- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.901
Anlaştık kaptan yarın maraton yapcam inşallah eve yeni geldim zaten. Ya ben sizi çok sevdim hepiniz efsanevisinizaşırı karbonhidrat yok tatlı dışında bende çokkorktum dunyayı yedin diye,aşırı karbonhidrat olmadığı surece benim acımdan sakınca yok. sıkıntı yok takma kafana piskolojikkilo alacaksın yoksa tatlı için 100 mekik çekip yarınkı menune ceza sporum diye ekleyeceksin anlaştıkmı
Bende karbonat başlıycam yarın :)işallah miladımız olsun 2015hepimizin tatlım. kadınlar kulubu bir derya gibi keşfet keşfet bitmiyor. bende bu gun konu açtım
kiraz sirkesi yapan varmı diye.
2 hafta önce yaptığım kiraz sirkelerim oldu tad mukemmel içim süper. bakalım deneyimi olan çıkacakmı
GünaydınGunaydin
Canim gecmis olsun sana tatildede bol dinlencelerGünaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Kaptanım sabah 53,8 çıktımböyle yazalım bu hafta.
Tatil işte bayramdan sonra geliyorum. Tatil mekanını bodrum turgutreis seçtik hiç gitmemiştim bir gidip göreyim.
Kan sonuçlarını aldım. Depolar boş çıktı. B12 az D yok çıktı. Aldım ilaçları başladım hemen. Annemle beraber yaptırdık o da akdeniz anemisi taşıyıcısıymış. Teyzemde akdeniz anemisi. Genler bozuk yani anlıyacağınız.
Geçmişi hep okuyorum atlamıyorumooo fulyam nere gidiyorsun belli oldumu kuzum tatil mekanı
hadi gözün aydın
ah adam alanya berbat nemlendi cidden bugun hissedilir oldu sıcaklık
menun guzel tatlım sporda tamam
hadi bakalım tatilciler çoğaldı
menu başarılı kuzum anlaştık kilonu yarın bildir
ok sonuçları bekliyorum. tatil kaçgun surecek bizi boşlama
amin kuzum tum cocuksuzlara nasip etsin
evet serencim. hayatına geçirdiğin ölçüde faydasını göreceksin. mesela kirazı akşama bırakma en geç 13,00 den önce meyve öğünlerini ye ki en ii gun sabah ögunu
nedeni insulini çıkartması, hele akşam yendiğinde, fazla salgılanan ünsilin tum organlara hasar bırakıyor kuzum ve zamanla organlardan sınyaller gelmeye başlıyor
yelizim bıdık buyusun bidaki sene izni ayarla çık tatile 3 çocukla sen hakediyorsun
detoksa yorum katmışsın
hadi hayırlısı
iremcim geçmişi okuyormusun hiç yorum yazmadan menu yazıp kaçıyorsun bebeğim
akşamıda yaz ceza vericemona göre yoksa basarım fazla cezayı söleyim cansum
geri kalan menun guzel
Çok teşekkür ederim.Canim gecmis olsun sana tatildede bol dinlenceler
biz bir aileyiz bende hepinizi seviyorumAnlaştık kaptan yarın maraton yapcam inşallah eve yeni geldim zaten. Ya ben sizi çok sevdim hepiniz efsanevisiniz
ok eczaneden ingiliz karbonatı al oldumuBende karbonat başlıycam yarın :)
haftada 1 tartılıyoz anlaştıkOzaman meyveyıde gunduz tuketmeye başlıyorum, ama yarın tartılmıycam cubku fazladan 100 gram bıle gorsem aglayıp bırakasım gelıyo :)) daha once hıc bı takımda yarısmadım bendeRengarenkNesli
fundam nasıl gidiyor tatil, ne zaman döneceksin sen menun guzel kuzumHerkese iyi geceler kosusturmali bi akşam geçirdik çok yorulduk yemekten sonra hep birlikte yürüyüşe çıktık oglani parka götürdük ancak oturabildim
bugün ki menum
sahur menemen peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
iftar çorba patlıcan yemeği salata yoğurt
Yürüyüş 1 saat
şu 2 litre
ha şunu bileydin. herşey duzene girecek merak etme, yazın biraz duzen bozduk takımca. okullar başlasın herşey daha guzel olacakBen halaa uyanık birde saglıklı yaşam diyorum , omce uyku duzenımı oturtmam lazım
hoşgeldin yelizimmmGunaydin
oh fulyam harika kaydettim meleğimGünaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Kaptanım sabah 53,8 çıktımböyle yazalım bu hafta.
Tatil işte bayramdan sonra geliyorum. Tatil mekanını bodrum turgutreis seçtik hiç gitmemiştim bir gidip göreyim.
