Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm sabah
2 yumurtalı omlet
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle
Biraz bulgur pilavı
Tarım tabak yeşil fasülye
3 kaşık yoğurt

Akşam
Soğuk ayran çorbası
4 hurma
Spor 50 dk yürüyüş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Annemler şükür sağ sağlim geldiler
Öğlende tabi biz evlerine gidip iftarlık hazırlıkları yaptık Çocuklar çok özlemişler Anannelerini ve dedelerini öp öp doyamadılar
Bu arada Annem beni görünce şok geçirdi Maşallah çok güzel zayıflamışsın aferin kızıma dedi
Ramazanda zor gidecek benden belli oldu ama Allahın izniyle Bayramdan sonra çok daha güzel kiloların gideceğine eminim

Sanırım yarın regl olacağım belirtiler başlamış
Artık oruç tutamayacağım günlerde bir güzel sporumu yapar bol bol suyumuda içerim
Pazar günü Annemler iftara gelecekler o yüzden yarında bir güzel temizlik yaparım ( sanırım yarın tutamayabilirim artık sahurda tam belli olur o )
Evimizin son halini görmemişlerdi hem görmüş olurlar hemde pazar günü kızkardeşiminde çok yoğunluğu var birde iftarla uğraşmasın hep birlikte bizde toplanırız dedim

gunaydın meleklerim ben geldim. bu hafta gidemedik bodruma haftaya kaldı
geçmişe dalıp kuyruklarımla geliyorum

bu hafta çok kaçırdım iki gün toparlamam lazım
bi detoks yapayım diye düşündüm ama
pirinçlapasımı yoksa ayran aşı mı bilemedm+
bence ayran yap kuzum 900-700gr garanti 1 gunde denedim ben

aa nedenki kaptanım? Yazdıysanız görmedim sebebini
paylaşımı yok daha öncede böle yaptı hala kararsız sanırım. bi gun karar verirse gelir gene ....

kizlar bugün bir saat uyumusum iyi geldi....spor yapamıyorum sıkınti biraz...gerci ayagimi burkmustum fazla yuklenemiyordum ramazan vesilesiyle dinlenir
spordamı yaptın tatlım geçmiş olsun. dinlendir bakalım

Fut fut islik islik diyorum kaptanim
gaza geldim vallahi

ooo super gorunuyorsunuz kaptanim ..iki cocuk annesi gibi hic durmuyorsunuz..kilonuz yanlis hatirlamiyorsam 75 dimi hic 75 durmuyorsunuz kiii....
75-77 arası gidip geliyorum tatlım 5 aydır veremedim. 6 yıl bırakmadan sabah akşam yaptığım platese ve genlerime borçluyum sıkıyım biraz

olsun teşekkür ederim doğruymuş en azından, paylaştım çünkü
damlam sabah gördüm hoşgeldin yardımım olamadı ama

Taaaaş taaşşş
gazzzzzz

Menu
Sabah
Yulaf bademli uzumlu

Oglen
Ton balikli sandvic

Aksam
Firinda Somon
1 kase roka salatasi
Salgam suyu

Su 1lt
Spor yok
menu guzel cnm

Birşey sormak istiyorum şalgam kilo yaparmi günde ,1 bardak icsek
acayip ödem yapar. hergun içme hele tartıdan 1 gun önce ne turşu ne şalgam yemeyin içmeyin kızlar

akşam neden okadar az yedin ruveydam
spor yaptınmı

canımm benimm neslimm bu azmi körükleyen sizler oldunuz buradaki sinerji olmasaydı bu gün bu kiloda ve bu azimde olamazdım zannımca :)
oh ne mutlu bize ozaman kuzum. el birliğiyle herşey daha guzel oluyor dimi

sahur yok

iftae menu
karni yarik
3 kasik pilav
cacik bir kase
ramazan pidesinin ucundan azicik aldim.

