- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.041
Bizde gidicez bodruma 9 temmuzda kısmetse. Şimdiden ne yiyip ne yemiyceğimizin planlarını yapıyoruz. Genelde tatil dönüşü kesin 2 kilo almış oluyorum ama bu sefer gerçekten çok dikkat ediyoruz. Öğlen sıcağında otelin spor salonunda spor yapalım 1 saat diyoruz bol bol da yüzersek sıkıntısız geri döneriz herhalde.evet cnm haftaya allah kerim
haftasonu bodruma gitme ihtimalim var, oralarda yeyip gelmesem iyi. tatil değil hasta ziyaretine gidicez. 2-3 gun kalıp donucez
evet liste taşıma 20,00 oldu ama ben o saate bırakmayalım diyorumListeyi taşıma işi 20 olmadı mı daha kaptanımm?
tamam kuzumGunaydin takimiim.
Dun yazmayi planlamistim ama son anda alisveris isi cikti. Hazirlanip evden cikmam gerekti.
Bundan sonra istanbula gidene kadar (2 hafta kadar sonra gidiyoruz) rahatim insallah. Sporuma da menulerime de daha cok ozen gostericem. Paylasimlara da tabii ki.
Bu hafta boyle oldugu icin uzgunum
banum tartıldınmıSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ben geldimmmm
Şu anda açlık hissim yok ama nasıl birşeydir anlamadım başımın sadece yarısı ağrıyor ( sağ tarafı)
Sanırım uyku düzenimin bozulmasından kaynaklanıyor ve eminim bir iki güne düzene girer
canım menunu akşam liste şeklinde örneklerdeki gibi yaz olurmu sporunu suyunuda ekleyiphoşgeldin mesajları vardı arada bulmadım
hepimnizeee hoşbulduk diyorum :):))
ben oruç tutmuyorum bugün yemekte
sebzeli kıyma kavurması ve makarna var birde karpuz
kıyma ve karpuz yerim sanırım
oh ruveydam çok yoğun geçmiş tahmin ettim zaten. eee sevdicekle aile durumları guzel gidiyor ozaman söz filan oldumu alışveriş yapılcak demişsin. istanbula iadei ziyaretmi edeceksiniz bizimde gelenekte vardır daGuzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum. Gecmisi okudum anca bitirebildim
Hemen ne yaptim ne ettim anlatayim.
Cumartesi aksam misafirimiz vardi malum. Pazar gunu sabah sevdicegimle kahvaltiya gittik. Karnimizi doyurup bol bol yuruduk gezdik. Ikindine dogru eve geldim yaklasik 1 saat sonra ailemle market alisverisine gittik. Yururum iyi olur diye gitmisim. Biz marketteyken mersindeki halam aradi. Yoldalarmis bize geleceklermis. Apartopar eve geldik tekrar aksam. Halamlar geldi bizde kaldilar o gun. Pazar gunu 10.000den fazla adim atmistim.
Pazartesi gunu buradaki halama gittik hep beraber. Aksama kadar ordaydik ben tabi kuzenimin kiziyla telef oldum yine aksama kadar kac kere parka ciktik hatirlamiyorumaksam eve geldigimde uyudum kaldi yone 10.000 civari adim atmisim.
Sali gunu evdeydim bu defa da telefonum deli etti beni giremedim bir turlu kk ya. Veya onternetim yoktu su an net hatirlayamiyorum. Amas anki girip bir mesaj atmistim menuleri duzenlemeye ugrasiyordum ki sinirden catladim yarim saat boyu sayfanin acilmasini bekledim.
Carsamba gunu annemle burada yeni acilan bi outlet alisveris merkezine gittik. Nevresimdi yorgandi yastikti vs aldik.Baya da dolandik. Gec geldik eve yone ve ben bu kadar yogun tempoya alisik olmadigim icin yine uyudum kaldim o gunun sporu da 10.000 adimdan fazla yurumek oldu.
Biz istanhula gidecegimiz icin soz alisverisi falan nasil yapilacak muhabbetleri cikti ortaya carsamba gunu. Dun de sevdicegimle yuzuk saat almaya gittik beraber. Kiyafetlere baktim. Ama burdan almak istemiyorum biraz daha zaman sonra daha zayifken almak istiyorum kiyafetimi oyle olunca cok dolandirmak istemedim oruc oruc. (ben regl olunca rahattim tabi)
Sonra da iftar vakti yemek yedik eve geldim tabi pertim cikmisti. Yine. Bugun evdeyim şükürsevdicegimle babam cikacak ogleden sonra ona alinacak bir seyler.
