Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese bol eksili bir hafta diliyorum

Bu sabah 08:00de resmen yerimden fırladım küçük cimcime uyanmış hadi Anaokuluna gitmiyormuyuz dedi Allahtan Hemen giyinip evden attık kendimizi ( Allahtan çok geçikmemişiz )
Kuzuyu Anaokuluna bırakıp birazda hatunlarla sohbet edip eve geldim
Eve gelincede salonumu toplayıp kendimi buraya attım

Kuşumu artık 11de ablası gidip alır bende komşu ablamla kahve faslını yaptıktan sonra direk ütülerime girişirim şu kart işi yüzünden kaç gündür yapamıyordum

görürsün tabi banum harika gidiyorsun. ben sabah 8,20 de salladım çocukları zor yetiştik valla sabah trafiği yoğundu bu gun nedense 20dk da zor geldim evden

anladım bitanem, eski kafaları değiştirmek zordur tabi. benim annemde babamda önem verir sağlıklı yaşama, bende onların sayesesinde geç de olsa 7 senedir sağlıklı yaşamaya çalışıyorum

90 gün diyeti mi yapıyorsun
evet iremcim karataya uydurarak yapıyorum bide alkali kalmak için çiğ sebze hergün tüketiyorum

Menüm
Sabah
Yumurtalı peynirli omlet
Çay

Öğle ni geç yedim
Mangalda tavuk ve et
Patlıcan salatası
2 parça kavun

Akşam yok

Spor 35 dk yürüyüş
menu güzel dengeli

spor harika menu dengelemişsin

hoşgeldin yelizim hadi maşallah azmin daim olsun

Kızlar bugün mevlute gittim herkes güzel zayiflamissin dediler çok mutlu oldum en son doğumdan sonra görmüşlerdir beni 5 ay oldu 6 kilo verdim cok şükür yüzün bile küçülmus dediler
ohh suyundanda iyi motive olmuşsundur 1kg verirsin artık bu hafta

kptanim kimler var kimler yok kimo cikarim kimi eklim bilemedim bi soylesen iyi olur
kizlar menuler gelsin bakalim.yarindan itibaren listeyi dolduruyorum
tamam bebeğim listeye el atarım isimler için
eline sağlık bende bugun yapayım diyordum

Bugün 1.30 saat yürüyüş yapmıştım. Akşam komşumuz çağırdı yürüyüşe kırmadı 1 saatte onunla yürüdüm. Gitsin yağlar ballarrr

Ogle yemedim turk kahvesi ictim orta.
Aksam ayran ve kavurma yedim yaglarini suzup :) son olarak cay ve soda.
harikasın süpersin sen

14, Takim Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

--- ---

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Bengisu[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Denizmrv[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.ada81[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.ikbal_sevde[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Moon8187[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Nice15[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.denizkızı[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Zekikadin[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

benimde eşimin ütüleri kaldı dün offff gömlekleri ben pantolonları eşim yapar genelde ama önune açmam lazım yoksa akıl etmiyor. bu akşam çıkarayım 2 gömlek ütüleyip ütüyü yıkmayı planlıyorum ona herzamanki gibi

kolay gelsin oynakbasim

oh ne guzel utuden anlayan bi kocacok sanslisin kaptan

Herkese gunaydinnnnn:)
RengarenkNesli cim sabah sadece hurma yiyorum yogurt veya sutle oglene kadr cok tutuyor beni ama dun hic yapamadim pazar gunleri hep boyle oluyor esim hep yoldan cikario beni banada bahane lazim olunca sapitiyorum hemencikk..
Neyseki bugun p.tesi 7 hurma 1 kase yogurtla yendi ama sabah tartida +vardi sanirim benim tartim kafayi yemis biraz dunden beri 1.5 kilo almis olamam dimi yani:)kendi kendime guldum tartilinca gunde 1 kilo verince inaniosunda 1.5 alinca neden inanmiosun diye Cuma'ya kadar tartilmamaya gayret edicem gerci 200 gr.da gitse motive oluyor bakalim denicem canimmm takimimm -lenmeye geldimmmmm:)

yeni dönem başlatalım dedik bayram seyran karıştı kaldı. neyse artık engellerde yok
başlasın yeni dönem kuralları
tüm kurallar sert bir şekilde hayata geçiyor bilesiniz. yarışma kurallarını tekrar hatırlatıyorum

1**3 gün menü yazmayan 1 sarı kart alıyor.

2**3 hafta arka arkaya kılo veremeyen dıskalıfıye oluyor.

3**haftalık Mesaj sayısı 35 ı tutmazsa haftaya 60 mesaj ıstıyom , onuda yapmassanız 1 sarı kart verıyom.

4**3 sarı kart dıskalıfıye sebebii olacak

5** Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir

6** 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir

7** Her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur... Cuma kilo bildiriminden sonra kilo veremeyen üye yada üyeler,ceza olarak diğer takımlara gidip,o hafta kilo veremediklerini,bundan pişman olduklarını belirteceklerdir.. özetle,kendilerini ifşa edeceklerdir.

8** Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

oh esim gitti kizlar okulda ben evimi topladim supurdum aksam yemegimi koydum bidikta kucaginda emerken uyudu kaldi az kafa dinlim bende
ohhh maşallah gun başlamadan işler bitmiş
oh ne guzel utuden anlayan bi kocacok sanslisin kaptan
valla öle kocam olmasa kesin boşardım buyuk konuşmayımda ben hamal değilim. hem çalış, hem eve bak, hem çocuklarla ilgilen zaten postum delindi erkek hugamanyası yok benim defterde o kaderrrr

e hadi bakalım sözmu cumaya eksi gelcenmi

kaptanim.benimde ogleden sonra islerim varda ondan yoksa bende savsaklar yavas yavas yapardim

hemde ne formata ihtiyacım var kaptanım (( acil toparlanmam lazım bu hafta sonu misafirliğe gittik akşam yemeği yemeden gittim servis edilenlerden yedim yerken içim kan ağlıyor ama yiyorum. yani karşı koyamaıyorum kendime sinir oldum.....

spor yapacam birazdan bakalım ama daha tam toparlanamadım onu hissediyorum....

Bugün çoook yürüdüm carsida işlerim vardı bahanyle uzattım işlerimi 13.000 adım olmuş. Ama yemek olayını napicamm bilmiyorm .tam eve gidiyordum gec olmadan yemek yemeğe babam yakaladı köye gidiyoruz banane ziyaretine .izgara köfte aldirayim bari onu yerim köyde diye düşündüm. Pismems köfte aldı yağda pisircekmis(

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Bugün malum sıvı günümdü ve hala yaşıyorum
Çok şükür dayanılmayacak gibi değil ama baya acıktım doğrusu Neyse sabaha az kaldı diye kendimi kandırıyorum eşim gelince bir kahvecik daha içerim

Sabah beri içtiklerim;
2 fincan nescafe
1 türk kahvesi
3 fincan çay

Tabi hepsi şekersiz ve içtiğim suyun haddi hesabı yok Allahtan sadece 29 günde bir sıvı günü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…