Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eee içinde cuma heyecanı yaşayan kalbi pıt pıt atan benden başka kaç kişiyiz :KK60:

ahtım olsun bu bayram kilo almıcam, rizeye gidicez plan kesinleşti. kendimi doğaya ve ellerine emanet edip 8 ekim d. günüme kadar 71 görücem buraya yazdım. bu cuma tahminen 74 ü görücem artık ve bu heyecan bana iyi geliyor
:KK49::KK49::KK49::KK49::KK73::KK73::KK73::KK73:
bendede var o heyacan kaptan bazen diyorum tartilayim ama sonra cuma gunu tartilinca daha heyrcanli oluyor diye vazgeciyorum sabit cikinca uzuluyorum ama kilo almadigima sukrediyorum

Olmassa icmeyi keseyim bir süreliğine çünkü baya düşüyor tansiyonum saol canim
gün içinde denedinmi yeşil çayı yemekten 1 saat sonra iç bakalım öğlen dokunacakmı tansiyona hatta tarçın ekle içerken 1 çay kaşığı silme

Aynen öyle kaptanım dengeyi sastim dün ..sürekli canım karbonhidrat istedi en azından bu şekilde yapayım dedim ama dikkat ederim bundan sonra
anlaştık ozaman. cuma heyecanı nasıl :KK49:
bendede var o heyacan kaptan bazen diyorum tartilayim ama sonra cuma gunu tartilinca daha heyrcanli oluyor diye vazgeciyorum sabit cikinca uzuluyorum ama kilo almadigima sukrediyorum
evet alıp vermek daha zor. bu hafta atak bekliyom senden ve kendimden hadi bakalımEn Büyük KK

HATIRLATMAAAAA!!!!!!

EŞLEŞME YARIŞI 11 eylül CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK. EŞLEŞME OYNU ŞÖYLE OLACAK:

HER TAKIM 2 KİŞİDEN OLUŞUYOR. BU SEFER TAKIMDAKİ KİŞİLER ARALARINDA YARIŞIYOR. TAKIM İÇİ GALİBİYET OLACAK YANİ. BU HAFTA 6. TAKIM KARDEŞ TAKIMDAN MİSAFİRLER VAR YARIŞMAYA GELDİLER ONA GÖREE

EŞLEŞMELER 431. HAFTA

MAVİ TAKIM --> (nhtylz. --> & nice15 -->

PEMBE TAKIM -->(bengiisuu --> &
denizmrv -->
KIRMIZI TAKIM --> (Rengarenknesli --> & gel_pcpc ( 6. Takımdan konuk)-->
YEŞİL TAKIM -->( irem093 ---> & Zekikadin -->
MOR TAKIM --> ( yenibirben_84 & oynakbaşı banu-->
TURUNCU TAKIM--> ( 45derya45 (6. Takımdan konuk)--> & Fairy Tale 123 -->

RAKİPLER BİRBİRİNİ ANLADIMI TANIŞTIMI BAKALIMM

gün içinde denedinmi yeşil çayı yemekten 1 saat sonra iç bakalım öğlen dokunacakmı tansiyona hatta tarçın ekle içerken 1 çay kaşığı silme

anlaştık ozaman. cuma heyecanı nasıl :KK49:

evet alıp vermek daha zor. bu hafta atak bekliyom senden ve kendimden hadi bakalımEn Büyük KK
Cuma heycani çok fazla :) artık 74 leri 73 leri görmek istiyorum :)

istanbulda cok guzel yagmur yagiyor kizimla camin onune oturduk izliyoruz
Ozledik yagmuru yelizim. Yagsin semsiyesiz cikmayan nesliii :KK48::eek::eek:En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Cuma heycani çok fazla :) artık 74 leri 73 leri görmek istiyorum :)
Gorec3z cnm hadi ekim e kadar sure bayram seyran bahan etmeden gorelim 73 senle. Once goren e odul profilde tebrik mesaji olsunmu. Yaniiii ekim ilk haftasi bildirimde 73 u goren :KK55::KK55::21:

