Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Masallah yelizim baya yurumusun. Halikarin hayirli oksunolsun bende eve gekdim bi suouge tutuotutup kislik haliyi sikip balkona attim terden oldum dus alip havuza indim az gunesl3nip yuzecem.

QUOTE="irem093, post: 41390872, member: 672337"]merhaba ben de grubunuza katılabilir miyim[/QUOTE]
Aa hosgekdin canim. Ben takim kaptani neslihan alakim tabi azmeder kilolarida veririsen. Once kendinden bahset yas.boy.kilo ne yaprsin evlimisin . Ayrica 1. Sayfamisdaki kurallari "okudum kabul ettim" demen gerekiyor. Simdi kactim sonra gene ugrarim

benin adım irem 22 yaşındayım boyum 166 kilom malesef 84 ne güzel 74 e kadar inmiştim sonra ne olduysa oldu saldım kendimi ve bu kiloya kadar çıktım yeniden denemek istiyorum sizlerin desteğiyle . bu arada evli değilim ünv öğrencisiyim. kuralları okudum ve kabul ettim

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Anam pertim çıktı ama şükür Temizliğimde bitti
Allah razı olsun büyük kızım baya yardım etti yoksa zor biterdi
Camlar ve Tüllere kadar herşey yıkandı hatta köşe koltuğu ve şark köşesinin bile altına kadar girdik
Mutfağımda bal dök yala oldu

Şansımada tam temizlik bitmek üzereyken küçük görümcem aradı yarın evdeysen sana geleceğim diye Aslında dışarı işlerim vardı ama yinede red etmedim nasılsa anaokuluna sabahtanda gidebilirim kayıt için artık kızın doktor kontrolüne Perşembede gitsek olur nasılsa oruçluda olsak sıkıntı olmaz çünkü kan falan verme işi yok sadece sonuç göstereceğiz ve çokda uzun sürmez işimiz diye tahmin ediyorum
Eğer Çarşamba kızkardeşimle kahvaltıya gitmezsek o günüde halledebilirim diye düşünüyorum

Tabi mecbur ona hazırlıkda yapmam lazım sonuçta ben gittiğimde yaptı birşeyler şimdi yapmasam olmaz
Eşime gelirken birşeyler al yarın kardeşin gelecekmiş dedim oda hazır börek almış ( hani pişiriliyor buzluk bölümünde olanlardan ) birde çocuklara doyurucu olsun diye makarna salatası yapacağım ( tabi ben yemiyeceğim pekte severim ama ben kendime güzel bir salata yaparım nasılsa darılacak değil Yengem yemiyor diye Gerçi Yengede demiyor kılçık )

Allah kabul etsin canim bende baslasm iyi olurda ne zaman okurum bilemiyorum

Canım ben her sene sahura kadar oturunca gece herkes uyuduktan sonra oturup her gün 1 cüz okuyorum hatta bazen 2 cüz bile okuduğum oluyor malum regl olma durumu olursa yetiştiremezsem diye korkuyorum ama şükür her sene Kadir Gecesine bile yetiştiriyorum )
Bakalım büyük kızın Regl bitti benimkide başlamadan yarın ona yeni bir Kuran alıp başlarız diye düşünüyoruz tabi o takip edecek bu sene sadece ama seneye Allahın izniyle oda sesli okur hem onada pratik olur

Aa hosgekdin canim. Ben takim kaptani neslihan alakim tabi azmeder kilolarida veririsen. Once kendinden bahset yas.boy.kilo ne yaprsin evlimisin . Ayrica 1. Sayfamisdaki kurallari "okudum kabul ettim" demen gerekiyor. Simdi kactim sonra gene ugrarim[/QUOTE]
Kaptan calisan insanlari daha iyi anladim valla bugun sabahtn beri gez gez gez sonra evw gel yemek bilasik camasir cocuk ugras bacaklarimi hissetmiyorum uyumak istiyorum yorgunuktan uyuyamiyorum

Hosgeldin cani,m insallah daim olursun burda ve kilolarini verirsin

Ben sahura kadar otursam inan zombi gibi gezerim ama bulucaz bakalim bi care

Bugunku menum
Kizmayin ama

Sabah
Yarim acma
Domates salatalik peynir

Ogle
Bir hamburger koftesini ben yaptim
Biraz patates kizartmasi
Fanta

Aksam
3 kofte
Ayran

Spor
En az 2 saat yuruyus

Su
2 litreyi gecmistir hava cok sicak ve su yetmiyor bana

Ben sahura kadar otursam inan zombi gibi gezerim ama bulucaz bakalim bi care

Sahura kalktıktan sonrada 1 saatcik okuyabilirsin bence hem bazı TV kanallarında Hatimde oluyor hani Hoca okur sende takip edebilirsin sonuçta tok karnına yatmakda iyi değil

Hoşgeldin tatlımmmm aramıza

Canım hosgeldin ins verebilirsin hangi Ünv de okuyorum bölümün ne

Kızlar meraba bugün hiç yazamadim dün gece uyuyamadim hiç seminer vardı sabah erkenden kaynanam a bebeği bıraktık oraya gectik aslında özlemişim sosyallesmeyi bebeği bırakmak zor olsa da sonrada onu alıp eve geçtim onu uyuttum en bende uyumusum oğlan uyaninca da yine parka çıktık yürüyüşe okadar çok yürüdüm ki oğlan isyan etti bu sefer arabadan inmek için

Hoşgeldinn :) Hangi üniversitede ve bölümde okuyorsun acaba?

Bugunku menum
Kizmayin ama

Sabah
Yarim acma
Domates salatalik peynir

Ogle
Bir hamburger koftesini ben yaptim
Biraz patates kizartmasi
Fanta

Aksam
3 kofte
Ayran

Spor
En az 2 saat yuruyus

Su
2 litreyi gecmistir hava cok sicak ve su yetmiyor bana

Patates kızartması olmasa fena değil aslında. Yarın telafi edilir diye düşünüyorum :)

15/06/2015

Sabah sınavım erkendi o sebepten bi şey yemeden çıktım evden. Gelince yaptım kahvaltımı.

1 tost
1 yumurta

Akşam
3 dilim karpuz
1 dilim beyaz peynir

Su: 2 litreyi geçti daha da içiyorum
Spor: 50 mekik, 10 tane de adını unuttuğum bir karın hareketi.

Bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
akşam yeşil fasulye yaprak sarması

Su 2 buçuk litre
yürüyüş 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…