Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar buda 2 gun önce çektiğim bir fotoğraf nasılım. profilimede ekliyorum şimdi Eki Görüntüle 1560615
Kaptanim supersiniz cok fit duruyorsunuz cidden

En acilinden olmadi galiba ya kusura bakma canim. Dogru listeniz

Birşey sormak istiyorum şalgam kilo yaparmi günde ,1 bardak icsek
Kilo yapar mi bilmem ama cok tuzlu oldugu icin odem yapabilir sanki. Her gun icilmese iyi olur bence.
Menu
Sabah
Yulaf bademli uzumlu

Oglen
Ton balikli sandvic

Aksam
Firinda Somon
1 kase roka salatasi
Salgam suyu

Su 1lt
Spor yok
Menu guzel olmus. Su az sanki biraz.

Ben de bugunku menumu yazayim. Oruc tutmuyorum su an regl oldugum icin. Kucuk kardesim cok heves ediyor turuyor da baya. Sabah evde olunca kahvalti yapamiyorum malesef. Hizlisindan ne varsa onu yapip yiyorum. Bugun de bimden alinmis karamelli misir gevregi buldum evde. Once 1 tane tadina baktim cok tatliysa yemeyecektim. Ama normal misir gevreklerinden daha az tadi. Oyle olunca yedim rahatca. Hic sekeri yok nerdeyse.

Sabah
Misir gevregi
Sut

Oglen
1 tane kayisili activia

Aksam
2 yemek kasigi pirinc pilavi
Yarim kasik et
1 yemek kasigi kuru fasulye
Yogurt
Salata
Ayran

Su : 2 litre olacak
Spor: birazdan babamin misafiri gelecek ne zaman giderse o zaman yapacagim sporumu da. Yapip bildiririm

sahur yok

iftae menu
karni yarik
3 kasik pilav
cacik bir kase
ramazan pidesinin ucundan azicik aldim.

1 saat yürüyüş yaptik disarda ..
suan itibari ile 1 lt su ictim 1 lt daha icerim yatarim..benden bu kadar

Bugunku menum

Sabwh
Domates salatalik peynir zeytin omlet ekmek

Ogle
1 kase corba
Biraz sebzeli bulgur pilavi

Aksam
Zeytinyagli patlican
Makarna
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

Kilo yapar mi bilmem ama cok tuzlu oldugu icin odem yapabilir sanki. Her gun icilmese iyi olur bence.

Menu guzel olmus. Su az sanki biraz.
Evet farkindayim. Spor yoksa anca 1 lt icebiliyorum. Gerci evde de 2 bardak ictim. Senin icin 1 bardak daha icip 1.75 lt ye cikartiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…