- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.581
VuhuuuSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Bu sabah yine erkenden hortladım şükür
Tartı gününün heycanından olsa gerek
Şu anda İstanbulda felaket yağmur yağıyor hatta bizim çivarda sularda kesikama cama çıktığımda inanılmaz güzel havanın kokusu
Hemen aklımdayken bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 107 kg
Bu hafta; 103.8 kg
Giden; 3.2 kg
Yüzdesi; 2.99%
Toplam giden; 20.7 kg
Sabahtan beri resmen çocuk gibi sevinçliyim veeee 2li rakamlara koca bir adım daha yaklaştım
Allahın izniyle 2 hafta sonra inşallah görürüm o rakamlarıda
İnşallah herkes çok güzel bildirimler yapar
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Şu anda İstanbulda felaket yağmur yağıyor hatta bizim çivarda sularda kesikama cama çıktığımda inanılmaz güzel havanın kokusu
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 107 kg
Bu hafta; 103.8 kg
Giden; 3.2 kg
Yüzdesi; 2.99%
Toplam giden; 20.7 kg
Sabahtan beri resmen çocuk gibi sevinçliyim veeee 2li rakamlara koca bir adım daha yaklaştım
İslik ıslık ıslıkSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 107 kg
Bu hafta; 103.8 kg
Giden; 3.2 kg
Yüzdesi; 2.99%
Toplam giden; 20.7 kg
profiline gir orada mesajlarım var gır listele say kuzumMesaj sayılarını kısa yoldan sayabileceğim bir yer var mı acaba?
Yeni üye olduğumdan bilmiyorumEğer kısa yolu yoksa tek tek geri gitmeye başlıcam
banummmm wuhuhuhuuuuuuuSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 107 kg
Bu hafta; 103.8 kg
Giden; 3.2 kg
Yüzdesi; 2.99%
Toplam giden; 20.7 kg
tamam kuzum listemizi alıntıla yap bildirimini iyi gezmelerYarın beni de yoğun bir gün bekliyor valla. Sabahtan bildirimimi yapıp evden çıkıcam arada başka bir şey yazabileceğimi sanmıyorum. Ancak gece eve geldiğimde menü bildirimi yaparım
1. sen olacaksın elbette 2. kimmm :)))yarın umarım çok güzel sonuçlar alırsınız tartıdan benim tahminim doğrultusunda 200 gr gitti ama bu hafta hırslandım...
dualarınızı bana gönderin de yarışmada 1.liği kapayım
tatlım bu gun öğlen sarımsak yoğurtla semiz otu yesene kabızlığa iyi gelirMeraba kızlar dün ve bugunde hiç yazamadım bebeğim hastalandi usuttu sanırım okadar mizmiz sürekli ağlıyor iki gecedir ayagimda sallıyarak uyuttum aklım burda kaldı ama durum bu hiç yazamadım dünkü menum
kahvaltı klasik haşlanmış yumurta
peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek 1 dilim
Öğlen Türk Kahvesi
Bu arada sabah geç kahvaltı yaptigimiz için öğlen acikmo yorum
Aksam yeşil fasulye salata kır kase yoğurt
Bugün ki menum
kahvaltı peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek 1 dilim
öğlen 3 ceviz form çay
akşam biber dolması 2 tane salata bir kase yoğurt
Simdilik durum bu yine kabizlik var yarın tartı nasıl olur korkuyorum annemin tartiSi da bir garip dün baktım denemek için 3 farklı sonuç gösterdi
tebrikler ruveydam. hadi git gez bol bol eğlen bugunGunaydiin
Hedefi tutturdum sükür.
Aslinda bir ara 64.6 da gordum ama ikinci cikisimda 64.8 de sabitlendi.
Iki tartim var biliyorsunuz. Siyah tartiyla tartilinca da 64.5 ciktim.
Ama 64.8 olarak yazdim bakalim.
Wc'siz oldu ama ne kadar beklediysem de gidecek ihtiyacim olmadi malesef. Bugun de kuzenimin kiziyla ilgilenmeye gidecegim. Cikacagim evden birazdan. Onun icin ihtiyacimin olmasini da bekleyemiyorum
Haftaya cok daha guzel bir sonuc alirim insallah wc ile birlikte.
Bugun yazamayabilirim pek haberiniz olsun.
