- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.541
Çok şükür hava sakinledi
Baya korkuttu acıkcasıher yer gündüz gibi olmuştu
canım menun harikaMENÜ
SABAH
Ballı bademli cornflex + 1 bardak süt
ÖĞLEN
2 parça (yaklaşık 150gr) haşlanmış tavuk göğüs
ARA
1 kibrit kutusu pekmezli helva. (Bu un ile yapılandan değil ve şekersiz. Artık bunu bırakıp 1 kaşık pekmez yemeye başlıyorum)
AKŞAM
1 tabak z.yağlı taze fasulye
Roka salatası (Rokayı çok sevdiğim için her gün menümde görürseniz şaşırmayın)
Su: Şu anda 1 lt. Yatana kadar 1.5 lt olur.
Spor: 30 dk leslie , 15 dk karın, 20 dk iç bacak dış bacak squat
Benimde takip ettiğim kadarıyla bu hafta herkesin menüsü ideal gibiydi. Umarım yarın dereceye gireriz. Gerçi diğer takımlar ne durumda bilmiyorum ama ay çok heycanlıyıııım
yelizim menun başarılı canım spor neden yokMenum
SABAH
Domates Salatalik
Peynir
Maydonoz dereotu
7 badem
1 fincan form cayi
ÖĞLE
Yogurtlu detoks corbasi
Aksam
1 kepçe sehriye corbasi
2 servis kaşığı patlican oturtma
Salata
Ayran
Spor
Yok
Su
2 litre
bende banuma katılıyorum zamanı gelince beden temizlenince bebekte gelecek zamana bırak tedaviyi boşver şimdilik bence kuzumİnşallah kaptanım. Bende planlı programlı olduğum için değil ama bi 2 senemiz var gibi. Bide tedavi olmam gerekicek oda var, ya çok istersem ve olmazsa yıpranırmıyım acaba. Doktorlar çocuk istediğin zaman gel tedaviye başlayalım diyorlar. Bende 2 sene bekleyin ozaman dedim en son cuma günü
tam dengede yemşsin kuzum başarılı menunSabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Aksam
2 kase mercimek corbasi
1 catal kiymali makarna
1 kucuk dilim tambugday ekmek (kendime nazarim degdi resmen)
5 cig badem
2 ceviz
1 bardak ayran
2 kasik yogurt
Su 2 litre olacak
Birazdan da sodali limonlu yesilcayimi icecegim.
aynene öyle alıntılayıp paylaşım sayfasında yapıştıracağızBir seyi yoktur ya dert etmeyin bence. Burada liste tamamlaninca mesaji kopyalayip o basliga yapistiracaksiniz anladigim kadariyla.
Stres yapmayin
karatay kitsbını mutlaka okumalısınYaşam tarzı haline getirmeye çalıştığım ve mümkün olduğunca bunların dışına çıkmadığım glisemik indeski düşük gıdaların listesini de sizlerle paylaşıyım.
Zaten geriye doğal olmayan şeyler ve şekerdir undur tuzdur bunlar kalıyor.
- Yoğurt ve meyveli yoğurt çeşitleri, yeşil sebzeler, süt ve süt ürünleri..
- Kivi, üzüm, şeftali, erik, elma, portakal, greyfurt, armut gibi meyveler.. ( meyve suları bu kategoriye girmiyor )
- Kepek, çavdar, tam buğday ekmekleri, tam tahıl ürünleri..
- Nohut, kuru baklagiller, barbunya, mercimek, bezelye, taze fasülye..
- Fındık, yer fıstığı, ceviz ve nispeten badem.
- Değerli protein kaynakları içeren minimum yağda hazırlanmış et ve tavuk ürünleri..
- Kahvaltı için mutlaka tercih edilmesi gereken yulaf ezmesi..
bitteri okudun yedin demi doğru söle :)))) nerden çıktı hemde 4 kare bitter yazmışsın perşembe olduğu için vereyimmi cezanı 100 mekikMenum
SABAH
domates peynirli tam bugday ekmegine sandvic
sekersiz cay
OGLEN
bir tabak domates corbasi
bir tavuk sinitzel Orta boyda
bir bardak ayran
Ara
dort kare bittee çikolata
aksam
tavuklu salata
limonlu soda
Spor 20 dakika pilates kardiyo karisIk
bugun az sy ictim yatana kadar icer iki litreye tamamlarim :)
Arkadaşlar ben geldim...
dünü menüsü hemen gelsin. HIDIRELLEZ diye sabah erkenden pikniğe gittik
haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 acı biber
1 küçük börek
öğle-Akşam:
1 küçük dilim pasta
yaprak sarma
mercimek köfte
1 küçük börek
akşama kadar 4 lt su içildi
gün boy ayaktaydım çok yoruldum. 1 saate yakında yürüdüm.
masalım dunki menuden sonra başarılı ama 2 gun spor yok nasıl olcak yarın tartıbilemedimBugünün menüsü
sabah:
Haşlanmış yumurta
çok az tereyağı ve çilek reçeli 1 çatal kadar
zeytin 5 tane
domates
salatalık
maydanoz
peynir
öğle-akşam:
Bulgur pilavı 3 yk
taze fasulye 3 yk
1 haşlanmış but
akşama kadar 4 lt su içildi. Bu saatten sonra 1 lt daha içerim herhalde. ?.
