- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.941
Seni de yalnız bıraktım çok özür dilerim hala eşim olmak istersen çok sevinirim
Çok iyi olur ben her zaman gelemiyorum ya hani böyle her gün gelmiş olurum her zamanARKADASLAR WHATSAPP GRUBU ACALIMMI? HANI YEMEKLERE SALDIRCAGIMIZ AN BIRBIRIMIZE DESTEK OLURUZ??
[/QUOTE]kizlaaaarrrrrr birinci olduk11 EYLÜL - 18EYLÜL 2015CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 430. ETAP SONUC LİSTELERİ
TAKIM DERECELERİ
...................14.TAKIM % 1,16
.................9, TAKIM % 1,15
....................10.TAKIM % 1.04
BİREYSEL DERECELER
9. takımdan.................Seydan94................%3.28
7. takımdan........................._SARAYCA_.........................%2.71
6. takımdan..............................45derya45....................................%2.65
Ya cidden watsapp grubu iyi olurdu buraya girmek çok zor yani daha çok yazabliriz olursa ama telini paylaşmak istemeyenler de olabilirne dersin kaptan acalım mı? sana sormadan boyle kararlar vermeyelım yınede
Ya cidden watsapp grubu iyi olurdu buraya girmek çok zor yani daha çok yazabliriz olursa ama telini paylaşmak istemeyenler de olabilir
Yani sahsen herkes icin guven verici olursa ben de varimmmburayi da ihmal etmemeye calisiriz ama cidden okulla ayni zamanda zor oluyo benim icin de girebilmek ancak aksamdan aksama gelebiliyorum o zaman da is isten geciyo yani kacamak yapmissam yapiyorum gerci ben whatsapptaki gruplara da zor yetişiyorum ama arkadaslarim sagolsun milyon tane grup actiklari icin ama bizim de oyle bi grubumuz olursa takip etmeye çalışırım :)
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum
Bu sabahda şükür erkenden uyandım meyvemide yedim hatta şimdide keyif kahvemi alıp buraya bakayım dedim
Dün nasıl yorgun düştüysem anında uyumuşum hatta normalde en geç yatağa giren ben hemen yatağa attım kendimi eşimden de öncebir ara büyük kızım geldi onla gözümün tekini zorla açarak biraz sohbet ettik makara yaptık ama en son dayanamayacak kıvama gelince '' ne olur canım lütfen sana yalvarıyorum git odana beni bırak uyuyayım'' dedim nasıl gülüyor iyice pelteye dönmüşsün banane gitmiyorum işte diye
Hala bacaklarım ağrıyor ama yinede bugün acaba evdemı otursak yoksa bir yere mi gitsek diye düşünüyorumKüçük kuzumda nasıl alıştıysa uyanır uyanmaz Anne bugün nereye gidiyoruz diye soruyor eşim valla siz iyi alıştınız havalarda soğuyor kışın nasıl evde tutacaksın bu kızı diyor
Canım emin ol çok daha iyi oluyor grup kuruncabiz 8.ci takımdaki arkadaşlarımızla bir kaç hafta evvel kurduk ve her an birbirimizi motive edebildiğimiz için daha verimli oldu sanırım Hem bildirim günü birbirimize hatırlatma yapıyoruz yada acil bir durum olunca hemen herkesin haberi oluyor
Tabi dediğin gibi KKyıda ihmal etmemek lazım
Bu arada sizin birinciliğinizide tebrik ediyorum
Cidden süper gidiyorsunuz hedeflere çok emin adımlarla gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?