- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.441
KOLAY GELSİN TATLIM İŞLERİN. EV TAŞIMAK ZORDUR BENDE AYNI SİTEDE ev değiştirdim yılbaşında çok zor valla. işini bitir gel özletme emi1-2 gündür gelemedim ev taşıyoruz özürdilerim . bu arada branşımı daha düşünmedim.kayseride oturuyorum
İnşallah böyle devam kaptanım , ben diğer topicde çook yalnız kalmıştım böyle bir yere ihtiyacım vardı zaten hiiiç bırakmam kiiiiiiiiiADACIM haftaya listedesin, kuzum böyle devam et bozma emi
Benimki tamamen duygusal, genelde sıkıntıdan ıvır zıvır yerdim ama 2 aydır nerdeyse hiç kaçamağım yok atıştırmalık olarak. Ama öğle yemeğimi dışarıdan söylediğim için ve genelde öğlen çok aç olduğum için bugün yaptığım gibi makarna yiyebiliyorum.
Benimkide tamamen sikintidan hos 3 cocukla sikilacak zaman kalmiyor ama aradaki bosluklarda kendimi yemek zorundaymisim gibi hissediyorum o zaman da bi bardak su icmeye calisiyorum
ayyy masallah canim 3 cocuk Allah kolaylik versin benim bir tane yorgunluktan atiyorum kendimi koltuga...evi topluyorum bi donup bskiyorum ki koridorda oyuncaklar serpistirilmis esim diyor toplama yine ayni olacak ama korkuyorum uzerine badar duser bi yeri agrir diye gunde on defa topluyorum yinede erimiyorum:))))Benimkide tamamen sikintidan hos 3 cocukla sikilacak zaman kalmiyor ama aradaki bosluklarda kendimi yemek zorundaymisim gibi hissediyorum o zaman da bi bardak su icmeye calisiyorum
Eh valla ev isiyle erinmiyo malesef yoksa ben igne iplige donmustum:))))))ayyy masallah canim 3 cocuk Allah kolaylik versin benim bir tane yorgunluktan atiyorum kendimi koltuga...evi topluyorum bi donup bskiyorum ki koridorda oyuncaklar serpistirilmis esim diyor toplama yine ayni olacak ama korkuyorum uzerine badar duser bi yeri agrir diye gunde on defa topluyorum yinede erimiyorum:))))
masallah buyutmussun kizlari onlar yardimcidir sana...yine o kadar yogunlukta kitap okumayi basarabiliyorsun coooj iyi...Eh valla ev isiyle erinmiyo malesef yoksa ben igne iplige donmustum:))))))
Kizlarimin ikisi biraz buyuk canim bir 11 yasinda biri 9 yasinda biraz yardimci oluyolar bana bide ugakligim var 14 aylik o beni biraz zorluyo bide donem donem cok huysuz oluyo kucaktan inmiyo aglama krizleri falan cok sukur bu ara duruldu ama 2 gun iyiyse 1 hafta huysuz iste oturup tv izlemisligim anca bidik uyuyacakta oyle o zamanlardadahobilerime zaman ayiriyorum tig isi yapiyorum kitap okuyorum sen onermistin galiba iskender pala katre-i matem i gecen gun kut onume dusuverdi kitap a dedim bu kizlarin onerdigi kitap bi alip okuyayim ben genelde polisiye seviyorum ama aclik oyunlari serisi favorim hastasiyim kendilerinin donem kitaplarininda seviyorum ama
Ay konuyu nerdwn nereye getirdim kusura bakma
Burayı bırakıp gider miyim hiçevmi taşıyorsun kolay gelsin tatlım. haber vermeyince gittin sanmıştım
kızartma patates olmamış
yelizim kabızlığı çözemedinmi kuzum. ben kirazı fazla yıyıncede ishal olurum kiraz ye istersen yada çok oldu galiba ilaç alsan
önumuze bakıcaz sıkma canını bence kilo değil gördüğün
sende çok takılma ruveydam önumuze bakalım
Bide ben sayamadım msj büyük ihtimalle düşük bu hafta mazur görür müsünüz beni***14.TAKIM 419. Etap ***
aycanhakan(65.7 /65.3/0.4 /%0.61)
nhtylz. (86.8 / 88,8/ -2/ % -2.30)
kitap_asigi ( 63,6/64.0 /-0.4 / % -0.63 )
Diddah ( 71.5 /71 /0,5 / % 0,70)
nazarenko (76,8 / / / % )
Fulias (54,2 /53,9 / 0,3/ %0,55 )
renknesli ( 77,0 /76,9 / 0,1 / % 0,13 )
14.Takım Ortalaması:%
HERKES ADINI KARŞISINA MESAJ SAYISINI YAZIP EKLESİN KIZLAR OLDUMU
Rengarenknesli :35+++
Diddah
Nhtylz:35
Fulias: 20
Kitapasigi:35+
Nazarenko:
İrem093:
Ada81:35
Masum:
O yüzden giremedim yoksa aksatmamKOLAY GELSİN TATLIM İŞLERİN. EV TAŞIMAK ZORDUR BENDE AYNI SİTEDE ev değiştirdim yılbaşında çok zor valla. işini bitir gel özletme emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?