1 saat yürüyüş yaptik disarda ..
suan itibari ile 1 lt su ictim 1 lt daha icerim yatarim..benden bu kadar
tebrikler guzel menu spor

Bugunku menum

Sabwh
Domates salatalik peynir zeytin omlet ekmek

Ogle
1 kase corba
Biraz sebzeli bulgur pilavi

Aksam
Zeytinyagli patlican
Makarna
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

Yaaa bana niye gelmiyor adanadan salgam bende cok severim ama hic gercegini icmedim hep market isi. Ayda yilda bir iciyor da olsam tadini her yemege yakistirdigim tek icecek.
ben şalgamda sevmiyorum tıpkı çiğ köfte gibi
Bugün ki menum
sahurda haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık bolca yeşillik
iftar yeşil fasulye bi kase mercimek çorbası

Spor yapamadım bugün
şu 3 litre
menu dengeli
sahur neden yapmıyorsunuz

Menüm sabah
2 yumurtalı omlet
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle
Biraz bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

Akşam
Soğuk ayran çorbası
4 hurma
Spor 50 dk yürüyüş
menu spor maşallah

Çok mutlu oldum ismimi listede görünce :)

hadi bakalım banum reglden sonra 2 hane görürsün umarım

Günaydınnnn :) ben sınava gidiyorummm
başarılar bızdıkım

dun neler yedim neler yaptım yazayım
sabah karatay kahvaltısı
öğlen kıymalı patlıcan ve yarma çorbası
akşammm... kuru biber patlıcan etli dolması ama annem bu sefer nerden şaşmış pirinçli yapmış hiç kullanmazdı halbuki
sanırım toplam 5 dolma yedim biraz pide tırtıkladım salata ayran ve 4 kare bitter yedim
sporlarım
fitneste 50dk : lesli+step+eliptik+yurume+ karma kardiyo yaptım 5dk da karın bacak
iftardan sonra komşum gene bisiklete çıkalım dedi 1 saat bisiklet sürdük yaklaşık 9km
yani 2 saate yakın spor oldu
11,30 da eve geldik bide üstüne salonu mutfağı sildim paspasladım

Akşama doğru biraz kaçıyor yemekten sonra :s

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Hele şükür gelebildim

Takoz Laptobum sağ olsun bu ara çok daha fazla takıldığından birşeyler yazmam uzun sürüyor
Şükür kendine geldi de iki satır yazabileceğim

Bugün oruçlu değilim ( bir ara pembe akıntı gelince heh regl olacağım dedim ve sahuru yapmadım tabiki sabahda bir kalktım hala birşey yok Tövbe ya Rabbim regl kokusu alıyorum ama gelen giden yok )
Bende de nasıl bir burun varsa regl dönemi kendimden tiksiniyorum resmen kokuyorum diye düşünüyorum Senelerdir ben öyle derim eşimde güler valla çok manyak hatunsun kız öyle olsa ben neden almıyorum hiç koku der

Bugün boşuna gitti oruç gibi ( eğer akşama kadar başlamazsam sökülmeye ) bende fırsat o fırsat temizlik yapayım dedim Yarın akşam Annemler iftara bize davetli malum birde bu gece sahuru dışarda yapacağız arkadaşlarla Hep birlikte iftardan sonra sahile inip çay keyfi yapacağız en son sahuruda orada yapıp evimize döneriz tabi ben oruç tutmayacağım için sadece çaktırmamak adına bir iki lokma birşey yerim ( sonuçta herkese regl olduğumu ilan etmeyeyim ) hem gideceğimiz yerde çocuk parkı var yine gitmişken hem eğlenir hemde spor aletlerinide kullanırım

sahur yok

iftae menu
karni yarik
3 kasik pilav
cacik bir kase
ramazan pidesinin ucundan azicik aldim.

1 saat yürüyüş yaptik disarda ..
suan itibari ile 1 lt su ictim 1 lt daha icerim yatarim..benden bu kadar

Aslinda sahur da yapsan daha iyi olur bence canim. Boyle vucudun kitlik moduna girebilir sanki.

Kitap.
Hsklisin ödem yapabilir diye düşündüm brnde ams el yapımı adanadan geldi öyle çok tuzu da yok
Valla bize de mersinden geliyor el yapimi ama bana tuzu sevdigim halde fazla tuzlu geliyor tadi masumcum odem yapar diye dusunuyorum.

Bugunku menum

Sabwh
Domates salatalik peynir zeytin omlet ekmek

Ogle
1 kase corba
Biraz sebzeli bulgur pilavi

Aksam
Zeytinyagli patlican
Makarna
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

Guzel menu bence

Evet farkindayim. Spor yoksa anca 1 lt icebiliyorum. Gerci evde de 2 bardak ictim. Senin icin 1 bardak daha icip 1.75 lt ye cikartiyorum

Tesekkur ederiiim afiyet olsun yaglari yaksin

Bugün ki menum
sahurda haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık bolca yeşillik
iftar yeşil fasulye bi kase mercimek çorbası

Spor yapamadım bugün
şu 3 litre

Canim senin menuler cok super bence ama cok az veriyorsun diye aklimda kalmis? Neden boyle acaba ki? Dirence filan baktirdin mi hic?

