızlar nabersinizzz bakalımm,

Beni sorarsanız baya uykuluyum.Hemen menümü yazıp dinleniciim.

Sabah

2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tereyağ

Öğlen

Peynirli tost
1/2 omlet
Çay

Ara
Orta boy mocha :(

Akşam
Kuru patlıcan-biber dolması (tam sayısını bilmiyorum ama çok yemedim boyları küçücük zaten :)
Yogurt
Turşu

Ara
Çay

*Su; 1 bardak anca. :(

Simdi yatıyorum sabaha yorumlarınızı okuycam kızlar,haydi iyi geceler. :)

Back
X