- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.921
bende de kansızlık var canım en alt sınırdayım .. kuru üzümü önerdiler banada ama ramazan dolayısyla olmadı başlayamadım fitardan sonra tıkanıyorum bol su içiyorum yatıyorum insan bir küçük bişeyde olsa yiyemiyor artık ben ramazan sonrası başlayacağım...Tamam kaptanım konuşalım. İlaca takviye olarak çekirdekli kuru erikmi dedi üzümmü dedi. Neyse hepsini yerim ben sorun yok. Bide dut pekmezi hergün. 3 ay sonra tekrar bakılacakmış. Eczanede de keçiboynuzu bişeysi gördüm böyle şurup şişesinde. O da güzel bişey galiba.
Tamam kaptanım konuşalım. İlaca takviye olarak çekirdekli kuru erikmi dedi üzümmü dedi. Neyse hepsini yerim ben sorun yok. Bide dut pekmezi hergün. 3 ay sonra tekrar bakılacakmış. Eczanede de keçiboynuzu bişeysi gördüm böyle şurup şişesinde. O da güzel bişey galiba.
adacım kışın daha guzel dideyaz geldi seriyom arada. 6 yıldır yaparım spor alışkanlık oldukaptanım o kadar güzel spor yapıyorsunuz ki hergün sizi takip ediyorum ....yeseniz bile kilo almasazsınız ki bu kadar aktiviteye can mı dayanır))))))
ok menun guzel pideyi sadece avcunun içinin karesi kadar ye ozamanMerhaba kızlar ,
sahur yok
bugün iftar menüm
kıymalı sebze yemeğim var
birazda kahvaltılık hazırlayacağım kahvaltı yapmayı özledim))
şimdiden söyleyeyim kahvaltı yapacağım için pide tırtıklarım((
bol su
1 saat yürüyüş yaparım yine....
kansızlık acayip bişi tedavi etmeli tedavi yöntemlerini öğrenmelisin kuzum.bende de kansızlık var canım en alt sınırdayım .. kuru üzümü önerdiler banada ama ramazan dolayısyla olmadı başlayamadım fitardan sonra tıkanıyorum bol su içiyorum yatıyorum insan bir küçük bişeyde olsa yiyemiyor artık ben ramazan sonrası başlayacağım...
işte nefis körlemek, nefse terbiye vermek buradada var gördünmü kuzum. bence sen başarırısın. 1 hafta dayan bak suprize bayılacaksınTamam tartılmıycam bundan sonra ama dayanamadım napıyım@RengarenkNesli
fulyam açmada nerden çıktıMENÜÜÜÜ
Sabah
1 adet açma
Öğlen
Yok
Akşam
Mercimek çorbası
5 adet köfte
Su: 1 Lt şimdilik
Spor: Yok
Herkese şimdiden iyi akşamlar
menu guzel detoks çorbasını bitiremedin yelizimBugunku menum
Sabah
Domates omlet peynir zeytin k.ekmegi
Ara
Tarcinli sutlu turk kahvesi buzlu
Icine limon siktigim ve cilek koydugum soda
Ogle
Yogurt detoks carbasi
Aksam
Zeytinyagli fasulye pilav cacik
Spor
Yok
Su
3 litre
bende bu banum nerelere kayboldu demeye başlamıştım. bizim komsuda böbrek agrısı çekiyoki hasta falan olmadı halde. o da çareyi 1 gun ara verip tutmakta buldu. böyle dayanıyormuş.
kırmızı pantolon hayırlı olsun resim isteriz heyppp
az biraz boğazlarım acıyor bu gun, sanırım gecen gece havuza girip şezlonkta laklak yaparken usuttum dunden beri olmayan bademciklerim yerleri sızlıyor. kiraz sirkem le tedaviye başladım bu gun az daha ii gibi. akşamda okaliptus surer yatarım.
ya kızlar yazın sizede oluyormu miskinlik yorgunluk, sanki havalar ısındıkça erkenden yorulmaya başladım.
bende gidip iftar sofrasını hazırlimmm eşim de geldi zaten öptum akşam ugrarım
mikili tişörtVAlla bende öyle yapacağım büyük ihtimalleen azından hem vicdanen rahat olurum hemde böbrekleri yormamış olurum
İlk fırsatta güzelce giyinip eklerim resmimi
Kızım görünce şok geçirdiAnneeee teyzem söylediğinde inanmamıştım ama cidden almışsın dedi Geçenlerdede kendime Mİckeyli Thirt alacağım birde Süpermen işaretli dedimde sakın öyle birşey yapma valla rezil edersin beni diyor cadı
Çok geçmiş olsun canım inşallah yarına birşeyin kalmaz
hah şöyle. menu guzel sadece bir açıklama yapmak istiyorum. patates glisemik indeksi yuksek bir yiyecek arada ye ama herzaman tercih etme kuzum oldumuHeman bugünün raporunu vereyim
Sabah
1 yumurta
Kibrit kutusu peynir
3 zeytin
Domates salatalık söğüş
Yarım bardak süt tarçınlı
3 ceviz
Öğlen
1 tabak yoğurt
Akşam
1kase mantar çorbası
1tane tavuk ızgara (200 gr kadar)
Yarım poraiyon fırında patates
3lt su(1lt si karbonatlı) ve leslie 3 mil az sonrada cezam 100 mekiği çekcem :)
Bu ara motivasyonum azaldı sanki çok mutsuzum bugünde iyi geçmedi yarına kendimi toparlayacağım inşallah artık bende zayıf olmak istiyorumbiz bir aileyiz bende hepinizi seviyorum
ok eczaneden ingiliz karbonatı al oldumu
www.gulkaynak.com da tavsiyeleri var karbonatla ilgili bir göz at derim
haftada 1 tartılıyoz anlaştık
fundam nasıl gidiyor tatil, ne zaman döneceksin sen menun guzel kuzum
ha şunu bileydin. herşey duzene girecek merak etme, yazın biraz duzen bozduk takımca. okullar başlasın herşey daha guzel olacak
hoşgeldin yelizimmm
oh fulyam harika kaydettim meleğim
çok tatil yap dinlen. takviyeleride tatil dönuşu bi konuşalım oldumu
iremim yorum yap katıl kaynaş aramıza vallahi kerpetenle asılıyom sana
gel beri
ne burcusun bakimm senn
hani tartılmıyorduk. neden tartıldın bakimmm
Kansızlık icinbende de kansızlık var canım en alt sınırdayım .. kuru üzümü önerdiler banada ama ramazan dolayısyla olmadı başlayamadım fitardan sonra tıkanıyorum bol su içiyorum yatıyorum insan bir küçük bişeyde olsa yiyemiyor artık ben ramazan sonrası başlayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?