- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #111.661
Daha kimse taşımamış nazlanalım bence
evet yapalım
Haydi ben taşıdım kuzum paylaşabilirsin tebrik ederim kazandınızRövanş yapıyormuyuz
Canim yalnızlıktan cok cekmis biri olarak her sabah 3 kuru kayisi yemeni oneririm birleşmeyi ye üzerine su ic o da fayda ediyoÇoook Özür dilerim sabah bi hastane işi vaedi ancak yaza bildim kaptanın gece incir yeyin şu içtik yinede fayda etmedi ancak 300 gr verebilmisin dışarı çıkarsam semizotu alicam hemen
Ne yalnızlığı ya kabızlıkCanim yalnızlıktan cok cekmis biri olarak her sabah 3 kuru kayisi yemeni oneririm birleşmeyi ye üzerine su ic o da fayda ediyo
evet yapalım
sizin kızlarıda piştleyelim hep birlikte gitsin kilolar. başlasın tatlı rekabet yeni hafta
okadar iddalısın dimek banum kızlar kabulse okeyyy
Anlaştık meleğimm ceza belirlememiştik değilmibu hafta belirleyelimki daha fazla rekabet olsun öneriniz varmı
Ben şöyle düşünüyorum haftaya kaybeden takımın tüm üyeleri kazanan takımın ismini profillerinin altına yazsınkabul ederseniz
Oleyyyyyyyyu
Haydi ben taşıdım kuzum paylaşabilirsin tebrik ederim kazandınızRövanş yapıyormuyuz
Bu cok acımasız olmaz mi
Anlaştık meleğimm ceza belirlememiştik değilmibu hafta belirleyelimki daha fazla rekabet olsun öneriniz varmı
Ben şöyle düşünüyorum haftaya kaybeden takımın tüm üyeleri kazanan takımın ismini profillerinin altına yazsınkabul ederseniz
İşte buuu
okadar iddalısın dimek banum kızlar kabulse okeyyy
Bu cok acımasız olmaz mi
aycan gelmezse 1 saate kadar liste sende akrebim sen paylaşırsın haftaya o paylaşır okeyBaşta takımım olmak üzere tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Neden olsunki kuzum maksat eğlenerek motivasyon alt tarafı 1 hafta kalacak profildeBaşka önerileirniz varsa oda olabilir
Kaptanim yaptim olmus muaycan gelmezse 1 saate kadar liste sende akrebim sen paylaşırsın haftaya o paylaşır okeynöbette kal
hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum
haftaya iznim bitecek bende listedeyim :)
Kiz güldürdün beniO zaman biz kazanırsak herkes profiline benim adımı yazsın çünkü yine aşırı iddalıyım
O zaman biz kazanırsak herkes profiline benim adımı yazsın çünkü yine aşırı iddalıyım
accık yanlış olmuş galbaKaptanim yaptim olmus mu
Bence olmusKaptanim yaptim olmus mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?