- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.801
Masallah yelizim baya yurumusun. Halikarin hayirli oksunolsun bende eve gekdim bi suouge tutuotutup kislik haliyi sikip balkona attim terden oldum dus alip havuza indim az gunesl3nip yuzecem.Selam kizlar
Sabahtan beri geziyoruz ayaklarimin altina kara sular indi resmen daha gezecektik ama bizim bidik durmayinca mecbur eve donduk
2 saat yuruyus yapmis pkdum aslinda daha fazladieda saymadim o yuzden 2 saat diyelim simdilik
Cok sukur halilarimi aldim cuma gunu gelecekler geldikten sonra bi temizlikte ben yaparim sonrada sererim soyle temiz temiz
Yukarda yazdum mesaj karismis okursunmerhaba ben de grubunuza katılabilir miyim
Allah kabul etsin canim bende baslasm iyi olurda ne zaman okurum bilemiyorum
Aa hosgekdin canim. Ben takim kaptani neslihan alakim tabi azmeder kilolarida veririsen. Once kendinden bahset yas.boy.kilo ne yaprsin evlimisin . Ayrica 1. Sayfamisdaki kurallari "okudum kabul ettim" demen gerekiyor. Simdi kactim sonra gene ugrarim[/QUOTE]Masallah yelizim baya yurumusun. Halikarin hayirli oksunolsun bende eve gekdim bi suouge tutuotutup kislik haliyi sikip balkona attim terden oldum dus alip havuza indim az gunesl3nip yuzecem.
QUOTE="irem093, post: 41390872, member: 672337"]merhaba ben de grubunuza katılabilir miyim
Hosgeldin cani,m insallah daim olursun burda ve kilolarini verirsinbenin adım irem 22 yaşındayım boyum 166 kilom malesef 84 ne güzel 74 e kadar inmiştim sonra ne olduysa oldu saldım kendimi ve bu kiloya kadar çıktımyeniden denemek istiyorum sizlerin desteğiyle . bu arada evli değilim ünv öğrencisiyim. kuralları okudum ve kabul ettim
Ben sahura kadar otursam inan zombi gibi gezerim ama bulucaz bakalim bi careSElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Anam pertim çıktı ama şükür Temizliğimde bitti
Allah razı olsun büyük kızım baya yardım etti yoksa zor biterdi
Camlar ve Tüllere kadar herşey yıkandı hatta köşe koltuğu ve şark köşesinin bile altına kadar girdik
Mutfağımda bal dök yala oldu
Şansımada tam temizlik bitmek üzereyken küçük görümcem aradı yarın evdeysen sana geleceğim diyeAslında dışarı işlerim vardı ama yinede red etmedim nasılsa anaokuluna sabahtanda gidebilirim kayıt için artık kızın doktor kontrolüne Perşembede gitsek olur nasılsa oruçluda olsak sıkıntı olmaz çünkü kan falan verme işi yok sadece sonuç göstereceğiz ve çokda uzun sürmez işimiz diye tahmin ediyorum
Eğer Çarşamba kızkardeşimle kahvaltıya gitmezsek o günüde halledebilirim diye düşünüyorum
Tabi mecbur ona hazırlıkda yapmam lazım sonuçta ben gittiğimde yaptı birşeyler şimdi yapmasam olmaz
Eşime gelirken birşeyler al yarın kardeşin gelecekmiş dedim oda hazır börek almış ( hani pişiriliyor buzluk bölümünde olanlardan ) birde çocuklara doyurucu olsun diye makarna salatası yapacağım ( tabi ben yemiyeceğimpekte severim ama ben kendime güzel bir salata yaparım nasılsa darılacak değil Yengem yemiyor diye Gerçi Yengede demiyor kılçık )
Canım ben her sene sahura kadar oturunca gece herkes uyuduktan sonra oturup her gün 1 cüz okuyorum hatta bazen 2 cüz bile okuduğum oluyor malum regl olma durumu olursa yetiştiremezsem diye korkuyorum ama şükür her sene Kadir Gecesine bile yetiştiriyorum)
Bakalım büyük kızın Regl bitti benimkide başlamadan yarın ona yeni bir Kuran alıp başlarız diye düşünüyoruztabi o takip edecek bu sene sadece ama seneye Allahın izniyle oda sesli okur hem onada pratik olur
Ben sahura kadar otursam inan zombi gibi gezerim ama bulucaz bakalim bi care
Hoşgeldin tatlımmmm aramızabenin adım irem 22 yaşındayım boyum 166 kilom malesef 84 ne güzel 74 e kadar inmiştim sonra ne olduysa oldu saldım kendimi ve bu kiloya kadar çıktımyeniden denemek istiyorum sizlerin desteğiyle . bu arada evli değilim ünv öğrencisiyim. kuralları okudum ve kabul ettim
Canım hosgeldin ins verebilirsin hangi Ünv de okuyorum bölümün nebenin adım irem 22 yaşındayım boyum 166 kilom malesef 84 ne güzel 74 e kadar inmiştim sonra ne olduysa oldu saldım kendimi ve bu kiloya kadar çıktımyeniden denemek istiyorum sizlerin desteğiyle . bu arada evli değilim ünv öğrencisiyim. kuralları okudum ve kabul ettim
benin adım irem 22 yaşındayım boyum 166 kilom malesef 84 ne güzel 74 e kadar inmiştim sonra ne olduysa oldu saldım kendimi ve bu kiloya kadar çıktımyeniden denemek istiyorum sizlerin desteğiyle . bu arada evli değilim ünv öğrencisiyim. kuralları okudum ve kabul ettim
Bugunku menum
Kizmayin ama
Sabah
Yarim acma
Domates salatalik peynir
Ogle
Bir hamburger koftesini ben yaptim
Biraz patates kizartmasi
Fanta
Aksam
3 kofte
Ayran
Spor
En az 2 saat yuruyus
Su
2 litreyi gecmistir hava cok sicak ve su yetmiyor bana
Maşallah bi doktorumuz daha oldukayseri erciyes ünv tıp okuyorum. hoşbuldumm) motivasyon çok önemli benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?