- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.021
regln bitsin canım da toparlarsınIyi gunler,arkadaslar.bu gun itibariyle 5te 5 diyetimi birakmis bulunuyorum.dogru duzgun uymadim zaten.Tekrar baslayacagim.Break-up yaptimreglim bitsin,oyle baslayim.
Dun 100 mekik cekemedim.30 mekik cektim,oyle kaldi.Ben niye boyle disiplinsiz oldum,bilmiyorum.Bu gun toparlayacagim,arkadaslar,kusura bakmayin
ben geldim kıslarr biliosunuz iş arama vs durumlarından dolayı bazen buraya giremeyebiliorum
kızlar bende nihayet niyet ettim 5 de 5 e başladım bu gun. ilk gun patates gunu yağsız tuzsuz zevkli değil ama yapıcam işallah sonuna kadar
canım mumkunse bu gun semizotu tuket yogurtla birlikte bol bol. kabızlığını çözerSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda yine erkenden uyandım ve canım hiç bir şey istemediği için sabah sabah bir Fincan Kırmızı Mercimek çorbası içtim ( çok az kalmıştı önceki günden bitsin bari dedim ) ama cidden iyi geldi sabah sabah
Bugün son kez kapılar için geleceklerpeçleri düzelteceklermiş birde banyo kapısı değişecek
Dün eşime diyordum yarın inşallah son kez gelirler sonra uzun bir süre Usta falan görmek istemiyorum diye
Öğlende de eşimin halası gelip bana yarınki mevlüde yapacağım arpaşehriye salatasının malzemelerini getirecek
Bu bir kaç gün yine yoğunluğum olacak
Bugün kapı için ustalar + öğlen eşimin halası
Yarın gündüz halamızda 40 mevlüdü ( kpsi ölmüştü ) + akşam arkadaş oturması
Cuma günüde hem kızkardeşimle çocukları parka götüreceğiz hemde daha sonra görümceme gidip eşimle onun dolabını söküceğiz ve tekrar takacağız ( başka odaya taşıyacakmış yatakodasınınormalde hiç arayıp sormazdı demek geçen gün o yüzden gelmiş çakallllllllllllllll hani sırf işin düşünce geliyorsun arıyorsun denmesin diye )
Cumartesi Akraba günü ( köye gideceğim ) pazar içinde henüz eşimin gıkı çıkmadı ama sanırım holun badanası kalmıştı onu yaparız
Bu aralar yine kabızlık yaşıyorum okadar sıvı tükettiğim haldeValla tartıda artı görürsem kafayı yerim okadar kaçamaksız gidiyorum dikkatli besleniyorum kabul edilemez bir durum olur benim için
Bakalım cuma tartıyı göreyimde ona göre artık karar veririm ne yapacağımaben sanırım sağlıklı beslenmeyle kilo veremiyorum ancak koruyorum bünyem cins diyorum ya hep
Neyse şimdiden karamsarlık yapmıyayım cumaya göre bakarım artık
Rabbim inşallah gönlüne göre bir iş nasip eder en kısa zamanda
Aminnnnnnnnnnnnnn
Hadi bakalım canım inşallah karşılığını fazla fazla alırsın
Valla bende cuma eksi yada sabit çıkmazsam ( şu an 600 gr fazla görünüyorum okadar dikkat etmeme rağmen ) yine 5de 5e sarılacağım çünkü artık o 2li rakamları görmezsem iyice sinir olacağımokadar kaçamaksız gidiyorum yediklerim ortada ve bol sıvı tükettiğim halde artı görmeyi kabul edemiyorum artık o 2li rakamlar buraya gelecek
hoşgeldin şekercim hep beraber kurtulcaz merak etme. ben bile insülin direncimle 15kg verdimse sende veririsinHerkese merhabalaaar! Aranıza beni de dahil ettiğiniz için çoook teşekkür ederim öncelikle...
Ben bundan 33 gün önce Dukan diyetine başladım ve 1.77 boya 92,7 kiloydum! Oldum olası kilolu olduğum için, artık yaş 28 oldu e bi de avukatım, giydiklerimi yakıştırmıyorum, olmaz bu iş dedim ve kolları sıvadım.
Bugün, diyetimin 33. gününde, 80.9 kiloyum :) 81 değil dikkatinizi çekerim :)))
Hedefim, en başından beri ilk önce 79 kiloyu görmekti. Sonraki ve son hedefim de 69 kilo olmak ve bu kiloyu koruyabilmek. Şuanda, ilk hedefime 2 kilo, asıl hedefime 12 kilo kala sizlerle tanıştım.
