Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 428. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

bengiisuu ( 76,8/// %)
yaş: 33Boy: 1.67, baş. Kilosu: 78, hedef kilo: 66, başlgç. Tarihi:18.ağs.,4 eyl. listede,

Nillhan( 100,4// / % ) yaş: 29Boy: 1.68,baş. baş. Kilosu: 100,7 , hedef kilo: 85, başlgç. Tar.:19.ağs.,4 eyl.listede

nice15 ( 68,2/ / /% ) boy :165 , kilom:68,2 , yaş: 28, hedef kilo: 60 , başLgıç tarihi: 20 AGS.,4.EYL listede

Zekikadin ( 102/// %)boy :150 , kilom:102, yaş: 32, hedef kilo: 88, başlgç.tarh. 25 ağs.15. 11. eyl.15 listede,

KONUK OYUNCULARIMIZ
Cocolate ( 64 / // % ) misafirimiz.boy :165 , kilom:64,00, yaş: 34, hedef kilo: 57,
oynakbaşı banu ( 103.7/// % ) Misafirimiz

Yeni kızlar adaylarlistesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez]işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

Bende misafir olarak buradayim insallah boyum 1.60 kilom sabah:85 ti ama sağlıklı bildirimi yarin sabah yapicam . çünkü baslangic tarihi olarak yarını alicam insallah. Hedef kilom:55

Hoşgeldiniiiiz tabi kiii :) kapımız herkeslere açık her zaman bekleriz misafir olarak veya kalıcı olarak :) ben de şu an 83üm benim de hedefim 57 tabi 4 kilo vermiş halim bu yani benim de verilecek 30 kilo vardı şu an 26 kaldı hayırlısıyla verilecek kilomuz aynı yani :) inşallah birlikte veririz :)

oynakbasi34 Banu ablacım dün kaptanımın önerdiği yazıyı okuduktan sonra Osman Müftüoğlu'nun diğer yazılarına da bakayım dedim bak bu sayfaya denk geldim bugünün köşe yazısı :) en altta da kabızlıkla ilgili bikaç bilgi var hala devam ediyorsa belki faydasını görürsün dedim :) bi de kefirle ilgili de çok faydalı olduğunu yazmış hem de evde yapılanların daha da faydalı olduğunu yazmış kaptanımın yaptığı gibi :)

Ben de menümü paylaşıp kaçayım hanımlar herkese iyi geceler ve yarın bol bol eksiler inşallah hedeflerimize bir adım daha yaklaşmak dileğiyle

1. Öğün
saat 11de beyaz peynir 1 yeşil zeytin bir avuç badem ve fındık yanında domates salatalık ve 1 bardak şekersiz yeşil çay

Ara
saat 3 buçukta 1 bardak süt spordan önce içtim

2. Öğün
saat 6 buçukta yarım muz yedim
saat 7de 1 kase domates çorbası 3 köfte 4 kaşık fasulye kavurması yanında söğüş domates salatalık

saat 9da 1 bardak şekersiz normal çay

su 2 litre
spor da 4te yarım saat kadar mel b

bakalım yarın inşallah eski görürüm tartıda

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bengiisuu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cocolate[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] nillhan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]oynakbasi34[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​
Menüyü de paylaşayım gözümden kaçan olmuşsa kusura bakmayın elimden geldiğince en eskiden bakarak doldurdum ama boş bıraktıklarımdan ben paylaşmıştım diyen olursa düzeltirim :) herkese iyi geceleer :)

Benim menüm
Sabah 1 adet haslanmis yumurta, bir kaç tane zeytin, bir kibrit kutusu peynir, salatalık, domates, çay.

Ara öğün 5 adet çiğ badem

Öğlen, düğün çorbası et parçalı, bir porsiyon nohut yemegi (etsiz), salata.

Ara öğün 5 adet fındık içi.

Akşam. Bir küçük kase mercimek çorbası, bir adet bulgurlu biber dolması, yoğurt.

Canim ben yemek ve corbadan birisini tercih etmeni öneririm öğle ve akşam hem çorba hem yemek yemissin nacizane fikrim hele de yarın cuma ise

Menü de gayet güzel spor da canım

Canim mercimek köftesi galiba bir tabakta kaç tane vardı 4 tanesi 300 kalori imiş yanlış hatırlamıyorsam spor iyi Tebrikler 7 de kalkmissin gün uzun sana çalışıyorsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…