Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anlaştık kaptan yarın maraton yapcam inşallah eve yeni geldim zaten. Ya ben sizi çok sevdim hepiniz efsanevisiniz

Bende karbonat başlıycam yarın :)

Herkese iyi geceler kosusturmali bi akşam geçirdik çok yorulduk yemekten sonra hep birlikte yürüyüşe çıktık oglani parka götürdük ancak oturabildim
bugün ki menum
sahur menemen peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
iftar çorba patlıcan yemeği salata yoğurt

Yürüyüş 1 saat
şu 2 litre

Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Kaptanım sabah 53,8 çıktım böyle yazalım bu hafta.
Tatil işte bayramdan sonra geliyorum. Tatil mekanını bodrum turgutreis seçtik hiç gitmemiştim bir gidip göreyim.
Kan sonuçlarını aldım. Depolar boş çıktı. B12 az D yok çıktı. Aldım ilaçları başladım hemen. Annemle beraber yaptırdık o da akdeniz anemisi taşıyıcısıymış. Teyzemde akdeniz anemisi. Genler bozuk yani anlıyacağınız.

Canim gecmis olsun sana tatildede bol dinlenceler

Geçmişi hep okuyorum atlamıyorum

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Hele şükür gelebildim
İki gündür inanılmaz bir yoğuluğum var Pazartesi küçük kuşumun dişçi randevusu vardı dönüştede Annemlere iftara davetliydik hatta bir ara Annemide alıp Hasta yatakları ve tekerlekli sandalye satılan bir yere gittik ( tabi oruçluyken iyice beynim durduğu için eve dönene kadar trafikte iyice serseme döndüm hatta her zaman gittiğim yeri bulamadım ) SAbahta adamın biriyle park ettiğim yerle ilgili kavga ettim adam kalkmış bana arabayı 10 dakikalığına bizim burada devamlı gittiğim parkın otoparkına çekip başka yere gittim diye dünya laf saymaya birde sanki babasının çiftliğiymiş gibi bir daha buraya giremezsin falan demezmi dellendim hatta seni şikayet edeceğim sonuçta belediyenin yeri üstelik 10 dakika durdu orada diye istersen Cumhurbaşkanına şikayet et falan diye söylendi durdu tabi daha eve gelmeden gereken yerlere şikayet ettim sonuçta öyle bir hakkı yok orada çalışan herhangi bir elemanın bana yasak koymaya bakalım ondan birşey çıkacakmı hesapta bana geri döneceklerdi

Dünde oruç tutamadım ( bir gece önce resmen iki büklüm kaldım böbrek ağrısından hatta Annemden dönünce kendimi yatağa zor attım bol bol su içtiğim halde ağrı geçmedi eşimde bir iki gün oruç tutmayacaksın dedi doğal olarak ) Sabahtan kızkardeşimle hazır oruçlu değilken ( oda regl olmuş yoksa oda hiç tutmamazlık etmez ) çocuklarıda alıp dışarda kahvaltımızı ettik sonrada alışveriş yaptık biraz

Kendime çok güzel iki Thirt ve kırmızıda bir Pantalon aldım 48 beden çok rahat oldu ama LCWdeki çoğu beden dar kalıp olduğu için 46 alamadım yoksa şu anda giydiklerimin hepsi 46 benden
Dönüştede kızkardeşimi ve çocukları Anneme bırakıp eşimin yanına şirkete gittim birlikte ARabayı muayeneye götürdük ve sat 17:00de işimiz bitti orada Annemin kendi teyzesi için aldığı hasta yatağı ve tekerlekli sandalye teslim edileceği için oradanda Annemin TEyzesinin yaşadığı köye geçtik Trafik çok olduğu için teslime edecek delikanlı ancak 20:00de buluşacağımız yere gelebildi ( köyü bilmediği için ortak bir yerde buluşup öyle devam ettik )
Anlıyacağınız karı koca başbaşa bir gün geçirdik ama felaket yorulduk ve 23:00ü biraz geçiyordu eve girebildim tabi bitkin bir haldeydim ve duşumu alıp biraz kuran okuduktan sonrada sızmışım

Anlaştık kaptan yarın maraton yapcam inşallah eve yeni geldim zaten. Ya ben sizi çok sevdim hepiniz efsanevisiniz
biz bir aileyiz bende hepinizi seviyorum

Bende karbonat başlıycam yarın :)
ok eczaneden ingiliz karbonatı al oldumu
www.gulkaynak.com da tavsiyeleri var karbonatla ilgili bir göz at derim

Ozaman meyveyıde gunduz tuketmeye başlıyorum, ama yarın tartılmıycam cubku fazladan 100 gram bıle gorsem aglayıp bırakasım gelıyo :)) daha once hıc bı takımda yarısmadım bende RengarenkNesli
haftada 1 tartılıyoz anlaştık

fundam nasıl gidiyor tatil, ne zaman döneceksin sen menun guzel kuzum

Ben halaa uyanık birde saglıklı yaşam diyorum , omce uyku duzenımı oturtmam lazım
ha şunu bileydin. herşey duzene girecek merak etme, yazın biraz duzen bozduk takımca. okullar başlasın herşey daha guzel olacak

hoşgeldin yelizimmm

oh fulyam harika kaydettim meleğim
çok tatil yap dinlen. takviyeleride tatil dönuşu bi konuşalım oldumu

Geçmişi hep okuyorum atlamıyorum
iremim yorum yap katıl kaynaş aramıza vallahi kerpetenle asılıyom sana
gel beri
ne burcusun bakimm senn

Gunaydınnnnn:) bu sabah ben yıne tartıldım yaa 63.3 çıktım ay cok mutlu oldum şişkinligim gitti ondan muhtemelen ama yınede sevınıyo ınsan
hani tartılmıyorduk. neden tartıldın bakimmm

bende bu banum nerelere kayboldu demeye başlamıştım. bizim komsuda böbrek agrısı çekiyoki hasta falan olmadı halde. o da çareyi 1 gun ara verip tutmakta buldu. böyle dayanıyormuş.
kırmızı pantolon hayırlı olsun resim isteriz heyppp

oh fulyam harika kaydettim meleğim
çok tatil yap dinlen. takviyeleride tatil dönuşu bi konuşalım oldumu
Tamam kaptanım konuşalım. İlaca takviye olarak çekirdekli kuru erikmi dedi üzümmü dedi. Neyse hepsini yerim ben sorun yok. Bide dut pekmezi hergün. 3 ay sonra tekrar bakılacakmış. Eczanede de keçiboynuzu bişeysi gördüm böyle şurup şişesinde. O da güzel bişey galiba.

kaptanım o kadar güzel spor yapıyorsunuz ki hergün sizi takip ediyorum ....yeseniz bile kilo almasazsınız ki bu kadar aktiviteye can mı dayanır ))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…