- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.741
Canim tebrik ediyorum çok güzel bir menü ve sporİyi akşamlar kizlaar
Bugunki menum
07.00 peynir zeytin domates maydanoz
10.00 sekersiz Türk kahvesi
13.00 yoğurt salatalik elma
15.00 Yeşilçay ceviz badem
18.00 mantar sote 1 maden suyu
2 lt su
60 dk yürüyüş
Teşekkür ederim canım :)Canim tebrik ediyorum çok güzel bir menü ve spor
Geçmiş olsun canım yaÖğle 12.00 makarna salatalik
Aksam 16.30 yarım saç böreği 1 dilim kadayıfli muhallebiçay
Su 3 litre
kızım hasta kızlar hiç durmadı bugün kulak iltihabı olmuş spor yapamadım malesef ve karbonhidrat yedim yarın telafi edeceğim inşallah yeterki kızım iyilessin
Öğle 12.00 makarna salatalik
Su 3 litre
kızım hasta kızlar hiç durmadı bugün kulak iltihabı olmuş spor yapamadım malesef ve karbonhidrat yedim yarın telafi edeceğim inşallah yeterki kızım iyilessin
kolay gelsin kaptanim afiyetle yiyin insallahKizlar selam gelemedim bi turlu. Bugunluk beni affedin yarin gecmis yapar kuyrugumu takarim. Simdi menemen ve fasulye ile ugrasiyom koptu bellerim yeminle. Esime gene gelmis yayladan bi basina gectim biticegi yok. Hadin bana kolay gelsin. Cumleten iyi geceler. Cici kalin emiiii
gecmis olsun canim Allah tez sifasini versin.insallahÖğle 12.00 makarna salatalik
Su 3 litre
Allah bagislasin canım kuzunu benimde 1.5 yaşında oğlum var ..Hamilelikte sadece 3 kilo aldım ama emzirirken 16 kilo aldım benim bünyem böyle kızımdadâ böyle olmuştu ...okadar zor ki bu kiloları vermek umarım hep birlikte motive olup veririzBende dedigim gibi 29 yasindayim.1 kizim var 1.5 yasinda.emziriyorum, mebde memurum suan ücretsiz izindeyim. Hamilelikte kilo almadim hepsini emzirirken aldim
buna okadar ihtiyacım vardıki yelizim. kalbin dert gam keder görmesin, çok iyi geldi ve isabet oldu. düşen yaşam enerjimi bu dileklerinle yeşerttim sabah sabah.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİTANEM. ŞİMDİ NASIL OLDU.Öğle 12.00 makarna salatalik
Su 3 litre
fundacım menun harika,spor yok sanırım. sabahları çiğ çerez eklemeni öneririm. sağlıklı karbonhidrata gun boyu bedenin ihtiyacı olacak çünkiMenüm
Sabah: beyaz peynir, domates salatalık, yumurta
Çay
Öğle: tavuk sote ve ayran
Akşam: 3 adet kofte, beyaz peynir, salata, zeytin.
İki ara öğün: beşer adet fındık ve badem
banum selamSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiii
Öğlen küçük kuşumla parka gittik tabi eşim ve Annemde geldilereşim fazla kalmadan direk yola çıktı zaten bizde Annemle baya parkta oturduk hatta kızkardeşim gelincede birlikte kahve içtik orada ( Annem sağ olsun termosu kapmış yine )
Mücverde yapmış çocuklar yer diye ama ben sadece tadına baktım oda çok ısrar etti diye
Bir saat evvelde eve gelip hemen akşam yemeğimide hazırlayıp yedim ve şükür bugünüde şimdilik hasarsız kapattım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; 1 kase cacık, 2 haşlanmış yumurta
Öğlen; 1 minicik mücver ( yağsız tavada yapar annem ) 1 fincan nescafe
Akşam; 1 tabak bol soğanlı semizotu salatası ve 1 bardak ayran
Gün içinde de 1.5 litre su içtim ama yatana kadar 3 litre olur gerçi bu gece kızlar ille geç yatalım diyorlar ama bakalım hazır kızçelerle başbaşa kaldık keyif yapsınlar az tabi bende
zeynom menun harika, ekmek yemeye başlamışsın :) e hadi bakalım haftaya kaç kilo gidecek balımBende bugünkü menumu yazayim.
Sabah:1 yumurta
2 yesil biber
1 domates
1Salatalik
1 incecik dilim peynir
1 buyuk tutam maydonoz
1 dilim ekmek
Oglen:1 tabak tavuk göğsü az yağda sotelenmis (rahat 300 gr vardi)
Bol salata
2 dilim uno light
1 bardak bol limonlu -sodali ayran
Aksam:1 dolu kase yogurt- 1 kase corba
Spor:aksam yürüyüş yapicam ama saatini bilemiyorum
bengicim dün nasıl geçirdin peki akşama kadar acıkmadınmı bitanem. bence yaşam boyu oturtabileceğin beslenme modeline yakın öğünlerle, ufak değişikliklerle kiloyu sağlıklı verip koruyalım. biraz aç kalmış gibi geldi banaİyi akşamlar kizlaar
Bugunki menum
07.00 peynir zeytin domates maydanoz
10.00 sekersiz Türk kahvesi
13.00 yoğurt salatalik elma
15.00 Yeşilçay ceviz badem
18.00 mantar sote 1 maden suyu
2 lt su
60 dk yürüyüş
ay kaptanim kim dusurdu yasam enerjini senin bana da cok sik olur herseyden elimi ayagimi cekesim gelir ama 1 dk dusunurum suratimi asip kimseyle konusmadan elimde olanlar icin sukur ederim Rabbime sonra hemen gecerbuna okadar ihtiyacım vardıki yelizim. kalbin dert gam keder görmesin, çok iyi geldi ve isabet oldu. düşen yaşam enerjimi bu dileklerinle yeşerttim sabah sabah.
SEVİYORUM HEPİNİZİ. CÜMLETEN GÜNAYDIN
aman yelizim, mesajındaki gibi "umrumda olmayanlar" diyelim. hakedenler zaten yanıbaşımızda dimiay kaptanim kim dusurdu yasam enerjini senin bana da cok sik olur herseyden elimi ayagimi cekesim gelir ama 1 dk dusunurum suratimi asip kimseyle konusmadan elimde olanlar icin sukur ederim Rabbime sonra hemen gecer
oh el veren kızın var ne guzel. bende benimkini yetiştirmeye çalışıyom bakalım yeni nesil pek tembelbugun bi temizlige.giristim ki sormayin sabah sabah koltuk kiliflarini yikadim simdi tullerim.yikaniyo vitrinlerimi avizemi koltuklarimi sildim bi de camlari silersem geriye ortaligi toparlamak ve yemek yapak kaliyo sagolsun kizim mutfagimi topluyo molalarda ugrarim.yine opuyom yepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?