Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba rakibem:)))) tanımak isterim

Kaptanimin dedigi gibi 20 yasindayim. 21E girmek uzereyim hatta
26 eylulde dugunum var.
Aciktan universite okuyacagim kayit tarihlerinitarihlerini bekliyorumbekliyorum.
Telefonum sacma Sapan kelime tekrari yapabiliyor
168 boyum. 68 kiloyla basladim buraya. Her ne Kadar pazartesi 63.2 yi gormus olsam da bugun 64.4 kilo ciktim. Nilah islemleri icin ugrastik bu hafta. Kan verip de kotu olunca nisanlim kendinde bakima aldi beni onun sonucu yani.

Ozellikle uyguladigim bir yontem yok. Ekmegi en aza indirdim. Cogu zaman yemiyorum. Cayimi kahvemi sekersiz iciyorum. Acikmadan bir sey yemiyorum. Acikinca canim ne istiyorsa ondan yiyorum doyana kadar. Doyunca duruyorum. Hayatim su an cok duzensiz.
Dugune kadar 60a inmeyi hedefliyorum.
Boyle iste
Ben de tanimak isterim

Eki Görüntüle 1618031
Bakinnn evde ne bulduuumm :)) sans eseri babamin kitapliginda denk geldimm en yakin zamanda bunu da okucam insallah :)
işte sürekli bahsettiğim başucu kitaplarından biride bu taş devri diyeti. allah gani gani rahmet eğlesin ahmet hocama. denizim ahmet hocamın gönül işi yaptığı beslenmebültenindeki dosyalarıda incele form sayfasınıda incele. çok yararlı bilgiler edinirsin sağlık adına kuzum

Ayy kaptanım biz eşleşmişiz bu arada hepinize merhaba yokum bu aralar ama pazartesi dönüyorum umarım yılmadan devam ediyosunızdur
biz yılmayız bizim adımız 14.TAKIM MELEKLERİ
hadi bekliyom gel gayri cansum

nota aldık? ne demek canım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiii

Öğlen küçük kuşumla parka gittik tabi eşim ve Annemde geldiler eşim fazla kalmadan direk yola çıktı zaten bizde Annemle baya parkta oturduk hatta kızkardeşim gelincede birlikte kahve içtik orada ( Annem sağ olsun termosu kapmış yine )
Mücverde yapmış çocuklar yer diye ama ben sadece tadına baktım oda çok ısrar etti diye

Bir saat evvelde eve gelip hemen akşam yemeğimide hazırlayıp yedim ve şükür bugünüde şimdilik hasarsız kapattım

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah; 1 kase cacık, 2 haşlanmış yumurta
Öğlen; 1 minicik mücver ( yağsız tavada yapar annem ) 1 fincan nescafe
Akşam; 1 tabak bol soğanlı semizotu salatası ve 1 bardak ayran

Gün içinde de 1.5 litre su içtim ama yatana kadar 3 litre olur gerçi bu gece kızlar ille geç yatalım diyorlar ama bakalım hazır kızçelerle başbaşa kaldık keyif yapsınlar az tabi bende

Ben de menulerimi yazayiiim.

Persembe gunku menum

Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim tam bugday ekmek

Aksam 18.30
2 yemek kasigi bulgur pilavi
3 4 parca tavuk gogsunun kavrulmus hali sebzeli
1 bardak ayran
Bol salata

Su: 1.5 litre
Spor yok.

Cuma gunku menum

Sabah 11.00
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Aksam 17.30
Domatesli biber kavurmasi
Yogurt
1 dilim tam bugday ekmek

Yesilcay icecegim bugun.
Su:2 litre olacak
Sporumu da yapinca yazayim. Yapmam lazim bugunden itibaren duzenli..

Bende dedigim gibi 29 yasindayim.1 kizim var 1.5 yasinda.emziriyorum, mebde memurum suan ücretsiz izindeyim. Hamilelikte kilo almadim hepsini emzirirken aldim

Bende bugünkü menumu yazayim.
Sabah:1 yumurta
2 yesil biber
1 domates
1Salatalik
1 incecik dilim peynir
1 buyuk tutam maydonoz
1 dilim ekmek

Oglen:1 tabak tavuk göğsü az yağda sotelenmis (rahat 300 gr vardi)
Bol salata
2 dilim uno light
1 bardak bol limonlu -sodali ayran

Aksam:1 dolu kase yogurt- 1 kase corba

Spor:aksam yürüyüş yapicam ama saatini bilemiyorum

İyi akşamlar kizlaar
Bugunki menum
07.00 peynir zeytin domates maydanoz
10.00 sekersiz Türk kahvesi
13.00 yoğurt salatalik elma
15.00 Yeşilçay ceviz badem
18.00 mantar sote 1 maden suyu
2 lt su
60 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…