- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.481
görürsün tabi banum harika gidiyorsun. ben sabah 8,20 de salladım çocukları zor yetiştik valla sabah trafiği yoğundu bu gun nedense 20dk da zor geldim evdenSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Hesapta kuzuyu yıkıyacağım ama önce sizlere bir bakayım dedim
Bugün öğlen kvye akşamda Annemlere gidince ancak eve geldik
Şükür bugünki günümde hasarsız geçti diyebilirim ( Annemin ısrarı üzerine meyve/sebze günümde akşam meyve yerine salata yedim birde kadıncağız çok üzüldü yemiyorum diye hatır için 3 - 4 tane hamsi yedimama içim rahat eminim yarında az da olsa eksi göreceğim yine )
Sabah erkenden kuşumu anaokuluna götürüp damlarım yinebüyük kız öğlende alır nasılsa kardeşini anaokulundan bende hem işimi yapar hemde sizlerle hoş sohbet ederim o arada
anladım bitanem, eski kafaları değiştirmek zordur tabi. benim annemde babamda önem verir sağlıklı yaşama, bende onların sayesesinde geç de olsa 7 senedir sağlıklı yaşamaya çalışıyorumya zaten annem cok dikkat ediyo boyle seyleri var ya ne kola icer ne de tatli falan surer agzina evde hamur isi pismez kac yildir oyle bayramdan bayrama ozel bi gun olunca falan ama yok babam oyle degil 1 yildir basimizin etini yiyo kilo vericem yok spor yapicam falan diye kendisi de kilolu yani 100un ustunde sanirim tam bilmiyorum rakami ama ve surekli anneme makarna pilav falan yaptirir bi oturusta nerdeyse 1 ekmek falan yer sonra da kafamizi utulemeye devam eder iste babam ankara disinda calisiyodu ayda 1 hafta gelebiliyodu eve o zaman babam yokken evde pilav da olmazdi makarna da ama simdi sadece haftasonlari ise gidiyo oyle olunca da evden makarna pilav eksik olmuyo ben de elimden geldigince uzak duruyorum hayir bi laf edince de vay efendim siz benim lokmami mi sayiyosunuz falan diyo hic dinlemiyo ben de durduk yere polemige girmemeye calisiyorum babamla pek anlasabildigimiz soylenemez acikcasi iletisimimiz de koptu kopacak nerdeyse
evet iremcim karataya uydurarak yapıyorum bide alkali kalmak için çiğ sebze hergün tüketiyorum90 gün diyeti mi yapıyorsun
menu güzel dengeliMenüm
Sabah
Yumurtalı peynirli omlet
Çay
Öğle ni geç yedim
Mangalda tavuk ve et
Patlıcan salatası
2 parça kavun
Akşam yok
Spor 35 dk yürüyüş
spor harika menu dengelemişsinBugünkü menumu takdim edeyim
Sabah biraz Patates kızartması biber kızartması yumurta sarısı çay peynir
Öğle mevlute gittim pilav tavuk yedim ayran içtim tatlı yemedim
Aksam 1 kase yayla çorbası
Ara meyva
Su 3 litre
Spor 4 mil Leslie 45 dakika
12 dakika karın hareketi
hoşgeldin yelizim hadi maşallah azmin daim olsunkizzzzlaaaaaaar beeennn geellldiiiimmmmmmmmmmmm
cok ozledim hepinizi buralardan hzak kalmak bana uyi gelmiyo cik sukur esim yarin ise basliyo bende saglikli beslenmeye menu paylasmaya baslayabilirim.artik bunun icinde elmali ve cubuk tar inli su hazirladim simdi yarin icmek icin nane limonlu cok seviyorum ama tansiyonumu dusuruyo onun icin uzak durmaya calisiyorum ve hergun bir fincan yesil.cay icicem insallah izn sonunda kilo vermis olarak dinucem araniza opuyorum hepinizi
ohh suyundanda iyi motive olmuşsundur 1kg verirsin artık bu haftaKızlar bugün mevlute gittim herkes güzel zayiflamissin dediler çok mutlu oldum en son doğumdan sonra görmüşlerdir beni 5 ay oldu 6 kilo verdim cok şükür yüzün bile küçülmus dediler
tamam bebeğim listeye el atarım isimler içinkptanim kimler var kimler yok kimo cikarim kimi eklim bilemedim bi soylesen iyi olur
kizlar menuler gelsin bakalim.yarindan itibaren listeyi dolduruyorum
Bugün 1.30 saat yürüyüş yapmıştım. Akşam komşumuz çağırdı yürüyüşe kırmadı 1 saatte onunla yürüdüm. Gitsin yağlar ballarrr
harikasın süpersin senOgle yemedim turk kahvesi ictim orta.
