Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öğle 12.00 makarna salatalik

Aksam 16.30 yarım saç böreği 1 dilim kadayıfli muhallebi çay

Su 3 litre

kızım hasta kızlar hiç durmadı bugün kulak iltihabı olmuş spor yapamadım malesef ve karbonhidrat yedim yarın telafi edeceğim inşallah yeterki kızım iyilessin

Geçmiş olsun canım ya üzülme iyi olur kızın inşallah ..kaç yaşında kuzucun. .menüye de takılma tatlım telafi edersin kuzun iyilessinde

Canım çok geçmiş olsun kuzuna Rabbim acil şifalar versin

kolay gelsin kaptanim afiyetle yiyin insallah

gecmis olsun canim Allah tez sifasini versin.insallah

Bende dedigim gibi 29 yasindayim.1 kizim var 1.5 yasinda.emziriyorum, mebde memurum suan ücretsiz izindeyim. Hamilelikte kilo almadim hepsini emzirirken aldim
Allah bagislasin canım kuzunu benimde 1.5 yaşında oğlum var ..Hamilelikte sadece 3 kilo aldım ama emzirirken 16 kilo aldım benim bünyem böyle kızımdadâ böyle olmuştu ...okadar zor ki bu kiloları vermek umarım hep birlikte motive olup veririz

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİTANEM. ŞİMDİ NASIL OLDU.

Menüm
Sabah: beyaz peynir, domates salatalık, yumurta
Çay
Öğle: tavuk sote ve ayran
Akşam: 3 adet kofte, beyaz peynir, salata, zeytin.
İki ara öğün: beşer adet fındık ve badem
fundacım menun harika,spor yok sanırım. sabahları çiğ çerez eklemeni öneririm. sağlıklı karbonhidrata gun boyu bedenin ihtiyacı olacak çünki

hemen dünki menumu yazayım bende
sabah 9,00 peynirli omlet+1 dağ armudu+zeytin+çiğ fıstık
öğle 14,30 da sabah bitiremediğim omletten+avakado+salata+fındık
akşam 19,00 da fırında levrek+salata+1 kaşık tahin
( balıkla tahin yada tahin helva yemek lazım bazı vitaminler onla birlikte emiliyor)
ve 12 ye kadar menemenle uğraştım bi ara miğdem guruldadı 1 bardak kefir+1/5 simit parça+5 zeytin yedim
spor 1 saat yurume

banum selam
menun harika olmuş mücvere hayır diyebilmişsin. kabızlık çözüldümü naptın

zeynom menun harika, ekmek yemeye başlamışsın :) e hadi bakalım haftaya kaç kilo gidecek balım

İyi akşamlar kizlaar
Bugunki menum
07.00 peynir zeytin domates maydanoz
10.00 sekersiz Türk kahvesi
13.00 yoğurt salatalik elma
15.00 Yeşilçay ceviz badem
18.00 mantar sote 1 maden suyu
2 lt su
60 dk yürüyüş
bengicim dün nasıl geçirdin peki akşama kadar acıkmadınmı bitanem. bence yaşam boyu oturtabileceğin beslenme modeline yakın öğünlerle, ufak değişikliklerle kiloyu sağlıklı verip koruyalım. biraz aç kalmış gibi geldi bana

buna okadar ihtiyacım vardıki yelizim. kalbin dert gam keder görmesin, çok iyi geldi ve isabet oldu. düşen yaşam enerjimi bu dileklerinle yeşerttim sabah sabah.
SEVİYORUM HEPİNİZİ. CÜMLETEN GÜNAYDIN
ay kaptanim kim dusurdu yasam enerjini senin bana da cok sik olur herseyden elimi ayagimi cekesim gelir ama 1 dk dusunurum suratimi asip kimseyle konusmadan elimde olanlar icin sukur ederim Rabbime sonra hemen gecer

bugun bi temizlige.giristim ki sormayin sabah sabah koltuk kiliflarini yikadim simdi tullerim.yikaniyo vitrinlerimi avizemi koltuklarimi sildim bi de camlari silersem geriye ortaligi toparlamak ve yemek yapak kaliyo sagolsun kizim mutfagimi topluyo molalarda ugrarim.yine opuyom yepinizi

YEMEKTEN YARIM SAAT ÖNCE YARIM LİTRE SU İÇİN!

yemek esnasında su içmemeye özen göstermek, Yemekten iki saat geçmeden de su içmemek neden önemli.

Henüz sağlıklı beslenmeyi tam oturtamadıysanız reflünüz olabilir. Reflüyü su ile kontrol edebilir, reflüden ilaçsız kurtulabilirsiniz. Bkz Yarımada'nın Sesi gazetesindeki "REFLÜDEN ILAÇSIZ KURTULMAK ÇOK KOLAY" başlıklı yazı:

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=3841

ay kaptanim kim dusurdu yasam enerjini senin bana da cok sik olur herseyden elimi ayagimi cekesim gelir ama 1 dk dusunurum suratimi asip kimseyle konusmadan elimde olanlar icin sukur ederim Rabbime sonra hemen gecer
aman yelizim, mesajındaki gibi "umrumda olmayanlar" diyelim. hakedenler zaten yanıbaşımızda dimi
kimsenin enerjimi sömürmesine izin vermedim vermicem, dilim hep tatlı söyler tatlı yer gerisini koyver hesabı
bende yanıbaşımdakilere şükrettim rabbim ilacım oldu bitti gitti

oh el veren kızın var ne guzel. bende benimkini yetiştirmeye çalışıyom bakalım yeni nesil pek tembel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…