Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kalbimi okumuşsunuz kaptanım bende bir saattir belgeye ulaşmaya çalışıyorum
bilmezmiyim neden kaydetmedim deyip hayıflandınızı anlamıtım paylaşayım gene dedim başlarını taşa vurmasın meleklerim

hayat boyu karatay sağlıklı yaşam ve incecik bedenler için. yıllarca uğraşmış heryolu denemiş biri olarak ısrar ediyorum. bana tek karatay sorun kırk yıl köleniz olayım. menulerinizi yorumlamakta bile zorlanıyom. tasvip etmediğim şeyler oluyo bişi diyemiyom

harikasınnnn tebrikler

aslansın kaplansın neslimmm herkes bir gün karataycı olacakkkkkkk

sen bile bi git bi gel oldun ya aklın yolu bir dimi deryammm

hemde kaç git gel.. veremiyorum diye defalarca hata yaptım haftada 200 300 gr az gördüm... pes ettim bile bile sağlıksız yolları bile denedim... verdimmi evet verdim ama en ufak bi hatada geri aldım... en başından beri düzenli yapsaydım bu direnç çok daha önce kırılacaktı ve ben şimdiye çoktan hedefime ulaşacaktım... zararın neresinden dönersen kardır derler bence herkes önce sağlığı için denemeli en azından sadece yürüyüş desteğiyle 1 ay olsun deneyin derim inanın karatayla giden geri gelmiyor ben 6 7 aydır uğraşıyorum hep denilmesine rağmen sonunda doğrunun bu olduğunu anladaım hiç mi hata yapmıycaz elbette insanız nefse hakim olmak zor ama size etkilerini gördükçe anlıyacaksınız.. neslim sizleri kırmamak için sadece uyarı yapıyor ama inanın ben çok katlı bir işyerinde çalışıyorum asansör yok önceden merdivenleri çıkarken dizlerim kopardı ağrıdan.. şimdi müşteriden önce çıkıyorum yorulmuyorum evim 4. kat önceden 2 katta 3. katta dinlenirdim şimdi öyle bişey yok bu en basit örnekkkk.. SAĞLIK İÇİN KARATAY DİYORUM BEN.

Bende para vermek istemeyen ama okumak isteyen olursa karatay kitaplarımı gönderebilirim kargoyla.
KARATAYIN EVLATLARIYIZ

Kaptanımm liste çakalı fulya iş başında.
1. takım listesini son haliyle yayınlarsa bizi de listeye sok. Çünküm bizimle aynı tarihlerde giren 3 kişi var listelerinde ama henüz yayınlamamışlar
öylemi kural dışı kuzum alamazlar bakar hallederiz . senin ajanlığın tuttu maşallah seni de yardımcı kaptan ilan ediyom okişmi

BenimKemiklerimiri
paylaşım alanına sordum eklensin derlerse ben olmazsam sahip çık listeyi duzelt kuzum
yada tum kızların bilgisine olsun okey

Kaydetmez olurmuyum telefonuma kaydettim zaman buldukça okuyordum onu bulamadım kaptanım

BenimKemiklerimiri
paylaşım alanına sordum eklensin derlerse ben olmazsam sahip çık listeyi duzelt kuzum
yada tum kızların bilgisine olsun okey
Tamam ben 6 ya kadar burdayım. Paylaşım alanına alınmaz yazmışlar ama 1. takım kaptanıda ikinci cuma alınır yazmış.
Takipte kaliyim. Duruma göre güncellerim.

MENÜÜÜÜ

SABAH

2 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
2 chery domates
1 kibrit kutusu kadar yağsız süzme peynir

ÖĞLEN
Ballı bademli cornflex + 1 bardak süt

ARA
125 gr yağsız yoğurt

AKŞAM
Tam buğday tortillaya tavuklu sebzeli dürüm (Tavuk, kırmızı biber, sarı biber ve toz köri) biraz da light mayonez

Yemekten 1 saat sonra gelecek olan tatlı krizim için
1 Kase çilek 5 adet erik

Su: 2 LT
Spor: 1 saat yürüyüş

Tesekkurler kaptanimmmm bu hafta az birseycik gitti ama olsun sonucta gitti gozuyle bakiyorum

Bravooo fıstıklar daim olsun başarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…