- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.621
İnşallah kaptanimmm :)
menun harıka hele o rawfodd akşam menusu super olmuşmaşallah bengim. yarına harika sonuçlarla geliceksin
Hoşgeldin canım :) inşallah beraberce zayiflayacagizBende misafir olarak buradayim insallah boyum 1.60 kilom sabah:85 ti ama sağlıklı bildirimi yarin sabah yapicam . çünkü baslangic tarihi olarak yarını alicam insallah. Hedef kilom:55
Bende misafir olarak buradayim insallah boyum 1.60 kilom sabah:85 ti ama sağlıklı bildirimi yarin sabah yapicam . çünkü baslangic tarihi olarak yarını alicam insallah. Hedef kilom:55
Eki Görüntüle 1616883 YEŞİL KELEBEKLER ZAYIFLAMADA BİRİNCİ GÜZELLİKLER:):)
Tamam canım pembe olur severim bayılırım Sağol tatlımNice canimm Bizede avatar baktım da nasıl birsey seversin :) pembe yapalım bir kaçta buldum
Canim ben yemek ve corbadan birisini tercih etmeni öneririm öğle ve akşam hem çorba hem yemek yemissin nacizane fikrim hele de yarın cuma iseBenim menüm
Sabah 1 adet haslanmis yumurta, bir kaç tane zeytin, bir kibrit kutusu peynir, salatalık, domates, çay.
Ara öğün 5 adet çiğ badem
Öğlen, düğün çorbası et parçalı, bir porsiyon nohut yemegi (etsiz), salata.
Ara öğün 5 adet fındık içi.
Akşam. Bir küçük kase mercimek çorbası, bir adet bulgurlu biber dolması, yoğurt.
Canim 3. Beğendim senin içinde uygunsa yapalım mı
Menü de gayet güzel spor da canımpişşt ben geldim meleklerimm
gelelim bugunun z raporuna
sabahkalkınca 2 brd limonlu su+1kefir
8,30 da peynirli omlet+zeytin+fıstık+avakado+salataık domates
ara 1 sutlu t.kahvesi
15,00 de ayran çorbası+karalahana kavurması
19,30 da kıymalı t.fasulye+4 kaşık köy makarnası peynirli+1 ısırık kızım gene kurabiye denemiş ondan tattım hatrı için
bizimki hamaratlaşmaya başladı vallahi önume duracak yakında
spor : bugun 7000 den fazla olmuş adım sayar. oraya buraya yurudum en son akşam 20dk kesintisiz yurudum birazdan hafif karın bacak yaparım bugunluk yeter
Canim mercimek köftesi galiba bir tabakta kaç tane vardı 4 tanesi 300 kalori imiş yanlış hatırlamıyorsam spor iyi Tebrikler 7 de kalkmissin gün uzun sana çalışıyorsun değil miBugünkü menum :)
07.00 domates peynir salatalık zeytin yumurta
10.00 1 bardak süt
14.30 1 tabak mercimekli köfte salata ayran
18.00 salatalık acur yoğurt çiğ karnabahar
20.00 Yeşilçay
2.5 lt su
40 dk yürüyüş 20 dk plates
Banada uygun canım yapalım :)Canim 3. Beğendim senin içinde uygunsa yapalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?