- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.721
ZEYNOM hoşgeldin canım. ruveyda eylul sonuna doğru evlenecek 20 yaşında takımın bıdıklarındanMerhaba rakibem:)))) tanımak isterim
Merhaba rakibem:)))) tanımak isterim
işte sürekli bahsettiğim başucu kitaplarından biride bu taş devri diyeti. allah gani gani rahmet eğlesin ahmet hocama. denizim ahmet hocamın gönül işi yaptığı beslenmebültenindeki dosyalarıda incele form sayfasınıda incele. çok yararlı bilgiler edinirsin sağlık adına kuzumEki Görüntüle 1618031
Bakinnn evde ne bulduuumm :)) sans eseri babamin kitapliginda denk geldimm en yakin zamanda bunu da okucam insallah :)
biz yılmayız bizim adımız 14.TAKIM MELEKLERİAyy kaptanım biz eşleşmişizbu arada hepinize merhaba yokum bu aralar ama pazartesi dönüyorum umarım yılmadan devam ediyosunızdur
nota aldık? ne demek canım***14.TAKIM 428. Etap ***
nhtylz. (87/87//0% )
Rengarenknesli ( 76,4/76,6/-02/ % -0,26 )
Fairy Tale 123 ( 78/78 /0 /%0 )
denizmrv( 83 / 82.8 / 0.2 /0.24% )
14.Takım Ortalaması:% 0,00
wah kızlar bu hafta nota aldık
6. takıma kontrole götürüp paylaşıma taşıyorum listemizi. haftaya daha kalabalık ve motive ile sildiririz notamızı allahın izniyle gazamız mubarek olsun napalım
sana avatar yaptım kullanmak istersen veriyomAyy kaptanım biz eşleşmişizbu arada hepinize merhaba yokum bu aralar ama pazartesi dönüyorum umarım yılmadan devam ediyosunızdur
0,30 altında kalınca ortalama nora alıyorsun. iki nota sarı kart oluyor. 1 sarı kartta sonuç listesi hazırlama cezamıza mall olouyornota aldık? ne demek canım
Bende dedigim gibi 29 yasindayim.1 kizim var 1.5 yasinda.emziriyorum, mebde memurum suan ücretsiz izindeyim. Hamilelikte kilo almadim hepsini emzirirken aldimKaptanimin dedigi gibi 20 yasindayim. 21E girmek uzereyim hatta
26 eylulde dugunum var.
Aciktan universite okuyacagim kayit tarihlerinitarihlerini bekliyorumbekliyorum.
Telefonum sacma Sapan kelime tekrari yapabiliyor
168 boyum. 68 kiloyla basladim buraya. Her ne Kadar pazartesi 63.2 yi gormus olsam da bugun 64.4 kilo ciktim. Nilah islemleri icin ugrastik bu hafta. Kan verip de kotu olunca nisanlim kendinde bakima aldi benionun sonucu yani.
Ozellikle uyguladigim bir yontem yok. Ekmegi en aza indirdim. Cogu zaman yemiyorum. Cayimi kahvemi sekersiz iciyorum. Acikmadan bir sey yemiyorum. Acikinca canim ne istiyorsa ondan yiyorum doyana kadar. Doyunca duruyorum. Hayatim su an cok duzensiz.
Dugune kadar 60a inmeyi hedefliyorum.
Boyle iste
Ben de tanimak isterim
Teşekkür ederim canım umarım böyle devam ederNice canım harika vermissin masallahh
Hamilelikte kilo almamak buyuk bi basaribasari benceBende dedigim gibi 29 yasindayim.1 kizim var 1.5 yasinda.emziriyorum, mebde memurum suan ücretsiz izindeyim. Hamilelikte kilo almadim hepsini emzirirken aldim
Eder inşallah canım :) çok güzel menülerin sporlarında güzel aynen devamTeşekkür ederim canım umarım böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?