Umarım beraberce veririz bu kiloları , herkese kocaman öpücükler
hoşgeldin şekercim hep beraber kurtulcaz merak etme. ben bile insülin direncimle 15kg verdimse sende veririsin
bilgilerini not alıyorum şimdi. ilk sayfa kuralları oku ve kabul ettiğini beyan et şimdi
2 hafta sonra listedesin
yarından itibaren menu spor paylaşmaya başla her cuma 12 ye kadar kilomuzu tartılıp yazıyoruz sabah aç karna kalktıktan 20dk sonra wc çıkıp su içmeden tartıl kuzum
azmin daim olsun
hala dukanmı yapıyorsun. ben dukanı çok sağlıklı bulmuyorum bende taş devri karatay beslenmesi ile verdim hala uyguluyorum
senin dukan zaten olmuş karatay bahsettiğin şekil karatay. sağlıklı dengeli beslenmenin tam karşılığı yaniHepsini okudum ve kabul ediyorum :)
Ben hala Dukan yapıyorum ama Dukan'ı en sağlıklı şekliyle yapıyorum. Yani, patlıcandan beğendi, fasulyeden salata falan yapıyorum. Baya uğraş gerektirse de, emek olmadan yemek olmazmış :) Dukan'ı daha önce de denedim, salt köfte, ızgara falan yiyip duruyordum, bi süre sonra hem midem bulanıyordu diyetten hem de gözüm dönüyordu. Şimdi ise, yulaf kepeğinden tostlar, hamurlar yapıyorum. Yani bu işi çözdüm ve eskisine nazaran 100 kat daha sağlıklı beslendiğimi söyleyebilirim.
Cumadan cumaya kilo bildirimimi de yapacağım, menümü ve sporumu da her gün sizlerle paylaşacağım. Hoş çok çalıştığım için kayıtlı olduğum halde spor salonuna gidemiyorum ama Dukan amcanın da dediği gibi mutlaka yarım saat yürüyorum gün içinde, bu spor kıyafetlerimi giymeden adliyeler arası yürüyüş oluyor ama :)
Herkese merhabalaaar! Aranıza beni de dahil ettiğiniz için çoook teşekkür ederim öncelikle...
Ben bundan 33 gün önce Dukan diyetine başladım ve 1.77 boya 92,7 kiloydum! Oldum olası kilolu olduğum için, artık yaş 28 oldu e bi de avukatım, giydiklerimi yakıştırmıyorum, olmaz bu iş dedim ve kolları sıvadım.
Hedefim, en başından beri ilk önce 79 kiloyu görmekti. Sonraki ve son hedefim de 69 kilo olmak ve bu kiloyu koruyabilmek. Şuanda, ilk hedefime 2 kilo, asıl hedefime 12 kilo kala sizlerle tanıştım.
canım mumkunse bu gun semizotu tuket yogurtla birlikte bol bol. kabızlığını çözer
Hepsini okudum ve kabul ediyorum :)
Ben hala Dukan yapıyorum ama Dukan'ı en sağlıklı şekliyle yapıyorum. Yani, patlıcandan beğendi, fasulyeden salata falan yapıyorum. Baya uğraş gerektirse de, emek olmadan yemek olmazmış :) Dukan'ı daha önce de denedim, salt köfte, ızgara falan yiyip duruyordum, bi süre sonra hem midem bulanıyordu diyetten hem de gözüm dönüyordu. Şimdi ise, yulaf kepeğinden tostlar, hamurlar yapıyorum. Yani bu işi çözdüm ve eskisine nazaran 100 kat daha sağlıklı beslendiğimi söyleyebilirim.
Cumadan cumaya kilo bildirimimi de yapacağım, menümü ve sporumu da her gün sizlerle paylaşacağım. Hoş çok çalıştığım için kayıtlı olduğum halde spor salonuna gidemiyorum ama Dukan amcanın da dediği gibi mutlaka yarım saat yürüyorum gün içinde, bu spor kıyafetlerimi giymeden adliyeler arası yürüyüş oluyor ama :)
çiğ tuket tatlım. blendırda 1 limon suyu ve biraz suyla çekipte içebilirsin. yoğurtla sarımsaklıda yiyebilirsinAbowwwwww 1 ayda maşallah süper gitmiş
Bu arada aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar verip hepimiz son hedeflerimize de ulaşırız Allahın izniyle
Sağ olasın Neslim birazdan kızım gelince yollarım hemen manavaçiğ tüketsem olurmu yoksa yemeğini mi yapayım
İnşallah kalan kilocuklarınıda çok rahat verirsin
canım benimde net bir bilgim yok aslında... ben dondurucuda çok fazla malzeme saklıyorum. bir an ne pişireceğimi şaşırdığımda bana çok faydası oluyor bu durumun. mikrodalgayı aldım çünkü bir anda biz geldikk diye gelen bir sürü misafirim oluyor ve bende etleri sebzeleri hemen çözdürüp kullanmaya başlıyorum... yemek ısıtmak için pek kullanmadım ama bazen 1 günlük simit falan kalırsa ya da poğoça falan yaparsam ertesi gün onu ısıtmak için kullanıyorum... ve tazecik çıkıyor içinden... kaptanımın dediği gibi sağlıksız belki ama evde de bence bazı durumlarda büyük kurtarıcı oluyor... ama söyle birşey var ki zaten artık sağlıklı hiç birşey kalmadı... her yerimiz baz istasyonu dolu, artık nükleer santralimiz bile varken bence mikrodalga çokta korkutucu değiltavsiyen için tşk :) özellikleri ile ilgili falanda bilgim yok tecrübelerini paylaşırsan sevinirim olması yada olmaması gereken özellik varsa falan
hoşgeldin. tebrik ederim çok güzel vermişsin...Herkese merhabalaaar! Aranıza beni de dahil ettiğiniz için çoook teşekkür ederim öncelikle...
