- 22 Nisan 2015
- 297
- 520
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.061
evet canım 8 e böleceğiz. ben yaptım sen önce 6. takıma kontrole taşı sonra paylaşıma taşıRengarenkNesli kaptanım Evnscnc diskalifiye olmuş demişsiniz. Ortalama alırken onu da sayacak mıyım?
***14.TAKIM 418. Etap ***19/6
aycanhakan(65.7 /65,7 /0 /%0) Kilosu Sabit
nhtylz. (86.8 / 0/ 0/0 % ) Kilosu Sabit
kitap_asigi ( 64.0/ 63.6/ 0.4 / %0.63 )
Diddah ( 71.8 /71.5 / 0.3/ %0.42 )
Evnscnc (53,2/ / /% ) bu hafta hiç mesaj yok haber yok diskalifye oldu
nazarenko (77,0 /76,8 /0,2 / %0,26 )
Fulias (54,2 / 54,2/ 0/ % 0) Kilosu Sabit
renknesli ( 77,2 /77,0 /0,2 / %0,26 )
14.Takım Ortalaması:%0,20
kızlar nota aldık gene :))))
canım menunu akşam liste şeklinde örneklerdeki gibi yaz olurmu sporunu suyunuda ekleyip
evet canım 8 e böleceğiz. ben yaptım sen önce 6. takıma kontrole taşı sonra paylaşıma taşı
evet alıntıla sonra 6. takıma git alıntıyı yapıştır gene quıtleri temizle kontrol edermisiniz de :)))Çoklu alıntı yapıyorum yine ve 6. takıma gidip kontrole geldim ben mi diyorum
evet alıntıla sonra 6. takıma git alıntıyı yapıştır gene quıtleri temizle kontrol edermisiniz de :)))
benimde ilk topiğim orasıydı masumcum sonra 6. takımı açtı sweet cim oraya geçtik toplam 14kg verdim. şimdi 14 takıma kaptanlık yapıyorum 2 oldu sanırım buradayım verecez berbaer ben çok takıldım 75-77 arası80-90 grubundaki günleirmi hatırladımmm
ahh ahh 35 kilo vermiştimm ne azim, ne istikrar vardıı ozamanlarhiç bozmadım diyetimi
hadi göreyim seni bızdıkımTamamdır kaptanım gittim bennn
bu hafta haber vermezsen izni haftaya bildirimsiz izne ayrıldı yazılabilir canım bence izin yazma duruma göre moni yaparNesliciğimmm canım izne ayrılmak istersem onu bu haftadan bildirmem lazım dimi
hani atıyorum perşembe ben izne ayrılacağım diyemem cuma bildirimden yırtmıyorum o zaman
Hayır ona göre listemizi paylaşmadan onuda ilave edeyim dedim birde bir kişi yok hala meydanda kaça kadar beklesek onu
hadi göreyim seni bızdıkım
bu hafta haber vermezsen izni haftaya bildirimsiz izne ayrıldı yazılabilir canım bence izin yazma duruma göre moni yapar
18 e kadar beklenebilir yeni dönem saat 20.00 a kadar uzadı zaten yaz iiçin
AYNEN per. den moniye özelden yazarsın bildirimsiz izne ayrıldı acil şeklinde oda öyle yaparTamamdır canım o zaman yine bekleyeyim bakalım tartı perşembe ne görsterecek
bence az yemişsinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
İftarımı yaptım ve çok fazla kaçırmadığım halde kaç saattir kendimi kötü hissediyorum nedense
Hemen yediklerimide yazayım bir diyin bana yoksa fazlamı kaçırdım farkında olmadan
Sahuru zaten sabaha karşı yazmıştım
İftarda;
1/2 kaseden az fazla Çorba
3 - 4 YK kadar yoğurtlu biber
Biraz Ton balığı
Bol salata ve komşumun ikramlık kapıdan uzattığı karnıyarıkdan 2 - 3 çatal kadar
Sizce fazlamı kaçırdım yoksa yanlış mı beslendim
Kan şekerim fırlamış gibi hissediyorum ( sanki 1 tepki baklava yemişim gibi)
Tansiyonum normal, kendimi ilkten çok şiş hissediyordum ama şu an mide konusunda çok rahatım
Nefes almakta zorlanıyorum ve gözlerim yanıyorçok halsizim ve inanın kolumu bile zor kaldırıyorum
Valla şu anda zor nefes alıyorum sanki yağsa rahatlayacakmış gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?