Herkese bol eksi gorecegi bir sabah diliyorum
tartını taş ve duz bir zemine koy son kez tartıl. aslında sabah kalkıp 15-20dk su içmeden oyalanıp bunu yapmalıydın ustunden geçen her zaman su toplar beden ve artı çıkarsın.Gunaydin arkadaslar,carsamba ve persembe menu bildirimim yok
Carsamba
Sabah su
Ara 20 gram bitter cikolata
Oglen tavuklu bos yesillikli salata
1 y.k yogurt
5-6 catal kepekli makarna
Ara 3 tane form biskuvi
Aksam salata,1 y.k yogurt
1 haslanmis patates
Persembe
Sabah 3 tane form biskuvi
Ara 20 gram bitter cikolata
Oglen yine 3 tane form biskuvi
Aksam ton balikli salata
1.5 bardak ayran
3-4 y.k kepekli makarna
Su her gun2.5-3 litre oluyor
Spor yapamiyorum maalesef,sabah 9 aksam 7 kutuphanedeydim,eve gelip yemek yap evi topla zaman geciyor,spora firsat bulamiyorum
Ama duzenleyecegim
Ve sevgili arkadaslar,sevgili kaptanim,bu gun tartida acayip bir sey gordum
Once 52.8 ardindan 53.6 ardindan 55.2 daha sonra(tartinin yerini degistirerek tarttim,cunki,Basta gordugum 52.8 pek inandirici gelmedi) 54.3,en son 54.2 gosterdi ve Ben tartilmayi biraktim.
Tartim mi bozuldu,acaba? Ben yuzdemi en yuksek uzerinden mi hesaplayayim simdi? O zaman da arti cikacak,bilmiyorum ki
Aslinda artiyi da haketmiyor degilim de
Ahah canımm çok sevindim. Çok başarılı ilerliyorSun. Ben bu hafta bu hafta biraz cozuttum ama bu 2 hafta daha özenli ve dikkatli davranAcağım. Hatta senin listeleri mi uygulama acaba diyorum.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı Cumalar
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 107 kg
Bu hafta; 103.8 kg
Giden; 3.2 kg
Yüzdesi; 2.99%
Toplam giden; 20.7 kg
***14.TAKIM 412. Etap ***8/5/15
Nurgul_85(48,5 / / /% ) mezun olmak istiyor
Akrepimm(66.8/ / /% )
MasalKusu (95.7/95.5 /0.2 /%0.20 )
aycanhakan( 68.7 / / /%)
nhtylz. (89/88.5 / 0.5/ 0.56% )
kitap_asigi (65.0 / 64.8/ 0.2/ %0.31)
katrem_(75,2/75/0,2 /0,27 % 0)
Diddah (73.8/ / / % ) boy : 160 , kilo:75 , yaş: 30 , hedef kilosu: 65 , baş.ç tarh. 22/4
Evnscnc (54.3/ / /% ) boy : 161 , kilo:56,5 , yaş: 28 , hedef kilosu:50 , baş.ç tarh. 23/4
nazarenko (80 / / / % ) boy : 164 , kilo:81,4 , yaş: 23 , hedef kilosu: 69 , baş.ç tarh.28/4
Fulias (59 /57,2 /1,8 / %3,05 ) boy : 160 , kilo:59 , yaş:28, hedef kilosu: 50 , baş. tarh.29/4
14.Takım Ortalaması:%
Harikasından canim.ya bravo bu hafta herkes eskilerde galiba umarim 6.takımla olan yarısı biz kazaniriz***14.TAKIM 412. Etap ***8/5/15
Nurgul_85(48,5 / / /% ) mezun olmak istiyor
Akrepimm(66.8/ / /% )
MasalKusu (95.7/95.5 /0.2 /%0.20 )
aycanhakan( 68.7 / / /%)
nhtylz. (89/88.5 / 0.5/ 0.56% )
kitap_asigi (65.0 / 64.8/ 0.2/ %0.31)
katrem_(75,2/75/0,2 /0,27 % 0)
Diddah (73.8/ / / % ) boy : 160 , kilo:75 , yaş: 30 , hedef kilosu: 65 , baş.ç tarh. 22/4
Evnscnc (54.3/ / /% ) boy : 161 , kilo:56,5 , yaş: 28 , hedef kilosu:50 , baş.ç tarh. 23/4
nazarenko (80 / / / % ) boy : 164 , kilo:81,4 , yaş: 23 , hedef kilosu: 69 , baş.ç tarh.28/4
Fulias (59 /57,2 /1,8 / %3,05 ) boy : 160 , kilo:59 , yaş:28, hedef kilosu: 50 , baş. tarh.29/4
14.Takım Ortalaması:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?