Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kızlar ,

sahur yok

bugün iftar menüm
kıymalı sebze yemeğim var
birazda kahvaltılık hazırlayacağım kahvaltı yapmayı özledim ))
şimdiden söyleyeyim kahvaltı yapacağım için pide tırtıklarım ((

bol su

1 saat yürüyüş yaparım yine....

bende de kansızlık var canım en alt sınırdayım .. kuru üzümü önerdiler banada ama ramazan dolayısyla olmadı başlayamadım fitardan sonra tıkanıyorum bol su içiyorum yatıyorum insan bir küçük bişeyde olsa yiyemiyor artık ben ramazan sonrası başlayacağım...

Bugunku menum
Sabah
Domates omlet peynir zeytin k.ekmegi

Ara
Tarcinli sutlu turk kahvesi buzlu
Icine limon siktigim ve cilek koydugum soda

Ogle
Yogurt detoks carbasi

Aksam
Zeytinyagli fasulye pilav cacik

Spor
Yok

Su
3 litre

kız fulya çok guldum kuzum. bikere dvit sadece ampul olarak veriliyor ya içiyorsun ya kalçadan yaptırıyorsun. doktorunne dedi değerin ne bilmiyorum ama 50-80 seviyesine ne kadar uzaksa ona göre ayda 2 iğne kullanmanı tavsiye ederim
b12: bedenin enerjisini sağlayan kan yapan bir vitamin buda 500-800 seviyeye ne kadar uzaksa gene iğne yaptırmak suretiyle depoların acıl çokartılması elzemdir. b12 eksikliği biçok şeyi tetiklerki kilo verememe nedenidir.
b12 çok dusukse hapla yukseltemezsın doktorunlada konuşarak dönunce iğneye başlamanı öneririm
karaüzüm çekirdeği demek istedin sen. çok şifalı bir besindir. kışın hastalıklardan da korur el altında her daim bulundurulması gereken bir besindir.
keçiboynuzuda keza aynen her evde bulunmalı , herkim hasta olsa olmasa kışın hergun bir miktar alınmalı.

kaptanım o kadar güzel spor yapıyorsunuz ki hergün sizi takip ediyorum ....yeseniz bile kilo almasazsınız ki bu kadar aktiviteye can mı dayanır ))))))
adacım kışın daha guzel dideyaz geldi seriyom arada. 6 yıldır yaparım spor alışkanlık oldu sporsuz duramıyorum bennn

ok menun guzel pideyi sadece avcunun içinin karesi kadar ye ozaman

kansızlık acayip bişi tedavi etmeli tedavi yöntemlerini öğrenmelisin kuzum.
eskiden çok tavsiyelerde bulunurdum ama artık yapamıyorum, bazı sıkıntılar oldu. ama ısırgan ve kansızlık ilişkisini araştırıp tedavinde kullanmanı tavsiye ederim ama okuyup araştırp ondan sonra, bana demeki nasıl kullanayım herkes kendi deneyimini öğrenip kendisi yapmalı hazırcı olmayalım
koruyucu tıppa gönlümü ruhumu adadım ben

Tamam tartılmıycam bundan sonra ama dayanamadım napıyım@RengarenkNesli
işte nefis körlemek, nefse terbiye vermek buradada var gördünmü kuzum. bence sen başarırısın. 1 hafta dayan bak suprize bayılacaksın

MENÜÜÜÜ

Sabah
1 adet açma

Öğlen
Yok

Akşam
Mercimek çorbası
5 adet köfte

Su: 1 Lt şimdilik
Spor: Yok

Herkese şimdiden iyi akşamlar
fulyam açmada nerden çıktı biz rafine gıdadan uzak durucaz sağlıklı beslenip kilo vericez
sana 100 mekik verdim

Bugunku menum
Sabah
Domates omlet peynir zeytin k.ekmegi

Ara
Tarcinli sutlu turk kahvesi buzlu
Icine limon siktigim ve cilek koydugum soda

