- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.121
Kaptanim supersinizkızlar buda 2 gun önce çektiğim bir fotoğraf nasılım. profilimede ekliyorum şimdiEki Görüntüle 1560615
***6.TAKIM 418.Etap***
45derya45(79,7/79,9 /-0,2 /-0,25 )
baldandane(92 /91,5 /0,5 /0,54)
battaniye1 (76/75,5 / 0,5/0,66 )
Bulbul-e Bismil( 84/83 /1 / 1,19)
makres76 (59,9/ 60,9 /-1 /-%1,67 )
maya55(53,5/53,5 /0 /0 )sabit
selvos88(82,9/81,6 / 1,3/ 1,57)
umutsuzwakaa(56,9/ / /% ) iki kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
Yasmiin17(97,5/ / / ) ilk kez bildirimde bulunmadı
6.Takım Ortalaması: 0,23
kızlar en acilinden kontrol edebilirmisiniz rica etsem
olsun teşekkür ederim doğruymuş en azından, paylaştım çünküEn acilinde olmadi galiba ya kusura bakma canim. Dogru listeniz
olsun teşekkür ederim doğruymuş en azından, paylaştım çünkü
kızlar buda 2 gun önce çektiğim bir fotoğraf nasılım. profilimede ekliyorum şimdiEki Görüntüle 1560615
Aynen bende 160. Kaptanim benden zayif gozukuyo masallaaaah. Benim 50 olmam lazim artikBen de boydan kaybediyorum 160 im şişen 6 kilo eksiğim ama çok kilolu gorunuyorum
Kilo yapar mi bilmem ama cok tuzlu oldugu icin odem yapabilir sanki. Her gun icilmese iyi olur bence.Birşey sormak istiyorum şalgam kilo yaparmi günde ,1 bardak icsek
Menu guzel olmus. Su az sanki biraz.Menu
Sabah
Yulaf bademli uzumlu
Oglen
Ton balikli sandvic
Aksam
Firinda Somon
1 kase roka salatasi
Salgam suyu
Su 1lt
Spor yok
canımm benimm neslimm bu azmi körükleyen sizler oldunuz buradaki sinerji olmasaydı bu gün bu kiloda ve bu azimde olamazdım zannımca :)vallahi harikasın azmine hayranım zaten canım
Oglen bulgur aksam makarna keske 1 saat yuruyus olsaydi cok guzel kullanirdin enerji olarak.Bugunku menum
Sabwh
Domates salatalik peynir zeytin omlet ekmek
Ogle
1 kase corba
Biraz sebzeli bulgur pilavi
Aksam
Zeytinyagli patlican
Makarna
Salata
Ayran
Spor
Yok
Su
2 litre
Yaaa bana niye gelmiyor adanadan salgam bende cok severim ama hic gercegini icmedim hep market isi. Ayda yilda bir iciyor da olsam tadini her yemege yakistirdigim tek icecek.Kitap.
Hsklisin ödem yapabilir diye düşündüm brnde ams el yapımı adanadan geldi öyle çok tuzu da yok
Evet farkindayim. Spor yoksa anca 1 lt icebiliyorum. Gerci evde de 2 bardak ictim. Senin icin 1 bardak daha icip 1.75 lt ye cikartiyorumKilo yapar mi bilmem ama cok tuzlu oldugu icin odem yapabilir sanki. Her gun icilmese iyi olur bence.
Menu guzel olmus. Su az sanki biraz.
Dogru diyosun fulias cim esimin ise donmesini dort gozle bekliyorum o baslayomca yeme duzenim yekrar yerine oturacak diye dusunuyorumOglen bulgur aksam makarna keske 1 saat yuruyus olsaydi cok guzel kullanirdin enerji olarak.
Yaaa bana niye gelmiyor adanadan salgam bende cok severim ama hic gercegini icmedim hep market isi. Ayda yilda bir iciyor da olsam tadini her yemege yakistirdigim tek icecek.
Bende çok seviyorum salgam suyunu ama sanki benim istahimi acıyorYaaa bana niye gelmiyor adanadan salgam bende cok severim ama hic gercegini icmedim hep market isi. Ayda yilda bir iciyor da olsam tadini her yemege yakistirdigim tek icecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?