Kan sonuçlarını aldım. Depolar boş çıktı. B12 az D yok çıktı. Aldım ilaçları başladım hemen. Annemle beraber yaptırdık o da akdeniz anemisi taşıyıcısıymış. Teyzemde akdeniz anemisi. Genler bozuk yani anlıyacağınız.
iremim yorum yap katıl kaynaş aramıza vallahi kerpetenle asılıyom sanaGeçmişi hep okuyorum atlamıyorum
hani tartılmıyorduk. neden tartıldın bakimmmGunaydınnnnn:) bu sabah ben yıne tartıldım yaa 63.3 çıktım ay cok mutlu oldum şişkinligim gitti ondan muhtemelen ama yınede sevınıyo ınsan
bende bu banum nerelere kayboldu demeye başlamıştım. bizim komsuda böbrek agrısı çekiyoki hasta falan olmadı halde. o da çareyi 1 gun ara verip tutmakta buldu. böyle dayanıyormuş.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Hele şükür gelebildim
İki gündür inanılmaz bir yoğuluğum varPazartesi küçük kuşumun dişçi randevusu vardı dönüştede Annemlere iftara davetliydik hatta bir ara Annemide alıp Hasta yatakları ve tekerlekli sandalye satılan bir yere gittik ( tabi oruçluyken iyice beynim durduğu için eve dönene kadar trafikte iyice serseme döndüm hatta her zaman gittiğim yeri bulamadım ) SAbahta adamın biriyle park ettiğim yerle ilgili kavga ettim adam kalkmış bana arabayı 10 dakikalığına bizim burada devamlı gittiğim parkın otoparkına çekip başka yere gittim diye dünya laf saymaya birde sanki babasının çiftliğiymiş gibi bir daha buraya giremezsin falan demezmi dellendim hatta seni şikayet edeceğim sonuçta belediyenin yeri üstelik 10 dakika durdu orada diye istersen Cumhurbaşkanına şikayet et falan diye söylendi durdu tabi daha eve gelmeden gereken yerlere şikayet ettim sonuçta öyle bir hakkı yok orada çalışan herhangi bir elemanın bana yasak koymaya bakalım ondan birşey çıkacakmı hesapta bana geri döneceklerdi
Dünde oruç tutamadım ( bir gece önce resmen iki büklüm kaldım böbrek ağrısından hatta Annemden dönünce kendimi yatağa zor attımbol bol su içtiğim halde ağrı geçmedi eşimde bir iki gün oruç tutmayacaksın dedi doğal olarak ) Sabahtan kızkardeşimle hazır oruçlu değilken ( oda regl olmuş yoksa oda hiç tutmamazlık etmez ) çocuklarıda alıp dışarda kahvaltımızı ettik sonrada alışveriş yaptık biraz
Kendime çok güzel iki Thirt ve kırmızıda bir Pantalon aldım48 beden çok rahat oldu ama LCWdeki çoğu beden dar kalıp olduğu için 46 alamadım yoksa şu anda giydiklerimin hepsi 46 benden
Dönüştede kızkardeşimi ve çocukları Anneme bırakıp eşimin yanına şirkete gittimbirlikte ARabayı muayeneye götürdük ve sat 17:00de işimiz bitti orada Annemin kendi teyzesi için aldığı hasta yatağı ve tekerlekli sandalye teslim edileceği için oradanda Annemin TEyzesinin yaşadığı köye geçtik Trafik çok olduğu için teslime edecek delikanlı ancak 20:00de buluşacağımız yere gelebildi ( köyü bilmediği için ortak bir yerde buluşup öyle devam ettik )
Anlıyacağınız karı koca başbaşa bir gün geçirdik ama felaket yorulduk ve 23:00ü biraz geçiyordu eve girebildim tabi bitkin bir haldeydim ve duşumu alıp biraz kuran okuduktan sonrada sızmışım
ayyyyyy mutluluğunuz daim olsun kaptanımgunaydınlar hemde kocaman tunaydınlar meleklerim. mutlu mesut kaptan geldiiiii
Tamam kaptanım konuşalım. İlaca takviye olarak çekirdekli kuru erikmi dedi üzümmü dedi. Neyse hepsini yerim ben sorun yok. Bide dut pekmezi hergün. 3 ay sonra tekrar bakılacakmış. Eczanede de keçiboynuzu bişeysi gördüm böyle şurup şişesinde. O da güzel bişey galiba.oh fulyam harika kaydettim meleğim
çok tatil yap dinlen. takviyeleride tatil dönuşu bi konuşalım oldumu
kaptanım o kadar güzel spor yapıyorsunuz ki hergün sizi takip ediyorum ....yeseniz bile kilo almasazsınız ki bu kadar aktiviteye can mı dayanırben fitnese kaçıyom kızlar spor yapıp havuza ineceğim, sabahtan ev işi çarşafları değiştirme, süt kaynatma filan derken öğleni buldum gene denizede usendim bugunde böle olsun.
haydin kaçtım fitnese görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?