Arkadaslat merhaba. Valla yüzüm yok gercekten bir gelip 10 gelmedim:KK43: yogundum bu aralar tabi bahane olmamali. Insallah neslimin sayesinde daha sık sizlerle olcam
Pastaci guzeli bittimi pastalar naptin anlat hele
oynakbasi34 oynakbasi34 banumla esledim seni sence bu is nasil biter :)

oynakbasi34 oynakbasi34 banumla esledim seni sence bu is nasil biter :)[/QUOTE:KK45:
Eheheeheh bitti neslim biraktim valla artik kendimle ilgilencem. Kimmis o oynak gelsin bakim hele
Eheheeheh bitti neslim biraktim valla artik kendimle ilgilencem. Kimmis o oynak gelsin bakim hele :))))))

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kamp olayımız iptal olunca evde biraz iş yapıp sonrada keyif yaptım :KK66:
Hesapta akşam AVMye gidecektik ama eşim arkadaşını da davet edince oda ya yarın gündüz gidelim diyince oda kaldı :KK53: Neyse bugün şansımız yokmuş dedik oturduk aşağı :KK48:

Bugünüde hasarsız tamamladım hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle :KK66:

Sabah ( 07:00 ); 5 adet mor erik
Öğlen ( 12:45 ); 5 YK taze fasülye + 5 adet sarma ( yarısı bulgurlu )
Akşam ( 17:00 ) 1 koca kase mercimek çorbası

Tabi o saaten sonra ağzıma lokma sürmedim ve sürmeyide düşünmüyorum :21:
Yarına kadar benim için mutfak kapanmıştır :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Bol su ve olsa olsa bir şekersiz kahve içerim yatana kadar :KK66:
Bol eksi olarak döner inşallahhhhhhh...Aminnnnnn :KK48:

eee içinde cuma heyecanı yaşayan kalbi pıt pıt atan benden başka kaç kişiyiz :KK60:

ahtım olsun bu bayram kilo almıcam, rizeye gidicez plan kesinleşti. kendimi doğaya ve ellerine emanet edip 8 ekim d. günüme kadar 71 görücem buraya yazdım. bu cuma tahminen 74 ü görücem artık ve bu heyecan bana iyi geliyor
:KK49::KK49::KK49::KK49::KK73::KK73::KK73::KK73:

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: Bende bendeeee şimdiden heycan yaptım hem cuma için hemde bayram için
:21::21::21::21::21::21::21: Bayrama kadar zaten kaçamaksız devam edeceğim ama Bayramda da kesinlikle kararlıyım listemin dışına çıkmayacağım :21::21::21::21::21:
Şimdiden kafamda kimde ne olursa bana uygun olur diye plan bile yaptım :KK48: hatta Anneme de giderken menü uygun değilse beslenme gibi yanımda götürmeyi düşünüyorum :KK70:

HATIRLATMAAAAA!!!!!!

EŞLEŞME YARIŞI 11 eylül CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK. EŞLEŞME OYNU ŞÖYLE OLACAK:

HER TAKIM 2 KİŞİDEN OLUŞUYOR. BU SEFER TAKIMDAKİ KİŞİLER ARALARINDA YARIŞIYOR. TAKIM İÇİ GALİBİYET OLACAK YANİ. BU HAFTA 6. TAKIM KARDEŞ TAKIMDAN MİSAFİRLER VAR YARIŞMAYA GELDİLER ONA GÖREE

EŞLEŞMELER 431. HAFTA

MAVİ TAKIM --> (nhtylz. --> & nice15 -->

PEMBE TAKIM -->(bengiisuu --> &
denizmrv -->
KIRMIZI TAKIM --> (Rengarenknesli --> & gel_pcpc ( 6. Takımdan konuk)-->
YEŞİL TAKIM -->( irem093 ---> & Zekikadin -->
MOR TAKIM --> ( yenibirben_84 & oynakbaşı banu-->
TURUNCU TAKIM--> ( 45derya45 (6. Takımdan konuk)--> & Fairy Tale 123 -->

RAKİPLER BİRBİRİNİ ANLADIMI TANIŞTIMI BAKALIMM

Hanimiş benim diyet eşimmmmm :KK48:
Ortak Mor menekşeler olalım biz :KK68:

Arkadaslat merhaba. Valla yüzüm yok gercekten bir gelip 10 gelmedim:KK43: yogundum bu aralar tabi bahane olmamali. Insallah neslimin sayesinde daha sık sizlerle olcam

Heh buradaymış :KK68:
Bundan sonra bir yere kaçmak yok birlikte kilocuklardan kurtulacağız :KK66:
Gözüm üzerinde ona göre :KK48: Tabi seninde benim üzerimde olsun :KK48:
Bakalım cuma grup eşleşmesinde ortalamamız ne olacak :21::21::21::21:

İyi yapmışsın canım :21: Bundan sonra bu olay fıstık gibi olup hedefe el ele verip varmakla biter :21:
Hee belki baştan iyice motive olana kadar kaplumbağ hızınla olur ama eminim sonradan arap atı gibi açılıp dört nala hedefe koşacağız :KK71::KK71::KK71::KK71:

]***14.TAKIM 430. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

nice15 (65.1 / 64.8/ 0.3/% ) 29 nisan 2014 de 359. Etapta izne ayrılmış 62,4kg ile ,baş. kilosu:68,2 , hedef kilo: 60 , başLgıç tarihi: 20 AGS

FREE TAKIM 430. etap
oynakbaşı banu ( 103 / / / % )
kitap_asigi ( 63.2/ / /% )izindeki üye
Yenibirben_84 ( 84,4 / / / % )
I irem093 (82.2 / / / ) iremcim bugunki tartını yaz sende ilk boşluğa not alalım haftaya eksi artı belli olsun bildiriminde okiş

RengarenkNesli RengarenkNesli
İnsallah hayirli yerlrde calisiriz:) malesef su anlik yok ewlilik gozukmuyo bna dha:)
Oglen yemeginde bir kasr patates salatasi yedim. Aksam da kiynali pidenn yarisi ve slatayla gunu 19.00 itibariyle btirdim cok skur:) birazdan da yuruyusr cikcam :) iki litrelik suya da yaklastim:)
E hadi bakalim yuru kim tutar seni. Sen gelmeden once eslesmistik degilse senide eslerdim ama artik bireysel takil bu hafta.

Hesapta akşam AVMye gidecektik ama eşim arkadaşını da davet edince oda ya yarın gündüz gidelim diyince oda kaldı :KK53: Neyse bugün şansımız yokmuş dedik oturduk aşağı :KK48:

Bugünüde hasarsız tamamladım hatta hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım sizlerle :KK66:

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: Bende bendeeee şimdiden heycan yaptım hem cuma için hemde bayram için
:21::21::21::21::21::21::21: Bayrama kadar zaten kaçamaksız devam edeceğim ama Bayramda da kesinlikle kararlıyım listemin dışına çıkmayacağım :21::21::21::21::21:
Şimdiden kafamda kimde ne olursa bana uygun olur diye plan bile yaptım :KK48: hatta Anneme de giderken menü uygun değilse beslenme gibi yanımda götürmeyi düşünüyorum :KK70:

İyi yapmışsın canım :21: Bundan sonra bu olay fıstık gibi olup hedefe el ele verip varmakla biter :21:
Hee belki baştan iyice motive olana kadar kaplumbağ hızınla olur ama eminim sonradan arap atı gibi açılıp dört nala hedefe koşacağız :KK71::KK71::KK71::KK71:
Banum zeyno esin yenibirben niki. Ama bu sefer esler yarisiyo ;) takim icinde yani. Rakibenin hafta 4kg vermisligi var diyim onu
Iremcim not aliyorum kg mini menu yaz bakimm. Takim rakibenle tanistinmi ;)

Menumu yazayim
Sabah kefir 3 incir
fistik
Ogle karisik yulaf yogurtla
Saat 17.00 gibi 1 bardak sebze suyu
Yarim saat sonra etli patlican 2 kasik sehriye pilavi 2 kare bitter
Spor 20dk yurume 20 dk nesli egzersizi ( melb karin bacak ve plates karin bacak la karma egzersizim. Bu gun tam hareket sayim 350 olmustu dk tuttum baktim 20dk da yapmisim 350 adet egzersizi. Artik program tamam 350 sayinca 20dk garanti.)) Zamanla platesi artirip kendimce bir egzersiz programi yaparım. Kisin kardiyom Leslie olur arkasina eklerim cok sevdimmm nesli sporumu :KK76::KK49::KK55::KK55:

Insallah ceco cum:) kacnkiloy dun cnm

Kızlar bu arada bugün internetten 3 gün önce sipariş ettiğim resimler geldi çok şirin olmuşlar onları albüm defter diye bişeyde toplıyıcam :) anılar cidden çok önemli ve kayboluyolar boşuna yaşanmış geliyo o zaman bana bende biçok şeyi topluyorum bazen bilet yada o anı simgeleyen küçük şeyler :KK39:

Back
X