Ogle
Yogurt detoks carbasi

Aksam
Zeytinyagli fasulye pilav cacik

Spor
Yok

Su
3 litre
menu guzel detoks çorbasını bitiremedin yelizim
spor ödevi verdim. halıda debelenme 15dk anlaştıkmı

az biraz boğazlarım acıyor bu gun, sanırım gecen gece havuza girip şezlonkta laklak yaparken usuttum dunden beri olmayan bademciklerim yerleri sızlıyor. kiraz sirkem le tedaviye başladım bu gun az daha ii gibi. akşamda okaliptus surer yatarım.
ya kızlar yazın sizede oluyormu miskinlik yorgunluk, sanki havalar ısındıkça erkenden yorulmaya başladım.
bende gidip iftar sofrasını hazırlimmm eşim de geldi zaten öptum akşam ugrarım

VAlla bende öyle yapacağım büyük ihtimalle en azından hem vicdanen rahat olurum hemde böbrekleri yormamış olurum

İlk fırsatta güzelce giyinip eklerim resmimi
Kızım görünce şok geçirdi Anneeee teyzem söylediğinde inanmamıştım ama cidden almışsın dedi Geçenlerdede kendime Mİckeyli Thirt alacağım birde Süpermen işaretli dedimde sakın öyle birşey yapma valla rezil edersin beni diyor cadı

Çok geçmiş olsun canım inşallah yarına birşeyin kalmaz

Heman bugünün raporunu vereyim
Sabah
1 yumurta
Kibrit kutusu peynir
3 zeytin
Domates salatalık söğüş
Yarım bardak süt tarçınlı
3 ceviz

Öğlen
1 tabak yoğurt

Akşam
1kase mantar çorbası
1tane tavuk ızgara (200 gr kadar)
Yarım poraiyon fırında patates

3lt su(1lt si karbonatlı) ve leslie 3 mil az sonrada cezam 100 mekiği çekcem :)

ben geldim meleklerim. bu gun erkenden yatmayı planlıyorum cunki sabah komsum ve kankam nazila ile yuruyuse çıkıcam, o kuzeni roya ile gidiyormuş evdeyken takılırımdedim, işallah kalkabilirim
kimselerde gelmemiş

mikili tişört bende isterim neden olmasınmış giyeriz be banum

hah şöyle. menu guzel sadece bir açıklama yapmak istiyorum. patates glisemik indeksi yuksek bir yiyecek arada ye ama herzaman tercih etme kuzum oldumu
gelsin mekikler....yansın karın yağları

bende bugunki menumu yazayım
sabah: menemen peynir zeytin, çiğ kaju
öğle: 1 bardak kefir+1 kase tarhana çorba kıymalı
ikindi ara: 2 kuru kaysı 2 ceviz
akşam: 1 kase yeşil mercimek çorbası+6 tane karalahana sarması ( yarmalı+bulgurlu), 1 biber dolması+cacık ve biber
1 minik kek+6 tane badem
spor: öğlen 50 dk fitnes: 40dk sı kardiyo( bant+lesli)+10dk karın bacak
ikindin yuzme 10dk kadar 3 sefer

Ay herkes gittmi ben ancak gelebilir misafirler baya geç gittiler yineçok yogun bi gün du hala da uyutamadim bi uyutuyum menumu yazarım ins

Bu ara motivasyonum azaldı sanki çok mutsuzum bugünde iyi geçmedi yarına kendimi toparlayacağım inşallah artık bende zayıf olmak istiyorum bu arada başak burcuyum

Oglani yeni uyuttum coştu iyice hareketlendi hemen menumu yazıyım bugün biraz fazla kacirdim sanki
sahur yarım dilim tam bugday ekmeği bi haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık
iftar bir tane biber dolması bi tane köfte patlıcan 3 kasik pilav salata yoğurt
Su 3 litre
spor yarım saat yürüyüş

Daha ucuncu gunum ama bugun atıştırmalarım çok oldu sanki of nasıl pişmanım. Menumu paylasayım bende bi işlem geregı kahvaltı yapmamam gerekıyodu saat altı gibi ızgara tavuk yagsız çoban salata, bır kasede yayla çorbası ıctım buraya kadar sıkıntı yok ama sonra ayakta ıkı kaşık pilav atışyırdım, meyve vaktı meyve hazırlarken kıraz bı kaç tane yedım, kek yapmıştım ondan bıraz aldım. Dedıklerımın hepsı bır ıkı lokma bışey ama toplayınca bır suru şey oluyo pişmanmıyım eevt. Yarın oruç tutucam o yuzden sahurdada domates ve bır dılım orgu peynırını ekmeksız yedım. Su uc litre olmuştur da geçıyodur bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…