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabahda yine erkenden uyandım ve canım hiç bir şey istemediği için sabah sabah bir Fincan Kırmızı Mercimek çorbası içtim ( çok az kalmıştı önceki günden bitsin bari dedim ) ama cidden iyi geldi sabah sabah
Bugün son kez kapılar için geleceklerpeçleri düzelteceklermiş birde banyo kapısı değişecek
Dün eşime diyordum yarın inşallah son kez gelirler sonra uzun bir süre Usta falan görmek istemiyorum diye
Öğlende de eşimin halası gelip bana yarınki mevlüde yapacağım arpaşehriye salatasının malzemelerini getirecek
Bu bir kaç gün yine yoğunluğum olacak
Bugün kapı için ustalar + öğlen eşimin halası
Yarın gündüz halamızda 40 mevlüdü ( kpsi ölmüştü ) + akşam arkadaş oturması
Cuma günüde hem kızkardeşimle çocukları parka götüreceğiz hemde daha sonra görümceme gidip eşimle onun dolabını söküceğiz ve tekrar takacağız ( başka odaya taşıyacakmış yatakodasınınormalde hiç arayıp sormazdı demek geçen gün o yüzden gelmiş çakallllllllllllllll hani sırf işin düşünce geliyorsun arıyorsun denmesin diye )
Cumartesi Akraba günü ( köye gideceğim ) pazar içinde henüz eşimin gıkı çıkmadı ama sanırım holun badanası kalmıştı onu yaparız
Bu aralar yine kabızlık yaşıyorum okadar sıvı tükettiğim haldeValla tartıda artı görürsem kafayı yerim okadar kaçamaksız gidiyorum dikkatli besleniyorum kabul edilemez bir durum olur benim için
Bakalım cuma tartıyı göreyimde ona göre artık karar veririm ne yapacağımaben sanırım sağlıklı beslenmeyle kilo veremiyorum ancak koruyorum bünyem cins diyorum ya hep
Neyse şimdiden karamsarlık yapmıyayım cumaya göre bakarım artık
Rabbim inşallah gönlüne göre bir iş nasip eder en kısa zamanda
Aminnnnnnnnnnnnnn
Hadi bakalım canım inşallah karşılığını fazla fazla alırsın
Valla bende cuma eksi yada sabit çıkmazsam ( şu an 600 gr fazla görünüyorum okadar dikkat etmeme rağmen ) yine 5de 5e sarılacağım çünkü artık o 2li rakamları görmezsem iyice sinir olacağımokadar kaçamaksız gidiyorum yediklerim ortada ve bol sıvı tükettiğim halde artı görmeyi kabul edemiyorum artık o 2li rakamlar buraya gelecek
Herkese merhabalaaar! Aranıza beni de dahil ettiğiniz için çoook teşekkür ederim öncelikle...
kızlarrr bende geldim
bugünki menüm
kıymalı yumurta
tuzsuz ayran...
4 lt su
10 adet yaban mersini
10adet badem
1.5 saat fitness yapıldı...
3 bardak yeşil çay içilecek...
bu kadar
teşekkür ederim kaptanım... spora sabah erkenden eşimle gidiyoruz... o yüzden erken oluyor....maşallah sana sporda yapılmış erkenden
@YazaFitim86 tatlım evlimisin çocuk varmı peki
birde hedefini 69 olarakmı kaydediyim
Hosgeldin,tatlimBekarım çocuksuzum :)
Hedefim 70 olsun, 60lı rakamlar korkunç geliyor en son ortaokulda gördüm sanırım :)
Abowwwwww 1 ayda maşallah süper gitmiş
Bu arada aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar verip hepimiz son hedeflerimize de ulaşırız Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?