Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese meraba bende baya bi geçmişi okuyup geldim benim de eşim hastalandi usutmus sanırım çok Nazlı işten geldi yatıyor bende sabahtan bir seminere gittim geldim şimdi oglani uyuttum az da ben uyurum gece hiç uyuyamadim sonrada iftara ne yapıcam diye düşünüp dururum

nazarım hareketli 3 gun yaşamışşın en guzel haberde mezuniyet haberin oldu maşallah sana guzelim başarın daim olsun. mülakattanda iyi haber alırsın bence

hoşgeldin canım. bu erkeklerin hastalığı hiç çekilmez. biz olsak ev,iş,yemek,,çocuk hepsinede yeteriz hastayken dimi ama . hadi geçmiş olsun öenmli bişi yok dimi

hoşgeldin canım. bu erkeklerin hastalığı hiç çekilmez. biz olsak ev,iş,yemek,,çocuk hepsinede yeteriz hastayken dimi ama . hadi geçmiş olsun öenmli bişi yok dimi
Ayyyy kesinlikle eşim kolay kolay hasta olmuyor ama bi olduğundada çocuktan farkı kalmıyor....ben çok geriliyorum o hasta olduğunda....

kızlar bu gün iftar menüüü

dünkünün aynısı
sebzeli kıyma yemeği
pilav
cacık

regli olacam ondanmıdır nedir canım talı istiyor şerbetli tatlı sevmem zaten ama çikolataya bayılırım sanırım akşam bir çikolata yerim gibiii )))))

Bende senin gibiyim canim bu hafta gecen hafta esimin evde olmasi bu hafta regl olmam kilomu cok etkiledi yarin cok fazla arti cikicam galiba

Kaptan bubalparmaki surekli kullansak nasil olur acaba kizlar icin

Canim bizim bi doktor vardi disci tuzlu suyyla gargara yap her aksam baska biseye ferek yok demisti hem tartar olusumunuda onluyomus

Cok sevindim canim senin adina kosturmacali ama sonu iyi viten bi heyecan yasamissin insallah mulakattanda gecersin

Gecmis olsun canim iyi uykular sana

Disetlerini fircala bence. Cok iyi geliyor bana baya azaldi kanamasi. Listerine'i birkac kez kullanmaya calistim ama hepsinde de gozumden yas geldi o kadar yakiyor ki
Ama zararini faydasini bilemiyorum.

@kitap_asigi eksik başka menüm kaldı mı acabaaaa ? :)
Kalmadi canim

Ooov ne olaylar ne olaylar. Baya aksilik supriz yasamissin ama sonuclar iyi olmus allahtan. Insallah gonlune gore olur canim benim mulakat sonucun da hayirlisiyla

Ayy allah esine sifa sana da sabir versin

Bitter yesen daha iyi olur sankii

ah dunki menumu unuttum
sabah karatay kahvaltısı
öğle sulu köfte
akşam kurufasulye etli+2 kaşık pirinç pilav+cacık
spor 50dk karışık kardiyo

ben dun gene akşamı iftara bıraktım eşim yanlız kalmasın dedim. ama sabah artı çıktım geç yeyince. napsam bilemedim beklesem bi turlu beklemesem 2. eşim bekleme diyor ama içime sinmiyo geç yemekte bana yaramıyor şişlik gaz herbişi yapıyor

Siz erken yiyin, sonra esinizle birlikte de oturun ama yemeden. Cay kahve vs bir seyler icin sadece. Olmaz mi?

evet bitter ye kuzum

Kaptan bubalparmaki surekli kullansak nasil olur acaba kizlar icin
surekli değil ama 3 ayda bir kez kur yap 1 ay ver sonra 3 ay ara. özellikle eylul ayında verinki kışı rahat karşılasınlar.

Goz kizarikligina ne iyi gelir bilen var mi
Sag gozumun en sol tarafi cok sık kizarmaya basladi. Rahatsiz ediyor
göz için en iyisi demlenmiş siyah çayla tampon yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…