Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cumleten iyi akşamlar kızlar

canım menun harika
bende 1 yıldır karatay yapıyorum sende yakın besleniyorsun bence pko ndan kurtulursun sağlıklı beslenerek hıçmerak etme tatlım yola devam

Menum

SABAH
Domates Salatalik
Peynir
Maydonoz dereotu
7 badem
1 fincan form cayi

ÖĞLE
Yogurtlu detoks corbasi

Aksam
1 kepçe sehriye corbasi
2 servis kaşığı patlican oturtma
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre
yelizim menun başarılı canım spor neden yok

bende banuma katılıyorum zamanı gelince beden temizlenince bebekte gelecek zamana bırak tedaviyi boşver şimdilik bence kuzum

tam dengede yemşsin kuzum başarılı menun
spor??

Bir seyi yoktur ya dert etmeyin bence. Burada liste tamamlaninca mesaji kopyalayip o basliga yapistiracaksiniz anladigim kadariyla.
Stres yapmayin
aynene öyle alıntılayıp paylaşım sayfasında yapıştıracağız

karatay kitsbını mutlaka okumalısın okumadıysan tabi

bitteri okudun yedin demi doğru söle :)))) nerden çıktı hemde 4 kare bitter yazmışsın perşembe olduğu için vereyimmi cezanı 100 mekik

aboooo
cezalardan ceza beğen ne yapmak istersin masalım yaktım seni

masalım dunki menuden sonra başarılı ama 2 gun spor yok nasıl olcak yarın tartıbilemedim

Anammmm istanbul felaket koparıyor

Şimşekler peş peşe
valla her an elektrikler bile gidebilir
16 senedir ben böyle fırtına görmedim 30 saniyede rahat 10 kere şimşek çakıyor
yaz geldi derken hemı banum

tamamdir kaptanim ceza olarak sekiz dakikalık karın videosunu yapayım öyle ise :)))

***14.TAKIM 412. Etap ***8/5/15

Nurgul_85(48,5 / / /% ) mezun olmak istiyor
Akrepimm(66.8/ / /% )
MasalKusu (95.7/ / /% )
aycanhakan( 68.7 / / /%)
nhtylz. (89/ / / % )
kitap_asigi (65.0 / / / %)
katrem_(75,2// / % 0)
Diddah (73.8/ / / % ) boy : 160 , kilo:75 , yaş: 30 , hedef kilosu: 65 , baş.ç tarh. 22/4

Evnscnc (54.3/ / /% ) boy : 161 , kilo:56,5 , yaş: 28 , hedef kilosu:50 , baş.ç tarh. 23/4
nazarenko (80 / / / % ) boy : 164 , kilo:81,4 , yaş: 23 , hedef kilosu: 69 , baş.ç tarh.28/4

Fulias (59 / / / % ) boy : 160 , kilom:59 , yaş:Ortalaması:% 28 , hedef kilosu: 50 , baş. tarh.29/4

14.Takım Ortalaması:%

***MESAJ SAYILARI***412. etap

Akrepimm:
MasalKusu:
aycanhakan:
nhtylz.. :
kitap_asigi:
katreM :
nazarenko:
Fulias:
Diddah:
Evnscnc:

bu hafta sarı kart alanlar her hafta sırayla listemizi paylaşım alanına taşıyacaklar kızlar cezamız bu.

ARTIK ÖĞRENDİNİZ AMA HATIRLATMA YAPAYIM:
kızlar bu listeyi alıntılayarak KİLOMUZU YUZDEMİZİ hesaplayarak devam edicez. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez] işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

Mesaj sayılarını kısa yoldan sayabileceğim bir yer var mı acaba?
Yeni üye olduğumdan bilmiyorum Eğer kısa yolu yoksa tek tek geri gitmeye başlıcam

Bakalim becerebilecek miyim
Yaparsin yaparsin bir seyi yok :)

Spor da yurudum kaptanim aksama dogru 5000 adim oldu.

Mesaj sayılarını kısa yoldan sayabileceğim bir yer var mı acaba?
Yeni üye olduğumdan bilmiyorum Eğer kısa yolu yoksa tek tek geri gitmeye başlıcam
Canim sayfanin sag ust kosesinde nazarenko yazan yere tikla ordan tum mesajlari sec. Oradan sayabilirsin:)

Tartı öncesi son menümü de yazayım hemen :)

Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir

Ara
Yeşil çay

Öğlen
3 yemek kaşığı granola
Süt

Ara
Yeşil çay

Akşam
Yarım tavuk
Yoğurt
1 kaşıktan az makarna (Çok protein az da karbonhidrat olsun dedim)

Spor: 15 dakika eliptik bisiklet, 20 dakika kadar yürüyüş.
100 mekik cezamı da yaptım ayrıca :)

Su: 3 litreyi geçtim 4e kadar yolu var daha oturuyorum çünkü :)

canım menun harika
bende 1 yıldır karatay yapıyorum sende yakın besleniyorsun bence pko ndan kurtulursun sağlıklı beslenerek hıçmerak etme tatlım

karatay kitsbını mutlaka okumalısın okumadıysan tabi
Karatayi hatim ettim. Cokta uzun bir sure yaptim. Ama hamburgerler pizzalar ben ne oldugunu anlamadan girdi hayatima yeniden. Neyse 2 haftadir temizim. az once tartildim ve suprizi yarina birakiyorum. Cunku sabah daha da az cikacagim biliyorum. Lakin kendi capimda rekora kosmusum söyliyim.
Herkese iyi geceleeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…