- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.081
ne kadar su içtiğimi takip edemiyorum***14.TAKIM 418. Etap Adaylar listesi ***19/6/15
irem093 (84 /82.1 / 1,9/ %2,26 ) Yeni Üye başlangıç kilo: 84, hedef kilo: 60 , baş.tarihi:15/6/15, 3/7/15 listede
Ada81 (74,4/ / / kilom aynı 74,4) Yeni üye başlangıç kilo :74,4 , hedef kilosu: 60 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede
Kelebekcim( 84 / / /% ) Yeni üye baş. kilo :84 , hedef kilosu: 64 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede
Masum ( 67/ / / % ) Yeni üyebaşlangıç kilo: 67 ,hedef kilo:57,başlama tarihi:18/6/15, 3/7/15 listede
14.Takım Adaylar Ortalaması:%0,
ooooo iremcim tebrik ederim kuzum seni 4 gunde guzel gitmiş. şimdi ödemleri attın haftaya ve daha sonra normale dönersin. suyunu azaltma oldumu.
3lt oluyormu peki en azındanne kadar su içtiğimi takip edemiyorum
kendine kızmana gerek yokki insanız oluyor bazen tatlım. sadece kaçamaklarıda belli ölçüde tutarsak kilo vermeye devam ederiz. abartmadanarada az az kaçamaklar oluyor bazen kızıyorum kendime yapmamaya çalışıyorum
evet kuzum etap başlığınıda kopyala( bence alıtılayıp fazlalıkları temizle) önceki sayfadan onuda ekle. yapamazsan ben burdayım duzeltirim ;9Listeyi yine çoklu alıntıla yapıp oraya ekliyorum dimi kaptanım?
Sonuç paylaşım alanına gittim bennn
bu hafta paylaşıma yardımından teşekkür ederim cnm ellerine sağlık öğrendinOldu sanırım paylaştımm. Gerçi orada başka bir konu konuşuluyordu ben daldım araya listemle ama
yok kuzum burası sadecekaptanım çok karışık işler gibi geldi ben anlamadım desem yani ben sadece buraya yazacağız kilo bildirimi yapacağız bitiyor sanıyordum şimdi sizleri takip ediyorum bi yereler yazıyorsunuz onlar ne oluyor kiii ben anlamadım biri beni aydınlatsın yoksa sadece kaptanlarının yazdığı yer mi orası....bzilerde oraya bişey yazacakmıyız yazacaksak ne yazacağızzzzzzayyy kafam uçtuuu çok karışık geldi bi anda )
Herkese meraba kaptanım sizin boy kaç masallah çok fit gorunuyosunuzkızlar buda 2 gun önce çektiğim bir fotoğraf nasılım. profilimede ekliyorum şimdiEki Görüntüle 1560615
3 lt olmuyor olabilir aslında emin de değilim önceden ölçüp bi şişeye koyayım bundan sonra3lt oluyormu peki en azından
kendine kızmana gerek yokki insanız oluyor bazen tatlım. sadece kaçamaklarıda belli ölçüde tutarsak kilo vermeye devam ederiz. abartmadan
nerden takip ediyorsunuzbenim boy 170 cnm beden 42 ama boydan yırtıyorum. albume foto ekledim görmek isteyen haber versingerçi hepinizi takip ediyorum bi yeni gelenler takipte değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?