- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.401
muhtemelen onlardan dolayı olmuştur şişkinlik var sende. Kabızlık sorununu çözmen gerekiyor. Hiç canını sıkma ben + kilo olduğunu hiç sanmıyorum.Kaptan cok uzgunum nasil oldu anlamadim sanirim kabaizligimin ve regl olnamim sonucu boyle oldu istersen liste disi birakabilirsin yada cezam neyse raziyim
Ben değil kaptanım nazarenko geceden hazırlamış sağolsun. Bana sadece kontrol etmek düştü.kızlar sabah ofise geldim benim takoz bilgisayar zaten gidiciydi elimde kaldı. az sonra tamire götürcem, yapılmazsa yenisi alınacak zaten çok eskiydi.
fulyam sağolasın imdadıma yetiştin listeyi yaptın kuzum
kızlar artı çıkanlar var uzulmeyin artık yapacak bişi yok önumuze bakıcaz.
hepinizi öpüyorum. geçmişi anca dönunce diğer arkadaşların pc sinden yaparım. cici kalın
oy nazarım ellerine sağlıkBen değil kaptanım nazarenko geceden hazırlamış sağolsun. Bana sadece kontrol etmek düştü.
Teşekkürler canım kilom listeye eklediğin için....telde girince yapamıyorumRengarenkNesli kaptanım ben geçen haftaya göre listeyi çıkardım ama olmuştur umarım. Olduysa sabah siz hiç uğraşmayın buradan alıntılayalım biz. İrem ve Ada'nın bildirimlerini de işledim listeye yüzdelerini de hesaplayıp. Umarım olmuştur :)
kızlar önce dun akşamdan beri yaşadıklarımı anlatayım
dun ofise 9kg kiraz geldi kasayla alalım dedik 2 arkadaş bölüştük. eve giderken pazarada uğradım. eve bi geldim ev talan çocıklara ortalığı toplatıp yerleri paspasladım halıları kaldırmıştım hemen yapıverdim ocağada yemek attım. neyse. başına bi geçtim ki kirazlara bişi olmuş oturmuşlar zedelenmişler ziyan olmuş. ben şimdi napacam derken aklıma kiraz sirkesi geldi hiç yapmamıştım. eşime dedimki sen ayıkla hayatım ben komşumla bisiklete çıkıp gelecem, gelince sirke kuracam ok dedi. neyde biz çıktık bisiklete, yoldaki mangalın ortası genişmiş ustunden geçerken ben bir takla attım kol bacak kafa yardımallahtan çeşme başında dustum hemen kaldırdı komşum el yuz yıkadım oturdum, dönsekmi dedi hayır olmaz dedim neyse tuttuk alanya osmanlıkahvenin yolunu herzamanki gibi. bir kahve içtik saat 11 di dönelim dedik yağmur başlamazmı 8km yol gidicez eyvah dedik neyseki çok yağmadı atıştırdı ıslanmadan eve geldik saat 11.30 olmuştu hadiiii kiraz sirkesini kurmaya koyuldum işim bittiğinde saat 12 geçmişti uyku tutmadı, eşimde yatmaya gitti neyse ben oturup tv seyrettim onu sahura kaldırdım ve saat 3 de yatabildim. aksilik sabahta devam etti, aliyi site kapısında köpek kovaladı yureğimiz ağzımıza geldi bide karşı villa komşuyla ağız dalaşı yaşadık köpek yuzunden. ofise geldim koşa koşa listeyi yayınlıcam pc açılmıyo bu kez huhhh dedim yok artık pc çöktümü ,, neyseki fulyam biz hallettik deyince rahatladım. şimdi pc tamirde bakalım ne zaman gelecek.
aynen cnm. biz uzaktan severiz ama sokuldumu hayvan hoşlanmam benKapatanım bayağı bir aksiyon yaşamışsınız ... hep öyle oluyor bi başladı mı arka arkaya yaşanıyor dua edin nazar olabilir...geçmiş olsun ..
Yaa hayvanları severim ama bende çok korkarım yolda yada bahçesinde hayvan bakanlara öyle başı boş bırakmamaları gerekiyor çocuklar var Allah korusun kaç çocuk köpek yüzünden kekeme kalıyor korktuğu için...Siz hayvan seveceksiniz diye korkan insanlarada saygı olsun.. yolda bırakmış zincirini ayyyy sinir oluyorum öyle kişilere git evinde bırak kalabalık toplum içinde bırakmaaaa....
evmi taşıyorsun kolay gelsin tatlım. haber vermeyince gittin sanmıştım1-2 gündür gelemedim ev taşıyoruz özürdilerim . bu arada branşımı daha düşünmedim.kayseride oturuyorum
kızartma patates olmamışmenüm
1 kase yayla çorbası
4 köfte
biraz patats kızarması
bütün günn eşya yerleştirdim spor olarak da
yelizim kabızlığı çözemedinmi kuzum. ben kirazı fazla yıyıncede ishal olurum kiraz ye istersen yada çok oldu galiba ilaç alsanKaptan cok uzgunum nasil oldu anlamadim sanirim kabaizligimin ve regl olnamim sonucu boyle oldu istersen liste disi birakabilirsin yada cezam neyse raziyim
sende çok takılma ruveydam önumuze bakalımYa of bir ileri iki geri gidiyorum resmen. O kadar dikkat etmeme ragmen arti ciktim yine
Sporumu da gayet guzel yapiyordum
Ozur diliyorum herkesten..
muhtemelen onlardan dolayı olmuştur şişkinlik var sende. Kabızlık sorununu çözmen gerekiyor. Hiç canını sıkma ben + kilo olduğunu hiç sanmıyorum.
Kızlar kaptanımızın bilgisayarı mortlamış gelemezse buralar bizde bugün. Birde listeyi herkes kontrol etsin. Yuvarlamaları unutmayın ben düzelttim şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?