Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaç bedensin kuzum sen şu an
eksik menuleri iste bakalım canım bi ara
Sadece bugunku menuler eksik kaptanim. Onu da gun bitmedi diye yazmadim. Genelde 6 gibi falan giriliyor. Dun ve oncesi surekli paylasimda bulunanlarin menuleri tam. 3 kisi vardi sanirim tum hafta boyu bildirim yapmayan onlari da cikardim takip listesinden simdilik
40-42 beden oluyor genelde bana.

maşallah ruveydam. bende 42 bedene giriyom 40 ı zorluyom aslında hedefimde 40 a tam olmak 38 hiç hayal etmiyorum

Menum:

Sabah
3 dilim hindi fume
Biraz peynir (yine duramadim peynirsiz)

Ara
Yesilcay

Ogle
3 dilim hindi fume

Aksam
Daha yemedim ama 4 5 dilim falan yerim heralde hic tok tutmuyor cunku.

Su: 2.5 litre olacak bugun.
Spor: Leslie 1 mil yaptim. Gece de 2 mil yapacagim.

maşallah ruveydam. bende 42 bedene giriyom 40 ı zorluyom aslında hedefimde 40 a tam olmak 38 hiç hayal etmiyorum
Niye ki kaptanim ya boyunuz uzun fazla kilosu olan biri gibi durmuyorsunuz bence
38 de hedeflerseniz olur .

Benim hayalim 36 olunca memnun degilim gidisatimdan. Kotta filan 27 beden giymek istiyorum.ama tabi daha cooook var o gunlere.

Niye ki kaptanim ya boyunuz uzun fazla kilosu olan biri gibi durmuyorsunuz bence

Benim hayalim 36 olunca memnun degilim gidisatimdan. Kotta filan 27 beden giymek istiyorum.ama tabi daha cooook var o gunlere.
hiç 38 giymedim işallah olurum :)))

Herkese merhaba. 23 yaşındayım boyum 164 kilom 79. Umarım sizlerle birlikte tartıda ben de eksileri görücem.
Davet için çok teşekkür ederim RengarenkNesli
hoşgeldin nazom. hedef kilon nedir.biraz kendinden bahsedermisin seni tanıyalım
kuzum azmin daim olsun
yarından itibaren menu bildiriminede başlarsın kuzum

Ben de eski 28/30 kotlarimin hepsine girebiliyorum hedefim 26 ama masallahi var belimin kalcamin yani bir ayda anca iki cm incelmis........

Ben de eski 28/30 kotlarimin hepsine girebiliyorum hedefim 26 ama masallahi var belimin kalcamin yani bir ayda anca iki cm incelmis........
Yine incelmis sonucta. Sen plates de yapiyosun daha incelirsin zaten :) Incelemeyenler var -BEN-

oruçtum iftarı geç yapmıştım o yüzden olabilir mi
Ondandir katremcim. Oructan bol su da icememissindir o da vardir. Uzulme.

kızarmış yumurta nasıl bişi kuzum. keza yumurtayı fazla pişirmek zararlı yağlar oluşmasına nedn olur az pişir kızartmadan ye kuzum
tereyağlı yumurta kaptanım... canan karatay usulü kısık ateşte tereyağında pişmiş... dil ve el alışkanlığı kızarmış yumurta diye çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…