- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.701
ben yuzdeyi kontrol ederimde son listeyi alıntılarmısın kuzum. bildirim yapanlar silinmişyüzdelik hesabım doğru oldu mu ki?
acayip umutluyum sanırım kurbana 60 ın altında gideceğim memlekete ,pilatesden dolayı sanırım kimse 63 kg olduğuma inanmıyor niye rejim yapıyorsun ki diye sıkıştırıyor arkadaşlarım
Canim sağlıklı beslenince kabızlık sorunum da kalktı çok şükür spor yaptım hergün menüleri görüyorsun çok şükür çok mutluyumnice15 ayyy tebrik ederimmm süper kilo vermişsin ya hayran kaldımm
darısı başımanasıl bu kadar verdin hemenciik :))
valla bu gidişlee hemen mezun olup kaçıcaksın aramızdan
Teşekkür ederim canım benim
akşama kadar bedenin beslenmediğini görüyorum tek eleştirim bu tatlım. kepekli neyi kastettin onuda anlamadım amadün gündüz çok dikkat ettim çünkü akşam kaçıracağımı gündüzden biliyordum ,yemeğe misafirlerim vardı ,kaçırdım biraz yemekte.
dün ki menü:
sabah 08:00 yeşil çay
sabah 08:30 kepekli yoğurt 3 kaşık
ara 11:30 1 salatalık
öğlen 12:30 kepekli yoğurt 3 kaşık
ara 17:00 2 dilim ekmek arasına peynir + 1 bardak çay (güya akşam için önlemdi bu)
akşam 08:30 fırında köfteli patates 1 porsiyon + yoğurt + 2 dilim ekmek
spor yapamadım çok geç gittiler ve gece 03:00 yattım ölüyorum uykusuzlukdan işteyim
üzülme rüveydam. telaşen var. bak bu hafta eşleme yapmıştım. senide misafirimiz zeynoyla eşledim TURUNCU takım olarak oldumuHoffff sevgili nisanlim yuzunden heppp
Tamam kaptanim.üzülme rüveydam. telaşen var. bak bu hafta eşleme yapmıştım. senide misafirimiz zeynoyla eşledim sarı takım olarak oldumu
SARI TAKIMà (Yenibirben_84 --> 85,2KG & @kitap_asigi -->64,4
İnşallah melekim, kaptanım. Sen canını sıkma. Daha iyi bir hafta bizi bekliyor inş.***14.TAKIM 428. Etap ***
nhtylz. (87/87//0% )
Rengarenknesli ( 76,4/76,6/-02/ % -0,26 )
Fairy Tale 123 ( 78/78 /0 /%0 )
denizmrv( 83 / 82.8 / 0.2 /0.24% )
14.Takım Ortalaması:% 0,00
wah kızlar bu hafta nota aldık
6. takıma kontrole götürüp paylaşıma taşıyorum listemizi. haftaya daha kalabalık ve motive ile sildiririz notamızı allahın izniyle gazamız mubarek olsun napalım
Merhaba rakibem:)))) tanımak isterimTamam kaptanim.
Kendisini de payladim. Hazir hissediyorum kilo vermeye
Yenibirben_84 hosgeldin aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?