- 22 Eylül 2015
- 197
- 182
- 23
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.521
o nagıt hazır soslu tavukmu oluyor bilmiyorum ama eğer oleyyse akşam akşam fena olmuş gibiben de menumu paylasayim malum bu haftam cok yogun ama olabildigince girmeye calisicam yarin gunduzden falan zaten msj sayimin yarisina ulastim sayilir hehehe
sabah
saat 9 bucukta azcik bi parca ekmek yaninda kasar peyniri beyaz peynir kalmamis malesef evde oyle olunca ben de azcik ekmek attim yaninda sonra 3 tane yesil zeytin ve domates salatalik
oglen
saat 2 bucukta 3 kucuk biber dolmasi yaninda havuclu salata 1 bardak sekersiz bogurtlen cayi ve arkadasimin kekinden bi parca
aksam
saat 8de malesef gece kaldi aksam yemegim ama eve ancak geldim bugun nedense acayip trafik vardi ya kac saatte geldim eve neyse 1 kase tarhana corbasi yaninda 2 kasik mantar kavurmasi ve 4 tane nugget yedim
su 1.5 litre
spor 45 dk yuruyus
duzene sok canım bencedeSabah: 1 haslanmis yumurta. 3 parmak kadar beyaz ekmek. suzme penir. 3 4 kucuk catalla recel. çay.
Ogle yok cunku kahvaltiyi 12de yaptim.
Ice tea ictim arada.
Aksam saat 8de yedim. Bir dilim kepek ekmegi. tarhana corbasi. peynir.salatalik domateslik. Yogurt.bir adet kornison tursu.
Kizlar ben ikinci ogretimim okulum basladi ancak bu saatlerde yiyebiliyorumaksam yemegi 8 e kaliyo demek istedigim. sabah icin daha erken kalkmaya baslicam.
oh oda ıyı yurumek guzeldirEvet iki gundur spor yapmadim ama yavas tempoda arkadaslarla yurudum aksam bir saat de olsa. Bugun de okuldan eve yuruyerek geldim. Normalde her gun basen egzersizi yapiyodum ama adetimin ilk gunu bugun pas geciyorum. Yarin sabah egzersizimi yapip devam ederim güne insallah.
çikolatan çok değilse menun guzel kuzum sporda yapılmış tebriklersabah
biraz peynir
5 zeytin
yarim domates
maydanoz ve dere otu
2 adet kizarmis form ekmek
arada bi cikolata
ogle bisey yemedim
aksam
3 yemek kaşığı pirin pilavi uzerine 2 kasik kuru fasulye .....
bir avuç ay cekirdegi
50 dakika yürüyüş bandinda yurudum....
menu pek iyi olmadi biliyorum .
:)))Canim cok süper menu Tebrikler sporda güzel
Peki karbonhidrat gününü nasıl yapıyorsungörürsün tabi banum harika gidiyorsun. ben sabah 8,20 de salladım çocukları zor yetiştik valla sabah trafiği yoğundu bu gun nedense 20dk da zor geldim evden
anladım bitanem, eski kafaları değiştirmek zordur tabi. benim annemde babamda önem verir sağlıklı yaşama, bende onların sayesesinde geç de olsa 7 senedir sağlıklı yaşamaya çalışıyorum
evet iremcim karataya uydurarak yapıyorum bide alkali kalmak için çiğ sebze hergün tüketiyorum
menu güzel dengeli
spor harika menu dengelemişsin
hoşgeldin yelizim hadi maşallah azmin daim olsun
ohh suyundanda iyi motive olmuşsundur 1kg verirsin artık bu hafta
tamam bebeğim listeye el atarım isimler için
eline sağlık bende bugun yapayım diyordum
harikasın süpersin sen
Çok az olmuş sanki bilmiyorum amabugunku menum
saat 11 de :2 haslanmis patates
saat 18 de :ispanak yogurt salata
su:2 litre
spor :10 dk evde yuruyus 5 dk bolgesel
gecmis olsun canimİyi geceler herkese benim de gözüm iltihaplanmış sanırım sabah kalktığımda sağ gözüm şişti inmedi hala ve şimdi de batma hissi veriyor
sıvı gununun bu şekilde yapılacağına eminmisin banum. ben böyle yorumlamadım
İyi geceler herkese benim de gözüm iltihaplanmış sanırım sabah kalktığımda sağ gözüm şişti inmedi hala ve şimdi de batma hissi veriyor
Geçmiş olsun canimİyi geceler herkese benim de gözüm iltihaplanmış sanırım sabah kalktığımda sağ gözüm şişti inmedi hala ve şimdi de batma hissi veriyor
Kendinden bahs3dermisin tatlim. Boy.yas.kilo.hedef kilo?? Ben disardan gelene kadar ilk sayfa kurallarini oku. Bide geriye donuk sayfalari karistira dur bakalim.Beni de alır mısınız guruba? Lütfennnn
Gecmis olsun bitanem. Cay la maske yap temizle iyi gelir ama iltihap olduguna eminmisin kiİyi geceler herkese benim de gözüm iltihaplanmış sanırım sabah kalktığımda sağ gözüm şişti inmedi hala ve şimdi de batma hissi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?