Bugün Spor yapamadım. Ama akşam eşimle yürüyüşe çıkacağız.
Çok sık Giremediğim için herkesten Özür dilerim. Ama 2 hafta çok yoğunum. Gelen giden bahar temizliği vs derken canım çıkacak gibi...
yaz geldi derken hemı banumAnammmm istanbul felaket koparıyor
Şimşekler peş peşe
valla her an elektrikler bile gidebilir
16 senedir ben böyle fırtına görmedim 30 saniyede rahat 10 kere şimşek çakıyor
tamamdir kaptanim ceza olarak sekiz dakikalık karın videosunu yapayım öyle ise :)))cumleten iyi akşamlar kızlar
canım menun harika
bende 1 yıldır karatay yapıyorum sende yakın besleniyorsun bence pko ndan kurtulursun sağlıklı beslenerek hıçmerak etme tatlım yola devam
yelizim menun başarılı canım spor neden yok
bende banuma katılıyorum zamanı gelince beden temizlenince bebekte gelecek zamana bırak tedaviyi boşver şimdilik bence kuzum
tam dengede yemşsin kuzum başarılı menun
spor??
aynene öyle alıntılayıp paylaşım sayfasında yapıştıracağız
karatay kitsbını mutlaka okumalısınokumadıysan tabi
bitteri okudun yedin demi doğru söle :)))) nerden çıktı hemde 4 kare bitter yazmışsın perşembe olduğu için vereyimmi cezanı 100 mekik
aboooo
cezalardan ceza beğen ne yapmak istersin masalım yaktım seni
masalım dunki menuden sonra başarılı ama 2 gun spor yok nasıl olcak yarın tartıbilemedim
yaz geldi derken hemı banum
oyyy bugun bende yaptım 8dk onu 10dk bacak 5dk kol bittim vallahi. karın olan çok etkili hergun yapıcam bakalımtamamdir kaptanim ceza olarak sekiz dakikalık karın videosunu yapayım öyle ise :)))
Yaparsin yaparsin bir seyi yok :)Bakalim becerebilecek miyim
Spor da yurudum kaptanim aksama dogru 5000 adim oldu.cumleten iyi akşamlar kızlar
canım menun harika
bende 1 yıldır karatay yapıyorum sende yakın besleniyorsun bence pko ndan kurtulursun sağlıklı beslenerek hıçmerak etme tatlım yola devam
yelizim menun başarılı canım spor neden yok
bende banuma katılıyorum zamanı gelince beden temizlenince bebekte gelecek zamana bırak tedaviyi boşver şimdilik bence kuzum
tam dengede yemşsin kuzum başarılı menun
spor??
aynene öyle alıntılayıp paylaşım sayfasında yapıştıracağız
bitteri okudun yedin demi doğru söle :)))) nerden çıktı hemde 4 kare bitter yazmışsın perşembe olduğu için vereyimmi cezanı 100 mekik
aboooo
cezalardan ceza beğen ne yapmak istersin masalım yaktım seni
masalım dunki menuden sonra başarılı ama 2 gun spor yok nasıl olcak yarın tartıbilemedim
yaz geldi derken hemı banum
Canim sayfanin sag ust kosesinde nazarenko yazan yere tikla ordan tum mesajlari sec. Oradan sayabilirsin:)Mesaj sayılarını kısa yoldan sayabileceğim bir yer var mı acaba?
Yeni üye olduğumdan bilmiyorumEğer kısa yolu yoksa tek tek geri gitmeye başlıcam
Canim sayfanin sag ust kosesinde nazarenko yazan yere tikla ordan tum mesajlari sec. Oradan sayabilirsin:)
Rica ederim ne demek :)Çok teşekkür ederimmm :)
Karatayi hatim ettim. Cokta uzun bir sure yaptim. Ama hamburgerler pizzalar ben ne oldugunu anlamadan girdi hayatima yeniden. Neyse 2 haftadir temizim. az once tartildim ve suprizi yarina birakiyorum. Cunku sabah daha da az cikacagim biliyorum. Lakin kendi capimda rekora kosmusum söyliyim.canım menun harika
bende 1 yıldır karatay yapıyorum sende yakın besleniyorsun bence pko ndan kurtulursun sağlıklı beslenerek hıçmerak etme tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?