Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabahda sabahın 6sında hortladım
Gece yorgunluktan herkesten önce yatmaya kalkıştım ama sağ olsun kızlar yatağımı istilağ ettiler
Hadi gidin başımdan uyuyacağım dedikçe kikirdeyip durdular ve en sonunda gece geç saatte olayı abartıp yatak odasında karnımıza ağrılar girene kadar kahkahalar attık
Ulen gidin odanıza millet uyuyordur ayıp kapıya gelecekler dedikçe daha çok gülmeye başladı cadılar
Sonunda 12yi geçiyordu rahat verdilerde uyuyabildim

Bugün görümce gelecek diye erkenden kahvaltımı edip makarna salatasını yaptım Dünden beri kızım Anne sen yemiyecekmisin diyip duruyor degettt yemeyeceğim işte diye direnip durdum ( ben yemezsem boğazından geçmezmiş
ASlında dışarda işlerim vardı ama red etmek olmazdı artık misafir kapıdan ev sahibi bacadan yapacağım onlar gider gitmez kızlarımla yürüyerek Eyüp Sultana ineceğiz Hem 1 saatlik yürüyüşümde aradan çıkmış olur hemde Hatimimize başlamak için yeni bir Kuran daha alırız

kayseri erciyes ünv tıp okuyorum. hoşbuldumm ) motivasyon çok önemli benim için

Emin ol burada motivasyonun tavan yapacaktır
Bu arada hoşgeldin
Bendeniz Banu, 35 yaşında biri 14.5 diğeri 4.5 yaşında iki cadının Annesiyim ve istanbulda evhanımıyım ( diplomalı evhanımlarından ) aslında 8.ci takımda yarışıyorum ama buradaki kızlarıda çok sevdim ve her gün burada oluyorum bende 124.5 kgla kendi rekorumu kırdım maalesef ve kesinlikle yeni rekorum kilo verme konusunda olacak Geçen cuma 101.6 kgyu görmüştüm, yolum uzun ama başarabileceğimi biliyorum

Buranın insana çok faydası oluyor canım ve sende kilolarından patır patır kurtulacaksın inşallah....Aminnnnnn

Bende Menümü yaziyim

Sabah
Meyveli yulaf

Öğlen
2 yumurta lor peynirli omlet
1 domates

Akşam
Ton balıklı salata

Spor: Yok
Su: 1lt
oh maşşallah menun super

tekrar hoşgeldin iremcim. takım kaptanı olarak en çok önem verdiğim şey gunde en az 5 mesajla haftada 35 mesaja ulaşman, hergun menu yazman, 1 gun dinlenerek 6 gun spor yapman, tum uylerle kaynaşıp arkadaş olman :)
bunlara uyduğun muddettece 3 hafta sonra listedesin güzelim hayırlı olsun gitsin kilolar
ay banum dun bende senden feyz aldım erkenden eve kaçıp süpürge yaptım halı sildim oncacıkla pertim çıktı havuza zor attım kendimi

Ben sahura kadar otursam inan zombi gibi gezerim ama bulucaz bakalim bi care
kızlar ramazanda erkenden yatıp sahura kalkın. beden için gereken hormon saatleri var sahuru beklicez diye hormonlarınızdan olmayın. sahurda kalkın bir güzel sahurunuzu yapın ki en güzel sahur yemeği dolu dolu karatay kahvaltısı hem acıkmazsınız.

Bugunku menum
Kizmayin ama

Sabah
Yarim acma
Domates salatalik peynir

Ogle
Bir hamburger koftesini ben yaptim
Biraz patates kizartmasi
Fanta

Aksam
3 kofte
Ayran

Spor
En az 2 saat yuruyus

Su
2 litreyi gecmistir hava cok sicak ve su yetmiyor bana
yelizim bol cıslar var menude o fanta da nerden çıktı en çok ona kızdım o 8dk lık karın videosu gelsin bakalım ceza

Günaydın beybisilerrrrrrrrrrr
Bugün biraz daha iyiyim. Kocam faranjit olmuş doktora gittik artık dayanamayıp. Bende çok halsizdim boğazım şişti falan ama bugün birşeyim yok gibi. Dişimin ağrısı da geçiyor yavaştan.

Dün akşam evde dumbellarla kol çalıştım biraz. Bugün de spora gidemeyiz sanırım. Evde leslie yapmayı düşünüyorum bugün.

Bugunku menumm
sabah
yarim simit ici alinmis
öğlen
biraz cop sis az mercimek corbasi
bol salata
Aksam
bir parça ızgara tavuk
bi kasik patates salatasi

Spor
bir saat yuruyus
hay maşallah harikasın kuzum

menu guzel. ama sabah hemde sınava giderken açmı gittin kuzum. bidaha en azından özellikle sınav gunleri 1 bardak sut+1 muz yada elma tarçınla + ve 3-4 tane ceviz ye o seni hem tok tutar hemde zihnini açar oldumu.

kayseri erciyes ünv tıp okuyorum. hoşbuldumm ) motivasyon çok önemli benim için
evet 2. doktorumuzda geldi. evet bir doktorumuz daha var azerbeycanlı ama bu ara çok yoğun ugrayamıyor gelirse tanıştırırız seni de

Bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
akşam yeşil fasulye yaprak sarması

Su 2 buçuk litre
yürüyüş 2 saat

zayıflamak istiyorummmmm artık
hep beraber incelicez sen yeterki iste meleğimm

Kızlar Günaydın seminerin ikinci günündeyiz ramazan da nasıl olacak hiç bilmiyorum hava da çok sıcak allah yardımcımız olsun cumleten
fundam izin bitti göreve başladın sanırım naptın bakıcı işini kuzum çözdünmü. okul kapanır ayak neden başlattılarki göreve seminer eksik kalsa olmuyormu

hoşgeldin fulyam
sana önerim hemen ege adaçayı al 1 şişe demle, eşinle gunde 2 şer bardak içerek tuket kalanıyla gunboyu aklına estikçe gargara yap inan boğaz hastalıklarına çok ii geliyor hele bademciğe birebir

Var kaptanım içiyoruz akşamları. Ama gargara olayını bilmiyordum doktor bi gargara bide bi fısfıs verdi onu yapıyoruz.

418. HAFTA GELENEKSEL SPOR LİSTESİ

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD] [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

dunki menum
sabah karatay kahvaltısı
öğle taze fasulye yoğurt + 1/2 lahmacun
akşam barbunya pilav+salata yoğurt
spor: 20dk yuzme + 40dk açıkhavada bisiklet surme
ev işi halı silmede cabası :)

tatlım hedef kilonuda yazarmısın kayıt altına almam lazım

bu nasıl bişey

Selam kizlar yorgun baci geldi
Esimin evde olmasi dolayisiyla bol kosturmali bir gun yasadim aksamda bidik uyumadi agladi durdu ayaklarini toplayarak bizde biseymi oldu diye hastanenin yollarina dokulduk muayenede busey cikmadi ama buzimki sorunlu oldugu icin idrar testi yapmak ustedi doktor torbayi takti bekliyoz bekliyoz yapmiyo dayanamadik eve geldik bidik yolda uyudu da eve gelincede cam acik yattik sicaktandir belki diye Allahtan uyududa dinlenmis olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…