- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.981
Sadece bugunku menuler eksik kaptanim. Onu da gun bitmedi diye yazmadim. Genelde 6 gibi falan giriliyor. Dun ve oncesi surekli paylasimda bulunanlarin menuleri tam. 3 kisi vardi sanirim tum hafta boyu bildirim yapmayan onlari da cikardim takip listesinden simdilikkaç bedensin kuzum sen şu an
eksik menuleri iste bakalım canım bi ara
maşallah ruveydam. bende 42 bedene giriyom 40 ı zorluyom aslında hedefimde 40 a tam olmak 38 hiç hayal etmiyorumSadece bugunku menuler eksik kaptanim. Onu da gun bitmedi diye yazmadim. Genelde 6 gibi falan giriliyor. Dun ve oncesi surekli paylasimda bulunanlarin menuleri tam. 3 kisi vardi sanirim tum hafta boyu bildirim yapmayan onlari da cikardim takip listesinden simdilik
40-42 beden oluyor genelde bana.
Niye ki kaptanim ya boyunuz uzun fazla kilosu olan biri gibi durmuyorsunuz bencemaşallah ruveydam. bende 42 bedene giriyom 40 ı zorluyom aslında hedefimde 40 a tam olmak 38 hiç hayal etmiyorum
HosgeldiinHerkese merhaba. 23 yaşındayım boyum 164 kilom 79. Umarım sizlerle birlikte tartıda ben de eksileri görücem.
Davet için çok teşekkür ederimRengarenkNesli
HosgeldinHerkese merhaba. 23 yaşındayım boyum 164 kilom 79. Umarım sizlerle birlikte tartıda ben de eksileri görücem.
hiç 38 giymedim işallah olurum :)))Niye ki kaptanim ya boyunuz uzun fazla kilosu olan biri gibi durmuyorsunuz bence
38 de hedeflerseniz olur .
Benim hayalim 36 olunca memnun degilim gidisatimdan. Kotta filan 27 beden giymek istiyorum.ama tabi daha cooook var o gunlere.
hoşgeldin nazom. hedef kilon nedir.biraz kendinden bahsedermisin seni tanıyalımHerkese merhaba. 23 yaşındayım boyum 164 kilom 79. Umarım sizlerle birlikte tartıda ben de eksileri görücem.
Ben de eski 28/30 kotlarimin hepsine girebiliyorum hedefim 26 ama masallahi var belimin kalcamin yani bir ayda anca iki cm incelmis........Niye ki kaptanim ya boyunuz uzun fazla kilosu olan biri gibi durmuyorsunuz bence
38 de hedeflerseniz olur .
Benim hayalim 36 olunca memnun degilim gidisatimdan. Kotta filan 27 beden giymek istiyorum.ama tabi daha cooook var o gunlere.
Regl yakınmı belki o yüzdendir
bende çok dikkat edip kesin kilo vermişimdir dediğimde artı görüyorum bazen çok sinir bi durum
hergün tartılmak istemiyorum bu yüzden
Hosgeldin aramızaaaaHerkese merhaba. 23 yaşındayım boyum 164 kilom 79. Umarım sizlerle birlikte tartıda ben de eksileri görücem.
Yine incelmis sonucta. Sen plates de yapiyosun daha incelirsin zaten :) Incelemeyenler var -BEN-Ben de eski 28/30 kotlarimin hepsine girebiliyorum hedefim 26 ama masallahi var belimin kalcamin yani bir ayda anca iki cm incelmis........
Ondandir katremcim. Oructan bol su da icememissindir o da vardir. Uzulme.oruçtum iftarı geç yapmıştım o yüzden olabilir mi
Hoşgeldin canımHerkese merhaba. 23 yaşındayım boyum 164 kilom 79. Umarım sizlerle birlikte tartıda ben de eksileri görücem.
Olabilir canım fazla suda içememişsindir Rabbim kabul etsin orucunu Hergün de tartılma bence çok etkiliyor yani bende öyle oluyor elimden geldiğince cumadan cumaya tartılıyorum bendeoruçtum iftarı geç yapmıştım o yüzden olabilir mi
teşekkür ederim kaptanım girdiğim anda göndereceğim fotoyu :)harika bir hedef foto bekleriz ama
allah seni bildiği gibi yapsın. bi yorum katmasak menulere olmaz zaten
tereyağlı yumurta kaptanım... canan karatay usulü kısık ateşte tereyağında pişmiş... dil ve el alışkanlığı kızarmış yumurta diye çıkıyor..kızarmış yumurta nasıl bişi kuzum. keza yumurtayı fazla pişirmek zararlı yağlar oluşmasına nedn olur az pişir kızartmadan ye kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?