Belki yarin da annelerle birlikte tekrar kiyafet icin cikariz henuz belli degil ama olabilir. Sonra da artik izni bitecek sevdicegim gidecek tekrar. Cikarsam annemle cikarim o da ramazanda pek cikmak istemiyor aslinda ama boyle oldu artik napalim mecbur cikilacak
Boyleydi haftam. Valla cok abuk subuk seyler de yedim ama o kadar yurumeye yine eksiyim şükür. Tekrar ozur diliyorum takip edemedigim icin
Oh sevindim canon herseyin iyi olduguna insaallah oylede sevam ederGuzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum. Gecmisi okudum anca bitirebildim
Hemen ne yaptim ne ettim anlatayim.
Cumartesi aksam misafirimiz vardi malum. Pazar gunu sabah sevdicegimle kahvaltiya gittik. Karnimizi doyurup bol bol yuruduk gezdik. Ikindine dogru eve geldim yaklasik 1 saat sonra ailemle market alisverisine gittik. Yururum iyi olur diye gitmisim. Biz marketteyken mersindeki halam aradi. Yoldalarmis bize geleceklermis. Apartopar eve geldik tekrar aksam. Halamlar geldi bizde kaldilar o gun. Pazar gunu 10.000den fazla adim atmistim.
Pazartesi gunu buradaki halama gittik hep beraber. Aksama kadar ordaydik ben tabi kuzenimin kiziyla telef oldum yine aksama kadar kac kere parka ciktik hatirlamiyorumaksam eve geldigimde uyudum kaldi yone 10.000 civari adim atmisim.
Sali gunu evdeydim bu defa da telefonum deli etti beni giremedim bir turlu kk ya. Veya onternetim yoktu su an net hatirlayamiyorum. Amas anki girip bir mesaj atmistim menuleri duzenlemeye ugrasiyordum ki sinirden catladim yarim saat boyu sayfanin acilmasini bekledim.
Carsamba gunu annemle burada yeni acilan bi outlet alisveris merkezine gittik. Nevresimdi yorgandi yastikti vs aldik.Baya da dolandik. Gec geldik eve yone ve ben bu kadar yogun tempoya alisik olmadigim icin yine uyudum kaldim o gunun sporu da 10.000 adimdan fazla yurumek oldu.
Biz istanhula gidecegimiz icin soz alisverisi falan nasil yapilacak muhabbetleri cikti ortaya carsamba gunu. Dun de sevdicegimle yuzuk saat almaya gittik beraber. Kiyafetlere baktim. Ama burdan almak istemiyorum biraz daha zaman sonra daha zayifken almak istiyorum kiyafetimi oyle olunca cok dolandirmak istemedim oruc oruc. (ben regl olunca rahattim tabi)
Sonra da iftar vakti yemek yedik eve geldim tabi pertim cikmisti. Yine. Bugun evdeyim şükürsevdicegimle babam cikacak ogleden sonra ona alinacak bir seyler.
Belki yarin da annelerle birlikte tekrar kiyafet icin cikariz henuz belli degil ama olabilir. Sonra da artik izni bitecek sevdicegim gidecek tekrar. Cikarsam annemle cikarim o da ramazanda pek cikmak istemiyor aslinda ama boyle oldu artik napalim mecbur cikilacak
Boyleydi haftam. Valla cok abuk subuk seyler de yedim ama o kadar yurumeye yine eksiyim şükür. Tekrar ozur diliyorum takip edemedigim icin
Yok kaptanim benim anne tarafimdan akrabalar hep istanbulda. Biz konyadayiz. Sevdicegimin ailesi de konyada. Benim anneannem biraz rahatsiz ben ilk torunuyum soze gelmek ister yuzugumu takmak ister ama ordan buraya gelmesi cok zor. Oyle olunca biz orda yapmak istedik sozu. Erkek tarafi da anlayis gosterdi sagolsunlar babasi izin alabilirse gelecekler bayramin ikinci gunu sozumuz olacak istanbulda. Bizim istanbula gitmemiz de her yaz yaptigimiz bi olay haline geldi artik temnuzun basi gibi anne babamin isleri bitince gidiyoruz. Sozden once Geline erkek tarafi kiyafet yuzuk saat alirmis damata da kiz tarafi. Adetmis benim hic haberim yok tabioh ruveydam çok yoğun geçmiş tahmin ettim zaten. eee sevdicekle aile durumları guzel gidiyor ozaman söz filan oldumu alışveriş yapılcak demişsin. istanbula iadei ziyaretmi edeceksiniz bizimde gelenekte vardır da
Amin amin cok tesekkur ederimOh sevindim canon herseyin iyi olduguna insaallah oylede sevam eder
banum tartıldınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?