- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.821
kayseri erciyes ünv tıp okuyorum. hoşbuldumm) motivasyon çok önemli benim için
oh maşşallah menun superBende Menümü yaziyim
Sabah
Meyveli yulaf
Öğlen
2 yumurta lor peynirli omlet
1 domates
Akşam
Ton balıklı salata
Spor: Yok
Su: 1lt
tekrar hoşgeldin iremcim. takım kaptanı olarak en çok önem verdiğim şey gunde en az 5 mesajla haftada 35 mesaja ulaşman, hergun menu yazman, 1 gun dinlenerek 6 gun spor yapman, tum uylerle kaynaşıp arkadaş olman :)benin adım irem 22 yaşındayım boyum 166 kilom malesef 84 ne güzel 74 e kadar inmiştim sonra ne olduysa oldu saldım kendimi ve bu kiloya kadar çıktımyeniden denemek istiyorum sizlerin desteğiyle . bu arada evli değilim ünv öğrencisiyim. kuralları okudum ve kabul ettim
ay banum dun bende senden feyz aldım erkenden eve kaçıp süpürge yaptım halı sildim oncacıkla pertim çıktı havuza zor attım kendimiSElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Anam pertim çıktı ama şükür Temizliğimde bitti
Allah razı olsun büyük kızım baya yardım etti yoksa zor biterdi
Camlar ve Tüllere kadar herşey yıkandı hatta köşe koltuğu ve şark köşesinin bile altına kadar girdik
Mutfağımda bal dök yala oldu
Şansımada tam temizlik bitmek üzereyken küçük görümcem aradı yarın evdeysen sana geleceğim diyeAslında dışarı işlerim vardı ama yinede red etmedim nasılsa anaokuluna sabahtanda gidebilirim kayıt için artık kızın doktor kontrolüne Perşembede gitsek olur nasılsa oruçluda olsak sıkıntı olmaz çünkü kan falan verme işi yok sadece sonuç göstereceğiz ve çokda uzun sürmez işimiz diye tahmin ediyorum
Eğer Çarşamba kızkardeşimle kahvaltıya gitmezsek o günüde halledebilirim diye düşünüyorum
Tabi mecbur ona hazırlıkda yapmam lazım sonuçta ben gittiğimde yaptı birşeyler şimdi yapmasam olmaz
Eşime gelirken birşeyler al yarın kardeşin gelecekmiş dedim oda hazır börek almış ( hani pişiriliyor buzluk bölümünde olanlardan ) birde çocuklara doyurucu olsun diye makarna salatası yapacağım ( tabi ben yemiyeceğimpekte severim ama ben kendime güzel bir salata yaparım nasılsa darılacak değil Yengem yemiyor diye Gerçi Yengede demiyor kılçık )
Canım ben her sene sahura kadar oturunca gece herkes uyuduktan sonra oturup her gün 1 cüz okuyorum hatta bazen 2 cüz bile okuduğum oluyor malum regl olma durumu olursa yetiştiremezsem diye korkuyorum ama şükür her sene Kadir Gecesine bile yetiştiriyorum)
Bakalım büyük kızın Regl bitti benimkide başlamadan yarın ona yeni bir Kuran alıp başlarız diye düşünüyoruztabi o takip edecek bu sene sadece ama seneye Allahın izniyle oda sesli okur hem onada pratik olur
kızlar ramazanda erkenden yatıp sahura kalkın. beden için gereken hormon saatleri var sahuru beklicez diye hormonlarınızdan olmayın. sahurda kalkın bir güzel sahurunuzu yapın ki en güzel sahur yemeği dolu dolu karatay kahvaltısı hem acıkmazsınız.Ben sahura kadar otursam inan zombi gibi gezerim ama bulucaz bakalim bi care
yelizim bol cıslar var menude o fanta da nerden çıktı en çok ona kızdım o 8dk lık karın videosu gelsin bakalım cezaBugunku menum
Kizmayin ama
Sabah
Yarim acma
Domates salatalik peynir
Ogle
Bir hamburger koftesini ben yaptim
Biraz patates kizartmasi
Fanta
Aksam
3 kofte
Ayran
Spor
En az 2 saat yuruyus
Su
2 litreyi gecmistir hava cok sicak ve su yetmiyor bana
hay maşallah harikasın kuzumBugunku menumm
sabah
yarim simit ici alinmis
öğlen
biraz cop sis az mercimek corbasi
bol salata
Aksam
bir parça ızgara tavuk
bi kasik patates salatasi
Spor
bir saat yuruyus
15/06/2015
Sabah sınavım erkendi o sebepten bi şey yemeden çıktım evden. Gelince yaptım kahvaltımı.
1 tost
1 yumurta
Akşam
3 dilim karpuz
1 dilim beyaz peynir
Su: 2 litreyi geçti daha da içiyorum
Spor: 50 mekik, 10 tane de adını unuttuğum bir karın hareketi.
evet 2. doktorumuzda geldi. evet bir doktorumuz daha var azerbeycanlı ama bu ara çok yoğun ugrayamıyor gelirse tanıştırırız seni dekayseri erciyes ünv tıp okuyorum. hoşbuldumm) motivasyon çok önemli benim için
Bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
akşam yeşil fasulye yaprak sarması
Su 2 buçuk litre
yürüyüş 2 saat
zayıflamak istiyorummmmm artık
fundam izin bitti göreve başladın sanırım naptın bakıcı işini kuzum çözdünmü. okul kapanır ayak neden başlattılarki göreve seminer eksik kalsa olmuyormuKızlar Günaydın seminerin ikinci günündeyiz ramazan da nasıl olacak hiç bilmiyorum hava da çok sıcak allah yardımcımız olsun cumleten
hoşgeldin fulyamGünaydın beybisilerrrrrrrrrrr
Bugün biraz daha iyiyim. Kocam faranjit olmuş doktora gittik artık dayanamayıp. Bende çok halsizdim boğazım şişti falan ama bugün birşeyim yok gibi. Dişimin ağrısı da geçiyor yavaştan.
Dün akşam evde dumbellarla kol çalıştım biraz. Bugün de spora gidemeyiz sanırım. Evde leslie yapmayı düşünüyorum bugün.
Hoşeldin iremteşekkür ederim çok sıcak bir karşılama oldu başka kim var doktor ? :)
Var kaptanım içiyoruz akşamları. Ama gargara olayını bilmiyordum doktor bi gargara bide bi fısfıs verdi onu yapıyoruz.hoşgeldin fulyam
sana önerim hemen ege adaçayı al 1 şişe demle, eşinle gunde 2 şer bardak içerek tuket kalanıyla gunboyu aklına estikçe gargara yap inan boğaz hastalıklarına çok ii geliyor hele bademciğe birebir
tatlım hedef kilonuda yazarmısın kayıt altına almam lazımbenin adım irem 22 yaşındayım boyum 166 kilom malesef 84 ne güzel 74 e kadar inmiştim sonra ne olduysa oldu saldım kendimi ve bu kiloya kadar çıktımyeniden denemek istiyorum sizlerin desteğiyle . bu arada evli değilim ünv öğrencisiyim. kuralları okudum ve kabul ettim
60tatlım hedef kilonuda yazarmısın kayıt altına almam lazım
bu nasıl bişey418. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE]
Bu spor listemizcanim hergun menunun altina yaptigin spiru yzaiyorsun fulias arkadasimizda listede derecelendiriyo biraz takip ettikce anlayacaksin zaten merak etmebu nasıl bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?