Aksam ayran ve kavurma yedim yaglarini suzup :) son olarak cay ve soda.
benimde eşimin ütüleri kaldı dün offff gömlekleri ben pantolonları eşim yapar genelde ama önune açmam lazım yoksa akıl etmiyor. bu akşam çıkarayım 2 gömlek ütüleyip ütüyü yıkmayı planlıyorum onaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese bol eksili bir hafta diliyorum
Bu sabah 08:00de resmen yerimden fırladım küçük cimcime uyanmış hadi Anaokuluna gitmiyormuyuz dedi AllahtanHemen giyinip evden attık kendimizi ( Allahtan çok geçikmemişiz )
Kuzuyu Anaokuluna bırakıp birazda hatunlarla sohbet edip eve geldim
Eve gelincede salonumu toplayıp kendimi buraya attım
Kuşumu artık 11de ablası gidip alır bende komşu ablamla kahve faslını yaptıktan sonra direk ütülerime girişirimşu kart işi yüzünden kaç gündür yapamıyordum
kolay gelsin oynakbasimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese bol eksili bir hafta diliyorum
Bu sabah 08:00de resmen yerimden fırladımküçük cimcime uyanmış hadi Anaokuluna gitmiyormuyuz dedi Allahtan Hemen giyinip evden attık kendimizi ( Allahtan çok geçikmemişiz )
Kuzuyu Anaokuluna bırakıp birazda hatunlarla sohbet edip eve geldim
Eve gelincede salonumu toplayıp kendimi buraya attım
Kuşumu artık 11de ablası gidip alır bende komşu ablamla kahve faslını yaptıktan sonra direk ütülerime girişirimşu kart işi yüzünden kaç gündür yapamıyordum
oh ne guzel utuden anlayan bi kocabenimde eşimin ütüleri kaldı dün offff gömlekleri ben pantolonları eşim yapar genelde ama önune açmam lazım yoksa akıl etmiyor. bu akşam çıkarayım 2 gömlek ütüleyip ütüyü yıkmayı planlıyorum onaherzamanki gibi
ohhh maşallah gun başlamadan işler bitmişoh esim gitti kizlar okulda ben evimi topladim supurdum aksam yemegimi koydum bidikta kucaginda emerken uyudu kaldi az kafa dinlim bende
valla öle kocam olmasa kesin boşardım buyuk konuşmayımdaoh ne guzel utuden anlayan bi kocacok sanslisin kaptan
e hadi bakalım sözmu cumaya eksi gelcenmiHerkese gunaydinnnnn:)
RengarenkNesli cim sabah sadece hurma yiyorum yogurt veya sutle oglene kadr cok tutuyor beni ama dun hic yapamadim pazar gunleri hep boyle oluyor esim hep yoldan cikario beni banada bahane lazim olunca sapitiyorum hemencikk..
Neyseki bugun p.tesi 7 hurma 1 kase yogurtla yendi ama sabah tartida +vardi sanirim benim tartim kafayi yemis biraz dunden beri 1.5 kilo almis olamam dimi yani:)kendi kendime guldum tartilinca gunde 1 kilo verince inaniosunda 1.5 alinca neden inanmiosun diyeCuma'ya kadar tartilmamaya gayret edicem gerci 200 gr.da gitse motive oluyor bakalim denicem canimmm takimimm -lenmeye geldimmmmm:)
kaptanim.benimde ogleden sonra islerim varda ondan yoksa bende savsaklar yavas yavas yapardimohhh maşallah gun başlamadan işler bitmiş
valla öle kocam olmasa kesin boşardım buyuk konuşmayımdaben hamal değilim. hem çalış, hem eve bak, hem çocuklarla ilgilen zaten postum delindi erkek hugamanyası yok benim defterde o kaderrrr
e hadi bakalım sözmu cumaya eksi gelcenmi
hadi kolay gele yelizimkaptanim.benimde ogleden sonra islerim varda ondan yoksa bende savsaklar yavas yavas yapardim
hemde ne formata ihtiyacım var kaptanımMasallah guzelim. Eee yokmu sevdicegin aday filan
Ayran icmeni tavsiye ederim boke durumlarda
Allah iyiligini versin
Adacim listeye henuz almicam zaten sen burda ol hazir hissettiginde at beynine formati okey
Format atmadan olmuyor
Guzel gidiyorsun kuzum. Herkesi sasirt bakalim
Masallah bitanem. Menu superr
Suoer menu tebrikler
O saatte gofret hadi gormedim onu menu guzel
Kahvalti guzel. Aksama topluca yaz olurmu
Bende bilmiyorum aciklarmisinizKizlar o tablo ne ise yariyo ben pek anlamadim
canim bu tablo kimler menusunu paylasmis onu gostrriyoKizlar o tablo ne ise yariyo ben pek anlamadim
menu takip tablosu kızlarKizlar o tablo ne ise yariyo ben pek anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?