- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.961
menun super bayıldımmm yarasın ve yarın tartı yuzune gulsunmeleğimmSabah
1 yumurta
1kk peynir
Domates salatalık
Yarım bardak tarçınlı süt
Ara
Vanilyalı dondurma
Öğlen
Yoğurt içinde cevizle
Akşam
Yarım tabak mercimek çorbası
4 köfte
Salata
Birazdan leslie 3 mil yapıcam :)
ooo hay maşallah adacım harikasınkizlarrr , iftara doğru tartildim 72.100 kilom telden giriyorum geçen hafta 73.400 idim bir kilodan fazla gitmisss oleyyyy :)))) yarin yuzdemi hesaplarim girerim ....
insallah kaptanim oruc bana yaradi kaptanimselam guzellerim bengeldim
menun super bayıldımmm yarasın ve yarın tartı yuzune gulsunmeleğimm
ooo hay maşallah adacım harikasın
umarım yarın ilk üçe girerizde ne var ne yok tum notalar silinir
menun başarılı tatlım hadi yarın tartı yuzumuze gulsunMenu mu yazayımm, iftar bır kepçe ezogelin yarım lahmacun salata bir tane hurma. Bir sade kahve, bı avuç fıstık. Sahur yok çünkü yarın hastane randevusu için oruç olmamam lazım. Yeşil çay ve ını lıtrede su . Yatmadan once 30 dk crunch+plates yapmayı dusunuyorum böylece daha kolay uyurum
benim tatlım yapmammı elma veyeni yaptığımkiraz sirkesini hem gargara hem içtim. adaçayı gargaramda var. az daha iimşimdi ama ateşle mucadele ettim bugun :) çıkamadı biturluBu arada bademcıklerı şişen kımdı hatırlamıyorum ama sırkeyle gargara yapmak çok iyi gelıyo
YARADI VALLAHİinsallah kaptanim oruc bana yaradi kaptanim)))
İnşallah ya vermişim oluyum bide ilk hafta heyecan yaptım :)selam guzellerim bengeldim
menun super bayıldımmm yarasın ve yarın tartı yuzune gulsunmeleğimm
ooo hay maşallah adacım harikasın
umarım yarın ilk üçe girerizde ne var ne yok tum notalar silinir
Çok teşekkür ederim . Ailemle ilgili problemlerim oluyor eskiden beri var bide bazen böyle modum düşüyor gerçekten dikkat edemedim bikaç gün. Böyle olunca da moralim bozuluyor zayıflayamayacak mıyım ben diye üzülüyorum emeklerim boşa gidiyor. Ailem de zaten kilom yüzünden bu zamana kadar bana demediğini bırakmıyor
Zannetmiyorum yaptıkları çoğu şey benim zararıma oluyorBoşver canım onlar konuştukça sende gazlan zaten onlarda seni çok sevdiklerinden öyle diyorlardır :)
Benim de 30 oldu sanırım ama 4 günde :)Şuanki kilom 77.8 msj sayımda 35 altı
Zannetmiyorum yaptıkları çoğu şey benim zararıma oluyor
Çok teşekkür ederim . Ailemle ilgili problemlerim oluyor eskiden beri var bide bazen böyle modum düşüyor gerçekten dikkat edemedim bikaç gün. Böyle olunca da moralim bozuluyor zayıflayamayacak mıyım ben diye üzülüyorum emeklerim boşa gidiyor. Ailem de zaten kilom yüzünden bu zamana kadar bana demediğini bırakmıyor
Şuanki kilom 77.8 msj sayımda 35 altı
iremcim bitanem guzel meleğim, aile çatışmasını her genç yaşar bitanem. senin bize anlatmadığın bir durummu var öz uvey vs. gibi bir durummu var neden seni sevmesinler. bir anne olarak bunun mumkun olmadığını sölemeliyim. ama anneler babalarda bazan yanlış yaparlar davranış konusunda, eminim senin ailende iyiliğini düşünüyordur. sorunnedir tam anlamadım ama insan duygusal açken kilo vermeye adepte olamıyor. moralini hiçbişiin bozmasına izin verme bitanem. sen özelsin, guzel ve güçlüsün. ilerde başarılı bir hekim olucaksın, geleceğini düşün okişş.Zannetmiyorum yaptıkları çoğu şey benim zararıma oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?