Menüm sabah
2 yumurtalı omlet
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle
Biraz bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt

Akşam
Soğuk ayran çorbası
4 hurma
Spor 50 dk yürüyüş

Guzel menu

Günaydınnnn :) ben sınava gidiyorummm
Basarilaaaar

Kaptanim bogazim agriyor cok feci cesaret edemedim spora
Aksam da iftar saatinde yedigim icin salata ve yogurda agirlik verdim gec vakitte cok agir yemeyim diye

Sporlar superr
Ama aksam azcik fazla kacmis

Ay evet ya regl olunca insanlarin icinde iftar sahur vs cok problem oluyor. Yesen bi turluuu yemesen baska turlu
Sen kipir kipir olunca yakarsin bence ama. Masallahin var cidden cok enerjiksin

Aslinda sahur da yapsan daha iyi olur bence canim. Boyle vucudun kitlik moduna girebilir sanki.

Ss

Haklısın canım ama vakit o kadar kısıtlı ki bişey yenmiyor akşam 8 e doğru iftar yapıyoruz gece 2,30 da tekrar imsak vakti yani akşam 8 le gece 02,30 arası pek bişey yenmiyor anca iftar yapıyorsun 2lt su içince davul gibi oluyor insan... Bu ay böyle geçecek sanırım ... vucud direncim biterse tutamam zaten 2 yaşına kızım var peşinden koşmaktan hiç halim kalmıyor....

Kızımın peşinden koşarken burktum kaptanım 1 ayı geçti ama iyileşme olmadı... iki gündür düze basarken ayağımı ayak tabanıma bir ağrı giriyor ki o anda duruyorum 4-5 saniye sürüyor ağrı salı gününe dr randevu aldım gidecem.. ilk gittiğimde yumuşak doku zedelenmesi var dedi klasik kremler verdi dinlen bol bol dedi.. ama bu evde çocukla mümkün olmuyor .... bende baktım geçmiyor spora başladım iyice azdı tabiiiii ....

beni saat 17.00 dan sonra bişey yememe topiginde herkes bilir deli spor yapan biriydim ama ayağım beni çok zorluyor...bakalım ne diyecek salı günü dr... netten araştırdım alçıya bile alınabilirmiş kırık olmasa bile sırf ayak hareket edilmesin diye....zaten kırık değil ama hareket ettikçe iyileşmedi ....((((

Selamun aleykum
Gezgin yeliz geldi
Kizlarla ve esimle bugun eyup sultan a gittik cok guzel yerlerdi ilk defa gittim ve pisman olduk resmen esimle niye sanki daha once gelmemisiz diye neyse bidik buyuyunce bi kere daha gitmek nasip olur insallah

Bu arada kizlar caminin onunde roportaj yaptik cine5 le aksam.haberlere cikar heralde orada siyah ferace kot pantolon krem salli ve 3 cocuklu birini gorurseniz o benim

En sevmediğini şey günü akşama kadar güzel tamamlayıp yatmaya doğru biraz bozulması
o yuzden akşamları bir uğraş bulmak lazım. eskiler ne guzel oya,örgu gibi bişilerle uğraşıyormuş biz yeni nesil tembeliz varsa yoksa boğaz ne kadar gunah ve haram aslında

ahahahah banummmm. demek koku alıyorsun hakkaten enteresan. akşam birlikteyken kaçırma ailenle oldumu

Kaptaniiim.

Benim sari kartim vardi kac haftadir kilo veremedigim icin.

Dun takim icinde ikinci oldugum icin silindi di mi yok artik
sarı kart silindi ruveydamm tebriklerr
direncinde kırıldı maşallah sana
çok kaçırdım pirinçli dolmaları be ruveydam
mutlaka git dr. ozaman kuzum ya baya olmuş. benim annemde burkmuştu bilirim 3-4 ay surundu kadın işallah daha fazla surmez. geçen sene benimde ayak tabanımda oldu yuruyemedim kendimi platese vermiştim. istersen egzersizle idare et bu dönem

vay yelizim vayyyy akşam bakacam o feraceli güzele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…