- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.641
Bir tabakta 4 tane vardı canım yanına da salatayı doldurdum :) yok çalışmiyorum ben bebişim erkenden kalkıyor o yüzden bende ayaktayim :)Canim mercimek köftesi galiba bir tabakta kaç tane vardı 4 tanesi 300 kalori imiş yanlış hatırlamıyorsam spor iyi Tebrikler 7 de kalkmissin gün uzun sana çalışıyorsun değil mi
oynakbasi34 Banu ablacım dün kaptanımın önerdiği yazıyı okuduktan sonra Osman Müftüoğlu'nun diğer yazılarına da bakayım dedim bak bu sayfaya denk geldim bugünün köşe yazısı :) en altta da kabızlıkla ilgili bikaç bilgi var hala devam ediyorsa belki faydasını görürsün dedim :) bi de kefirle ilgili de çok faydalı olduğunu yazmış hem de evde yapılanların daha da faydalı olduğunu yazmış kaptanımın yaptığı gibi :)
yok canim iddiali olmak iyidir zaten bu hafta degil haftaya yarisiyoruzDeh hanımlaaarrr
BİZ KİLOLARDAN KORKMAYIZ KİLOLAR BİZDEN KORKSUN ONDAN ÖNCE DE RAKİPLERİMİZ KORKSUNNN
Çok mu abarttım sankiyarın tırt çıkmayalım sonra zeze_84 ne diyosun ortaak
zeynommm balım hşgeldinn. allahın izniyle arrtılarını verdirip seni emanet takımın 6. takıma iade edicez bitanem. hadi azmin daim olsun. sağlıklı yaşamaktan asla vazgeçme bidahaBende misafir olarak buradayim insallah boyum 1.60 kilom sabah:85 ti ama sağlıklı bildirimi yarin sabah yapicam . çünkü baslangic tarihi olarak yarını alicam insallah. Hedef kilom:55
aynen nerde hareket orda bereketİnşallah kaptanimmm :)bel basen hareketleri yapıyordum bende ne yapsam o kar :)
yesss sağlıklı herşeye varızoynakbasi34 Banu ablacım dün kaptanımın önerdiği yazıyı okuduktan sonra Osman Müftüoğlu'nun diğer yazılarına da bakayım dedim bak bu sayfaya denk geldim bugünün köşe yazısı :) en altta da kabızlıkla ilgili bikaç bilgi var hala devam ediyorsa belki faydasını görürsün dedim :) bi de kefirle ilgili de çok faydalı olduğunu yazmış hem de evde yapılanların daha da faydalı olduğunu yazmış kaptanımın yaptığı gibi :)
maşallah menu gene harika dengeliBen de menümü paylaşıp kaçayım hanımlar herkese iyi geceler ve yarın bol bol eksiler inşallahhedeflerimize bir adım daha yaklaşmak dileğiyle
1. Öğün
saat 11de beyaz peynir 1 yeşil zeytin bir avuç badem ve fındık yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay
Ara
saat 3 buçukta 1 bardak süt spordan önce içtim
2. Öğün
saat 6 buçukta yarım muz yedim
saat 7de 1 kase domates çorbası 3 köfte 4 kaşık fasulye kavurması yanında söğüş domates salatalık
saat 9da 1 bardak şekersiz normal çay
su 2 litre
spor da 4te yarım saat kadar mel b
bakalım yarın inşallah eski görürüm tartıda
Benim menüm
Sabah 1 adet haslanmis yumurta, bir kaç tane zeytin, bir kibrit kutusu peynir, salatalık, domates, çay.
Ara öğün 5 adet çiğ badem
Öğlen, düğün çorbası et parçalı, bir porsiyon nohut yemegi (etsiz), salata.
Ara öğün 5 adet fındık içi.
Akşam. Bir küçük kase mercimek çorbası, bir adet bulgurlu biber dolması, yoğurt.
