- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #118.401
selam kizlar merhabalar esimi bulmaya geldim kimmis benim bu haftaki esim bakimm az tanisip kaynasim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askim ben sana karsi mi yarisiyorum simdi :))HATIRLATMAAAAA!!!!!!
EŞLEŞME YARIŞI 11 eylül CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK. EŞLEŞME OYNU ŞÖYLE OLACAK:
HER TAKIM 2 KİŞİDEN OLUŞUYOR. BU SEFER TAKIMDAKİ KİŞİLER ARALARINDA YARIŞIYOR. TAKIM İÇİ GALİBİYET OLACAK YANİ. BU HAFTA 6. TAKIM KARDEŞ TAKIMDAN MİSAFİRLER VAR YARIŞMAYA GELDİLER ONA GÖREE
EŞLEŞMELER 431. HAFTA
MAVİ TAKIM --> (nhtylz. --> & nice15 -->
PEMBE TAKIM -->(bengiisuu --> & denizmrv -->
KIRMIZI TAKIM --> (Rengarenknesli --> & gel_pcpc ( 6. Takımdan konuk)-->
YEŞİL TAKIM -->( irem093 ---> & Zekikadin -->
MOR TAKIM --> ( yenibirben_84 & oynakbaşı banu-->
TURUNCU TAKIM--> ( 45derya45 (6. Takımdan konuk)--> & Fairy Tale 123 -->
RAKİPLER BİRBİRİNİ ANLADIMI TANIŞTIMI BAKALIMM
E hadi bakalim yuru kim tutar seni. Sen gelmeden once eslesmistik degilse senide eslerdim ama artik bireysel takil bu hafta.
Banum zeyno esin yenibirben niki. Ama bu sefer esler yarisiyotakim icinde yani. Rakibenin hafta 4kg vermisligi var diyim onu
Iremcim not aliyorum kg mini menu yaz bakimm. Takim rakibenle tanistinmi![]()
Insallah ceco cum:) kacnkiloy dun cnm
CansumBugünkü menüm
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Süt
Öğlen
Tavuk sote
Akşam
2 tost
Süt
Ayrıca gün içinde 4 kare çikolata yedim reglden dolayı canım istedi sanırm :)
Spor:30 dakika tempolu dans
Himm koleksiyon gibi bisimiii resim yolla bakalimKızlar bu arada bugün internetten 3 gün önce sipariş ettiğim resimler geldi çok şirin olmuşlar onları albüm defter diye bişeyde toplıyıcam :) anılar cidden çok önemli ve kayboluyolar boşuna yaşanmış geliyo o zaman bana bende biçok şeyi topluyorum bazen bilet yada o anı simgeleyen küçük şeyler![]()
Bilmiyorum neymiskiiKızlar bide size bişey sorucam hiç nike training uygulamasını kullanan var mı?
Evet nuram en ezelii rakibimsin hamisimm. Hersey bebis icinsana karsi yarisiyorum demek :))RengarenkNesli
Vallahi 4kg verdigini bikirimAboooowwww 4 kilo muuu
Desene Rakip baya dişli bende eşleştirme diyince birlik oluğ diğer takımlara karşı yarışıyoruz sandımdesene daha sıkı çalışmam lazım
Maalesef en ağır Assolist benim124.5 kgla başlamıştım ama şükür yaklaşık 8 - 9 ayın sonunda bu cuma 102.4ü gördüm
Bakalım cuma günü ne göreceğiz
Biraz ağır gidiyor ama emin adımlarla ilerliyorum şükür![]()
ay bende basta oyle anladim birlik olcaz sandim :))Aboooowwww 4 kilo muuu
Desene Rakip baya dişli bende eşleştirme diyince birlik oluğ diğer takımlara karşı yarışıyoruz sandımdesene daha sıkı çalışmam lazım
Maalesef en ağır Assolist benim124.5 kgla başlamıştım ama şükür yaklaşık 8 - 9 ayın sonunda bu cuma 102.4ü gördüm
Bakalım cuma günü ne göreceğiz
Biraz ağır gidiyor ama emin adımlarla ilerliyorum şükür![]()
geldim canim geldim bende yarindan itibaren baslicam tekrar duzenli sporuma:) ben ve kizim sana karsi savascaz :)) iyi olan kazansin diyelimm :)) hadi bismillahEsimle yuruduk 1 saat ekstra oldu kizlar
Gecen hafta pek yuumediydik ama bu hafta hergun cikarcam aksam yurumeyevalla yikacam ortaligi. Nerdesin rakibem nuram @gel_pcpc gel pisicik gelll
![]()
Telden girdiğim için resim yollayamıyorum ama böle küçük küçük kare şeklindelerCansum
Anladin sen onu. Buldunmu rakibenii
Himm koleksiyon gibi bisimiii resim yolla bakalim
Bilmiyorum neymiskii
Evet nuram en ezelii rakibimsin hamisimm. Hersey bebis icin
Vallahi 4kg verdigini bikirimisin zor koshbanukoshh
![]()
selam cnm rakibenBu arada rakibimle tanışamadım ben 6 takımdan konuk sanırım rakipçiğim gel beni bul![]()
Inşallah canım iddaliyimnice15 canim birbirimizi yakicaz o zaman
Tabiiii olsun :) hadi bakalım kim önce gorecekOzledik yagmuru yelizim. Yagsin semsiyesiz cikmayan nesliii
Gorec3z cnm hadi ekim e kadar sure bayram seyran bahan etmeden gorelim 73 senle. Once goren e odul profilde tebrik mesaji olsunmu. Yaniiii ekim ilk haftasi bildirimde 73 u goren![]()