- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.501
sıvı gununun bu şekilde yapılacağına eminmisin banum. ben böyle yorumlamadımSElamün Aleyküm kızlarrrrrr
Bugün malum sıvı günümdü ve hala yaşıyorum
Çok şükür dayanılmayacak gibi değil ama baya acıktım doğrusu Neyse sabaha az kaldı diye kendimi kandırıyorumeşim gelince bir kahvecik daha içerim
Sabah beri içtiklerim;
2 fincan nescafe
1 türk kahvesi
3 fincan çay
Tabi hepsi şekersiz ve içtiğim suyun haddi hesabı yokAllahtan sadece 29 günde bir sıvı günü var
canını sıkan bişi yok dimi adacım. genelde dış etkenler bozar motiveyide.hemde ne formata ihtiyacım var kaptanım(( acil toparlanmam lazım bu hafta sonu misafirliğe gittik akşam yemeği yemeden gittim servis edilenlerden yedim yerken içim kan ağlıyor ama yiyorum. yani karşı koyamaıyorum kendime sinir oldum.....
spor yapacam birazdan bakalım ama daha tam toparlanamadım onu hissediyorum....
yağlarını peçeteye suzdur bol salatayla tuket bişi olmaz bitanemBugün çoook yürüdüm carsida işlerim vardı bahanyle uzattım işlerimi 13.000 adım olmuş. Ama yemek olayını napicamm bilmiyorm .tam eve gidiyordum gec olmadan yemek yemeğe babam yakaladı köye gidiyoruz banane ziyaretine .izgara köfte aldirayim bari onu yerim köyde diye düşündüm. Pismems köfte aldı yağda pisircekmis(
ay kaptanim bugunde miskinluk.gunun olsun ne olucakki ama ben cik ara vermisim bugun yaptaim.heryerim.agriyorkızlar öyle miskinimkiii kıçımı kaldırıp egzersizlerimi yapasım yok
ay bi iteleyen kakalayan olsa çok memnun olacam
yarın acısını çıkartırım napimmay kaptanim bugunde miskinluk.gunun olsun ne olucakki ama ben cik ara vermisim bugun yaptaim.heryerim.agriyor
oyle yaparsin artik kaptanim iyi aksamlar sana ben gideyimde kiz uyumusken bi cay iceyimyarın acısını çıkartırım napimm
oo menu bomba olmuş 2 öğün ve güzelbugunku menum
saat 11 de :2 haslanmis patates
saat 18 de :ispanak yogurt salata
su:2 litre
spor :10 dk evde yuruyus 5 dk bolgesel
cuma heyecanı hiç bitmesin ki gitsin kilocuklarHerkese hayırlı aksamlar kızlar
Nasılsıniz cumaya Son 4 güüün.hepimiz güzel kilolar vericez inş. Dikkat ediyorumda Herkes yediklerine özen gösteriyor baya.maşallah
oyle yaparsin artik kaptanim iyi aksamlar sana ben gideyimde kiz uyumusken bi cay iceyim
seninmenude superBugün menum;
Sabah
2 yumurtadan peynirli maydanoz omlet
Yeşilçay
Aksam
2 köfte biraz salata
Bir yaş incir
Bir kaç üzüm
Spor olarakta
Bol yürüyüşlu bir gün geçirdim
seninmenude super
daha öncede sordum menulerin çok bilinçli karataymı yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?