- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.841
Bazı cezalar var evet.ceza sistemi var mı burda
oy bıdığını yesinler işallah önemsiz bişidir kuzum.Selam kizlar yorgun baci geldi
Esimin evde olmasi dolayisiyla bol kosturmali bir gun yasadim aksamda bidik uyumadi agladi durdu ayaklarini toplayarak bizde biseymi oldu diye hastanenin yollarina dokulduk muayenede busey cikmadi ama buzimki sorunlu oldugu icin idrar testi yapmak ustedi doktor torbayi takti bekliyoz bekliyoz yapmiyo dayanamadik eve geldik bidik yolda uyudu da eve gelincede cam acik yattik sicaktandir belki diye Allahtan uyududa dinlenmis olduk
anladım fundam. en azından kolay döneme denk gelmiş bunada şükür kuzum. yakın olması çok iyi değilse kadın bekle yada ona götür zor olur hele kışınÜcretsiz izin bitti kaptanım maasin tekrar başlaması için çalışmam lazım seminerler çok uzun sürüyor 9 da başlayıp 11 buçuk gibi bitiyor oğlan şimdilik kaynanam bakıyor eşimin is yeri de yakın oda aralarda geliyor bu seminer dönemi iki haftayı böyle atlatacaz bakıcı konusunda da geçen iyi imiz bi komşumuz var ona Danıştim oda bi akrabasini önerdi hemen yan apartmanda güvenilir biri ins onla bi gorusecegiz olursa benim için çok iyi olur ev yakın sabahları kendim bırakır alırım dersim bitince alıp eve gelirim ins ni sorun çıkmaz da tabi sürekli dua ediyorum
Yok kaptan benim edim evde ya gezmekten ve sonrasinda isten zaman bulup giremiyorum bugun tan 2 saat 40 dk yurumusuziremcim menu çizelgemiz var yardımcı kaptan kitapaşığı yapıyor. bide takım içi spor listesi yapalım dedik onuda yardımcım flıas yapıyor. takip edince herkes de kendine çeki düzen veriyor.
kızlar bu hafta herkes kayıp ramazanda geldi sakinlik erkenden başladı sanırım
MMeNu suoer kuzum sporda taci olur yapBen menümü yaziyim
Sabah
Kuru meyveli müsli
Öğlen
8 adet sushi
Akşam
Biberli tavuk. Tam buğday tortillaya dürüm
Su: 1.5 LT
Spor: Yarın yazıcam evde yapıcam birşeyler
He yelizim biliyom mazeretin var :)))Yok kaptan benim edim evde ya gezmekten ve sonrasinda isten zaman bulup giremiyorum bugun tan 2 saat 40 dk yurumusuz
evet yelizim dün kuzenle konuştuk, acemi şöför daha yeni araba aldı sağa çektim kokudan 40dk yolu 2 saatte geldim dedi bu kadar korktuğumu hatırlamıyom dedi. bu mevsimde ne yağmuruysa allah bereket versin ne diyelimOff kizlar istanbulda bi gok gurultusu var sormayin yagmurda yeni basladi
oyyyy yelizim ben sana ne diyim şimdi ceza versem yapabilirmisin hatta kocanada veriyom beraber yapın seni baya yoldan çıkarmış belki artık önune geçer dur der. ikinize 2 mil 30dk lesliBugunku menum
Sabah
Yatim acma
1 dilim ekmek
1 tatli kadigi tahin pekmez
Domates salatalik omlet peynir
Ogle
2 lahmacun
1 buyuk ayran
Aksam
1 tane kasarli tost
1 domates 1 salatalik
Spor
2 saat 40 dk yuruyus
Su
2 litreyi gecmistir
iremcim katılımını biraz artır kuzum gerçi kızlar kayıp ama elden geldiğince konuşmalara menuler eyorum bırak mesaj sayın düşük olmasın hem kaynaşman kolaylaşırmenümü yazayım
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
4dilim karpuz
öğle
sebzeli patatesli tavuk 1 tabak
1 dilim çavdar ekmeği
akşam
aynı ama yarım tabak
bolca ayran
su 2 lt yi bulurum
spor henüz yapmadım yapınca yazacağım
ya sessiz kuzum sen gibi herkeste mazeret çok. sen son sınıfmısın.okul bitince neler yapacaksın bakalım anlat hele deHerkese merhaba. Geçmişe baktım şöyle bir çok sessiz buralar. Yarın son sınavıma gelip geliyorum şenlendircem buraları
fundam menun dengeli kuzum. sende okula başladın boşladın biziHerkese Günaydın dün menum ü yazmayı unutmuşum
kahvaltı simit peynir zeytin domates
ara kayisi kiraz
akşam 4 kaşık nohut yemeği salata bir kase yoğurt
Bir saat yürüyüş
2 buçuk litre su
öyleymiş fulyam şimdi nasıl durdumu yağış bariGünaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya dün ne biçim korktum tam işten çıktım saki kulağımda bombalar patlıyor o nasıl gök gürültüsüydü yaa.10 dk lık yolu 1 saatte gittim.
Neyse sporda yaptım gece 2 mil leslie
Bugün çok bulutlu ve çok sıcak yağış yok ama ne olur bilinmez. Öffff tatil zamanım gelsin artık son 3 haftaaaaaaaaöyleymiş fulyam şimdi nasıl durdumu yağış bari
az kalmış kuzum tatile en azından gun sayyorsun bende oda yok :)))Bugün çok bulutlu ve çok sıcak yağış yok ama ne olur bilinmez. Öffff tatil zamanım gelsin artık son 3 haftaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?