Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay herkes gittmi ben ancak gelebilir misafirler baya geç gittiler yineçok yogun bi gün du hala da uyutamadim bi uyutuyum menumu yazarım ins
oy fundam tatilde misafir ağırlamak ne zordur, neyse ramazan bereketi diyelim kuzum

Bu ara motivasyonum azaldı sanki çok mutsuzum bugünde iyi geçmedi yarına kendimi toparlayacağım inşallah artık bende zayıf olmak istiyorum bu arada başak burcuyum
iremcim bir durgunluğun var zaten farkındayım bebeğim motivenin dustuğunun. bak bir sorunun varsa kızlarla yardımcı olabilirsek yaz yorumlayalım. zaten havalar hepten ısındı beynim sulanıyor benimde inanki, elden geldiğince bahara kadar idare edelim cnm

fundam menun guzel ben fazla bulmadım pilavda ölçüsünde :)

yediklerin yuzunden de sakın kendini suçlama ,salmak yok, önumuze bakıyoruz. affet kendini
bende afettim seni 100 mekik cezan var

Gunaydin
Bugun hic is yapasim yok enerjim dusuk hava cok sicak ama evde is cok yenek yok offf of
yelizim sıcaktan eve kapandım aynen kuzum hastada oldum miskinlik tavan bugun :)

Kaptanım , bende spor manyağıydım ayağımı bir burktum 2,5 ay oldu sonra ayakta topuk dikeni deyince dr açıkcası bunlara yürüyüş bandı sebep oldu gibi geliyor çünkü günlük 1,5 saat 6,5 hızında yürüyordum ayağımı çoook zorladım ... topuk dikeninden korkuyorum açıkcası iyi şeyler duymadım memlekete gidince oradaki dr tekrar gitmeyi düşünüyorum ondan sonra erken teşhisle hemen tedaviye başlayacağım....

bende çook bitkileri araştırırım hatta ban arkadaşlar aktar ADA derler hahahah ))) saraçoğluyu çook takip ederim diş etlerim için şimdi onun dağ keki ile gar gara tavsiyesini yapıyorum çok faydasını gördüm....bende ne olursa olsun hemen ilaca sarılmam önce doğal yolları araştırırım... ısırgan kansızlık ilişkisini bilmiyordum ama teşekkürler araştıracağım )

Evet kapatanım itiraf edeyim avuç içinden daha fazla pide yedim (oops: ama sahur yapmıyorum yaa onuda yemesem gün içerisinde çoook acıkıyorum açıkcası halsiz düşüyorum... Bu arada kilo veriyorum aynı değilim kesinlikle bu akşam tartılıp yazacam sizlere sanırım 1 kilo gitti ))

günlerdir dondurma aldım aç olup markete gidince gözüm dönüyorrrr ))magnum aldım ama bu küçüklerinden günlerdir dolapta yemedim bögürtlenli olan bayılıyorum bu akşam küçük onu yemek istiyorum )))

bu gün iftar menüüüüü

fırında sebzeli tavuk
cacık
küçük olanlardan böğürtlenli magnum

bol su ve çay

1 saat yürüyüş

mutlaka akşamları dışarda 1 saat yürüyüş yapıyoruz ....

Gunaydin
Bugun hic is yapasim yok enerjim dusuk hava cok sicak ama evde is cok yenek yok offf of
bende sabah uyanıyorum enerjim oluyor hemen iftar menüyü hazırlıyorum mesala fırınlık ise hemen fırına hazırlayıp koyuyorum....sonra hiç halim olmuyor yatıyorum ))))))

arada kaçamaklar oluyor canım asla pes etme amaaan olmuyor deme ben zamanında yaptım ertesi günü istikrarla devam etmek gerekiyor ...

Bu ara motivasyonum azaldı sanki çok mutsuzum bugünde iyi geçmedi yarına kendimi toparlayacağım inşallah artık bende zayıf olmak istiyorum bu arada başak burcuyum
canım moralini bozma ısrrala devam etmek gerekiyor arada kaçamaklar motivasyon eksikliğinde hemen buraya gel burada herkesi okudukça gaza geliyor insan ...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün yine koşturmacayla geçecek günüm
Malum teog tercihleri başladı ve bugün kızımla tercih yapmadan istediği okulları tek tek gezeceğiz dışarısıda felaket sıcak ama hazır eşim arabayı bana bırakmışken aradan çıksın dedim

Bu arada bugün yine artıdayım ve deli olacağım Ramazanın başından beri 5 kg ya yakın artı çıkıyorum ( ödemdir diye biraz daha rahatım ama insanın canını sıkıyor tekrar daha yüksek rakamları görmek )
Az kaldı artık Bayramdan itibaren kesinlikle çok daha düzenli ve disiplinli olacağım ( maaşallah nasıl bir yoğunluksa spor yapmaya vakit bulamıyorum yorgunluktan baygın düşüyorum geceleri ama eminim tatilde bile o artıların çoğundan kurtulurum

Geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin ins dinlenin bencede ıhlamur için ara ara pekmez alın bir kaşık çok iyi geliyor boğaza

teşekkür ederim guzellerim. yattım kalktım daha iim ama halzisliğim var.
adacım menun guzel
ege adaçayı boğaz enfeksiyonu tedavisinde birebirdir, evde yoktu kapıcıya tembihledim çarşıya inecekmiş aktardan aldırdım şimdi demledim ya içerim rahatlarım, bana çok ii gelir.
ada cım ayak dikeni biraz sıkıntılı bir hastalıkmış, gene saraçoğlunda bir kur vardı denk gelmiştim onu yapsana kuzum.
işte buyuzden bantta yurumeyi sevmiyom. ben naparım biliyormusun 5dk bantta 5,3 seviyede yurudum misal, hemenbandı 2,0 seviyeye alıp aşağı iniyorum, hızlı ve seri şekilde 5dk lesli yapıyorum koşmak gibi düşün nefes nefese bir lesli, hem ayaklarım dinleniyor hemde nabzı artırmış oluyorum. zaten bantta 30-35 dk kalmış oluyorumki yarısı lesli ile geçmiş oluyor, arkasından 5-10dk da eliptik bazen, ve kesinlikle de 10dk karın bacak egzersiz. böylece bant bana sadecearacılık etmiş oluyor. bantta saatlerce yurumeyin kızlar

hadiişallah guzel biyere yerleşir kuzucun banum. bence 5kg almış olamazsın bayram sonrası erirgider boşver

hemen araştırayım saraçoğlunun kürüne teşekkürler kapatanım )) bende bundan sonra 15 dakika yürüyüş bandı 30 dakika eliptik yapacam birazda twist yapar 1 saate tamamlarım....

hemen araştırayım saraçoğlunun kürüne teşekkürler kapatanım )) bende bundan sonra 15 dakika yürüyüş bandı 30 dakika eliptik yapacam birazda twist yapar 1 saate tamamlarım....
aynen adacım. lesli bilmiyormusun onuda ekle yada dans step bişidaha ekle

Sabah
1 yumurta
1kk peynir
Domates salatalık
Yarım bardak tarçınlı süt

Ara
Vanilyalı dondurma

Öğlen
Yoğurt içinde cevizle

Akşam
Yarım tabak mercimek çorbası
4 köfte
Salata

Birazdan leslie 3 mil yapıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…