- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.641
maşallah sana bitanem. bende 75 de sabitledimYok şekerim aaa bir kere kg verdim yeter almıyayım artık 62 kg sabitledim.Özledim sizleri.Bebek yok.İşte sorumlu falan oldum,kariyer kısmındayım daha,bebek düşünmüyorum 1 yıl daha.Sen nasılsın?Ne alemde kilolar?Cok vakit bulup gecmişe dönemedim.
Hurma çok olmuş bencePazartesi menu
Sabah kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost
Ara 6 hurma
Akşam taze fasulye 5 kaşık bulgur pilavı
Su 2 litre
Spor yok
YAşasın:)tabloya sağolsun kimseler el atmamış
menuleri ekleyen kendini tabloda işaretlesin kızlar. pleassss
bu arada irem tabloda yok onuda ekleyim hemencik
Menü çok güzel olmuşbugunku menum
sabah
domates salatalik.peynir haslanmis yumurta
ara
yesil cay ,ayran
aksam
kuru fasulye salata ayran
spor
1 saat yuruyus
su
1 litre
Canım coştum derken akşamı mı kastediyosun eğer öyleyse sonuçta zararlı bir şey yememişsin sıkma canınıgene costum ben bugun ya
sabah
saat 10da 1 pogaca ve 1 bardak sekersiz bogurtlen cayi
oglen
saat 1de tavuk ve salata
ara
saat 5 bucukta 1 mandalina 1 mor erik
aksam
saat 7 bucukta 1 kase mantar corbasi 4 kasik kadar ispanak ve yogurtla salata
su 1.5 litre
spor 45 dk yuruyus eger vakit bulabilirsem biraz bel hareketleri falan yapmaya calisicam artik
evet cnm çok faydalı kullan keklere sütlerine pudiklerine. netten araştır kullanım alanlarını. bağışıklığa çok faydası varkaptanim bisey sorucam keciboynuzu ozu hakkinda bi bilgin var mi kullansam cocuklara ne dersin
ay çok geçmiş olsun banummSElamün Aleyküm tekrar
Ay kızlar mevsim geçişinden sanırım fena şifayı kapmışımEve geldiğimden beri burnum akıyor şimdide ufakdan öksürük bile başladı Bu akşam kendimi bol limonlu ıhlamura vurayım hatta yarın da dışarı çıkmayı düşünmüyorum tabi ıhlamura devam
Şimdi hazır aklımdayken ıhlamurumuda koyayım ateşe ki bir an önce içmeye başlıyayım bol limonlu
Bu arada benimde akşam yemeği faslı baya oldu biteli
Hatta hemen yediklerimide paylaşayımBugün Nişasta günümdü :)
Eki Görüntüle 1650273 Eki Görüntüle 1650272
Öğlenlik zeytinyağlı barbunya akşamlıkta fırın poşetinde patates :) Elhamdülillah doydum ve yarına kadar mutfak kapandı bana
Hemen açtım sayfaları sırayla inceleceğim canımAllah razı olsun
menun dengeli. bende kullanıyorum sureklide açıkSelam hanimlar
Bugün 14 bin adım yurumusum
Kızlar akıllı telefonu olanlar s healt uygulamasını indirebilir. Adımımizi sayiyor 10 bin benm hedefim hergun
Sabah
İncecik bir dilim tiramisu
1 yumurta lorla birlikte
Yeşilçay
Ben peynir yerine Lor yemeği tercih ediyorum
Hem daha sağlıklı hem daha az kalorili
Ara
Bir minik elma
Yeşil çay
Yarım börek
Aksam
Bulgur pilavı
Balık
Salata
Ayran
maşallah yelizim nazarlıksınbugunku menum
sabah
domates salatalik.peynir haslanmis yumurta
ara
yesil cay ,ayran
aksam
kuru fasulye salata ayran
spor
1 saat yuruyus
su
1 litre
poğaça dışında bişi yok oda sabah beri erimiştir işallahgene costum ben bugun ya
sabah
saat 10da 1 pogaca ve 1 bardak sekersiz bogurtlen cayi
oglen
saat 1de tavuk ve salata
ara
saat 5 bucukta 1 mandalina 1 mor erik
aksam
saat 7 bucukta 1 kase mantar corbasi 4 kasik kadar ispanak ve yogurtla salata
su 1.5 litre
spor 45 dk yuruyus eger vakit bulabilirsem biraz bel hareketleri falan yapmaya calisicam artik
guzel menun cnmSabah
Penir zeytin bir dilim kepek ekmegi cay
Arada cay
Bir tane kurabiye
3 kasik taze fasulye ama 9da yedim vakit yoktu.
Oglen 20 dk baseb egzersizi
sen neler yedinkuzumCanım coştum derken akşamı mı kastediyosun eğer öyleyse sonuçta zararlı bir şey yememişsin sıkma canını
yani o arada yediklerin yerine tercihim besleyici olacak olan ölçüde çiğ çerez her zaman sölüyorum gene atlamayayım biliyorsun zaten. sen okuyorsun bitanem sabahları 1 yumurta yesen daha zinde olur ve tok kalırsın, akşamda az olmuş sen bugun aç gezdin sanki sen ne dersin menune bide sen de bakalımMenüm
Sabah
Peynir
Domates Çay
Sütlü kahve
Öğle
Yarım çubuk kraker 1 paket in yarısı
Çay
Arada paketin diğer yarısı
Ayran
Akşam
3 dilim peynir
Azıcık
Sebzeli kıyma (öncekinden artmıştı)
1 küçük kare çikolata
1 saat yürüdüm
kaptanim belki 90 gun diyetindendir aliskin degilsin ya ondankızlar epeydir çimlenmiş tohumların mucizevi enerjisine başvurmuyordun, şu hastalık mevsiminde tekrar başlayım dedim 2 gün önce maş fasulyesi ıslattım bu sabah çimlenmişler yarın maş fasulyeli filiz salatası yicem bol renkli. bedenim beslensinki hasta olmayayım dimii. hafta sonuda nohut yada yeşilmercimek çimlendireyim haftada 2 gün en azından enzimyönunden güçlü besleneyim hasta olmayalım önlem alalım dimi.
canlı besinlerle sağlıklı hayatkilo veremedim ama şükür hastada olmadım baş ağrımda geçti gitti bişi atlattım ama neydi bilemedim
iyi geceler kaptan bende herkesi uyuttum evinsessizliginin tadini cikartiyorumkaptan yatmaya gider hepinizi öptüm
kaçaklar menuleri yazın listeye ekleyin, en son çıkan ortalığı toparlasın sabaha tertemizzzz
hadin anacımmmm bayyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?