doyana kadar 3 öğün yemek yemek uygun kuzum. aç kalmadan sağlıkla zayıflamak içinCanim ben yemek ve corbadan birisini tercih etmeni öneririm öğle ve akşam hem çorba hem yemek yemissin nacizane fikrim hele de yarın cuma ise
Menum
Kahvaltı 12.00 kepek ekmek li beyaz peynirli tost sebzeli omlet domates salatalık zeytin çay
Akşam 17.00 2 kase tarhana çorbası salata bir bardak salgam
Ara yarım armut yeşil çay
Su 3 litre
Spor 4 mil Leslie
4 çok iyi yanında bol yeşillikleBir tabakta 4 tane vardı canım yanına da salatayı doldurdum :) yok çalışmiyorum ben bebişim erkenden kalkıyor o yüzden bende ayaktayim :)
kefir mayası isteyene kargolarım aklınızda olsunSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak fazlasıyla verir inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetineAminnnnnnnn
Dün sanırım baya yorulmuşum hemen yattım hatta bir ara sabah oldu diye fırladım baktım sabahın 03:00ütabi tekrar yatıp uyudum ve biraz evvel uyandım
İnşallah herkes bugün çok çok güzel bildirimlerde bulunur
Nesliciğim canım senin alıntı uçmuş ama şöyle söylim daha evvelde gittim bana direk Bekunis veriyor doktorcuğumen masumu o diye ama çokda sık kullanma ki bağırsaklar iyice tembelleşmesin diyor haklı olarak
Evde kalmamış yoksa kesin bir iki kullanmış olsaydım o sorun yok olmuştu şimdiye kadar
Bakalım büyük kızı olmadı birazdan uyandıracaktım zaten sağlık ocağına gitmesi için ( başı ağrıyor diye gidecekti bari gitmişken banada o bekunisden yazdırsınevde bulunsun acil durumlar için tabi bugünde anında kullanmam lazım )
Onuda daha dikkatli inceleyeyim baridediği gibi evde yapılanlar daha zararsız aksine daha faydalı
tamam yelizim sağlık olsun. artı çıkmamanda buyuk başarıkaptanim bu hafta boyle oldu ama haftaya takim arkadasimla ortaligin tozunu attiricaz bugun buralarda olmayabilirim aksama gorusuruz
Tebrik ederim bitanemm :)***14.TAKIM 428. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***
bengiisuu ( 76,8/// %) yaş: 33Boy: 1.67, baş. Kilosu: 78, hedef kilo: 66, başlgç. Tarihi:18.ağs.,4 eyl. listede,
Nillhan( 100,4/0,8/99,6 / %80 ) yaş: 29Boy: 1.68,baş. baş. Kilosu: 100,7 , hedef kilo: 85, başlgç. Tar.:19.ağs.,4 eyl.listede
nice15 ( 68,2/ / /% ) boy :165 , kilom:68,2 , yaş: 28, hedef kilo: 60 , başLgıç tarihi: 20 AGS.,4.EYL listede
Zekikadin ( 102/// %)boy :150 , kilom:102, yaş: 32, hedef kilo: 88, başlgç.tarh. 25 ağs.15. 11. eyl.15 listede,
KONUK OYUNCULARIMIZ
Cocolate ( 64 / // % ) misafirimiz.boy :165 , kilom:64,00, yaş: 34, hedef kilo: 57,
oynakbaşı banu ( 103.7/// % ) Misafirimiz
Çok teşekkürler kaptanım. Bu hafta eksiklerimi tamamlıcam. En büyük eksiğim, spor ve su. Güzel bir hafta bizi bekliyor inş.günaydın meleklerim
bengicim ve fundam sizi tebrik ederim erimiş yağlar
zeynommm balım hşgeldinn. allahın izniyle arrtılarını verdirip seni emanet takımın 6. takıma iade edicez bitanem. hadi azmin daim olsun. sağlıklı yaşamaktan asla vazgeçme bidaha
aynen nerde hareket orda bereket
yesss sağlıklı herşeye varız
maşallah menu gene harika dengeli
menun harika önerim sabaha çiğ çerez eklemen.
öğlen dengeli ve doyurucu olmuş akşamda öyle
doyana kadar 3 öğün yemek yemek uygun kuzum. aç kalmadan sağlıkla zayıflamak için
kalori hesabı değil doyana kadar sağlıklı beslenmek lazım
sporda yapılmış, kahvaltıda ki ekmek kaç dilim kuzum. ekmek konusunda hassasiyetimi biliyorsun ondan sordum, birde akşam karbonhidrattan değil keşke liften zengin sebze çorbası tercih etseydin. akşam öğününü doyurucu bulmadım, birde fermente gıdalar ödem yapar tartıdan 1 gun önce turşu, şalgam vs tuketmemeye çalışın kızlar oldumu
4 çok iyi yanında bol yeşillikle
kefir mayası isteyene kargolarım aklınızda olsun
tamam yelizim sağlık olsun. artı çıkmamanda buyuk başarınapalım
Geçmiş olsun, Allah korumuş.kızlar bende dün akşam güvenlik görevlisinin çığlıklarıyla 3 de uyandım, siteye birisi girmiş onu kovalıyordu tüm site ayaklandık 5 di yattığımda. neyseki kazasız belasız kaçırdık elimizden kimdi bilemedik, bugun kamera kaydından bakıcaklar. o saatte tv izledim oyalandım karnım guruldayınca 1 bardak kefir içmiştim. sabah tartıda umduğumu bulamadım bildirimi yapayım
hoşgeldinniki basamaklı sayılar tartıda çift hanelerede indim ya şimdiki hedef 80 hanelere inmek olsun
maşallah sizeÇok teşekkürler kaptanım. Bu hafta eksiklerimi tamamlıcam. En büyük eksiğim, spor ve su. Güzel bir hafta bizi bekliyor inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?