Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ceza sistemi var mı burda
Bazı cezalar var evet.
Haftada 1 gün spor yapmama mazereti var ama tabi herşey kaptanımızın insiyatifinde.
Haftada en az 35 mesaj yazma zorunluluğu var. Günde en az 5 mesaj. Katılımı az olan yarışmacılar liste dışı kalabiliyor.
Menüsünü beğenmediğimiz üyelere spor cezası var 50 mekik 100 mekik 200 mekik gibi değişebiliyor.
Aklıma şimdilik bunlar geliyor.

Ücretsiz izin bitti kaptanım maasin tekrar başlaması için çalışmam lazım seminerler çok uzun sürüyor 9 da başlayıp 11 buçuk gibi bitiyor oğlan şimdilik kaynanam bakıyor eşimin is yeri de yakın oda aralarda geliyor bu seminer dönemi iki haftayı böyle atlatacaz bakıcı konusunda da geçen iyi imiz bi komşumuz var ona Danıştim oda bi akrabasini önerdi hemen yan apartmanda güvenilir biri ins onla bi gorusecegiz olursa benim için çok iyi olur ev yakın sabahları kendim bırakır alırım dersim bitince alıp eve gelirim ins ni sorun çıkmaz da tabi sürekli dua ediyorum

oy bıdığını yesinler işallah önemsiz bişidir kuzum.

anladım fundam. en azından kolay döneme denk gelmiş bunada şükür kuzum. yakın olması çok iyi değilse kadın bekle yada ona götür zor olur hele kışın

iremcim menu çizelgemiz var yardımcı kaptan kitapaşığı yapıyor. bide takım içi spor listesi yapalım dedik onuda yardımcım flıas yapıyor. takip edince herkes de kendine çeki düzen veriyor.
kızlar bu hafta herkes kayıp ramazanda geldi sakinlik erkenden başladı sanırım

Yok kaptan benim edim evde ya gezmekten ve sonrasinda isten zaman bulup giremiyorum bugun tan 2 saat 40 dk yurumusuz

Ben menümü yaziyim

Sabah
Kuru meyveli müsli

Öğlen
8 adet sushi

Akşam
Biberli tavuk. Tam buğday tortillaya dürüm

Su: 1.5 LT
Spor: Yarın yazıcam evde yapıcam birşeyler
MMeNu suoer kuzum sporda taci olur yap

Yok kaptan benim edim evde ya gezmekten ve sonrasinda isten zaman bulup giremiyorum bugun tan 2 saat 40 dk yurumusuz
He yelizim biliyom mazeretin var :)))

Ben alisveris yaptim eve geldim benim sipalar evi altust etmisler yaaa imdat ama. Tum olaj havlulari islak bi girmis cikmis bida girmisker havuza dunki temizkikte heba okmus imdat yaaa dedim okece koydum fitnese indim degilse bi baslarsam sporu hakgetiere yiruyom kizlar aksam gorusuruk

menümü yazayım
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
4dilim karpuz

öğle
sebzeli patatesli tavuk 1 tabak
1 dilim çavdar ekmeği

akşam
aynı ama yarım tabak
bolca ayran

su 2 lt yi bulurum
spor henüz yapmadım yapınca yazacağım

Off kizlar istanbulda bi gok gurultusu var sormayin yagmurda yeni basladi
evet yelizim dün kuzenle konuştuk, acemi şöför daha yeni araba aldı sağa çektim kokudan 40dk yolu 2 saatte geldim dedi bu kadar korktuğumu hatırlamıyom dedi. bu mevsimde ne yağmuruysa allah bereket versin ne diyelim

Bugunku menum

Sabah
Yatim acma
1 dilim ekmek
1 tatli kadigi tahin pekmez
Domates salatalik omlet peynir

Ogle
2 lahmacun
1 buyuk ayran

Aksam
1 tane kasarli tost
1 domates 1 salatalik

Spor
2 saat 40 dk yuruyus

Su
2 litreyi gecmistir
oyyyy yelizim ben sana ne diyim şimdi ceza versem yapabilirmisin hatta kocanada veriyom beraber yapın seni baya yoldan çıkarmış belki artık önune geçer dur der. ikinize 2 mil 30dk lesli

iremcim katılımını biraz artır kuzum gerçi kızlar kayıp ama elden geldiğince konuşmalara menuler eyorum bırak mesaj sayın düşük olmasın hem kaynaşman kolaylaşır
menu dengeli sporu bekliyom. evde yapabileceğin videolar istersen veririm

Herkese merhaba. Geçmişe baktım şöyle bir çok sessiz buralar. Yarın son sınavıma gelip geliyorum şenlendircem buraları
ya sessiz kuzum sen gibi herkeste mazeret çok. sen son sınıfmısın.okul bitince neler yapacaksın bakalım anlat hele de

Herkese Günaydın dün menum ü yazmayı unutmuşum
kahvaltı simit peynir zeytin domates
ara kayisi kiraz
akşam 4 kaşık nohut yemeği salata bir kase yoğurt

Bir saat yürüyüş
2 buçuk litre su
fundam menun dengeli kuzum. sende okula başladın boşladın bizi

eee kaptanda yazsın dunki menuyu

sabah 8,30 da karatay kahvaltısı
öğle 12,30 kefir,salatalık,2dlm peynir
ikindi 15,30 da kefir salatalık
akşam 20,00 de kabak çorbası, 2 haşlama yumurtayla salata, 2 lokma ekmekle karışık kızartma sıyırdım :) nefsimi körledim

sıvılarım gene 4lt geçmiştir
gun içi kahve çay tabi şekersiz

sporlarımmmmmmmm: akşam yemekten önce 25dk bantta yurume arkasından havuza atladım 20dk yuzdum
yemekten 1 saat sonra siteden kızlarla sahil boyuna bisiklette tura çıktık, 30dk alanya merkeze surduk orda osmanlı kahvede biraz sohbetledik geri dönüşte 30dk toplam 1 saat bisiklet surduk :) , çok keyifliydi, yaz iiki geldi artık gun aşırı bisikletle çıkıcaz iftardan sonra sözleştik kızlarla. bisikletten döndüğümüzde saat 11 olmuştu hemen evi toparladım çamaşırları katladım çok da geç yatabildim ama değdi :))
bugun spor kraliçesi benmiyimki.

Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ya dün ne biçim korktum tam işten çıktım saki kulağımda bombalar patlıyor o nasıl gök gürültüsüydü yaa.10 dk lık yolu 1 saatte gittim.

Neyse sporda yaptım gece 2 mil leslie

öyleymiş fulyam şimdi nasıl durdumu yağış bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…