- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #119.621
gecmis olsun oynakbasimSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yine karga kahvaltısını etmeden kendimi sokaklara attım
Küçük kuşumu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kuşuda doktora götürdüm
Gastrit teşhisi koydu doktorhatta bir ara endoskopie yaptırmak gerekiyormuş ama o hastane yaşı ufak diye yapmıyormuş o yüzden başka bir yerde yaptırın mutlaka dedi daha emin olabilmek için
Hazır aç karnına gitmişken birde hormonlarına bakalım dedi
Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış tabi küçük kuzunun okuldan çıkış zamanı deng geleceği için önce eve dönüp az oyalandıktan sonra kızı Anaokulundan aldıktan sonrada tekrar hastaneye gideceğiz
Rabbim beterinden saklasın artık mecbur nette araştıracağım nelerin gastridi azdırdığını
kaptanim bende tam onu yapicaktim baktim sen yapmissintabloya sağolsun kimseler el atmamış
menuleri ekleyen kendini tabloda işaretlesin kızlar. pleassss
bu arada irem tabloda yok onuda ekleyim hemencik
banum geçmiş olsun. miğde ile ilgili gastrit,reflü,helikobakter le ilgili şu yazılara bir göz at kuzumSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yine karga kahvaltısını etmeden kendimi sokaklara attım
Küçük kuşumu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kuşuda doktora götürdüm
Gastrit teşhisi koydu doktorhatta bir ara endoskopie yaptırmak gerekiyormuş ama o hastane yaşı ufak diye yapmıyormuş o yüzden başka bir yerde yaptırın mutlaka dedi daha emin olabilmek için
Hazır aç karnına gitmişken birde hormonlarına bakalım dedi
Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış tabi küçük kuzunun okuldan çıkış zamanı deng geleceği için önce eve dönüp az oyalandıktan sonra kızı Anaokulundan aldıktan sonrada tekrar hastaneye gideceğiz
Rabbim beterinden saklasın artık mecbur nette araştıracağım nelerin gastridi azdırdığını
dün yağmurdan sonra mutiş serin alanyamda maşallah bende bankaya yurudum geldim 30dk yuruyuş cepte bugün. zaten regl oldum az karnım da sızlıyohava bugun istanbulda guzel biz de kizimla firsati degerlendirip 1 saat yuruyus yaptim iyi geldi valla bu havalar tam benim havalarim gunesli ama serin
görsen yapardın biliyom bitanem imdadıma yetişiyorsun sağolasın yapmış kadar oldugecmis olsun oynakbasim
kaptanim bende tam onu yapicaktim baktim sen yapmissin
Teşekkürler beni de aranıza aldığınız içinVay anasini ne yemistinizki kuzum cok gecmis olsun yaa
Acik olmasi normal sanirim emiyordur kuzun dimi. E bilginde varsa hadi bakalim beraber inceliyoz ozaman. Azmin daim olsun
menuleri akşam topluca sporumuzla yazıyoruz bitanem.Teşekkürler beni de aranıza aldığınız içinevet emziriyorum çok şükür. Hemen menümü paylaşayım;
Sabah: bir haşlanmış yumurta 2 dilim kaşar peyniri 3 tane zeytin bir büyük dilim kepek ekmeği yedim.
Ara: nescafe ve 2 kuru kayısı
Öğle: yağsız makarna ve tavuk yicem.
Hedefim cuma ya 72,5 olmak
Menu basarili cnm
Alanya da yagmur yagdi aksam. Ne serinleduk ama ohhh
Cokkk sevindim banum ne guzel
Hadi basariyla teslim et bitanem
Bugun karbonhidrat yuklu olmus daha dikkat et cnm
Super menu bende balik yeyim yarun
Cok guzel menu masllah
iyi gidiyordun ama neden saldın be kuzum.Tesekkur ederim kaptanim :) valla bu hafta karbonhidratsiz gunum gecmedi yadikkat etmem lazim saldim kendimi sanki biraz
banum geçmiş olsun. miğde ile ilgili gastrit,reflü,helikobakter le ilgili şu yazılara bir göz at kuzum
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1758
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=866
Geçmiş olsun. İnş hafif atltirsinSElamün Aleyküm tekrar
Ay kızlar mevsim geçişinden sanırım fena şifayı kapmışımEve geldiğimden beri burnum akıyor şimdide ufakdan öksürük bile başladı Bu akşam kendimi bol limonlu ıhlamura vurayım hatta yarın da dışarı çıkmayı düşünmüyorum tabi ıhlamura devam
Şimdi hazır aklımdayken ıhlamurumuda koyayım ateşe ki bir an önce içmeye başlıyayım bol limonlu
Bu arada benimde akşam yemeği faslı baya oldu biteli
Hatta hemen yediklerimide paylaşayımBugün Nişasta günümdü :)
Eki Görüntüle 1650273 Eki Görüntüle 1650272
Öğlenlik zeytinyağlı barbunya akşamlıkta fırın poşetinde patates :) Elhamdülillah doydum ve yarına kadar mutfak kapandı bana
Hemen açtım sayfaları sırayla inceleceğim canımAllah razı olsun
Yok şekerim aaa bir kere kg verdim yeter almıyayım artık 62 kg sabitledim.Özledim sizleri.Bebek yok.İşte sorumlu falan oldum,kariyer kısmındayım daha,bebek düşünmüyorum 1 yıl daha.Sen nasılsın?Ne alemde kilolar?Cok vakit bulup gecmişe dönemedim.aaaaa kimleri görüyorummmiyiyim cnm seni gördüm daha iyi oldum. ay sen nasılsın , nasıl gidiyor hayat görüşmeyeli 1 yılı geçti. topik kapandı sende kayıplara karıştın de hele kg aldınmı yoksa bebek varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?