- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.901
SAKIN ÜZÜLME HAMİŞİM SON AYLARDA KG ARTABİLİR. SEN ŞİMDİ bebeğinin aldığı kg ları kafana takma okeygel_pcpc( 88,5/89,2 / -0,7/ % -0,80)
YOK CNM SUC BENDE SPOR YAPMADAN GITMIYO BENDE :))SAKIN ÜZÜLME HAMİŞİM SON AYLARDA KG ARTABİLİR. SEN ŞİMDİ bebeğinin aldığı kg ları kafana takma okey
seviyorum seni
sağol tatlımmm darısı 6. takımaBU ARADA SEVGILI 14, TAKIMIN CITIRLARI YUZDENIZI COK BEGENDIM MASALLAH SIZEE :)
BEN EDERIM TABI KONTRIL AMA BENIM KONTROLUM NE KADAR DOGRU OLUR ONU BILEMEM BI BAKIMM :))sağol tatlımmm darısı 6. takıma
sende bir kontrol edermisin listemizi varmı bi hata
yaptım kaptan o iş tamamhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1571
BURADA İLK BİLDİRİM BİZİM TAKIM ZATEN
BAŞLIĞIDA KOYDUM ORDA SON MESAJDA
BAŞLILIĞIN ALTINA LİSTEMİZİ PAYLAŞ
Inşallah inşallah haftaya 62 olacağım bende söznice15 eline sağlık oldu bitanemm
dereceye giricez maşallah bize wuuuuuuuuu
bayramdan kg. almadan dönun bak ben almıcam söz verdim size. en az 74 ü görücem döndüğümde
yok canim atilmazsin heralde mazeretinibildirdin cunku haftaya bayram oldugu icin yarisma yok zaten galibagünaydın arkadaşlar bi haberim var haber veriyim dedim yarın sabah niğde ye gidiyoruz köye ve internet sıfır cekiyo. 29 eylülde döncez. o zamana kadar tam gaz devam etcem ve internet bulduğumda yazcam gruptan atılırmıyım bu durumda?
yok bitanem zaten 1 hafta gecikmeli listede olacaksınız bu cuma etap yarışı yok. iyi bayramlar eğlenceler sana. sakın diyet yapma sağlıklı beslen bedenine hurmet etmeye çalış, bak fit olacaksın artıyla dönme. artıyla dönersen 1 hafta daha uzar deneme sürengünaydın arkadaşlar bi haberim var haber veriyim dedim yarın sabah niğde ye gidiyoruz köye ve internet sıfır cekiyo. 29 eylülde döncez. o zamana kadar tam gaz devam etcem ve internet bulduğumda yazcam gruptan atılırmıyım bu durumda?
sözleri yazdım bi kenara unutmam ona göreeInşallah inşallah haftaya 62 olacağım bende söz
Unutma canım 62 olamazsam ceza kes banasözleri yazdım bi kenara unutmam ona göree
sikarsan olur cnm masallah sana :)Bu arada ben eylül hedefime ulaştım çok şükür 63 oldum
Şimdi düşünüyorum 5 ekimde 60 olabilirmiyim acaba
Hatta 17 ekim doğum günümde 59 58 olabilirmiyim
Neden olmasın değilmi hedef koyayimda ulaşmaya calisayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?